**(( سرآشپزهای جوان ))**

خیال شیشه ای

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
کافه گلاسه ی هوسونه ی یه روزِ من
وقتی هواااا بسی ناجوانمردانه گــــرم ِ
بشینی زیر کولـــر این و بخوری.:D
من اول نصف لیوان رو شیر قهره ریختم و کمی از شیر قهوه رو با بستنی شکلاتی از این میهنِ پاک مخلوط کردم.مایع شیر قهوه یکم از حال آبکی در میاد و بهش طعم میده.
به جای شیر قهوه هم میتونید از شیر ساده،شیر نسکافه ای و یا طعم های دیگه استفاده کنید.
بعد می تونید از مغز(گردو و بادوم و...)یا شکلات آب شده استفاده کنید.بعد کمی شکلات خرد شده ریختم داخل لیوان و مخلوط کردم بعد بستنی رو ریختم به مقدار لازم.
هر چی بیشتر بهتر.:D بعد روی کافه گلاسه رو با شکلات خرد شده،شوکرول و توت فرنگی تزئین کردم.
می تونید برای تزئین از شکلات چیپسی و خامه هم استفاده کنید.
خیلی ها هم برای درست کردن کافه گلاسه، داخل مخلوط بستنی و شیرشون کمی شکر هم اضافه میکنن.
من دیگه شکر و خامه استفاده نکردم دیگه زیادی غیر رژیمی می شد.:D

http://s6.picofile.com/file/8193988792/IMG_۲۰۱۵۰۶۱۰_۲۱۳۲۱۸.JPG

http://www.www.www.iran-eng.ir/attachment.php?attachmentid=243364&d=1434462689
و این هم کوکو سیب زمینی پخته.به به.:D

http://s6.picofile.com/file/8193991950/IMG_۲۰۱۵۰۶۱۳_۲۰۵۴۴۷.jpg

http://www.www.www.iran-eng.ir/attachment.php?attachmentid=243363&d=1434462578
 

پیوست ها

  • IMG_۲۰۱۵۰۶۱۳_۲۰۵۴۴۷.jpg
    IMG_۲۰۱۵۰۶۱۳_۲۰۵۴۴۷.jpg
    34.3 کیلوبایت · بازدیدها: 0
  • IMG_۲۰۱۵۰۶۱۰_۲۱۳۲۱۸.jpg
    IMG_۲۰۱۵۰۶۱۰_۲۱۳۲۱۸.jpg
    20.4 کیلوبایت · بازدیدها: 0
آخرین ویرایش:

vinca

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ماکارونی سنتی با ته دیگ سیب زمینی


ماکارونی--— 300 گرم
سیب زمینی--— یک عدد متوسط
گوشت چرخ کرده--— 200 گرم
رب گوجه فرنگی--— 2 قاشق غذا خوری
پیاز--— یک عدد
پودر سیر--— نصف قاشق چای خوری
پودر دارچین--— 1/3 قاشق چای خوری
فلفل دلمه ای کوچک--— یک عدد
پودر آویشن--— نصف قاشق چای خوری
آبلیمو و نمک و فلفل--— به مقدار لازم



طرز تهیه :
قابلمه را از آب پر می کنیم و مقداری نمک و روغن به آن اضافه می کنیم و حرارت می دهیم تا جوش بیاید.پس از جوش آمدن ماکارونی را اضافه کرده و کمی هم بزنید (با چنگال) تا رشته ها به هم نچسبد. پس از هفت دقیقه با آب سرد آب کشی کرده و در آب کش قرار دهید تا آب اضافه اش برود.
پیاز را خرد کرده و در روغن کمی تفت می دهیم تا نرم شود.در این مرحله باید گوشت چرخ کرده و فلفل دلمه ای خورد شده را به پیاز خود اضافه کرده و تفت دهیم تا گوشت خوب سرخ شود.حال نوبت اضافه کردن نمک و فلفل و رب گوجه فرنگی و پودر دارچین و پودر سیر است.این مواد را کمی تفت دهید و در انتها آبلیمو به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید و از روی اجاق بردارید.
ته قابلمه خود را کمی روغن بریزید و سیب زمینی های حلقه شده را داخل قابلمه قرار دهید.مقداری ماکارونی روی سیب زمینی ها بریزید و روی آن یک لایه مایع ماکارونی اضافه کنید و همین کار را تا چند مرحله انجام دهید.
لایه بالایی را ماکارونی قرار دهید و روی آن پودر آویشن بپاشید. حال در قابلمه را گذاشته و آنرا روی شعله ملایم حدود 40 دقیقه قرار دهید تا خوب دم بکشد .پس از پخت در قابلمه را به مدت 5 تا 10 دقیقه برداشته و اجازه دهید تا خنک شود.اکنون می توانید ماکارونی را در ظرف بر گردانید و میل فرمایید.

نکات:

برای خوشرنگ کردن ماکارونی می توانید از یک قاشق چای خوری زعفران دم کرده استفاده کنید.
در زمان آب کشی ماکارونی را بیش از حد نجوشانید زیرا ممکن است خمیر شوند.
بهتر است هنگام شستن رشته ها با آب سرد محتاطانه رشته ها را از هم جدا کنیم.



البته من به جای گوشت چرخ کرده از کنسرو مایه ماکارونی استفاده کردم :smile:









البته در این بین نباید نقش قابلمه های گرانیتی سوییسی خودم رو نادیده بگیرم

 

R a h a a M

عضو جدید
کاربر ممتاز
کیک پرتقالی با رویه ی پودینگ وانیلی: )

کیک پرتقالی با رویه ی پودینگ وانیلی: )

کیک پرتقالی برای یه دوست عزیز با چاشنی عشق

خب چون زمان کم داشتم یک پودر کیک پرتقالی رشد گرفتم.
مواد کیک رو طبق دستور مخلوط کردم فقط چون میخواستم برای رویه ی کیک پودینگ وانیلی درست کنم.
برای 3 عدد تخم مرغ ؛ سفیده رو در کیک ریختم و زرده رو برای پودینگ نگه داشتم(یعنی من همچین دختر صرفه جویی هستم
)
و بعد کمی هم داخل مایه ی کیکم گردوی خرد شده ریختم گذاشتیم رو اجاق و بعد رفتیم سراغ پودینگ وانیلی برای فیلینگ کیک : )
اولین بار بود که پودینگ درست کردم.
یعنی هر چی از خوشمزه گی ش بگم کم گفتم.
میخواستم کیکم رژیمی باشه و از خامه و شکلات استفاده نکنم.
البته طرز تهیه این پودینگ خوشمزه را از این سایت پیدا کردم.
طرز کار هم میتونید از همین سایت مشاهده کنید.

خب مواد پودینگ وانیلی به این صورت:
زرده تخم مرغ: 3 تا
شکر: 60 گرم( من فقط کمتر از 60 گرم ریختم. چون برای بار اول بود نمی دونستم دقیقا مزه ش چه جوری میشه کم تر شکر ریختم)
شیر: 250 میلی لیتر
آرد: 1 ق سوپخوری
نشاسته ذرت: 1 و نیم ق سوپخوری(من آرد ذرت ریختم)
کره: 25 گرم
وانیل: 1 ق چایخوری
اسانس وانیل: 1 ق چایخوری (منم نداشتم)

برای رویه ی کیک هم از بیسکویت ساقه طلایی،گردو،پودینگ وانیلی و میوه ی شابلون استفاده کردم.

دفعه ی دیگه حتما بین کیکام از این پودینگ استفاده می کنم. واقعا محشر میشه.
و زیاد هم شیرین نیست.
چون عجله ایی بود تند تند عکس گرفتم.

فقط شما حواستون باشه که موقع عکس گرفتن حتما کناره های ظرف رو تمیز کنید.

برای مشاهده روی عکس کلیک فرمایید.


مشاهده پیوست 246788

نوش جان:gol:
 
آخرین ویرایش:

modir banoo

عضو جدید
کاربر ممتاز
خب مواد پودینگ وانیلی به این صورت:
زرده تخم مرغ: 3 تا
شکر: 60 گرم( من فقط کمتر از 60 گرم ریختم. چون برای بار اول بود نمی دونستم دقیقا مزه ش چه جوری میشه کم تر شکر ریختم)
شیر: 250 میلی لیتر
آرد: 1 ق سوپخوری
نشاسته ذرت: 1 و نیم ق سوپخوری(من آرد ذرت ریختم)
کره: 25 گرم
وانیل: 1 ق چایخوری اسانس وانیل: 1 ق چایخوری (منم نداشتم)


نوش جان:gol:


یه جایی با یه دستوری شبیه همین، طرز تهیه کرم کاسترد رو نوشته بود
فقط آرد نداشت
منم جای نشاسته ذرت، آرد ذرت ریخته بودم
یه چیزی شبیه فرنی میشه
خیلی هم خوشمزه میشه
;)
 

mehdi.chem

مدیر تالار شیمی
مدیر تالار
کاربر ممتاز
سلام به همه خانومای سرآشپز و هنرمند...
چند سال قبل من برا یه سمینار رفته بودم تبریز، اونجا برا پیش غذا بعضی وقتا یه سوپ میدادن که فک کنم سوپ شیر بود، سفید رنگم بود، یه طعم فوق العاده خوب داشت، کسی از خانوما بلده چطور درست میشه این سوپ؟؟

ممنون :gol:
 

modir banoo

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام به همه خانومای سرآشپز و هنرمند...
چند سال قبل من برا یه سمینار رفته بودم تبریز، اونجا برا پیش غذا بعضی وقتا یه سوپ میدادن که فک کنم سوپ شیر بود، سفید رنگم بود، یه طعم فوق العاده خوب داشت، کسی از خانوما بلده چطور درست میشه این سوپ؟؟

ممنون :gol:


سلام
درست می فرمایید، سوپ سفید یا همون سوپ شیر طعم فوق العاده ای داره، خیلی خوشمزست

طرز تهیه ش رو هم براتون می نویسم
خودتون می خواید درستش کنید؟ هر وقت پختینش عکس یادتون نره ها;)


مواد لازم :
جو پوست کنده : 1 پیمانه
قارچ : یک بسته خرد شده
هویج : 1 پیمانه
پیاز رنده شده همراه آبش : یک عدد بزرگ
آب مرغ : به مقدار لازم
نمک و فلفل : به مقدار لازم
جعفری : نصف پیمانه
سس سفید : 2 لیوان (این سس رو باید به صورت جداگانه درست کنید و بعد به سوپ اضافه کنید که طرز تهیش رو می نویسم در ادامه ...)


طرز تهیه:
آب مرغی که با یک عدد مرغ درست کرده ایم (بدون مرغ، فقط آب مرغ باشه) را روی حرارت می گذاریم و جو را که نصف روز خیس شده و بعد نیم پز (20 دقیقه) شده و کمی له کردیمش رو به آب مرغ اضافه می کنیم.
پیاز و آبش را اضافه می کنیم و بعد شلغم و هویج را اضافه می کنیم. هویج رو می تونید به صورت رنده شده یا نگینی استفاده کنید، سلیقه ایه
کمی که پخت سس سفید را اضافه می کنیم و وقتی دو تا قُل (یا غُل) زد و کمی غلیظ شد قارچ را اضافه می کنیم ( زیاد غلیظ نشه فقط)
و جعفری را وقتی که توی کاسه ریختیم برای سرو می ریزیم و جعفری با گرمای سوپ پخته میشه.


طرز تهیه سس سفید:
یک لیوان شیر و یک قاشق آرد را روی حرارت می گذاریم تا مثل فرنی غلیظ شود و وقتی از حرارت برداشتیم کره را اضافه که با گرمای شیر و آرد ذوب شود.
اگه می خواید بیشتر سس درست کنید باید به این صورت باشه که اگه 2 لیوان شیر می ریزید 2 قاشق آرد، باید شیر و آرد به تناسب هم ریخته بشن.




 

baran 2012

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

بفرمایید خانومی :)

پیراشکی گوشت :

خمیر :
ماست = نصف پیمانه
تخم مرغ = 1 عدد
کره =نصف پیمانه
ارد =به میزانی که خمیر به دست نچسبد(حدودی دو لیوان میشه )
بکینگ پودر یا جوش شیرین =1 قاشق مربا خوری

مواد میانی :

گوشت چرخ کرده = 250 گرم

پیاز = 1 عدد بزرگ
سیر = 1 حبه
رب گوجه فرنگی =2-3 ق
ادویه و نمک = به مقدار لازم
قارچ = 3 عدد

طرز تهیه خمیر :

1_ ماست را داخل ظرف ریخته خوب هم میزنیم

2_ توی یه ظرف تخم مرغ رو خوب میزنیم با همزن 5 تا 6 دقیقه

3_ تخم مرغ به ماست اضافه میکنیم

4_ بکینگ پودر یا جوش شیرین اضافه میکنیم (من بکینگ پودر زدم )

5_ بعد کره اضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم

6_ بعد کم کم ارد با الک اضافه میکنیم و هم می زنیم تا جایی که خمیر به دست نچسبد

7_کمی ورز میدیم و سرش می پوشونیم و میزاریم به مدت یه ساعت استراحت کنه


طرز تهیه پیراشکی :
پیاز خورد کرده تفت میدیم
سیررنده شده اضافه میکنیم
گوشت اضافه میکنیم کمی تفت میدیم و نمک و فلفل اضافه میکنیم
قارچ ریز شده رو هم اضافه میکنیم
یکم که سرخ شد رب اضافه میکنیم
کمی اب اضافه میکنیم تا پخته شود
وقتی آب مواد کشیده شد جعفری اضافه میکنیم (تو دستورش تخم مرغ پخته رنده شده داره که تو این مرحله اضافه میکنه ولی من این کار نکردم )
شعله رو خاموش کنید برید سراغ خمیر

خمیر باز کنید از ارد برای راحتی استفاده کنید یکم ارد بپاشید تا به تخته یا سینی تون نچسبه کنارش شیار میدید مواد داخلش میریزید و مثل گیست بافت میبندید


ته سینی فر کاغذ فویل یا کاغذ روغنی پهن میکنیم فر از قبل 175-180
حالا سینی پیراشکی داخل فر میزاریم به مدت 25 تا 30 دقیقه
من روی پیراشکی بعد این که بستم زرده تخم مرغ مالیدم تا بهتر شه
باید طلایی بشه و خمیرش پخته باشه

عکسشم که تو پست های قبل هست اگه مدیر این بخش میتونن این دوتا پست یکی کنن ،سپاس:gol:
 

.:Shila:.

عضو جدید
کاربر ممتاز
201507144.jpg20150714.jpg

تر حلوای شیرازی

اولین بارم بود که درستش میکردم
برای تهیه اش چندین سایت مختلف رو نگاه کردم و در آخر از این منبع استفاده کردم
البته با نصف موادی که گفته شده درست کردم (نیم لیتر شیر) و با این حال یک ظرف بزرگ پیرکس ترحلوای دولایه شد که اگر میخواستم لایه ها رو روی هم نریزم میشد دو ظرف پیرکس ^_^
[h=3]مواد لازم[/h] نشاسته گل 125 گرم (من از نشاسته گندم استفاده کردم)

آرد برنج (الک‌ شده) 63 گرم
شیر پرچرب 1 لیتر
گلاب 250 میلی لیتر
شکر (نرم و دانه‌ریز) 300 گرم
زعفران (خشک) یک دوم قاشق چای خوری
پودر پسته مقداری برای تزیین


[h=3]طرز تهیه[/h] 1.در ظرفی نشاسته را با چهار پیمانه آب سرد مخلوط کرده و هم بزنید تا نشاسته کاملاً در آب حل شود، سپس از صافی رد کنید؛
2.در ظرفی دیگر، آرد برنج را با شیر مخلوط کرده و هم بزنید تا آرد کاملاً در شیر حل شود، سپس از صافی رد کنید؛
3.آرد برنج و نشاسته حل شده را در قابلمه ای بریزید و روی حرارت متوسط قرار داده و مرتباً هم بزنید تا غلیظ شود، سپس گلاب و شکر را اضافه کرده و مجدداً هم بزنید تا به غلظت فرنی برسد؛
4.مایه آماده شده را از روی حرارت برداشته و دو قسمت کنید، نیمی از آن را با زعفران دم شده غلیظ کاملاً مخلوط کنید، قسمت ساده (بدون زعفران) حلوا را در دیس لبه داری ریخته و با پشت قاشق، روی آن را صاف و یکدست کنید، سپس حلوای زعفرانی را روی آن بریزید و مجدداً سطح آن را صاف کنید، روی آن مقداری پودر پسته بپاشید و به مدت پنج ساعت در یخچال قرار دهید تا استراحت کند. پس از این مدت، حلوا را به شکل لوزی برش داده و در ظرف موردنظر بچینید و سرو کنید.


پ.ن:
توی برخی از سایت ها وانیل و هل هم استفاده کرده بودن ولی من امتحانش نکردم.
توی سایتهای مختلف نوشته بودن که ظرفتون رو خیس کنین و بعد مواد رو بریزین توش من به جاش از نایلون فریزر استفاده کردم اینجوری برش دادن و درآوردنش راحت میشه
بعد از اینکه مواد رو توی ظرف ریختین بذارین حتما کمی سرد بشه و بعد توی یخچال بذارین
و وقتی توی یخچال میذارین روی اون رو به هیچ وجه نپوشونین
امیدوارم درست کنین و خوشتون بیاد.
 

modir banoo

عضو جدید
کاربر ممتاز
پ.ن:
توی برخی از سایت ها وانیل و هل هم استفاده کرده بودن ولی من امتحانش نکردم.
توی سایتهای مختلف نوشته بودن که ظرفتون رو خیس کنین و بعد مواد رو بریزین توش من به جاش از نایلون فریزر استفاده کردم اینجوری برش دادن و درآوردنش راحت میشه
بعد از اینکه مواد رو توی ظرف ریختین بذارین حتما کمی سرد بشه و بعد توی یخچال بذارین
و وقتی توی یخچال میذارین روی اون رو به هیچ وجه نپوشونین
امیدوارم درست کنین و خوشتون بیاد.


از یه طرف شبیه مسقطی هستش و از یه طرف هم شبیه مشکوفی
مواد لازمش شبیه مواد مشکوفیه ولی طرز تهیش مورد 4 رو دیگه نداره و کافیه بریزیش تو قالب و بذاری تو یخچال تا خوب ببنده
تو مسقطی هم فقط آرد برنج و شیر نمی ریزیم و همه مراحل تهیش شبیه این حلواست
وانیل و هل رو هم برای هر دو استفاده می کنیم

مشکوفی رو خودم درست کردم ولی مسقطی رو نه
مسقطی رو خواهرم درست می کنه، اونم به روش نایلون فریزری درست می کنه



 

afsoon6282

مدیر تالار مهندسی كشاورزی
مدیر تالار
به به!
چه فرقی با حلواهای دیگه داره؟ طرز تهیش چیه؟


فرقش اینه که همش از آرد برنج استفاده شده
اسمش هم برای این هست که از قدیم در شیراز توی کاسه های چینی درست میشده و به همون شکل به فروش میرسیده

طرز تهیه حلوا کاسه شیرازی :
آرد برنج یک پیمانه
آب و گلاب سه و نیم پیمانه(من یک پیمانه آب و بقیشو گلاب ریختم)
روغن یک سوم پیمانه (من 50 گرم کره استفاده کردم چون طعمش بهتر میشه و کمی روغن مایع)
شکر یک و نیم پیمانه
زعفران به مقدار لازم

آرد برنج رو الک کنید در تابه تفت بدید تا بو بخوره و خیلی خیلی کم رنگش برگرده و خامیش از بین بره بعد دوباره الکش کنید.بعد از الک دوم در تابه ریخته روغن یا کره را اضاف کنید و کمی هم بزنید نباید رنگش تیره بشه.آب و گلاب با زعفران رو روی حرارت بذارین تا جوش بیاد.بعد اونو کم کم به آرد و کره اضاف کنید و مدام هم بزنید تا آب و گلاب جذب آرد بشه و مایه یک دست و نرم و لطیفی به دست بیاد.بعد شکر رو کم کم اضاف کنید و هم بزنید تا داخلش حل بشه.میزان شکر رو میتونید کم و زیاد کنید بستگی به خودتون داره که چقدر شیرین دوست داشته باشین. با شکر کمی مایه حلوا شل میشه روی حرارت مدام هم بزنید تا کمی سفت بشه.سفتیش باید به حدی برسه که جای قاشق روی حلوا بمونه و از بین نره بعد در کاسه میریزین و با پشت قاشق حالتش میدین و با خلال پسته تزئینش کنید.
 

shakiba.h

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ژله رولی

ژله رولی

مواد لازم
یک بسته پودر ژله
بستنی لیوانی وانیلی
طرز تهیه :
پودر ژله دلخواه را در کمتر از یک لیوان مثلا سه چهارم لیوان آب جوش حل میکنیم اگه کامل حل نشد میذاریم رو حرارت غیر مستقیم مثلا بخار کتری یا سماور تا کامل حل شه بعد اون نصف لیوان بستنی وانیلی که میشه کل بستنی لیوانی که خریدیمو میریزیم تو ژله حل شده زیاد هم نمیزنیم میذاریم خودش حل شه کف باید روش بمونه و ژله و بستنی قاطی نشن
یه سینی 20*30انتخاب میکنیم و توشو سلفون میکشیم و موادو میریزیم توش و نیم ساعت میذازیم تو یخچال تو فریزر ده دقیقه ای میبنده
بعد با چاقو اندازه دو سانت دو سانت میبریم و رول میکنیم
IMG_20150711_140612.jpg
IMG_20150711_141639.jpg
 
آخرین ویرایش:

shakiba.h

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ادامه ژله رولی

ادامه ژله رولی

IMG_20150711_181000.jpg
IMG_20150711_185704.jpg
متاسفانه من چون با گوشی میام نتونستم عکسارو آپ کنم مجبور شدم ضمیمه کنم و تو هر پست فقط میشه دو تا ضمیمه کرد
اونروزی که ژله رو درست کردم برق منطقمون سه بار و در مجموع چهار ساعت رفت و متاسفانه یکم داشت وا میرفت
 

shakiba.h

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
مشکافی(دسر)

مشکافی(دسر)

مواد لازم:
نشاسته یک پیمانه
شیر پنج پیمانه
شکر دو تا سه پیمانه
گلاب و زعفران به مقدار دلخواه
بیسکوییت و موز و توت فرنگی برای تزیین به دلخواه
طرز تهیه:
نشاسته و شکر و شیر و تو قابلمه میریزیم و هم میزنیم تا نشاسته حل بشه بعد گلاب و زعفرانم میریزیم میذاریم رو شعله انقد همش میزنیم مثل فرنی تا جوش بیاد و بپزه بعد اینکه کامل چند تا جوش خورد و پخت
تو ظرف میریزیم میتونیم یه لایه مشکافی بریزیم و روش بیسکوییت و موز بذاریم و دوباره لایه بعدیو بریزیم برای تزیین روشم من توت فرنگی گذاشتم
IMG_20150627_143226.jpg
 

shakiba.h

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
آش دوغ

آش دوغ

مواد لازم (برای حدودا پنج-شش نفر)
سه کیلو دوغ ...میتونین به جاش دو کیلو ماست ترش بگیرین با یکم آب قاطی کنین
دو دسته اسفناج دیگه به وزن نمیگم چون همه سبزیو دسته ای میخرن
اگه میخواین سبزی های دیگه هم بریزین مثل شوید و گشنیز خوب میشه ولی باید دقت کنین که شوید و گشنیز تو دوغ نمیپزه باید با اب بپزینش بعد اضافه کنین
دو تا کدوی قلمی سبز متوسط
حبوبات پخته (نخود لوبیا عدس ) یه لیوان (البته اینم به دلخواهه)
یدونه تخم مرغ
سه چهارم لیوان برنج نیم دانه
یه کوچولو بیشتر از نصف لیوان آرد گندم
نمک به مقدار لازم
چند حبه سیر برای سیر داغ
و نعنا خشک برای نعنا داغ
طرز تهیه :
دوغ و آرد و برنج و نمک و تخم مرغو میریزیم تو قابلمه و خوب با همزن دستی میزنیم جوری که کاملا تخم مرغ و آرد حل بشه
بعد میذاریم رو شعله باید انقد با ملاقه هم بزنیم تا جوش بیاد نکته مهم اینه که اصلا نباید همزدنو متوقف کنیم چون توش تخم مرغه وا میره دوغ میبره ...
بعد اینکه جوش اومد حبوبات پخته شده و کدوی از قبل پخته شده و سبزیو اضافه میکنیم تا اش کامل بپزه
بعدم سیر داغ نعنا داغو درست میکنیم

IMG_20150725_123000-1.jpgIMG_20150725_122900-1.jpg
 
آخرین ویرایش:

mahdis.

عضو جدید
کاربر ممتاز
مواد لازم (برای حدودا پنج-شش نفر)
سه کیلو دوغ ...میتونین به جاش دو کیلو ماست ترش بگیرین با یکم آب قاطی کنین
دو دسته اسفناج دیگه به وزن نمیگم چون همه سبزیو دسته ای میخرن
اگه میخواین سبزی های دیگه هم بریزین مثل شوید و گشنیز خوب میشه ولی باید دقت کنین که شوید و گشنیز تو دوغ نمیپزه باید با اب بپزینش بعد اضافه کنین
دو تا کدوی قلمی سبز متوسط
حبوبات پخته (نخود لوبیا عدس ) یه لیوان (البته اینم به دلخواهه)
یدونه تخم مرغ
سه چهارم لیوان برنج نیم دانه
یه کوچولو بیشتر از نصف لیوان آرد گندم
نمک به مقدار لازم
چند حبه سیر برای سیر داغ
و نعنا خشک برای نعنا داغ
طرز تهیه :
دوغ و آرد و برنج و نمک و تخم مرغو میریزیم تو قابلمه و خوب با همزن دستی میزنیم جوری که کاملا تخم مرغ و آرد حل بشه
بعد میذاریم رو شعله باید انقد با ملاقه هم بزنیم تا جوش بیاد نکته مهم اینه که اصلا نباید همزدنو متوقف کنیم چون توش تخم مرغه وا میره دوغ میبره ...
بعد اینکه جوش اومد حبوبات پخته شده و کدوی از قبل پخته شده و سبزیو اضافه میکنیم تا اش کامل بپزه
بعدم سیر داغ نعنا داغو درست میکنیم

مشاهده پیوست 248095مشاهده پیوست 248096

این وسط کار تخم مرغ چیه؟
تخم مرغ رو درسته بندازیم؟منظورم اینه که سفیده یا زرده به تنهایی نباشه دیگه.
 

shakiba.h

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
این وسط کار تخم مرغ چیه؟
تخم مرغ رو درسته بندازیم؟منظورم اینه که سفیده یا زرده به تنهایی نباشه دیگه.

نه عزیزم سفیده یا زرده نیست
کل تخم مرغه خیالت تخت اگه خوب هم بزنی و قبل جوش اومدن اصلا واینسی و هم بزنی از اثار تخم مرغ خبری تو اش نیست
برای سفت شدن اشه به هم پیوسته میشه اش ...ولی با دوغ خالی بدون تخم مرغ اش ابکی میشه
 

modir banoo

عضو جدید
کاربر ممتاز
چیز کیک شکلاتی
این چیز کیک رو دوستمون caroline درست کرده بود و گذاشته بود



چون از قالب کمربندی استفاده نکردم، چیز کیکم برنگشت و نتونستم از همش عکس بگیرم
قالبم هم خیلی بزرگ بود و مخلوط بیسکوییت و گردو و ... خیلی ضخیم نشده

خیلی خوشمزست، حتما امتحانش کنید :w16:








نکته : اگه قالب کمربندی ندارید، زیر قالبتون دو تا پلاستیک فریزر پهن کنید یا از سلیفون استفاده کنید برای زیرش تا راحت برگرده
 

R a h a a M

عضو جدید
کاربر ممتاز
کوکو سبـــزی یه روز من.
شامل سبزی کوکو،یه دونه سیب زمینی خام رنده شده،کمی(اندازه ی نصف استکان) عدس خام خیس شده که میکس ش کردم،
دو عدد تخم مرغ بدون زرده،و ادویه جات(نمک،فلفل،کمی زردچوبه و کمی زیره سبز)
داخل ماهیتابه رژیمی سرخ شد.
رژیمی و سالم:smile::gol:

http://www.www.www.iran-eng.ir/attachment.php?attachmentid=249250&d=1438525022
 

پیوست ها

  • R-a-h-a-a-M.jpg
    R-a-h-a-a-M.jpg
    55 کیلوبایت · بازدیدها: 0

R a h a a M

عضو جدید
کاربر ممتاز
و این هم کیک خرمای من.
خیلی خوشمزه بود.
برای من بیشتر مزه ی نون محلی میداد.
دستورش رو از اینجا برداشتم البته با کمی تغییرات:
من به جای آب، 3/4 پیمانه شیر ریختم.
و دو عدد تخم مرغ رو بدون زرده داخل مایه ی کیکم ریختم و همین طور به جای 75 گرم کره از 50 گرم کره استفاده کردم.
داخلش مایه ی کیک هم آخرش کمی گردووووی خُرد شده ریختم.
چون مقدار مایه ی من کم بود و همین طور قالبم بزرگ بود زیاد پُف نکرد.
اما خیلی خوشمزه و مقوی هست.
حتما درست کنید.
نوش جاااان.:smile::gol:

http://www.www.www.iran-eng.ir/attachment.php?attachmentid=249254&d=1438526031
 

پیوست ها

  • IMG_۲۰۱۵۰۸۰۲_۱۷۵۷۳۴.jpg
    IMG_۲۰۱۵۰۸۰۲_۱۷۵۷۳۴.jpg
    58.3 کیلوبایت · بازدیدها: 0
  • IMG_۲۰۱۵۰۸۰۲_۱۷۵۳۲۹.jpg
    IMG_۲۰۱۵۰۸۰۲_۱۷۵۳۲۹.jpg
    65 کیلوبایت · بازدیدها: 0
بالا