سوالات خود را در مورد برنامه متلب در این تاپیک بنویسید در اسرع وقت پاسخ میدم

deniz938

New member
با دستور میتونید نمودار رو رسم کنید.
plot(p


میشه یکم کاملتر توضیح بدین.
من اول برای x یه محدوده مشخص کردم.
مثلا بین 0 تا 10 با step 0.1
به این ترتیب
x=[0:0.1:10[
حالا y رو برابر با عبارت قرار دادم و با دستور plot(x,y) نمودار رو رسم کردم.
ولی ریشه ها روی نمودار نیستن! چیکار کنم ریشه ها هم باشن؟
 

m-tlb

New member
سلام دوستان

من دارم یک شبکه ی عصبی را با مطلب آموزش می دهم .مشکلی که دارم اینه که نمی دونم که از روی چه پارامتری تشخیص میدهیم که شبکه خوب آموزش یافته است یا خیر؟
پایان رسیدن epoches ،رسیدن به net.trainParam.min_grad یا رسیدن به net.trainParam.max_fail ، یا رسیدن به net.trainParam.goal ؟
 

dacochir

New member
سلام به اساتید محترم
من صفرکیلومترم....:smile::smile:
جواب ایم مسئله رو که با متلب هست رو میخوام بهم لطف کنید بگید...

تکلیف 1-1: برنامه‌ای بنویسید که یک عدد را از کاربر بگیرد و آنرا در متغیری به نام x ذخیره کند. با استفاده از آن
، عبارت زیر را محاسبه کند و مقدار y را با پیغام مناسب نمایش دهد.
y=x^3 + 3*x^2 +6*x + 6;
این فایل را با نام p1 ذخیره کنید.
در جلوی اعلان متلب نام آنرا تایپ و اجرا کنید
smfaghih@yahoo.com
خواهش میکنم بهم زود برسونید.نمرم میپره....
ممنونم...

این هم ایمیل من هستش
dacochir@gmail.com
 

nazliii

دســتیار مـدیـر مهنـدسـی بـرق مخابراتمتخصص نیمه
سلام به اساتید محترم
من صفرکیلومترم....:smile::smile:
جواب ایم مسئله رو که با متلب هست رو میخوام بهم لطف کنید بگید...

تکلیف 1-1: برنامه‌ای بنویسید که یک عدد را از کاربر بگیرد و آنرا در متغیری به نام x ذخیره کند. با استفاده از آن
، عبارت زیر را محاسبه کند و مقدار y را با پیغام مناسب نمایش دهد.
y=x^3 + 3*x^2 +6*x + 6;
این فایل را با نام p1 ذخیره کنید.
در جلوی اعلان متلب نام آنرا تایپ و اجرا کنید
smfaghih@yahoo.com
خواهش میکنم بهم زود برسونید.نمرم میپره....
ممنونم...

این هم ایمیل من هستش
dacochir@gmail.com


سلام دستورشو باید اینطوری بنویسین')
syms x
x=input('please enter x')
y=x^3+3*x6@+6*x+6
بعد دکمه ذخیره رو میزنین با لسم p1.m ذخیره میکنین.

 

sayalat1

New member
سلام این یه قسمت از برنامه من هستش ، برا این نام گذاری ها ایراد میگیره مثلا start: ضمنا ایا دستور go to داریم تو مطلب یا نه ؟؟؟


start1 :
m_ang=asin((sin(teta_in))/N1);
teta=(pi/2) - m_ang;
for i=(1:1:M);% steps
Loop :
Cal C_Angle:
if i < M
C_ang=asin((n(i+1))/n(i)); goto
Eval;
else
C_ang=asin(1/N2);
end
Eval
:
if teta>C_ang %total internal reflection, looking for max entrance angle
teta_in=teta_in+(pi/180);goto start1 ; % 1 degree increese in teta_in

ممنونم دوستان اگه سریعتر راهنمایی کنید ...
 

nazliii

دســتیار مـدیـر مهنـدسـی بـرق مخابراتمتخصص نیمه
سلام این یه قسمت از برنامه من هستش ، برا این نام گذاری ها ایراد میگیره مثلا start: ضمنا ایا دستور go to داریم تو مطلب یا نه ؟؟؟


start1 :
m_ang=asin((sin(teta_in))/N1);
teta=(pi/2) - m_ang;
for i=(1:1:M);% steps
Loop :
Cal C_Angle:
if i < M
C_ang=asin((n(i+1))/n(i)); goto
Eval;
else
C_ang=asin(1/N2);
end
Eval
:
if teta>C_ang %total internal reflection, looking for max entrance angle
teta_in=teta_in+(pi/180);goto start1 ; % 1 degree increese in teta_in

ممنونم دوستان اگه سریعتر راهنمایی کنید ...

کاش برنامه تون رو کامل میزاشتین.در حال حاضر برنامه تون هیچ ایرادی جز بعضی از متغیرهای تعریف نشده ، نداره که اونم احتمالا به خاطر ناقص گذاشتن برنامه است.
در مورد سوال دوم :بله تو متلب از این دستور استفاده میشود.
 

kimia1370

New member
سلام. مرسی از تایپیک خوبتون. میخواستم درباره affine transformation وپیاده سازی آن در متلب بدانم.
 

ilia_material

New member
کمککککک !

کمککککک !

سلام بچه ها

کسی هست که به من کمک کنه یکی از این برنامه هایی رو که با متلب نوشته شده برام به exe تبدیل کنه؟؟؟

من فایل های با پسوند m. که برای برنامه متلب هست رو ضمیمه کردم یکی از دوستان لطف کنه فایل exe شو برام تهیه کنه مرسی ممنون!
 

پیوست ها

  • Numerical Methods Programs.zip
    14.6 کیلوبایت · بازدیدها: 0

mask6622000

New member
سلام بچه ها

کسی هست که به من کمک کنه یکی از این برنامه هایی رو که با متلب نوشته شده برام به exe تبدیل کنه؟؟؟

من فایل های با پسوند m. که برای برنامه متلب هست رو ضمیمه کردم یکی از دوستان لطف کنه فایل exe شو برام تهیه کنه مرسی ممنون!

سلام
از این آموزش استفاده کن. امیدوارم مشکلت حل شه.
http://ifile.it/39ihp8o/Matlab EXE.pdf
 

aryamas

New member
چجوری میشه داخل بلاکهای متلب رو دید؟
مثلا میخوام بدونم داخل بلاک موتور سنکرون چجوریه
منظورم معادلات داخل help نیست
داخل بلاک ها تحت simulink
 

marde javan

New member
سلام
در یک شکل ( یک منبع ولتاژ موازی با یک بلوک شبکه ای ) مقادیر (v(t)=5cos(90nt+60 و (i(t)=4cos(90nt+30 داده شده, پس مقادیر Vrms و Vdc و Prms را حساب کنید. البته اون 90n در واقع 90 ضرب در عدد پی هست که اینجا پی نداشت بنویسم و آخری هم 60 درجه و 30 درجه هست.
دوستان چنین مسئله ای اگر مطرح باشد باید با متلب چگونه این را پیاده کنیم؟ در کل مسائل مشابه همین را چگونه باید در متلب نوشت؟ اگه میشه قدم به قدم مراحل ان را بگید بسیار ممنون میشم.
 

Hermione Granger

New member
سلام دوستان
من میخوام یه برنامه با متلب بنویسم ولی مشکلم اینه که نمیدونم چطوری باید یه ماتریس تعریف کنم که مثلا" i*j*k متغیر داشته باشه
یعنی در حقیقت آرایه هاش 3 بعد داشته باشه
هدفم نوشتن برنامه حل معادلات دیفرانسیل PDE هست که سه متغیر x , y , t داشته باشند
 

farizin

New member
سلام
در یک شکل ( یک منبع ولتاژ موازی با یک بلوک شبکه ای ) مقادیر (v(t)=5cos(90nt+60 و (i(t)=4cos(90nt+30 داده شده, پس مقادیر Vrms و Vdc و Prms را حساب کنید. البته اون 90n در واقع 90 ضرب در عدد پی هست که اینجا پی نداشت بنویسم و آخری هم 60 درجه و 30 درجه هست.
دوستان چنین مسئله ای اگر مطرح باشد باید با متلب چگونه این را پیاده کنیم؟ در کل مسائل مشابه همین را چگونه باید در متلب نوشت؟ اگه میشه قدم به قدم مراحل ان را بگید بسیار ممنون میشم.
اولاً میدونیم مقدار RMS یک سیگنال به صورت
V=a*sin(2*pi*t)=a/sqrt(2) =a/1.41
هست.پس مقدار فاز تاثیری در مقدار موثر نداره و مقدار دامنه ولتاژ (یا جریان) هست که مهم هست.
حالا میتونین راحت یه تابع بنویسید که مقادیر دامنه پیک جریان و ولتاژ رو بگیره و مقدار موثر اون رو بده/...سپس اون رو استفاده کنین.
rms.m
function r=rms(Apr) % declare function
r=Ap/sqrt(2) % sign
end


حالا میتونین بنویسید:

claculate.m
v=input('Enter Peak voltage'); %input peak amount of voltage
i=input('Enter Peak voltage'); %input peak amount of current
v1=rms(v) %voltage root mean square
i1=rms(i) %current root mean square
Prms=v1*i1


مقدار متوسط یک سیگنال سینوسی بدون مقدار DC آن برابر صفر است.البته برای نیم پریود برابر x=2v/pi





 

boloorchian67

کاربر ممتاز
سلام به همه دوستان
من می خوام یک برنامه بنویسم که دو تا ورودی m و n رو بگیره و اونا در 2 تا ستون روبروی هم بنویسه بصورتی که تعداد تکرار اعداد m بر اساس مقدار n باشه مثلا اگه به m مقدار 3 و به n مقدار 4 رو داده باشم زیر ستون M از عدد 1 تا 3 رو ایجاد کنه به صورتی که عدد 1 رو به تعداد عدد N ایجاد کنه یعنی 4 بار و جلوی این 1 ها مقدار وارد شده برای N رو از یک به ترتیب بشماره تا عددی که وارد کردیم و برای تمام اعداد M تا اخر این کار رو انجام بده .((در ضمن برای هر عدد ورودی دلخواه این رویه رو انجام بده.))
ممنون می شم اگه کسی کمکم کنه چون خیلی بش نیاز دارم .بقیه برنامه هام رو نوشتم تو این قسمتش گیر کردم.

nm
11
21
31
41
12
22
32
42
13
23
33
43



این برنامه را خودم نوشتم .... می تونید دانلودش کنید

برنامه ستونی n - m
 

alirjj

New member
سلام من نیاز فوری حل برنامه زیر دارم
در ام فایل متلب برنامه ای بنویسید که خطاهای حالت ماندگار به ورودی پله شیب وشتاب را برای یک سیستم کنترلی بدست آورد این برنامه باید دارای ویژگی های زیر باشد
1-از هر فرم نمایشی که برای نمایش تابع تبدیل مسیر پیشرو وفیدبک استفاده می کنید(تابع کسری نمایش به صورت صفر-قطب-بهره و یانمایش بصورت فضای حالت)برنامه باید این امکان را داشته باشد که به ازای هر سیستمی که کاربر تعریف میکند بتواند خطاها را محاسبه کند (بردارهای معرف سیستم بسته به نوع نمایش سیستم به صورت ورودیهای برنامه ازکاربر دریافت می شود)
2-به ازای هر یک از ورودی های پله شیب وشتاب ورودی وخروجی هر دو ترسیم شوند
 

mldstb

New member
با عرض سلام
برنامه ایی می خواستم که از کاربر ضرایب صورت و مخرج را بگیرد و بگوید پایدار است یا ناپایدار؟؟؟؟؟؟
 

malor

New member
سلام شما می دونین که با متلب چطوری میشه محیط شکل رو حساب کرد
 

pesare irani

کاربر ممتاز
سلام

یه پروژه با متلب دارم میخواستم یه کم تغییرات توش انجام بدم

تحویل استاد بدم

کسی میتونه کمکم کنه

پی نوشت : خودم اصلا نمی دونم پروژه راجع به چیه

فقط کسی که بهم داد گفت اعداد رو تغییر بدی حله :cry:
 
بالا