مشاوره، سوال و درخواست مطالب صنایع غذایی

polestar

عضو جدید
کمک

کمک

:que:کسی مطلبی در مورد افت فشار در پوسته(مبدل حرارتی) داره ؟
 

fereshte akabere

کاربر بیش فعال
سوال

سوال

سلام من ميخواستم يك سري اطلاعات از اينده شغلي اين رشته و نرم افزارهايي كه به ان احتياج دارم را معرفي كنيد و بابت اين تايپك خوب متشكرم
 

abdiran

عضو جدید
یه سوال تخصصی

یه سوال تخصصی

کدام گزینه صحیح است و چرا؟
160- یکی از دلایل کند شدن اکسیداسیون ترکیبات رنگی میوه در مربا:
1) به حضور اسید سیتریک مربوط است که با اسیدی کردن محیط از تغییر رنگ میوه جلوگیری می کند.
2) به حضور ترکیبات پکتینی مربوط است که قدرت نفوذ اکسیژن را به درون توده غلیظ شده محصول کاهش میدهد.
3) به حضور دی اکسید گوگرد مربوط است که عملکرد سینرژیستیکی با بسته بندی محصول دارد.
 

abdiran

عضو جدید
یه سوال تخصصی از مربا سازی

یه سوال تخصصی از مربا سازی

کدام گزینه صحیح است و چرا؟
160- یکی از دلایل کند شدن اکسیداسیون ترکیبات رنگی میوه در مربا:
1) به حضور اسید سیتریک مربوط است که با اسیدی کردن محیط از تغییر رنگ میوه جلوگیری می کند.
2) به حضور ترکیبات پکتینی مربوط است که قدرت نفوذ اکسیژن را به درون توده غلیظ شده محصول کاهش میدهد.
3) به حضور دی اکسید گوگرد مربوط است که عملکرد سینرژیستیکی با بسته بندی محصول دارد.
 

abdiran

عضو جدید
یه سوال فنی

یه سوال فنی

کدام گزینه صحیح است و چرا؟
160- یکی از دلایل کند شدن اکسیداسیون ترکیبات رنگی میوه در مربا:
1) به حضور اسید سیتریک مربوط است که با اسیدی کردن محیط از تغییر رنگ میوه جلوگیری می کند.
2) به حضور ترکیبات پکتینی مربوط است که قدرت نفوذ اکسیژن را به درون توده غلیظ شده محصول کاهش میدهد.
3) به حضور دی اکسید گوگرد مربوط است که عملکرد سینرژیستیکی با بسته بندی محصول دارد.
 

karateh

عضو جدید
فوری و ضروری

فوری و ضروری

:(سلام دوست عزیز
من یک مقاله pdf و انگلیسی درمورد ترکیبات شیمیایی زیتون نیاز دارم وحسابی گشتم ولی دیگه خسته شدم
همچنین در مورد برنج و ذرت وگندم pdf انگلیسی میخام
اگر داشته باشید واقعا خوشحالم کرده اید
این هم ادرس ایمیل من با تشکر
m_karateh@yahoo.com
karateh.m@gmail.com
 

n-engfood

عضو جدید
سوال

سوال

سلام به همه دوستان
اگه در مورد آسپارتام مطلب دارید ممنون میشم در اختیارم بذارید.
 

n-engfood

عضو جدید
سوال

سوال

سلام.
من روی کنسانتره ها کار میکنم. اگه اطلاعاتی در مورد روش های جدید تولید کنسانتره آب مرکبات دارین ممنون میشم در اختیارم بذارین.:gol:
 

fstiau

عضو جدید
کاربر ممتاز
for you

for you

:(سلام دوست عزیز
من یک مقاله pdf و انگلیسی درمورد ترکیبات شیمیایی زیتون نیاز دارم وحسابی گشتم ولی دیگه خسته شدم
همچنین در مورد برنج و ذرت وگندم pdf انگلیسی میخام
اگر داشته باشید واقعا خوشحالم کرده اید
این هم ادرس ایمیل من با تشکر
m_karateh@yahoo.com
karateh.m@gmail.com
here you are, a paper about phenolic compounds in olive oil..
 

پیوست ها

  • sdarticle_3.pdf
    283.2 کیلوبایت · بازدیدها: 0

aygin

عضو جدید
درخواست كمك فوري

درخواست كمك فوري

سلام
من يه پروژه دارم راجع به دانه هاي روغني,اما هرچي سرچ كردم نتونستم مطلب خوبي پيدا كنم,ممنون ميشم اگه بهم كمك كنيد
مطلب مورد نظر من در مورد انواع دانه هاي روغني,تركيبات و خواص,فرايند و دستگاههاي روغن كشي از اونا
ممنون ميشم اگه سريعتر كمكم كنيد چون خيلي ضروريه:(
 

fariba raeisi

عضو جدید
احداث سرد خانه

احداث سرد خانه

با سلام به دوستان
جهت احداث یک سرد خانه حداقل بیست تنی در یک شهر گرمسیری برای نگهداری پرتقال نیاز به راهنمایی دارم.

دوستان اگر منبع و یا تجربه ای دارید لطفا کمک کنید.
 

hamed ghasemi

عضو جدید
روغن

روغن

روغن آفتابگردان:
این روغن از مغز دانه های آفتابگردان به دست می آید. رنگ آن زرد کم رنگ و از بسیاری از جهات شبیه روغن زیتون است . بو و طعم آن مطبوع و بسیار رقیق است . در حرارت های پایین به صورت مایع است . مقدار روغن در دانه های خشک شده که در هوا حدود 7% رطوبت داشته باشند ، به طور متوسط 28% است ، ولی مقدار روغن در مغز آن بین 45-55%متغیر است افزایش اندیس یدی آن به محل کشت ، درجه حرارت ، حاصل خیزی خاک و رطوبت بستگی دارد . ولی آنچه به صورت تجاری عرضه می شود ، به دلیل اختلاط روغن هایی با منشا های مختلف دارای اندیس یدی در محدوده باریکی است . ترکیب اسیدهای چرب در روغن آفتابگردان به آن امتیاز ویژه ای از نظر خوراکی می دهد . چون مقدار اسیدهای چرب اشباع شده آن مثل اسید پالمتیک ، لینوییک و استئاریک نسبتا کم است . به دلیل پایین بودن اسید لینوئیک قابلیت نگهداری آن عالی است . روغن آفتابگردان دارای کیفیت عالی برای پخت و پز و استفاده در سالاد می باشد . در بیشتر کشورهای اروپایی و ایران برای تهیه روغن نباتی هیدروژنه و مارگارین از آن استفاده می شود . از آنجایی که نقطه دود آن بالاست ، برای سرخ کردن نیز می توان از آن استفاده کرد ، گرچه گزارش شده که این روغن در اثر درجه حرارت پلیمریزه شده و بهتر است از آن برای سرخ کردن سیب زمینی استفاده نشود .
آفتابگردان روغن خام کاملا زرد دارد ، ولی پس از تصفیه کم رنگ و گاهی بی رنگ می شود . مقدار مواد ضد اکسیداسیون آن کم است .
از خصوصیات دیگر روغن آفتابگردان وزن مخصوص 0.905 - 0.91،اندیس صابونی189-194 و اندیس یدی 110-145است . روغن آفتابگردان حدود 3.5-6.5% اسید پالمتیک ، 13-13.3% اسید استئاریک و 20-40% اسید اولئیک است.
و دارای ویژگی های زیر می باشد:
· میزان اسید چرب اشباع حدود %12
· میزان اسید چرب امگا9 حدود %23
· میزان اسید چرب امگا6 حدود %66
· میزان اسید چرب امگا3 حدود %3
روغن سویا:
لوبیای سویا حدود 2800 سال قبل از میلاد مسیح در چین کشف شد . اما در حال حاضر کشورهایی مثل امریکا و برزیل بزرگترین تولید کنندهای سویا می باشند .
گیاه سویا در ارتفاعات 3000 متری و در دمای 22 - 30 °c به خوبی رشد می کند . افزایش دمای محیط در افزایش نسبت چربی به پروتئین در لوبیای سویا موثر است.
ارتفاع این گیاه به 30 الی 180 سانتی متر می رسد طول غلاف سویا 2 تا 10 سانتی متر است که هر غلاف حاوی 4 دانه است . 1000 دانه سویا 50 الی 300 گرم وزن دارد که حاوی 17-20درصد چربی و 30-40 درصد پروتئین می باشد . دانه های لوبیا معمولاً دارای یک پوسته به رنگ روشن می باشند که این پوسته نازک بوده و قبل از استخراج روغن،از مغز جدا می شود و در حالت کلی گفته می شود که تاکنون متجاوز از 1500 نوع دانه سویا شناخته شده است که از نظر رنگ و اندازه،رنگ و شکل متفاوت هستند . از نظر اهمیت اقتصادی این دانه ی روغنی همین بس که در 50 سال اخیر 1/3 کل دانه های روغنی جهان را تشکیل داده است . در حال حاضر 50 درصد لوبیای سویا در آمریکا کشت می شود ؛ لوبیای سویا همان طور که گفته شد دارای پوست نازکی است که 7 درصد آن را تشکیل می دهد . با توجه به شرایط مختلف،میزان چربی و پروتئین سویا تغییر می کند به طور متوسط دانه ی سویا حاوی 20 درصد روغن است روغن سویای خام اگر از نوع مرغوبی باشد ، دارای رنگ روشنی است ولی اگر دانه ها از نوع نامرغوب و یا فاسد باشند دارای رنگ قهوه ایی و تیره خواهد بود و مرحله ی رنگبری روغن به سختی انجام می شود ؛ روغن سویا فراوان و نسبتاً ارزان است ؛ ولی اگر بنا به دلایلی عرضه ی آن کاهش یابد ممکن است با روغن های دیگر مخلوط وبه شکل تقلبی عرضه می شود . در مجموع این روغن از کیفیت خوبی برخوردار است . اندیس یدی سویا 120-143 بوده و نقطه ی ذوب آن حدود 8°c و سرشار از اسید های چرپ اشباع اسید لینوئیک با دوباند دوگانه است.
روغن سویا روغن مناسب برای سالاد و برای طباخی است و جهت حفظ ارزش تغذیه ای اسیدهای چرب امگا3 و امگا6 از حرارت دادن طولانی خودداری شود.
روغن سویا به علت دارا بودن درصد زيادي از اسيدهاي چرب با چند باند دوگانه، از مقاومت بسيار پاييني برخوردار است و لذا براي سرخ كردن، مناسب نيست.
بعلت تماس مستقيم روغن بااكسيژن و رطوبت موجود درماده سرخ‌شونده در دماي بالا، واكنش‌هايي نظير پليمريزاسيون، هيدروليز، ايزومريزاسيون و سيكليزاسيون رخ مي‌دهد كه حاصل آنها ماده‌اي شيميايي با تركيبات متفاوت است كه رابطه تنگاتنگي با سلامتي مصرف‌كننده دارد. براي حفظ سلامتي مصرف‌كنندگان ، تعيين معياري در خصوص كنترل روغن‌ها و چربي‌هاي مخصوص سرخ كردني عميق، ضروري است. مظفري افزود: روغن‌ها و چربي‌هايي كه در معرض حرارت اضافي قرار مي‌گيرند، اثرات مضر دارند.
روغن سويا مقاومت كمتري نسبت به روغن آفتابگردان در فرآيند سرخ كردني عميق دارد و لذا براي فرآيند سرخ كردني عميق، توصيه نمي‌شود. افزايش رنگ قرمز از اين روغن نيز نمايانگر افزايش فساد روغن مي‌باشد. در كشورهايي كه فرآورده‌هاي سويا مصرف مي‌شود، ميزان بيماري‌هاي قلبي و عروقي پايين است.
وي اظهار داشت: مطالعات نشان داده‌است كه مصرف غذاهاي حاوي سويا يا ساير فرآورده‌هاي آن موجب پيشگيري بسياري از سرطانها ازجمله سرطانهاي وابسته به هورمون، پستان، پروستات و غيره مي‌شود. به‌گفته وي، اين دانه روغني در سلامت استخوان به خصوص درمان پوكي استخوان موثر است و تقويت‌كننده طحال و لوزالمعده، تميزكننده رگهاي خوني و قلب، تسريع‌كننده گردش خون، موثر در فعاليتهاي روده، تقويت‌كننده‌ديد و دافع سموم بدن مي‌باشد.
وي تركيبات غذايي سويا را ‪ ۱۵۰گرم كالري، ‪ ۱۴گرم پروتئين، هشت گرم چربي ‪ ۹گرم كربوهيدرات، دو ميلي گرم سديم و پنج گرم فيبر اعلام كرد. اين متخصص تغذيه‌افزود: سويا طعم شيرين و خواص درماني بي‌نظيري دارد و به همراه سبزيجات در انواع سوپ، سالاد و خورش استفاده مي‌شود. وي گفت: سويا تنها دانه گياهي است كه داراي ‪ ۹آمينو اسيد ضروري و يك پروتئين كامل مي‌باشد و داراي ميزان بالايي از اسيدهاي چرب امگاتري است كه سكته مغزي و حمله قلبي را كاهش مي‌دهد.

از آنجایی که در برنامه غذایی روزانه از انواع گوشت و لبنیات با درصد اسید چرب اشباع بالا ، دارای اسید چرب امگا9 و عملاً بدون اسیدهای چرب امگا6 و امگا3 نیز استفاده می شود ، لذا به توازن تغذیه ای توصیه شده است.
روغن سویا دارای ویژگی های زیر می باشد:
· میزان اسید چرب اشباع بطور متوسط حدود %15
· میزان اسید چرب امگا9 حدود %24
· میزان اسید چرب امگا6 حدود %54
· میزان اسید چرب امگا3 حدود %7
ادامه متن و متن كامل در food-blog.blogfa.com
 
آخرین ویرایش:

مهندس شکوفه

عضو جدید
سلام من درباره واردات و صادرات و اقتصاد کره کاکائو در ایران مطلب می خوام کسی میتونه کمکم کنه
 

polestar

عضو جدید
درخواست کمک

درخواست کمک

سلام خسته نباشید
کسی در مورد مدل سازی استریلیزاسیون کنسرو مطلب یا منبعی داره؟
 

fatemeh_ch

عضو جدید
سلام دوستان عزیز کسی می تونه در مورد pH و بریکس کمپوت آلو به من اطلاعاتی بده؟؟؟؟
 

negin29

عضو جدید
سلام
لطفا اگه کسی در کارخونه تولید ابلیمو کار کرده کمکم کنه.
راجع به ماشین الات تولید ابلیمو
روش تولید
تعداد نیروی کار مورد نیاز
ازمایشات مربوطه
در کل اطلاعات مربوط به تولید و آزمایشگاه
raha.asemai29@yahoo.com
 
آخرین ویرایش:

fatemeh_ch

عضو جدید
لطفا اگه کسی در مورد راهی برای تغییر رنگ سبز آب پنیر اطلاعاتی داره کمکم کنه
 

famiri

عضو جدید
سلام
اطلاعاتي در مورد نحوه اندازه گيري ايزوفلاون در صنايع غذايي بخصوص شير سويا مي خوام.
 

"Pejman"

دستیار مدیر مهندسی کشاورزی گیاهان دارویی
بچه ها ایزو 14000 بهتره یا OHSAS ؟
 

gigily737

عضو جدید
سلام.
کسی جواب تست های آزاد ارشد رو داره؟
سوالاشو دارم ولی بدونه جوابه.
ممنون میشم اگه بهم بدین خیلییییییی واجبه:(
 

dorddaye

عضو جدید
درخواست مشاوره شغلی

درخواست مشاوره شغلی

سلام دوستان
من رشته باغبانی هستم ولی علاقه زیادی به رشته شما دارم و فکر میکنم اشتغال زایی و کارآفرینی در رشته شما دوستان عزیز خیلی بهتر از رشته های دیگه کشاورزی هستش اگه ممکنه در خصوص کارهای کوچیکی که میشه راه انداخت توضیح بدین ممنون میشم من با یکی از دوستان هم رشته ای شما صحبت کردم فراوری زیتون و تولید خیارشور رو پیشنهاد کردن البته من خودم یه مدت تو فکر بسته بندی آجیل و حبوبات بودم ولی هزینه اش بالاس من با 4 یا 5 ملیون میخوام شروع کنم نظرتون چیه ممنون میشم اگه نظر بدین هم در این خص.وص هم راجع به سایر فعالیت های رشته تون از نظر کاربردی و عملی
 

3252982

کاربر فعال
سلام دوستان
من رشته باغبانی هستم ولی علاقه زیادی به رشته شما دارم و فکر میکنم اشتغال زایی و کارآفرینی در رشته شما دوستان عزیز خیلی بهتر از رشته های دیگه کشاورزی هستش اگه ممکنه در خصوص کارهای کوچیکی که میشه راه انداخت توضیح بدین ممنون میشم من با یکی از دوستان هم رشته ای شما صحبت کردم فراوری زیتون و تولید خیارشور رو پیشنهاد کردن البته من خودم یه مدت تو فکر بسته بندی آجیل و حبوبات بودم ولی هزینه اش بالاس من با 4 یا 5 ملیون میخوام شروع کنم نظرتون چیه ممنون میشم اگه نظر بدین هم در این خص.وص هم راجع به سایر فعالیت های رشته تون از نظر کاربردی و عملی
باغبانی مگه چه شه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟من خودم آبیاری خوندم ولی از بچه های باغبانیم موفقاش خیلی زیادن با4-5میلیون یه پرورش قارچ کوچولو بزن هم رشته خودت همم نونت تو روغنه;);)
 

dorddaye

عضو جدید
سلام دوست عزیز
من که نگفتم رشته باغبانی بده ولی دست توش زیاد شده ولی رشته صنایع غذایی از اونجایی که نیاز به تخصص داره کمتر مورد توجه عوام الناس واقع شده واسه همین میگم وگرنه من از بازار کار رشته خودمون بی اطلاع نیستم فقط میخوام راجع به تولید محصولات بیشتر بدونم مرسی:D
 

soroushi

عضو جدید
سلام دوست عزیز
من که نگفتم رشته باغبانی بده ولی دست توش زیاد شده ولی رشته صنایع غذایی از اونجایی که نیاز به تخصص داره کمتر مورد توجه عوام الناس واقع شده واسه همین میگم وگرنه من از بازار کار رشته خودمون بی اطلاع نیستم فقط میخوام راجع به تولید محصولات بیشتر بدونم مرسی:d

به چسب به همون باغبانی که صنایع غذایی مفت نمی ارزه ، لااقل خودت میتونی با سرمایه اندک کارافرینی کنینی ولی صنایع غذایی با توجه به وضع موجود و رقابتی شدن باید با سرمایه چند میلیاردی جلو اومد . همین نان حجیم (فانتزی) لااقل 100 میلیون سرمایه میخواد. در مورد بازار کارم اوضاعش افتضاحه . هر خراب شده ای داره لیسانس صنایع غذایی میده تا چند وقت دیگه از حسابداریم بیشتر میشه.
 

fayegh2020

عضو جدید
سلام دوستان
من رشته باغبانی هستم ولی علاقه زیادی به رشته شما دارم و فکر میکنم اشتغال زایی و کارآفرینی در رشته شما دوستان عزیز خیلی بهتر از رشته های دیگه کشاورزی هستش اگه ممکنه در خصوص کارهای کوچیکی که میشه راه انداخت توضیح بدین ممنون میشم من با یکی از دوستان هم رشته ای شما صحبت کردم فراوری زیتون و تولید خیارشور رو پیشنهاد کردن البته من خودم یه مدت تو فکر بسته بندی آجیل و حبوبات بودم ولی هزینه اش بالاس من با 4 یا 5 ملیون میخوام شروع کنم نظرتون چیه ممنون میشم اگه نظر بدین هم در این خص.وص هم راجع به سایر فعالیت های رشته تون از نظر کاربردی و عملی


دوست عزیز بی خیال صنایع غذایی شو . اصلا به درد نمی خوره اگه بخوای تو صنایع غذایی موفق بشی باید میلیارد پول داشته باشی چون باید رقابت بکنی .به نظر من رشته خودت خیلی بهتره .ما که صنایع غذایی هستیم علاف علافیم .
 

s.j3th

عضو جدید
سلام به همگی
اگه کسی مطلبی درمورد بیوتکنولوژی در مواد غذایی یا فرایندهای جدید داره لطف کنه واسم بذاره ممنون می شم
 

dorddaye

عضو جدید
دوست عزیز بی خیال صنایع غذایی شو . اصلا به درد نمی خوره اگه بخوای تو صنایع غذایی موفق بشی باید میلیارد پول داشته باشی چون باید رقابت بکنی .به نظر من رشته خودت خیلی بهتره .ما که صنایع غذایی هستیم علاف علافیم .
دوست عزیز سلام
متوجه هستم ولی منظور من انجام پروژه های کوچک مثل فراوری زیتون و فروش اون یا تولید خیارشور و یا بسته بندی حبوبات مثل لوبیا و نخود و یا پسته و غیره بود نه اینکه قصد انجام کار های بزرگ رو داشته باشم من تعجب میکنم از بچه هایی که این رشته رو خوندن و نامیدن راستش خودم با دیدن نامیدی دوستان به رشته خودم امیدوارتر شدم اگه ممکنه در خصوص مسائل فوق توضیحی اگه دارین راهنمایی کنین مرسی
 
بالا