«سرفصل درس کنسرو»
پيمانه 1-2: تميز کردن
پيمانه 1-3: درجه بندي و سورتينگ
پيمانه 1-4: پوست گيري
پيمانه 1-5: آنزيم بري
پيمانه 1-6: پرکني
پيمانه 1-7: اگزاستينگ
پيمانه 1-8: درب بندي
پيمانه 3-2: تجهيزات فرايند حرارتي
پيمانه 3-3: سرد کردن
- پودمان1: مراحل كنسروسازي
پيمانه 1-2: تميز کردن
پيمانه 1-3: درجه بندي و سورتينگ
پيمانه 1-4: پوست گيري
پيمانه 1-5: آنزيم بري
پيمانه 1-6: پرکني
پيمانه 1-7: اگزاستينگ
پيمانه 1-8: درب بندي
- پودمان2: ظروف بسته بندي غذاهاي کنسروي
- پودمان 3: فرايند حرارتي
پيمانه 3-2: تجهيزات فرايند حرارتي
پيمانه 3-3: سرد کردن
- پودمان 4: انواع آزمايشات رايج
- پودمان5: انواع فساد محصولات کنسروي
- پودمان 6: فراورده هاي کنسروي