سوال، درخواست، مشاوره > گیاهان دارویی

کامران شکری

عضو جدید
موضوع برای پروژه کارشناسی گیاهان دارویی
دوست گرامی خوشحالم که اینقدر فعال هستی . شما میتونی روی تأثیر کود های زیستی بر عملکرد و اسانس گیاهان دارویی کار کنی
2. میتونی بر روی تأثیر کود های الی( کمپوست ها) بر عملکرد هم کار کنی . در سطح کارشناسی کار خوبیه. موفق باشی
سوالی داشتی دراین زمینه بپرس. منم یه زمانی مثل تو بودم. بای
 

"Pejman"

دستیار مدیر مهندسی کشاورزی گیاهان دارویی
سلام من دانشجوی ترم اول کارشناسی گیاهان دارویی هستم میخواستم از الان روی پایان نامه ترم اخر کارکنم می خواستم برام یه تحقیق خوب معرفی کنید تا روش کار کنم اخه تو این زمینه نظر خیلی ها رو جویا میشم تا کار خوب ارائه بدم

با سلام به دوست عزیزم. کامران خان درست فرمودند. البته برای دانشجوی ترم 1 خیلی مشکله. چون شما درس طرح ها آماری در علوم گیاهان دارویی رو پاس نکردید. از الان بهتره مثلا منابع تحقیقاتی رو جمع کنید و سر وقتش عملی کار کنید.
 

"Pejman"

دستیار مدیر مهندسی کشاورزی گیاهان دارویی
سلام د
اگه زحمتی نیست بگید هزینه ایجاد مرکز تحقیقات گیاهان دارویی چقدر در میاد و چقدر رو میشه وام گرفت


با سلام

اوه اوه اوه ...

در مورد مرکز تحقیقات گیاهان دارویی باید بالای 6 میلیلارد بحث کنیم. دولت هیچگونه وامی متعصفانه نمیده. البته اینم بگم که همه مراکز تحقیقاتی در ایران زیر نظر دولت اداره میشن. نمیدونم شاید منظور شما یک لابراتوار کوچولو برای گیاهان دارویی باشه که اونم کمتر از یک میلیارد تومن نیست !!! نکنه قصد ایجاد یک همچنین مرکزی دارین ؟!؟!؟:que: من پیشنهاد میکنم آزمایشگاه کشت بافت تاسیس کنید. البته با 50 تا 60 میلیون تومن میشه دست و پا شکسته کار کرد. دانشگاه ما برای خرید وسایل از جمله هود لامینار ایر فلو و بقیه وسایل 26 میلیون خرج کرد که البته فقط به درد دکور خوردن !!!!!! اما با 60 میلیون تومن میشه کاری کرد.
 
آخرین ویرایش توسط مدیر:

"Pejman"

دستیار مدیر مهندسی کشاورزی گیاهان دارویی
دوست گرامی یک نکته در رابطه با آلوئ در استای تولید خوبش هم اینه که وادارش کنی بیشتر رشد کنه و محصول بهتری بده استفاده از پارچه سیاه به صورت استوانه ای اطراف گلدانه . از لبه گلدان به طورت یک دیوار استوانه ای . تا نور کمتری از کناره ها دریافت کنه و رشدش تحرک بشه. با اینکار در کشور امریکا طول برگ هاش به 10 متر هم رسیده. امتحان کن


با تشکر.
آقا کامران منبعش رو لطف میکنید بگید.:gol:
 

8423346

عضو جدید
همیشه بهار - سیاری

همیشه بهار - سیاری

سلام عیدتان مبارک. در مورد گیاهان دارویی ، اهمیت کشت و کار در ایران و به خصوص همیشه بهار ، ویژگی ها و کاربردهای آن و میزان تولید داخل و ....مطالب ناب و دسته اولی را در اولین فرصت ارسال فرمایید. با تشکر دانشجوی ترم آخر ارشد در حال نوشتن رساله
 

"Pejman"

دستیار مدیر مهندسی کشاورزی گیاهان دارویی
سلام عیدتان مبارک. در مورد گیاهان دارویی ، اهمیت کشت و کار در ایران و به خصوص همیشه بهار ، ویژگی ها و کاربردهای آن و میزان تولید داخل و ....مطالب ناب و دسته اولی را در اولین فرصت ارسال فرمایید. با تشکر دانشجوی ترم آخر ارشد در حال نوشتن رساله
رفرنس بدم خوبه ؟
 

8423346

عضو جدید
سیاری

سیاری

سلام در صورتی که مقاله full textو یا تحقیقات علمی معتبر بر روی گیاه همیشه بهار و اینترنتی باشد 0 چشم انتظارم
 

"Pejman"

دستیار مدیر مهندسی کشاورزی گیاهان دارویی
سلام در صورتی که مقاله full textو یا تحقیقات علمی معتبر بر روی گیاه همیشه بهار و اینترنتی باشد 0 چشم انتظارم

سلام. اینا رفرنس هستند. منم بر روی همیشه بهار کار کردم. از رفرنس های خودم براتون گذاشتم.

اینا خوبن ؟
1-امید بیگی،رضا.1376.رهیافتهای تولید و فرآوری گیاهان دارویی.انتشارات طراحان ناشر.جلد دوم.
2-جزیره ای، محمدحسین 1379. جنگل کاری در خشک بوم، انتشارات دانشگاه تهران.
3- زرگری،علی.1372.گیاهان دارویی.انتشارات دانشگاه تهران.جلد چهارم
4-کوچکي، ع و عليزاده، ا (1374). اصول زراعت در مناطق خشک، جلد اول. (تاليف آي- آرنون) چاپ چهارم. انتشارات آستان قدس رضوي، 260 ص.

[5] Aphalo P.J. and Jarvis P.O. ( 1991 ) Do stomata respond to relative humidity? Plant, Cell and Environment, 127-132.
[6] Austin R.B., Morgan C.L., Ford M.A. and Blackwell R.D. (1980) Contributions to grain yield from pre-anthesis assimilation in tall and dwarf barley phenotypes in two contrasting seasons. Annals of Botany, 45, 309-319.
[7] Bassiri M., Wilson A.M. and Grami B. ( 1988) Dehydration effects on seedling development of four r.'ingc species. Journal of Range Management, 41, 383-386.
[8]-Blum, A.1988.plant Breeding for stress environments.CRC Press.Boca Raton.
[9] Blum A. and Sullivan C.Y. ( 1986) The comparative drought resistance of landraces of sorghum and millet from dry and humid regions. Annals of Botany, 57, 835-846.
[10] Bray E.A. ( 1994) Alterations in gene expression in response to water deficit. In Stress-Induced Gene Eacpression in Plants, edited by. A.S. Basra, pp 1-23. Chur: Harwood Academic Publishers.
[11] Brown K.W., Jordan W.R. and Thomas J.C. ( 1976) Water stress induced alterations of the stomatal response to decreases in leaf water potential. Physiologia Plantarum, 37, 1-5.
[12] Chaves M.M. ( 1991 ) Effects of water deficits on carbon assimilation. Journal of ExperimentalBotany, 42, 1-16.
[13].Clapham,A.R.Tutin,T.G & Moore,D.M.3rd edition.1993.flora of the british Isles.Published Cambridge University press.
[14] Clough B.F. and Milthorpe F.L. (1975) Effects of water deficit on leaf development in tobacco.Australian Journal of Plant Physiology, 2, 291-300.
[15] Davies W.J. and Pereira J.S. ( 1992) Plant growth and water use efficiency. In Crop Photosynthesis:Spatial and Temporal Determinants, edited by. N.R. Baker and H.Thomas, pp. 213-234.Amsterdam: Elsevier.
[16] Edmeades G. 0., Bolanos J., Lafitte H. R., Rajaram S., Pfeit'fer W. and Fischer R.A. (1989) Traditional approaches for breeding for drought resistance in cereals. In Drought Resistance in Cereals, edited by. F.W.G. Baker, pp.27-52. Wallingford, Oxon: CAB International.
[17] Ehret D.L. and Boyer J.S. (1979) Potassium loss from stomatal guard cells at low water potentials.Journal of Experimental Botany, 30, 225-234.
[18] Garwood E.A. and Williams T. E. ( 1967) Growth^water use and nutrient uptake from the subsoil by grass swards. Journal of Agricultural Science, 69, 125-130.
[19]-Garcia del moral,l.f.,Y.Rharrabti,Dvillegas and C.Royo. 2003.Evaluation ofgrain yield and its components in durum wheat under Mediterranean condition: Anontogenic approach. Agron.j.95:266-27P
[20] Grace J. ( 1993) Consequences of xylem cavitation for plant water deficits. In Water Deficits: Plant Responses from Cell to Community, edited by J.A.C. Smith, and H. GriWiths, pp.109-128. Cambridge: Bios.
[21] Hsiao T.G., Silk W.K., and .Ting J. (1985) Leaf growth and water deficits: biophysical effects. In Control of Leaf Grozutli, edited by. N.R. Baker, WJ. Davis and C.K. Ong, pp-239-266. Cambridge: Cambridge University Press.
[22] Humphreys L.R. (1981) Environmental Adaptation of Tropical Pasture Plants. London: Macniillan.

[23] Humphreys, M.W. and Ghesquiere M. (1994) Assessing success in gene transfer between Lolium multiflorum and Festuca arundinacea. Eupliylica 77, 283-289.
[24] Hurd E.A. (1974) Phenotype and drought tolerance in wheat. Agricultural Meteorology, 14, 39-55. Hurkman W.J. and Tanaka C.K. ( 1988) Polypeptide changes induced by salt stress, water deficit and osmotic stress in barley roots: A comparison using two-dimensional gel electrophoresis.Electrophoresis, 9, 781-787.
[25]-Karmer,p.j.1983. water relations of plants. Academic press, New York
[26].Kalvatchev, Z.Walder,R.Garzaro,D.1997.Anti HIV activity of extract from Calendula officinalis flowers.biomed & pharmacother.51:176:-180
[27] Klepper B and Rickman R.W. ( 1990) Modeling crop root growth and function. Advances in Agronomy, 44, 1 13-13 2 .
[28] Lal R. and Lal S. ( 1990) Crop Improvement Utilizing Biotechnology. Boca Raton: CRC Press.
[29] Lawlor D.W, and Fock H. (1977) Photosynthetic assimilation of 14C02 by water-stressed sunflower leaves at two 02 concentrations and the specific activity of products. Journal of Experimental Botany, 28, 320-328.
[30] Lemaire G. and Denoix A. ( 1987) Croissance estivale en mntiere seche de peuplements de fetuque elevee (Festuca arundinacea Schreb.) et de dactyle (Dactylis glomerata L.) dans 1'Ouest de France.II. Interaction entre les niveaux d'alimentation hydrique et de nutrition azotee. Agronomie,7,381-389.
[31] Ludlow M.M., and Muchow R.C. (1990) A critical evaluation of traits for improving crop yields in water-limited environments. Advances in Agronomy, 43. 107-153
[32] McCree K.J., Kallsen C.E. and Richardson S.G. (1974) Carbon-balance of sorghum plants during osmotic adjustment to water stress. Plant Physiology, '76, 898-902.
[33] McWilliam J.R. and Krai-tier P..I. ( 1968) The nature of the perennial response in Mediterranean grasses. I. Water relations and summer survival in Phalaris. Australian Journal of Agricultural Research, 19, 381-385
[34] Meyer R.F. and Boyer J.S. ( 1972) Sensitivity of cell division and cell elongation to low water potentials in soybean hypocotyls. Planta, 108, 77-87.
[35] Meyer R.E. and Gingrich J.R. ( 1966) Osmotic effects on wheat using a split root solution culture system. Agronomy Journal, 58, 377-381.
[36] Milbum J.A. ( 1973) Cavitation studies on whole Ricinus plants by acoustic detection. Plants, 112,333-342.
[37] Milburn J.A. ( 1979) Water Flozu in Plants. London: Longman.
[38] Morgan J.M. (1988) The use of coleoptile responses to water stress to differentiate wheat genotypesfor osmoregulation. growth and yield. Annals of Botany, 62, 193-198-
[39] Morgan J.M. (1991 ) A gene controlling differences in osmoregulation in wheat. Australian Journal of PlanWhysiology, 18, 249-257.
[40] Nguyen H.T., Joshi C.F. and Kuo C.G. (1993) Molecular strategies for the genetic dissection ofwalei and high-leniperature stress adaptation in cereal crops. In Adaptation of Food Crops to Temperature and Water Stress, pp. 3-19. Taipei: AVRDC.
[41] Passioura J.B. ( 1977) Grain yield, harvest index and water use of wheat. Journal of the AustralianInstitute of Agricultural Science, 43, 1 17-120.
[42] Passioura J.B. ( 1988b) Root signals control leaf expansion in wheat seedlings growing in drying soil. Australian Journal ol Plant Physiology, 15, 687-693.
[43] Pereira J.S. and Pallardy S. ( 1989) Water stress limitations to tree productivity. In Biomass Production by Fast-groming Trees, edited by. J.S. Pereira and J.J. Landsberg, pp.37-56. Dordrecht: Kluwer. Peters L.L. (1987) Epicuticular wax and drought resistance of several maize genotypes. Dissertation Abstracts International. B 47, 12,I,4707B.

[44] ritcairn C.E.R. and Grace .1. (1982) The eITect of wind and a reduced supply of phosphorus andnitrogen on the growth and water relations oi Festuca arundinacca Schreb. Annals of Botany , 49,649-660.
[45] Reed R.H. ( 1984) Use and abuse of osmo-terminology. Plant, Cell and Environment, 'I, 165-170.Rhodes D. ( 1987) Metabolic responses to stress. In The Biochemistry of Plants, Vol. 12, edited byD.D; Davies, pp. 201-242. San Diego: Academic Press.
[46] Siani,H.S. and D.Aspinall . 1981. Effects of water defiction sporogensis in wheat.Ann.Bot.43.:623-633
[47] Silsbury J.H. ( 1961 ) A study of dormancy, survival and other characters in Lolium perenne at Adelaide, SA. Australian Journal of Agricultural Research, 12, 1-9.
[48] Skerman P.J. and Riveros, F. ( 1990) Tropical Grasses. Rome: F.A.O.
[49] Skriver K. and Mundy J. ( 1990) Gene expression in response to abscisic acid and osmotic stress, The Plant Cell, 2, 503-512.
[50] Slonov L.Kh. and Petinov N.S. ( 1980) Nucleotide content and ATPase activity in hemp leaves as a function of water supply. Soviet Plant Physiology, 27, 81 1-815
[51] Smith H. ( 1990) Signal perception, differential expression within multigene families and the molecular basis of phenotypic plasticity. Plant, Cell and Environment, 13, 585-594.
[52] Tardieu F. ( 1993) Will progress in understanding soil root relations and root signalling substantially alter water-flow models: Philosophical Transactions of the Royal Society, London, 341, 57-76.
[53] Thomas H. ( 1991 ) Accumulation and consumption of solutes in swards of Lolium perenne during drought and after rewatering. New Phytologist, 118, 35-48.
[54] Thomas H and Evans C. ( 1990) Influence of drought and flowering on growth and water relations of perennial ryegrass populations. Annals of Applied Biology, 116, 371-382.
[55] Timpa J.D., Burke JJ., Quisenberry J.E. and Wendt C.W. (1986) Effects of water stress on the organic acid and carbohydrate composition of cotton plants. Plant Physiology, 82, 724-728.
[56] Tueller P.T. (Ed.) (1988) Vegetation Science Applications for Rangeland Analysis and Management Dordrecht: Kluwer Academic Publishers.
[57] Turner L.B. ( 1990) The extent and pattern of osmotic adjustment in white clover (Trifolium repens ) L. during the development of water stress. Annals of Botany, 66, 721-727.
[58] UNEP.1997.world atlas of desertification (2thed).newyork and London.john wily 8 sons,inc. and Arnold.182p.
[59] Zhang J and Davies W. E. ( 1989) Sequential response of whole plant water relations to prolongedsoil drying and the involvement ol xylem sap ABA in the regulation of slomatal behaviour of sunflower plants. New Phytologist, 113, 167-174.
 

"Pejman"

دستیار مدیر مهندسی کشاورزی گیاهان دارویی
قیمت اسانس هارو نمیدونم شما میدونین الان چند هستند ؟
 

Bagtash

عضو جدید
فواید و مضرات چای

فواید و مضرات چای

سلام:gol:
بعضی ها بر این باورند که چای به کلی برای انسان مضر است آیا این مطلب درستی است؟
اگر جواب منفی است لطفا فواید آن را بریم بنویسید.
 

"Pejman"

دستیار مدیر مهندسی کشاورزی گیاهان دارویی
سلام:gol:
بعضی ها بر این باورند که چای به کلی برای انسان مضر است آیا این مطلب درستی است؟
اگر جواب منفی است لطفا فواید آن را بریم بنویسید.


سلام دوست گلم .

بوی باران، بوی سبزه، بوی خاک
شاخه های شسته، بارون خورده، پاک
آسمان آبی و ابر سپید
برگ های سبز بید
عطر نرگس، رقص باد
نغمه شوق پرستوهای شاد
خلوت گرم کبوترهای مست
نرم نرمک می رسد اینک بهار
خوش به حال روزگار ...




اخیراً از فواید بسیار چای سبز صحبت های زیادی می شود و حتی چای را بهترین نوشیدنی پس از آب می دانند . چای محتوی میزان کمی از رنگدانه ها ، مثل کافئین و ... است . چای سیاه و چای سبز هر دو از گیاه واحدی به دست می آیند.
تفاوت دراین است که برای تهیه چای سبز برگها را بخار داده ، گرد می کنند و سپس آنرا خشک می نمایند . ولی برای تهیه چای سیاه برگها ، خشک شده ، تخمیر شده و برشته می شوند یعنی فرآیند بیشتری به روی چای صورت می گیرد.
هم چای سیاه و هم چای سبز دارای رنگدانه هایی می باشند که اثر کاهش ابتلا به سرطان های مختلف در آنها دیده شده است . زمانی که چای با غلظتی مناسب دم بکشد ، تنها محتوی نیمی از کافئین یک فنجان قهوه است . با اینحال چای بدون کافئین هم وجود دارد .
چای های گیاهی نیز دم کرده برگ گیاهان مختلف هستند و گفته می شود حاوی رنگدانه های چای، بدون وجود کافئین
می باشند، که البته درست است ، اما رویه مصرف آنها بسیار مهم است ، چراکه ممکن است درمواردی نیز خطر زا بشوند . اگر مبتلا به بیماری تب یا به عبارتی حساسیت بهاره هستید، با مصرف اینگونه نوشیدنی ها بدنتان را تحریک نکنید . مصرف چای تأمین کننده رنگدانه هایی است که شما به طریق دیگر دریافت نمی کنید، پس با مصرف متعادل این نوشیدنی مفید زمینه های سلامتی را درخود فراهم آورید .

مشخص شده است که از نظر میزان تاثیر آنتی اکسیدان (خاصیت ضد سرطان) دو فنجان چای با 20 لیوان آب سیب یا 4 لیوان آب پرتقال برابری می‌کند.


عصاره چای حاوی کلروفرم٬ کافئین و غیره بوده که باعث کاهش شانس بوجود آمدن تومور می‌شود.

رنگدانه‌های چای همچنین بیماری‌های عروقی را کاهش می‌دهند. بیش از اینها٬ پلی فنل موجود در چای باعث قوی‌تر شدن دیواره های عروق و همچنین تنظیم قدرت انتقال دهنده‌گی عروق می‌شود.

نکته‌ای جالب در مورد چای، وجود فلوراید در آن است که باعث محافظت از دندان‌ها می‌شود.

مصرف چای برای سلامتی قلب مفید است. البته کم رنگش خوبه نه پر رنگش


نتایج اخیرا منتشر شده آزمایشات پزشکی نشان می‌دهد مصرف روزانه پنج بار چای باعث کاهش کلسترل LDL (کلسترل بد) به میزان 11.1 درصد می شود و کلسترول کلی (TC) تا 6.5 درصد کاهش پیدا می‌کند.



اینجوری باید چای و گیاهان دارویی رو دم کنید :

) دو پیـمانه چـای خشـک (7گـرم) را درون قـوری بـریزیـد. (ترجیحا از قوری چینی استفاده نمایید.)
2) چای داخل قوری را با مقداری آب سرد بشویید.
3) سپس آب سرد را خالی نمایید.
4) آب در حال جوش را درون قوری بریزید به طوری که سه چهارم قوری از آب پر شود.
5) قوری را بر روی سماور یا کتری بگذارید و درجه حرارت را به حداقل برسانید.
6) بعد از گذشت 5 دقیقه چای داخل قوری را با قاشق تمیز هم بزنید.
7) بعد از انجام مرحله(5) 3 الی 5 دقیقه صبر کنید. چای آماده نوشیدن است.




این ا هم چند تا خواص دیگه...


اخیراً اثبات شده است كه چای سبز در مقایسه با پلی‌فنول‌های (Polyphenols) شناخته شده در ویتامین‌های آنتی‌اكسیدان مانند E و C مصونیت بسیار بیشتری را در مقابل رادیكال‌های آزاد ایجاد می‌كند. همچنین چای سبز به عنوان یك آنتی‌اكسیدان در حدود 6 درصد از چای سیاه مؤثرتر است.
چای می‌تواند تنوع خوبی برای طرفداران پروپاقرص قهوه باشد. آسیایی‌ها قرن‌هاست كه از فواید نوشیدن چای سبز برای سلامتی بهره برده‌اند. در حال حاضر، مطالعات علمی ثابت كرده‌اند كه از حدود چهار هزار سال پیش در فرهنگ عامه و نیز در فرهنگ پزشكی از خواص چای برای رسیدن به سلامتی و حفظ آن استفاده بسیار شده است.
چای سبز
اخیراً اثبات شده است كه چای سبز در مقایسه با پلی‌فنول‌های (Polyphenols) شناخته شده در ویتامین‌های آنتی‌اكسیدان مانند E و C مصونیت بسیار بیشتری را در مقابل رادیكال‌های آزاد ایجاد می‌كند. همچنین چای سبز به عنوان یك آنتی‌اكسیدان در حدود 6 درصد از چای سیاه مؤثرتر است.
چای سبز از طریق قراردادن برگ چای سیاه تازه چیده شده در معرض بخار ملایم تولید می‌شود، در حالی كه برای تولید چای سیاه برگ‌های چای اكسیده می‌شوند كه اینكار موجب نابودی برخی از تركیباتی می‌گردد كه دارای اثرات آنتی‌اكسیدانی و ضد سرطانی می‌باشند (این تركیبات در چای سبز باقی می‌مانند).
سرطان‌های دستگاه گوارش مانند سرطان معده، روده كوچك، لوزالمعده و سرطان روده بزرگ از انواع سرطان‌هایی هستند كه چای سبز در جلوگیری از بروز آنها بیشترین تأثیر را از خود نشان داده است. همچنین، كاهش ریسك بروز سرطان‌های ریه، پروستات، مثانه و سرطان پوست را نیز می‌توان به عنوان دیگر فواید نوشیدن چای سبز برشمرد.
فواید دیگر
كاهش كلسترول:
پژوهشگران دریافته‌اند كه نوشیدن چای سبز می‌تواند باعث كاهش كلسترول بد خون گردد، و اینكه كسانی كه از چای سبز استفاده می‌كنند می‌توانند تقریباً دو برابر افراد دیگر (كه از چای استفاده نمی‌كنند) غذاهای حاوی كلسترول استفاده كنند، ولی در عین حال مقدار كلسترول خونشان در مقایسه با افراد دیگر یكسان باقی بماند. این نكته می‌تواند برای بدنسازانی كه در خارج از فصل مسابقات مقادیر زیادی از غذاهای با كلسترول بالا مصرف می‌كنند بسیار حائز اهمیت باشد.
چای سبز بارها مورد آزمایش قرار گرفته، و این مسأله اثبات شده است كه می‌تواند در كاهش فشار خون و نیز بهبود وضعیت قربانیان حملات قلبی بسیار سودمند باشد.
كاهش قند خون
بیماران دیابتی می‌توانند با نوشیدن چای شاهد كاهش قند خونشان باشند. ممكن است شما از قبل با روش‌های رژیمی كنترل قند خون آشنایی داشته باشید، ولی با افزودن چای به رژیم خود می‌توانید همیشه قند خونتان را ثابت نگه دارید.
مقابله با عوامل ویروسی و باكتریایی
مشاهده شده است كه چای سبز مانع از گسترش بیماری‌ها می‌گردد. برخی تركیبات موجود در چای (tea catechins) چنان خواص ضد ویروسی و ضد باكتریایی قوی دارند كه باعث می‌شوند چای در درمان هر چیزی (از پوسیدگی دندان گرفته تا ایدز) مؤثر واقع شود.
از میان دیگر فواید چای می‌توان به طور خلاصه به موارد زیر اشاره كرد:
* بهبود ساختار خونی
* جلوگیری از بروز آرتروز و پوكی استخوان
* بهبود ساختار استخوانی
* جلوگیری از ایجاد لخته‌های خطرناك خونی
* جلوگیری از بروز دیابت نوع 2 و كمك به درمان آن
* مفید برای افراد مبتلا به بیماری پاركینسون
* جلوگیری از بروز مشكلات تنفسی
* سوزاننده كالری: از آنجا كه چای سبز در كنترل وزن مؤثر است، باید همیشه به عنوان بخشی از یك رژیم غذایی سالم مصرف گردد. چای سبز باعث افزایش مصرف انرژی گشته و با استفاده از خواص ترموژنیكی كه دارد، موجب افزایش نرخ چربی‌سوزی می‌گردد.
ویتامین‌ها و مواد معدنی
ویتامین‌های موجود در چای
* ویتامین B1 (تیامین): با تبدیل غذا به انرژی در تولید انرژی دخالت مستقیم دارد. باعث افزایش اشتها و بهبود فرآیند هضم غذا گردیده و برای رشد و تولید مثل ضروری است.
* ویتامین B2 (ریبوفلاوین): مفید در سلامت پوست، چشم‌ها، سیستم عصبی و متابولیسم انرژی
* ویتامین B6: به آزادسازی انرژی از غذا كمك كرده و متابولیسم پروتئین را افزایش می‌دهد.
* ویتامین C: در درمان زخم‌ها و بهبود شكستگی‌ها مؤثر است. همچنین، با برخی از عفونت‌های ویروسی و باكتریایی شایع مقابله می‌كند.
* ویتامین K: از لخته‌شدن خون جلوگیری كرده و به ایجاد متابولیسم استخوانی كمك می‌كند.
* كاروتن: طی فرآیند هضم به ویتامین A تبدیل می‌شود. در سلامت پوست و تقویت بینایی مؤثر است.
* فولیك اسید: كمك به شكل‌گیری سلول‌های قرمز خون و ژن‌ها
مواد معدنی (چای سرشار از مواد معدنی است)
* منگنز: برای رشد و نمو بدن حیاتی است.
* پتاسیم: برای حفظ ضربان قلب منظم و عادی ضروری می‌باشد.
* روی: در فرآیند تولید مثل مؤثر بوده و به التیام زخم‌ها كمك می‌كند.
* فلورین: از دندان‌ها محافظت كرده و باعث تقویت استخوان‌ها می‌گردد.
پلی‌فنول‌ها (چای سرشار از مواد آنتی‌اكسیدان می‌باشد)
* فلاونویدها و كاتچین‌ها (یك تركیب شیمیایی كه از برخی گیاهان استخراج شده و از نظر شیمیایی وابسته به فلاون‌ها می‌باشد: (CATECHINS) هر دو از تركیبات پلی‌فنولیك هستند كه با عوامل ایجاد بیماری‌ها قلبی و رادیكال‌های آزاد سرطان‌زا مقابله می‌كنند.
با توجه به مطالب ذكر شده در این مقاله و دیگر تحقیقات به عمل آمده در خصوص اثرات چای، چنین به نظر می‌رسد كه مصرف مداوم و به اندازه چای در رژیم روزانه می‌تواند در درمان بسیاری از بیماری‌های ریز و درشتی كه گریبان‌گیر افراد جامعه است، بسیار مؤثر باشد. از طرف دیگر، ورزشكارانی كه تمرینات شدیدی را دنبال می‌كنند نیز باید در رژیم روزانه خود جای خاصی برای چای‌باز كنند تا از اثرات بی‌شمار آن بی‌نصیب نمانند.




اینم یک سری اطلاعات که فکر نکنم کسی اصلا شنیده باشه .....

روشهای چایسازی
روشهای چایسازی به شرح زیر است :

چایسازی به روش رسمی یا ارتدکس (ORTHODOX)
درگذشته برای تهیه ی چای سیاه دوازده عمل به مدت سه روز به ترتیب زیر روی برگ چای انجام میگرفت که شامل پلاس، چهارنوبت مالش دادن،دو مرتبه خشک کردن در تابه، یک بار آفتاب دادن و دوبار بالای آتش گرفتن و مانند اینها بود. تا سال 1925 چایسازی تا حدی بر حسب شرایط محلی تغییر کرد. یک پلاس به مدت 18 تا 24 ساعت در تلمبار هوای آزاد یا در اطاق زیر شیروانی و سپس 2 تا 6 ساعت مالش به طور کلی 3 تا 5/3 ساعت دوره ی زیر شیروانی تخمیر را به دنبال داشت سپس یک یا دو نوبت خشک کردن معمول بود.شرایط کمال مطلوب از لحاظ مدت، دما و سرعت برای هر یک از این مراحل در هر یک از کشورهای چای خیز معین شده است و این فاکتورها در کیفیت و حتی کمیت چای تولید شده بسیار حائز اهمیت می باشند، به گونه ای که ازدیاد کارخانه و سطح زیر کشت نمی تواند تنها عامل بالا رفتن و مرغوبیت کیفیت چای باشد، بلکه طرز صحیح پلاس، مالش، تخمیر و خشک کردن و نگهداری، اثر تعیین کننده ای در بهبود کیفیت چای دارد.
امروزه این نوع چای سازی شاید در قریب صنف کارخانه های چای جهان معمول است. این نوع چایسازی را از چایسازی رسمی یا (Orthodox Manufacture) میگویند. محصول چای ایران بطریقه ارتدکس تهیه می شود زیرا تنها این نوع چای در ایران بازار فروش دارد. مردم ایران برای چای از نظر مشکی بودن، زردار و پیچیده بودن آن اهمیت خاصی قائلند و تنها طالب این نوع چای که منحصراً به روش ارتدکس تهیه می شود، می باشند. عیب این طریقه در میزان کم تانن محلول آن است که هنگام طبخ موجب مایه دار شدن چای میگردد. در طریقه ی ارتدکس حداکثر میزان تانن محلول بحدود 11 درصد می رسد درحالیکه بروش غیر ارتدکس(C.T.C) مقدار تانن محلول در آب چای 4 تا 5 درصد بیشتر از روش کلاسیک ارتدکس میباشد. حدود 80 درصد چای هندوستان چای غیر ارتدکس میباشد.


چایسازی به روش غیر رسمی یا «سی،تی،سی» (UNORTHODOX)
از سال 1925 برای تغییر شکل دادن برگ، روشهای جدیدی اختراع گردیده که از آنچه با ماشین مالش امکان داشت سریعتر و مؤثرتر بود. برای این کار از ماشینهای "سی، تی، سی" (C.T.C) یا روتوروان (ROTORVANE) استفاده شد.با این روش برگهای پلاسیده نشده یا کم پلاسیده آن تغییر شکل یافته مختصری تخمیر می شوند و پس از آن خشک می گردند به این ترتیب و با این روش یکی از طولانی ترین مراحل چایسازی که همان مرحله پلاس میباشد تقریباً حذف می گردد. این نحوه عمل را چایسازی غیر رسمی یا (UNORTHODOX) مینامند و چای حاصله ازآن را اصطلاحاً چای "C.T.C" مینامند. در این روش، ماشین "C.T.C" لگ کاتر به جای ماشین مالش وارد عمل می شود و تغییر شکل برگ در عرض چند دقیقه تکمیل میشود. در این روش مرحله تخمیر نیز به حداقل مدت کاهش یافته است.




حالا بفرمایید 1 لیوان چای نوش جان کنید !!!

 

محسن88

عضو جدید
کاربر ممتاز
خواص درماني چاي

خواص درماني چاي

چاي داراي مقادير كمي سديم و مقدار زيادي پتاسيم است و از آنجا كه بيماران مبتلا به عارضه كليوي بايستي از مصرف محدود پتاسيم برخوردار باشند، بايد به اين مساله توجه ويژه‌اي داشته باشند، همچنين ممكن است انواع چاي باعث تحريك بروز آسم در افراد حساس شود.
جام جم آنلاين: 4 هزار سال پيش گياه چاي در چين كشت مي‌شد و دم‌كرده آن براي رفع خستگي مصرف مي شد، آشنايي ايرانيان با اين گياه و كشت آن نيز به زمان مظفرالدين شاه قاجار برمي‌گردد كه چندين هزار نهال چاي توسط كاشف‌السلطنه از كشور هند به ايران آورده شد و از آن تاريخ تا به امروز «چاي» به عنوان پرمصرف‌ترين نوشيدني (البته پس از آب)‌ در كشور شناخته شده است و معمولا در تمام مراسم از اين نوشيدني استفاده مي‌شود.
مطالعات نشان مي‌دهد سه نوع چاي اصلي سياه، الانگ و سبز شناخته شده‌اند كه از ميان آنها چاي سياه بيشترين نوع تجاري و چاي سبز، پرخاصيت‌ترين است.
گفتني است چاي سبز و سياه هر دو از گياه واحدي به دست مي‌آيند ولي براي تهيه چاي سبز، برگ‌هاي آن بخار داده مي‌شود و سپس گرد و خشك مي‌گردند ولي در طرز ساخت چاي سياه، برگ‌ها، خشك و تخمير شده و در برخي موارد مواد شيميايي نيز به آن افزوده مي‌شود (يعني فرايند بيشتري روي آن صورت مي‌گيرد)‌ و چاي الانگ كه به رنگ قرمز يا زرد است با تخمير نسبي اين گياه به دست مي‌‌آيد.
خواص چاي
چاي سبز و سياه هر دو داراي رنگدانه‌هايي است كه اثر كاهش ابتلا به سرطان‌ مختلف در آنها ديده مي‌شود و زماني كه چاي با غلظت مناسب دم بكشد، تنها نيمي از كافئين يك فنجان قهوه را خواهد داشت.
چاي معمولا موجب كاهش چربي‌هاي خون مي‌شود و عملكرد كليه را در بيماران مبتلا به نارسايي مزمن كليه بهبود مي‌بخشد و اثرات ضدميكروبي آن از ايجاد پلاك و پوسيدگي دندان جلوگيري به عمل مي‌آورد و در كاهش خطر بيماري قلبي ارتباط مثبت و قوي دارد، ولي اعتقاد بر اين است كه قبل و بعد از دريافت فرآورده‌هاي آهن و در شيرخواران نبايد از چاي سبز استفاده كرد.
چاي داراي مقادير كمي سديم و مقدار زيادي پتاسيم است و از آنجا كه بيماران مبتلا به عارضه كليوي بايستي از مصرف محدود پتاسيم برخوردار باشند، بايد به اين مساله توجه ويژه‌اي داشته باشند، همچنين ممكن است انواع چاي باعث تحريك بروز آسم در افراد حساس شود.
انواع چاي و دمنوش
چاي از گياهاني است كه مي‌توان دم‌كرده آن را نوشيد، گياهان فراوان ديگري نيز هستند كه مي‌توانند در كنار چاي مصرف شوند و حتي برخي از مراجع پزشكي براي آنها فوايدي را ذكر كرده‌اند كه دستور دم كردن اين گياهان كم و بيش همانند دستور چاي است و حتي برخي از آنها به صورت كيسه‌اي (Tea bag) در بازار عرضه مي‌شوند، در ذيل به برخي از اين چاي‌ها اشاره مي‌شود.
چاي زنجبيل، چاي زمستاني
زنجبيل از قديم الايام مورد مصرف مردم ايران، هند و چين بوده است و امروزه به عنوان گياهي دوست‌داشتني مصرف مي‌شود زنجبيل تازه، شربت و چاي آن در بدن توليد گرما مي‌كند و بدين وسيله مواد سمي و زائد بدن را به صورت عرق از بدن خارج مي‌كند.
استفاده از چاي زنجبيل هضم را آسان و اثرات سودمندي را در رفع تهوع خواهد داشت و همچنين به عنوان درماني سنتي براي سرماخوردگي، گلودرد و آنفلوآنزا به كار مي‌رود و بهتر است براي رفع تندي اين چاي از برگ نعناع آسياب شده در اين چاي استفاده شود.
چاي به‌ليمو، مقوي معده
به‌ليمو (وربن)‌ برگ معطري است كه مانند چاي دم مي‌شود و اثر مقوي روي معده دارد و جهت دردهاي عصبي و پايين آوردن درجه حرارت بدن در بيماري‌ها بسيار مفيد است.
چاي بهار نارنج
دم‌كرده بهار نارنج تازه يا خشك نوشيدني معطري است كه اطباي قديم آن را براي قلب مفيد مي‌دانستند. اين گياه معطر به صورت دم‌كرده و به عنوان داروي ضدتشنج در بيماري‌هاي عصبي همانند هيستري، ضعف اعصاب و رفع ***كه به كار مي‌رود و خواب‌آور، اشتهاآور و رفع تپش قلب است به همين دليل مصرف عرق و چاي آن به افرادي كه دچار بيماري‌هاي اعصاب يا قلبي‌اند توصيه مي‌شود.
چاي نعناع را خانم‌ها بنوشند
چاي نعناع يكي از پرطرفدارترين دمنوش‌هايي است كه به دليل طعم و مزه نشاط‌آورش مورد توجه است.
تحقيقات جديد پژوهشگران بيانگر اين است كه دم‌كرده اين گياه مي‌تواند تاثير بسزايي در كاهش رشد موهاي زايد زنان داشته باشد و اين در حالي است كه اين چاي مي‌‌تواند ميل جنسي را در مردان كاهش دهد.
چاي دارچين
شما مي‌توانيد با نوشيدن يك فنجان چاي دارچين تب را به سرعت پايين آورده همچنين دارچين بهترين دارو براي دردهاي عضلاني است و براي رفع درد به كار مي‌رود اثر آن آرام‌كننده و نشاط‌بخش است و باعث گشوده شدن رگ‌ها مي‌شود و در گردش خون اثري مثبت دارد و بدن را در مقابل امراض مصون نگه مي‌دارد و مي‌توان گفت اثر پني‌سيلين و آنتي‌بيوتيك را داراست، پس پيشنهاد مي‌شود اگر سرما خورديد يا ضعف شديد داشتيد، مصرف يك فنجان چاي دارچين را در روز فراموش نكنيد پس اگر چاي معمولي نيز مي‌نوشيد آن را با يك قطعه پوست دارچين به هم زنيد تا طعم چايتان را بهتر كند.
 

سایه سار

عضو جدید
سلام من خودم موضموع پروژم در همین مورد بود دقیقا بگید چه مطلبی که من براتون ایمیل کنم.
 

"Pejman"

دستیار مدیر مهندسی کشاورزی گیاهان دارویی
سلام من خودم موضموع پروژم در همین مورد بود دقیقا بگید چه مطلبی که من براتون ایمیل کنم.



سلام زینب جان اگه مطلبی در مورد اسانس و استخراج اون دارید بصورت فایل ضمیمه بذارید اینجا. مرسی. رشته شما هم گیاهان دارویی هست ؟ :gol::gol:
 

sabzineh

عضو جدید
کار اصلی رشته گیاهان دارویی

کار اصلی رشته گیاهان دارویی

سلام، ببخشید میخواستم سوال کنم کار رشته گیاهان دارویی چیه؟
 

rezam101

عضو جدید
کار اصلی گیاهان دارویی

کار اصلی گیاهان دارویی

1- کشت گیاهان دارویی
2-شناسایی و تشخیص درست گیاهان دارویی
3- فراوری گیاهان دارویی
4- حمایت و توسعه گیاهان دارویی
5- مشاوره تولید گیاهان دارویی
6- ....................
 
آخرین ویرایش توسط مدیر:

sabzineh

عضو جدید
گیاه درمانی

گیاه درمانی

سلام
ممنون از پاسختون
میخوام بدونم گیاه درمانی مربوط به این رشته هست یا نه؟
 

سایه سار

عضو جدید
سلام بله من کارشناس گیاهان دارویی خستم فقط اینکه با شرمندگی نمی دونم چطور باید فایلم رو اینجا ضمیمه کنم.؟
 

"Pejman"

دستیار مدیر مهندسی کشاورزی گیاهان دارویی
ممنون از پاسختون
میخوام بدونم گیاه درمانی مربوط به این رشته هست یا نه؟



نه دوست عزیزم. گیاه درمانی کار اصولیست و نیاز به متخصص در این زمینه داره.. از قدیم بیشتر افراد آگاه و علاقه مند اقدام به این کار میکردند. اما از 2 سال پیش گیاه درمانی از طرف وزارت بهداشت توسط افراد غیر متخصص ( غیر پزشک) ممنوع اعلام شد. و اکنون 3 سالی هست که در تهران رشته طب سنتی برگزار میشه. کسانی هم این رشته رو میخونند که مدرک پزشک عمومی دارند و مدرکشون رو گرفتند و برای ارتقا سطح علمی خود وارد این رشته میشوند. ما در این رشته خواص دارویی این رشته رو میخونیم اما در مورد گیاه درمانی همون دکتران هستند که میتونند دارو تجویز کنند. :gol::gol:

 

سایه سار

عضو جدید
سلام موفق باشید خیلی جالبه اخه تا چند ماه پیش هم خودم مثل شما دنبال یه موضوع بودم ولی شما موضوع های زیادی رو می تونید انتخاب کنید :در مورد تاثیر روش های اسانس گیری بر میزان اسانس، کاربرد اسانس ها در از بین بردن باکتری ها قارچ ها و علف های هرز که این موضوعات رو اگه بتونید با یک استاد راهنمای خوب انجام بدید عالی میشه مضوعات دیگه مثل تاثیر شوری ،میزان کود.....بر جوانه زنی یا عملکرد.
 

سایه سار

عضو جدید
در مورد جینکو بیلوبا و طرز استخراج عصاره آن و جداکردن اجزا عصاره و نیز خواص حشره کشی آن چیزی می دانید؟
سلام من مطلب در این مورد دارم ولی راستشو بخواهید نمی دونم چطور باید تو این تاپیک باید بذارم.
 

Omid Jackson

عضو جدید
دارو گياهي براي جوش صورت مي خوام؟؟؟؟

دارو گياهي براي جوش صورت مي خوام؟؟؟؟

دوستان اگه ميشه يه دارو گياهي براي جوش صورت معرفي كنيد.
 

"Pejman"

دستیار مدیر مهندسی کشاورزی گیاهان دارویی
دوستان اگه ميشه يه دارو گياهي براي جوش صورت معرفي كنيد.

سلام دوست عزیزم.
امیدوارم اینا بتونه شما رو راضی کنه. جوش صورت خیلی بده ........... منم یه کم گرفتارشم..... :gol: بعضی از جوشا ما غروره !!!!

مثلا میگن اول جونی هست و غرور مندی !!!!!

درست هم گفتن قدیم. به فیزولوژی و متابولیسم ما ربط داره ...........

برای درمان انواع جوش صورت از گیاهان دارویی زیر استفاده می شود:

تخم ترب -خربزه-بادام تلخ-ریشه ایرسا-گل ارمنی-نشادر-گوگرد-کتیرا-نشاسته-آرد باقلا-آرد نخود-زاج-تخم خرفه-تخم کاسنی-اقاقیا

که همه رانرم کوبیده وبامقداری آبلیموی خالص مخلوط میکنیم تا به صورت کرم دآید.روزانه یک مرتبه استعمال شود وبه مدت یک ساعت بروی پوست قرار میدهیم.

یک نسخه یخوراکی برای درمان جوش :

عناب- سپستان –هلیله زرد-هلیله کابلی- بسفایج-گل بنغشه –زرشک-تمر هندی-شاهتره-کاسنی-چای مکه-ترنجبین-گل همیشه بهار-

که همه را با هم مخلوط می کنید و روزانه دو مرتبه به اندازه ی یک لیوان دم شود ومیل کنید

محافظت پوست صورت با-گل گندم :

*برای محافظت ازپوست صورت گل گندم یک لوسیون ارزنده است از خیس کرده ترکیب گیاهان زیر در آب گرم محلول زیر به دست می آ ید:

گل گندم 10 گرم- گلبرگ شقایق 5گرم-گلبرگ گل سرخ 10 گرم-خشخاش بحری (شلاوئن)5 گرم-گل اکمه طلایی 5گرم + چند قطره الکل90 درجه

پس از تهیه باب پنببه به صورت بما لند

محافظت پوست صورت با –شاه تره

*شیره این گیاه در پاک ساختن عوارض پوستی صورت بسیار با اثر است برای درمان عوارض وهمچنین مواظبت از پوست صورت شیره گیاه را با آب کمی رقیق کرده وبا پنبه به صورت بمالند

لطیف کردن پوست صورت:

مالیدن آب وگوشت طالبی به صورت وشستن با آب گرم بعد از یک ساعت- مالیدن جوشانده کاهو به صورت شب مو قع خواب –مالیدن توت فرنگی شب ها به صورت وشستن صبح با 200 گرم شیر معمولی

رفع لکه صورت :

مالیدن گوگرد حل کردهبه صورت این محلول خارش بدن –جوش ورعشه راهم درمان میکند

رفع تیرگی وبد رنگی صورت :

ابتداخور دن یک ملین (دم کرده تمبر هندی )بعد آرد جو وتخم ترب وتخم خربزه وبادام ونشاسته وکتیرا را نرم کرده با شیر مخلوط نمایند چند شب به صورت مالیده وبا آب گرم بشویند با تکرار این دستور بد رنگی صورت حتی لکه ها هم رفع می شود

رفع لک وپیس:

خوردن غذاهایی که بیشتر از حد معمولی هل داشته باشد لک وپیس را رفع میکند

رفع خال گوشتی :

خوذدن سیاه دانه با عسل خال گوشتی را ازبین میبرد .مصرف برای زنان باردار ممنوع است.خوردن سیاه دانه با عسل ویا سرکه کک ومک را هم از بین میبرد.

رفع کک ومک:

خوردن آبلیمو بیش تر از حد معمولی به تنهایی در داخل غذا ها-در دا خل سالاد کاهو-ضماد ترب با عسل که علاوه برکک ومک آ ثار کبودی زیر چشم وضربه ها وجای زخم ها را از بین میبرد این بیماری وبروز لک وپیس نتیجه بروز عارضه در ما یع خون است که خوردن آبلیموی زیاد آ ن را رفع می کند
 

eli1360

عضو جدید
كمك فوري براي يافتن اطلاعات در مورد 1 گياه

كمك فوري براي يافتن اطلاعات در مورد 1 گياه

:) سلام دوستان عزيزم من در مورد يك گياه به نام درمنه كپت داغي ياArtemisia kopetdaghensisبه اطلاعات زيادي نياز دارم خيلي هاتونو در اين زمينه فعال ديدم لطفا اگه مي تونين به من ياري برسونيد.متشكرم.
 
آخرین ویرایش:

"Pejman"

دستیار مدیر مهندسی کشاورزی گیاهان دارویی
:) سلام دوستان عزيزم من در مورد يك گياه به نام درمنه كپت داغي ياArtemisia kopetdaghensisبه اطلاعات زيادي نياز دارم خيلي هاتونو در اين زمينه فعال ديدم لطفا اگه مي تونين به من ياري برسونيد.متشكرم.



در مورد این گیاه که خیلی در ایران کم کار شده.

اما کسی رو میدونم که در این زمینه کار کردند.
اینم ایمیل ایشون
m-ramezani@mums.ac.irramez_ani@hotmail.com
ramaz001@yahoo.comramazanim@gmail.com


از ایشون سوال کنید. حتما راهنماییتون میکنند.




اسمشون هم محمد رمضاني


دكتري تخصصي (Ph.D., Pharm.D.) بيوتكنولوژي داروئی

اینم آدرس ایشون :

آدرس: مشهد – میدان فردوسی، میدان بوعلی، پژوهشکده بوعلی، مرکز تحقیقات علوم داروئی، دانشگاه علوم پزشكي، صندوق پستي: 1365-91775
تلفن: 7112470-0511
فاكس: 7112470-0511​
 

eli1360

عضو جدید
تشكر فراوان

تشكر فراوان

:smile:دوست عزيزم pejman66مرسي از اينكه تا اون جايي كه تونستي بهم كمك كردي اميدوارم منم بتونم محبت شما رو جبران كنم در ضمن من دانشجوي ارشد منابع طبيعي هستم حسم ميگفت كه شما به من كمك ميكني.بازم خيلي مرسي.
 
آخرین ویرایش:

"Pejman"

دستیار مدیر مهندسی کشاورزی گیاهان دارویی
:smile:دوست عزيزم pejman66مرسي از اينكه تا اون جايي كه تونستي بهم كمك كردي اميدوارم منم بتونم


محبت شما رو جبران كنم در ضمن من دانشجوي ارشد منابع طبيعي هستم حسم ميگفت كه شما به من كمك ميكني.بازم خيلي مرسي.




خواهش میکنم اگر بازم کمکی از من بر می اومد بگین من خوشحال میشم :gol:
 

kojoori

عضو جدید
عصاره گياهان دارويي

عصاره گياهان دارويي

سلام دوستان
اينجاب در خصوص توليد عصاره گياهان دارويي مطالعه مي كنم. در حال حاضر با موضوع جديدي روبرو شدم: توليد عصاره هاي بي رنگ! در هر سايت و كتابي كه داشتم جستجو كردم اما متاسفانه چيزي پيدا نكردم. آيا شما اطلاعاتي در دست داريد؟
 

سایه سار

عضو جدید
سلام در مورد گیاه Palensis spinosa مطلب می خواستم می تونید کمکم کنید دارم رو اسانسش کار میکنم تا ترکیبات اون رو شناسایی و خواص آنتی باکتریالی اون رو مشخص کنم.
 

آیورودا

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام خسته نباشید درمورد کشت گیاه بابونه المانی مطالبی میخواستم میزان ابیاری . قیمت بذر . قیمت فروش گل خشک شده. درچه ارتفاعی کشت میشه راهنمایی کنید مچکر میشم . میخام به جای محصول جو از این محصول استفاده کنم البته هکتار کم . تشکر


http://hortscience.blogfa.com/post-77.aspx
برای خرید بذر
http://medplant.ir/7302
http://fa.parsiteb.com/static_pages.php?page_name=%D9%81%D8%B1%D9%88%D8%B4_%D8%A7%D9%86%D9%88%D8%A7%D8%B9_%D8%A8%D8%B0%D8%B1_%D9%88_%D9%86%D8%B4%D8%A7%D8%A1
 

Similar threads

بالا