شیمی مواد غذایی از نظر اهمیت طرح سوالات در پایه های بالاتر از کربوهیدارت ها شروع می شه
از طرفی ماده غذایی مورد مصرف خیلی از افراد جامعه انسانی همین کربوهیدراتها هستن که هم به لحاظ فراوانی در طبیعت و هم ارزانی و در دسترس بودن و اثرات تغذیه ای حائر اهمیت هستند.
عمده منابع درسی فارسی هم شامل دو کتاب شیمی مواد غذایی- فاطمی و شیمی مواد غذایی -حامدی هستند
برای مطالعه بیشتر مطالب لاتین گلچین شده رو برای فهم بیشتر ارائه می دهیم
از طرفی ماده غذایی مورد مصرف خیلی از افراد جامعه انسانی همین کربوهیدراتها هستن که هم به لحاظ فراوانی در طبیعت و هم ارزانی و در دسترس بودن و اثرات تغذیه ای حائر اهمیت هستند.
عمده منابع درسی فارسی هم شامل دو کتاب شیمی مواد غذایی- فاطمی و شیمی مواد غذایی -حامدی هستند
برای مطالعه بیشتر مطالب لاتین گلچین شده رو برای فهم بیشتر ارائه می دهیم
http://www.www.www.iran-eng.ir/attachment.php?attachmentid=248950&d=1438329908
پیوست ها
آخرین ویرایش: