سوالات خود را در مورد برنامه متلب در این تاپیک بنویسید در اسرع وقت پاسخ میدم

masoud-t

New member
از این پس سوالات خود را رو در مورد برنامه مطلب در این تاپیک بنویسید در اسرع وقت به اونا پاسخ میدم
:):gol:
 

amir_14

کاربر ممتاز
سلام
مي خواستم بدونم متلب مي تونه به صورت غير عددي (ode45 ,...) معادله ديفرانسيل رو حل كنه
يعني حل دقيق يه معادله ديفرانسيل رو حساب كنه شبيه (dsolve(ode تو ميپل
ممنون
 

donya88

New member
سلام
من تازه دارم مطلبو یاد میگیرم دو تا مشکل دارم اگه کسی بتونه جواب بده ممنون میشم :
می خواستم ببینم دستور زیر چیکار میکنه :
w1=trimf (x:),1) , [a1 , a1 ,c1
([
و این
x=x(2:end
:),
البته این اخریه فکر کنم میگه از سطر دوم تا اخر ماتریس x را حاضر کن اما برای کار من معنی نداره .
با تشکر
 

FreeTalk

New member
سلام
من می خواهم در مدولاسیون QAM
که به صورت زیر نوشتم تاخیر گروهی اضافه کنم اما نمی دونم چطوری باید این کار را انجام بدهم MATLAB خودش یک تابع برای این کار داره ولی من نمی دونم
چطوری باید ازش استفاده کنم اگر ممکنه دوستان راهنمایی کنند
کد:
clc;
clear all;
M=32; 
x=RANDINT(100e3,1,M);
y=modulate(modem.qammod(M),x);
ynoisy=awgn(y,27,'measured');
%%I think here we should have group delay??
scatterplot(ynoisy),grid;
z=demodulate(modem.qamdemod(M),ynoisy);
figure (2);
subplot(2,1,1);
stem(x(1:10),'filled'),grid;title('transmitted data')
subplot(2,1,2);
stem(z(1:10),'filled'),grid;title('received data');
[num ty]=symerr(x,z);
بالا کد مدولاسیون QAM هست
و تابع grpdelay jتابع تاخیر گروهی هست
اینم لینک راهنما
http://www.mathworks.com/help/toolbox/signal/grpdelay.html
 

majical

New member
سلام
من برای ورود اطلاعات در متلب دچار مشکل شدم.در واقع میخوام یه فایل صوتی رو در متلب باز کنم.
helpمتلب رو هم خوندم
ولی وقتی پنجره
import dataباز می کنم گزینه
nextغیر فعاله
ممنون می شم کمکم کنید:(
 

hosseinassar

مدیر ارشد
سلام
من برای ورود اطلاعات در متلب دچار مشکل شدم.در واقع میخوام یه فایل صوتی رو در متلب باز کنم.
helpمتلب رو هم خوندم
ولی وقتی پنجره
import dataباز می کنم گزینه
nextغیر فعاله
ممنون می شم کمکم کنید:(

سلام
بهتره به تالار کامپیوتر زیرتالار برنامه نویسی -متلب مراجعه کنید تا زود تر به جواب برسید
 

زر خانیم

New member
سلام
من تازه دارم مطلبو یاد میگیرم دو تا مشکل دارم اگه کسی بتونه جواب بده ممنون میشم :
می خواستم ببینم دستور زیر چیکار میکنه :
w1=trimf (x:),1) , [a1 , a1 ,c1
([
و این
x=x(2:end
:),
البته این اخریه فکر کنم میگه از سطر دوم تا اخر ماتریس x را حاضر کن اما برای کار من معنی نداره .
با تشکر
دستور دوم میگه داده های سط دوم ماترس و کلیه ستونهاشو بخونه مثلا اگه میگفت (2,23) یعنی درایه ی سطر دوم و ستون 23 رو بخون
 

behnam5670

کاربر ممتاز
سلام
من برای ورود اطلاعات در متلب دچار مشکل شدم.در واقع میخوام یه فایل صوتی رو در متلب باز کنم.
helpمتلب رو هم خوندم
ولی وقتی پنجره
import dataباز می کنم گزینه
nextغیر فعاله
ممنون می شم کمکم کنید:(

خوب حالا چرا با import data؟
برا فایل صوتی می تونی از تابع wavread استفاده کنی؛ البته متلب تا اونجایی که من می دونم فقط فایل های صوتی wave رو می خونه
 

m_chitsaz

New member
لطفا راهنماییم کنید

لطفا راهنماییم کنید

سلام به همه دوستان, خیلی خیلی خوشحالم که این انجمن را پیدا کردم. من می خواهم یک دستگاه معادلات را در برنامه متلب حل کنم ولی الان یک هفته هست که تلاش می کنم و نمی تونم. از دوستان می خواهم
کمکم کنند.
 

پیوست ها

  • quastion.pdf
    55 کیلوبایت · بازدیدها: 0

mahdi_italia

New member
سلام خسته نباشید.
من مدار شبیه ساز کنترل فرکانس توسط مت لب رو می خوام.(زبانم هم زیاد خوب نیست که برم تو سایت های خارجی بگردم)
ممنون میشم اگر لطف کنید و در اختیار من قرار بدین.
 

m_chitsaz

New member
انگار تو این تالار کسی به این سوالات پاسخ نمیده؟ مگر با امید زیاد وارد این تالار شده بودم
 

hosseinassar

مدیر ارشد
سلام به همه دوستان, خیلی خیلی خوشحالم که این انجمن را پیدا کردم. من می خواهم یک دستگاه معادلات را در برنامه متلب حل کنم ولی الان یک هفته هست که تلاش می کنم و نمی تونم. از دوستان می خواهم
کمکم کنند.

انگار تو این تالار کسی به این سوالات پاسخ نمیده؟ مگر با امید زیاد وارد این تالار شده بودم
سلام
برای حل این نوع معادله ها دو سه تا دستور هست
فقط متوجه نشدم که همه متغیر ها مجهول هستند؟ یا نه
 

ansherli_bargh

New member
سئوال فوری

سئوال فوری

کی این سئوالو بلده؟

1000 نمونه از یک نویز سفید گوسی با میانگین صفر و واریانس یک تولید نمایید و سپس آن را رسم کنید.
مرسی
 

mehdi_m_kh

New member
کمک

کمک

سلام به همه دوستان
من می خوام یک برنامه بنویسم که دو تا ورودی m و n رو بگیره و اونا در 2 تا ستون روبروی هم بنویسه بصورتی که تعداد تکرار اعداد m بر اساس مقدار n باشه مثلا اگه به m مقدار 3 و به n مقدار 4 رو داده باشم زیر ستون M از عدد 1 تا 3 رو ایجاد کنه به صورتی که عدد 1 رو به تعداد عدد N ایجاد کنه یعنی 4 بار و جلوی این 1 ها مقدار وارد شده برای N رو از یک به ترتیب بشماره تا عددی که وارد کردیم و برای تمام اعداد M تا اخر این کار رو انجام بده .((در ضمن برای هر عدد ورودی دلخواه این رویه رو انجام بده.))
ممنون می شم اگه کسی کمکم کنه چون خیلی بش نیاز دارم .بقیه برنامه هام رو نوشتم تو این قسمتش گیر کردم.

nm
11
21
31
41
12
22
32
42
13
23
33
43


 

fateme ba

New member
سلام ببخشید من در مورد بخش منطق فازی در متلب کمک میخواستماگه کسی آموزش این toolboxرا داره لطفا بهم کمک کنه ویا ترجمه هلپ این بخش را ممنون
 

hosseinassar

مدیر ارشد
سلام به همه دوستان
من می خوام یک برنامه بنویسم که دو تا ورودی m و n رو بگیره و اونا در 2 تا ستون روبروی هم بنویسه بصورتی که تعداد تکرار اعداد m بر اساس مقدار n باشه مثلا اگه به m مقدار 3 و به n مقدار 4 رو داده باشم زیر ستون M از عدد 1 تا 3 رو ایجاد کنه به صورتی که عدد 1 رو به تعداد عدد N ایجاد کنه یعنی 4 بار و جلوی این 1 ها مقدار وارد شده برای N رو از یک به ترتیب بشماره تا عددی که وارد کردیم و برای تمام اعداد M تا اخر این کار رو انجام بده .((در ضمن برای هر عدد ورودی دلخواه این رویه رو انجام بده.))
ممنون می شم اگه کسی کمکم کنه چون خیلی بش نیاز دارم .بقیه برنامه هام رو نوشتم تو این قسمتش گیر کردم.

nm
11
21
31
41
12
22
32
42
13
23
33
43





سلام
درست متوجه منظورتون نشدم
ولی تا جایی که فهمیدم این بود که به تعداد n اعداد m تکرار بشه
این برنامه همین کارو انجام میده
 

پیوست ها

  • Untitled.zip
    213 بایت · بازدیدها: 0

boogeyman

New member
سلام
یه سوال داشتم.
لطفا پاسخ پله و ضربه v2 را مدار زیر پیدا کنید.با نمودارش.
فقط خواهشا خواهشا تا 23-4-90جوابم را بدید.واقعا حیاتیه.
 

پیوست ها

  • IMG.jpg
    IMG.jpg
    42.2 کیلوبایت · بازدیدها: 0

asir6355

New member
salam bacheha man mikhastam kod nevisi too matlabo yad begiram marboot b reshte khodam k mohandese shimie mishe komakam konid mamnoon misham mikham y manbae khoob behem bedid akhe vase payannamam lazem daram
mamnoonam
 

mehdi_m_kh

New member
سلام
درست متوجه منظورتون نشدم
ولی تا جایی که فهمیدم این بود که به تعداد n اعداد m تکرار بشه
این برنامه همین کارو انجام میده

سلام اول ازت ممنونم که دنبالش بودی
ولی نه من کد رو نگاه کردم اونی که من می خوام نبود کدی که خود من نوشتم اینه اگه اجراش کنی و اونوبا پست قبلیم چک کنی متوجه میشی مشاهده پیوست Untitled.zip
ولی این کد هنوز ناقصه بعدش تو کدی که شما نوشتی یک ستون داره در صورتی که من 2 ستون عددی معرفی کردم به این صورت که اگه m مقدارش 2 باشه و n نیز مقدارش 3 باشه میاد 6 سطر و 2 ستون ایجاد میکنه که در 3 سطر اول ستون یک عدد یک تولید میشه و در 3 سطر اول ستون دوم اعداد 1 تا 3 تولید میشه و در سطر 3 تا 6 ستون اول عدد 2 و در سطر 3 تا 6 ستون دوم اعداد 1 تا 3 دوباره تولید میشه این برای ورودی 2 و 3 هست حالا اگه ورودی ها تغییر کنه این ماتریس تولید شده باید بتونه ابعادش و چینش اعدادش رو با ورودی تطبیق بده نمی دونم تونستم منظورم رو روشن بگم یا نه؟
 

mehdi_m_kh

New member
salam bacheha man mikhastam kod nevisi too matlabo yad begiram marboot b reshte khodam k mohandese shimie mishe komakam konid mamnoon misham mikham y manbae khoob behem bedid akhe vase payannamam lazem daram
mamnoonam

سلام دوست عزیز می تونی بری به سایت http://matlabtrainings.blogfa.com/ اکثر کتاب های مربوط به مطلب فارسی و انگلیسی مرجع یا غیر مرجع در اون پیدا میشه بازم اگه سوالی اگه بدونم در خدمتیم..یا علی
 

hosseinassar

مدیر ارشد
سلام اول ازت ممنونم که دنبالش بودی
ولی نه من کد رو نگاه کردم اونی که من می خوام نبود کدی که خود من نوشتم اینه اگه اجراش کنی و اونوبا پست قبلیم چک کنی متوجه میشی مشاهده پیوست 61908
ولی این کد هنوز ناقصه بعدش تو کدی که شما نوشتی یک ستون داره در صورتی که من 2 ستون عددی معرفی کردم به این صورت که اگه m مقدارش 2 باشه و n نیز مقدارش 3 باشه میاد 6 سطر و 2 ستون ایجاد میکنه که در 3 سطر اول ستون یک عدد یک تولید میشه و در 3 سطر اول ستون دوم اعداد 1 تا 3 تولید میشه و در سطر 3 تا 6 ستون اول عدد 2 و در سطر 3 تا 6 ستون دوم اعداد 1 تا 3 دوباره تولید میشه این برای ورودی 2 و 3 هست حالا اگه ورودی ها تغییر کنه این ماتریس تولید شده باید بتونه ابعادش و چینش اعدادش رو با ورودی تطبیق بده نمی دونم تونستم منظورم رو روشن بگم یا نه؟
سلام
خواهش میکنم ببخشید چند روز بود حواسم به این تاپیک نبود
بله متوجه شدم سعیم میکنم
 

vahid_007_006

کاربر ممتاز
از help متلب استفاده کنید help متلب بسیار قوی هست و مثال های زیادی حل کرده فقط لازمه مقدار کمی انگلیسی بلد باشید
 

narsiiis

New member
سلام
من یه سوال در مورد متلب داشتم اگه بتونید جوابمو بدید ممنون میشم.
یک مدل سیمولینک دارم که از چند زیرسیستم تشکیل شده. من میخام این زیرسیستمها روی کامپیوترهای جداگانه که با هم شبکه هستند اجرا بشه. مسلما این زیرسیستمها با هم اینترفیس دارند و اطلاعات باید بینشون رد و بدل بشه و بنابراین باید مدل به صورت سنکرون روشون اجرا بشه. تا حد امکان هم قرار نیست کامپیوترها سیستم عامل real time داشته باشند مگر اینکه مجبور باشیم. شما راه حلی برای این مسئله سراغ دارید؟ جایی دیدید که کسی این کار رو کرده باشه؟ من حتی مطمئن نیستم بشه این کارو کرد بنابراین اگه دیدید که انجام شده باشه هم به من بگید خیلی کمکم میکنه. و اینکه اگه انجام شده با سیستمهای real time بوده یا معمولی؟
امیدوارم کسی باشه که بتونه جوابمو بده
ممنون
 

shahin.20

New member
سلام ...درنرم افزار تابع funtool نامی وجود دارد....دنبال سورس آن یصورت M.file هستم.کسی هست بتونه راهنمایی کنه؟!ممنون و مرسی
 

ramel

New member
سلام به همه
من پروژم کنترل ربات از ظریق کامپیوتر (MATLAB)
باید با تولباکس رباتیک اینکارو انجام بدم.کسی راهنما براش داره؟
کسی باهاش کار کرده؟
 

bjt

New member
سلام دوستان من تابع سیگنال sinc رو می خام تو یه بازه مشخص ازش تبدیل فوریه بگیرم و تبدیلشو رسم کنم . ولی تو رسم دقیق که یک پالس خواهد بود مشکل دارم . کسی می تونه کمکم کنه؟!!!!!!!!!
 

سپهر70

New member
سلام تو برنامه متلب میخواستم از یه تابع تبدیل تو کنترل خطی عکس تبدیل لاپلاس بگیرم میخوام متغیرم رو با استفاده از تا بعه SYM تعریف کنم ولی ارور میده تو کامپیوتر دوستام هم همین طوره حتی از HELP هم کمک گرفتم فرمولهاشو دقیقا تو کامند ویندور کپی کردم بازم ارور میده
اگه میشه کمکم کنید
 

nazliii

دســتیار مـدیـر مهنـدسـی بـرق مخابراتمتخصص نیمه
سلام تو برنامه متلب میخواستم از یه تابع تبدیل تو کنترل خطی عکس تبدیل لاپلاس بگیرم میخوام متغیرم رو با استفاده از تا بعه SYM تعریف کنم ولی ارور میده تو کامپیوتر دوستام هم همین طوره حتی از HELP هم کمک گرفتم فرمولهاشو دقیقا تو کامند ویندور کپی کردم بازم ارور میده
اگه میشه کمکم کنید

این ارور برا اینه که احتمالا

tool boxsimbolinc math
تو متلبت نصب نیست. اگه ویندوزت 64 بینی هست باید نسخه متلبت جدید باشه.نسخه های قبل 2010 این tool box رو پشتیبانی نمیکنند.
اگه ویندوزت 64 بیتی نیست .پس متلب رو دوباره نصب کن و این دفعه به صورت دستی همه tool box هارو انتخاب کن
 

deniz938

New member
رسم نمودار

رسم نمودار

سلام دوستان.
من تازه یا مطلب آشنا شدم. یه سوال دارم توروخدا راهنماییم کنید.
ریشه های معادله زیر را در مطلب بدست اورده و نمودار انرا رسم کنید؟

x^4 + 3x^3 - 2x^2 + x + 5 = 0

من ریشه هارو اینجوری بدست اوردم:

p=[1 3 -2 1 5];
r=roots(p)
r=-3.5328
0.7664+0.90991
0.7664-0.90991
-1.0000

حالا نمودارو چه جوری رسم کنم؟
 
آخرین ویرایش:
بالا