**(( سرآشپزهای جوان ))**

love eternal

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
پیراشکی مرغ با خمیر سیب زمینی

پیراشکی مرغ با خمیر سیب زمینی


مواد لازم:

سینه مرغ آب پز شده و ریش ریش شده یک پیمانه پیاز یک عدد
هویج یک عدد
رب گوجه فرنگی یک قاشق غذا خوری
سیب زمینی 4 عدد متوسط
تخم مرغ یک عدد (اگه دوست دارید)
آرد سوخاریبه میزان لازم (به قدری که سیب زمینی خمیری بشه)
نمک و زرد چوبه به میزان لازم


طرز تهیه:
ابتدا سیب زمینی ها رو بذارید آب پز شه.
در این فاصله، پیاز رو خرد کنید و تفت بدید.
هویج ها رو نگینی خرد کنید و با پیاز تفت بدید.
در مرحله ی بعدی سینه مرغی رو اضافه کنید و تفت بدید، آخر سر هم رب گوجه رو بهش اضافه کنید و نمک و فلفل و زرد چوبه هم اضافه کنید.


زمانی که سیب زمینی ها کاملا آب پز شد، اونا رو له کنید.
اونجا که نوشتم تخم مرغ اگه دوست دارید، واسه اینه که یه جورایی مزه ی کوکو سیب زمینی می گیره اونجوری، اگه دوست ندارید اون طعم رو بگیره، تخم مرغ رو اضافه نکنید، من بدون تخم مرغ درست کردم مشکلی هم پیش نیومد.
بعد آرد سوخاری رو به سیب زمینی ها اضافه کنید، به قدری اضافه کنید که احساس کنید که میتونید از دستتون جداش می کنیم.


روغن رو تو ماهی تابه ریخته تا داغ شود.
به اندازه ی 1 قاشق غذا خوری سر پر از خمیر سیب زمینی بردارید ، یه کمی تو دستتون بازش کنید و از موادی که دارید توش بریزید، به اندازه ی تقریبا 1 قاشق مربا خوری، بعد خمیر رو ببندید و یه کمی فشارش بدید که پهن شه، بعد بذارید تو روغن تا سرخ شه ( هر جای کار که احساس کردید که خمیر داره می چسبه ، دستتون رو خیس کنید. من یه ظرف آب کنار دستم گذاشته بودم که راحت باشم )

هیچ نیازی نیست پیراشکی ها مغز پخت بشه، چون همه ی موادی که استفاده کردیم پخته شده است ، در حدی باشه که روش طلایی بشه.
 

afsoon6282

مدیر تالار مهندسی كشاورزی
مدیر تالار
مرصع پلو
طرز تهیه:
برنج
مرغ
زرشک
هویج
کشمش
خلال بادام
خلال پسته
پیازداغ

برنج رو که به همون صورت چلو معمولی درست کنید.مرغ رو هم همین طور فقط مرغ باید تکه های گوشت خالی باشه من از فیله سینه مرغ استفاده کردم چون واسه امتحان بوده باید تکه ها یه اندازه باشه.مرغ ها رو بپزین بعد تکه های گوشت را به اندازه قسمت کنین کمی از آب مرغ رو با زعفران مخلوط کنید و روی تکه ها ریخته بذارین چند ساعتی بمونه.
زرشک رو شسته و خیلی کم تفت بدین.خلال بادام رو چند ساعت خیس کنین تا نرم بشه بعد تفتش بدین.هویج ها رو پخته رنده کنین و کمی شیرینش کنین و تفت بدین.کشمش رو تمیز کرده و کمی تفت بدین.فقط خلال پسته خیس کردن و تفت دادن نمیخواد چون رنگ و شکلش خراب میشه.
در آخر به هر شکل دلخواهی که میخواین این ها رو روی برنج تزئین کنین.به سلیقه خودتون میتونین مواد رو کم و زیاد کنین
اندازه ننوشتم چون دست خودتونه از هر کدوم چقدر باشه
 

پیوست ها

  • IMG_4790.jpg
    IMG_4790.jpg
    75.5 کیلوبایت · بازدیدها: 0
آخرین ویرایش:

afsoon6282

مدیر تالار مهندسی كشاورزی
مدیر تالار
حلوا آرد گندم با ماست
آرد سفید 2 پیمانه
آرد برنج یک چهارم پیمانه
روغن مایع یک پیمانه
کره 100 گرم
ماست 2ق غ
زعفران دم کرده به مقدار لازم
شکر 2 پیمانه
آب یک پیمانه
گلاب یک دوم پیمانه

آرد ها رو به صورت جداگانه تفت بدین تا بوی خامیشون از بین بره فقط نباید تیره بشه چون حلوای زعفرونی هست و باید زرد رنگ باشه.بعد که تفت دادین آرد ها رو مخلوط کنین و کره و روغن رو بریزین و کمی تفتش بدین.بذارین یکم خنک بشه بعد آروم ماست رو اضاف کرده و مخلوط کنین.تو ظرف جدا آب و گلاب و شکر و زعفرون رو روی حرارت بذارین تا جوش بیاد.بعدش این شهد رو روی آرد و روغن بریزین و مخلوط کنین.
این حلوا خیلی خیلی نرم و خوشمزه هست البته من آرد برنج رو اضاف نکردم و فقط آرد گندم بود و خیلی هم عالی شد.
 

پیوست ها

  • IMG_5285.jpg
    IMG_5285.jpg
    40.7 کیلوبایت · بازدیدها: 0
آخرین ویرایش:

afsoon6282

مدیر تالار مهندسی كشاورزی
مدیر تالار
حلوا هویج با نشاسته
هویج 350 گرم
شکر 200 گرم
نشاسته 2 ق س
وانیل خیلی کم
زعفران دم کرده خیلی کم
گردو و پسته یک چهارم پیمانه
روغن 150 گرم

هویج رو بذارین بپزه بعدش رنده درشت کنین و تفتش بدین تا آبش تموم بشه.بعد که کامل سرخ شد روغن رو اضاف کنین و نشاسته رو بریزین و هم بزنین.وانیل و زعفران و شکر و گردو و پسته رو اضاف کنین و هم بزنین.
به خاطر نشاسته براق میشه و با بقیه حلواها خیلی متفاوت هست.من از پودر نشاسته استفاده کردم اگه از نشاسته گل بخواین استفاده کنین باید توی کمی آب حلش کنین و بعد به حلوا اضاف کنین و به همین خاطر باید بذارین تا باز همه آب بخار بشه.این حلوا هم زدن زیاد نیاز داره.
 

پیوست ها

  • IMG_5329.jpg
    IMG_5329.jpg
    44.3 کیلوبایت · بازدیدها: 0
آخرین ویرایش:

ahoo_fr

عضو جدید
کاربر ممتاز
اینم یه عصرونه


IMG_1677.jpg
بیسکوییت شکری نارگیلی

مواد لازم :

آرد سفید :2 پیمانه
شکر : 3/4 پیمانه
روغن:1/2 پیمانه
وانیل:1/4 ق چ
تخم مرغ : 2 تا کوچیک
سفیده تخم مرغ و نارگیل برای تزئین


روغن و تخم مرغ و وانیل و شکر رو مخروط میکنیم تا کرم رنگ بشه ..بعد ارد رو اضاف میکنیم تا حدی که دست نچسبه و بشه بیسکوییت ها رو باهاش درست کرد ..
بعد روش رو سفیده تخم مرغ میزنیم ..و نارگیل میریزیم ...15 دقیقه توی فر دمای 160 فارنهایت .
همین ..
 

afsoon6282

مدیر تالار مهندسی كشاورزی
مدیر تالار
دسر راه راه شکلاتی

دسر راه راه شکلاتی

شیر 5 لیوان
ژلاتین 40 گرم یا 4 ق غ سر پر
شکر 1 و یک سوم لیوان
شکلات تخته ای 60 گرم
وانیل کمی
آب سرد یک لیوان
خامه 2 ق غ
پودر کاکائو 2 ق غ

شیر و شکر و وانیل رو روی حرارت مخلوط کنین بعد کنار بذارین تا کمی سرد بشه بعدش ژلاتین رو آب کنین و کم کم به شیر اضاف کنین اگه شیر ذاغ باشه با ژلاتین میبره اینو حواستون باشه.بعدش کم کم خامه رو اضاف کنین .به 3 قسمت مساوی تقسیمش کنین.یکیش که کرم وانیلی ساده سفید هست کنار باشه به یک ظرفش یه قاشق کاکائو اضاف کنین و هم بزنین تا کامل حل بشه و رنگش باید کرم رنگ یا شکلاتی خیلی خیلی باز باشه.واسه ظرف دیگه هم شکلات تخته ای و یک قاشق کاکائو اشاف کنین و هم بزنین تا کامل حل بشه.رنگ کرم شکلاتی باید قهوه ای خیلی خیلی تیره باشه.قالب کمی خیس کنین بعدش از کرم شکلاتی شروع کنین کمی ازش بریزین و بذارین تا ببنده داخل فریزر بذارین راحت تر هست ربع ساعت تا 20 دقیقه بیشتر زمان نمیره هر لایه ولی داخل یخچال خیلی بیشتر طول میکشه.بعدش که بست آرام لایه کاکائویی که رنگ ملایم داره اضاف کنین و به همی نترتیب کرم وانیلی تا اینکه مواد تموم بشه.نکته مهم اینکه میزان ضخامت لایه هاتون باید یه اندازه باشه .کرم خیلی خیلی خوشمزه ای هست.
البته تو دستورش زرده تخم مرغ هم بود ولی من اضاف نکردم و خیلی هم خوب شده بود.
 

پیوست ها

  • 20140924_114346.jpg
    20140924_114346.jpg
    43.8 کیلوبایت · بازدیدها: 0

خیال شیشه ای

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
دلـــمه ی برگ موِ یه روزی:gol:

پ.ن: برای طعم دار شده مایه ی دلمه می تونید از رب آلوچه و آب لیمو , آب زعفران و کمی رُب استفاده کنید.

http://www.www.www.iran-eng.ir/attachment.php?attachmentid=222460&stc=1
 

پیوست ها

  • IMG_1206.jpg
    IMG_1206.jpg
    59.9 کیلوبایت · بازدیدها: 0

mahdis.

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام به اين تاپيك خلوت.
امروز ناهار من كته تره فرنگي گذااشتم.(خوشمزس)
اينم دستورش:
مواد لازم:

  • برنج: 500 گرم
  • سینه مرغ: یک عدد کامل
  • ماست شیرین: یک‌ونیم لیوان
  • تره فرنگیی: 500 گرم
  • خامه صبحانه: 100 گرم
  • آرد: یک قاشق چای‌خوری
  • نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
  • کره و روغن مایع و نمک: به میزان لازم
  • زعفران آب کرده: به میزان لازم
روش تهیه: 1. ابتدا سینه‌ مرغ را بدون استخوان کرده و به شکل نگینی خرد می‌کنیم. آن را با مقداری روغن مایع، نمک ، فلفل و زعفران آب کرده با حرارت زیاد سرخ می‌کنیم تا استیکی شود. ترجیحا بهتر است این کار را در تابه چدنی انجام دهیم. در آخر آرد را روی تکه‌های مرغ می‌پاشیم و مخلوط می‌کنیم و بلافاصله خامه را اضافه کرده و تابه را از روی حرارت برمی‌داریم. 2. قسمت سفید تره فرنگیی‌ها را حلقه‌حلقه کرده و با مقدار زیادی آب و نمک می‌پزیم سپس آبکش کرده و با مرغ مخلوط می‌کنیم. 3. چهار تا پنج پیمانه آب را داخل قابلمه مناسب برای برنج جوش می‌آوریم و برنج را همراه نمک داخل آن می‌ریزیم تا بجوشد و قد بکشد. پس از آن برنج را آبکش کرده، داخل کاسه‌ای ماست و زعفران و برنج را با هم مخلوط می‌کنیم. 4. قابلمه‌‌ای مناسب برای این مقدار برنج بنا به سلیقه انتخاب کرده و کف آن مقداری کره می‌مالیم، نیمی از برنج را داخل قالب فشرده کرده خورش را میان آن می‌گذاریم و بقیه برنج را روی آن پخش می‌کنیم و روی حرارت می‌گذاریم تا دم بکشد. برنج دم کشیده را داخل سینی برگردانده و با زرشک و پسته تزیین می‌کنیم.







جاي همگي خالي.;)
 

m@hboubeh

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بچه ها امشب من برای اولین بار ته چین بال مرغ پختم برای اولین بار خوب شده بود ;) (میترسیدم بد بشه و بابا بگه این چیه پختی :confused:)
ولی تهش برشته و سرخ نشده بود (تازه خواستم برگردونم صاف برنگشت خرد شد خخخخخخخ، نصف بیشترش اومد تو دیس بقیش موند تو ظرف):biggrin:
ازش یادم رف عکس بگیرم دفعه بعد عکسم میگیرم :D

قرار بود این بشه



ولی نشد دیگه خخخخخ
اینم یه تجربه جدید آشپزی ک امشب کسب کردم:smile:
 

modir banoo

عضو جدید
کاربر ممتاز
کیک زبرا

کیک زبرا

این کیک اولین تجربه ی پختن کیک برای منه
تا الان تنها کیکی که درست کرده بودم همون کاپ کیک یا کیک فنجونی خودمون بود
فکر کنم باید بیشتر تمرین کنم :redface:
خودم طبق دستور پخت دیگه ای عمل کردم اما یه اشتباهات نوشتاری و یه ناشی گری هایی این وسط بود که باعث شد طعم کیکم و داخل کیک خیلی خوب نشه...فقط ظاهرش خوب شده :( (اگه دقت کنید کیکارو جوری گذاشتم که داخلش معلوم نباشه و آبروم نره :redface::cool:)
شما اگه میخواین این کیک رو درست کنید طبق این دستور پیش برید، امتحان شدست و خوب هم از آب در اومده ;)









دستور پخت کیک زبرا :


مواد لازم :
تخم مرغ 5 عدد . شکر 1 لیوان . روغن 1/2 لیوان . ماست 1 لیوان . آرد سفید 2 لیوان
وانیل 1 قاشق چایخوری . بیکینگ پودر 1 قاشق غذاخوری . پودر کاکائو 3 قاشق غذاخوری



طرز تهیه :
تخم مرغ را با وانیل و شکر مخلوط کنید و با همزن بزنید سپس روغن و ماست را اضافه کنید و مجدد مخلوط کنید تا مخلوط یکدست و نرمی داشته باشید.
ارد را چند بار الک کنید تا سبک شود سپس با بکینگ پودر مخلوط نموده و قاشق قاشق به مخلوط تخم مرغی اضافه کنید و با قاشق آرام و یکنواخت مخلوط نمائید.
وقتی خمیر کیک اماده شد،باید نصفش کنید تو دو تا ظرف جدا بریزید، بعد به یکیش پودر کاکائو بزنید.
برای ریختن خمیر کیک توی قالب اول یه ملاقه از خمیر سفیدو درست وسط قالب میریزید بعد با یک ملاقه دیگه خمیر کاکائویی رو درست وسط خمیر سفید میریزید بعد دوباره خمیر سفیدو با ملاقه وسط خمیر کاکائویی میریزی اینکارو با دقت و حوصله هی تکرار می کنی تا دوتا مایع تموم بشه، ریختن مواد از نقطه وسط قالب باید باشه.
 

پیوست ها

  • 2015-05-04 13.53.08.jpg
    2015-05-04 13.53.08.jpg
    32.7 کیلوبایت · بازدیدها: 0
  • 2015-05-04 12.15.11.jpg
    2015-05-04 12.15.11.jpg
    67 کیلوبایت · بازدیدها: 0

"ALPHA"

دستیار مدیر مهندسی کشاورزی , صنایع غذایی
کاربر ممتاز
سالاد

سالاد

چیزخاصی نداره
فقط باید کاهو کلم رو یکم بذارین خیس بشه گِل نمونه، پشه نمونه، چون کاهو و مخصوصاً کلم قبرستون پشه ها هستن! ی کم آبلیمو یا سرکه بریزین هم خوب می شه!
برگهایی که قسمتهای بیرونیش خراب یا جویده شده هستن رو جدا می کنین
ریز ریز خرد می کنین
لازم باش از طول یک برشم میدین
هویج رو یک بار رو رنده درشت می کشین از قسمت مقطع طولی ک بلند باشن
گوجه هم که اسلایس می کنین؛ قبلاً تخم هاشو در می آوردم حالا مهم نیس!
بقیه چیزا هم لازم باشه می شه بهش اضافه کرد
ذرت بخواین بریزین ی نیم ساعتی باید بجوشونین
سس هم هر چی دوس دارین ی مخلوط آبلیمو روغن و ادویه کفایت می کنه هیشکی نمی فهمه تووش روغن هست!
برای هر نفر 4 برگ کاهو و یک نصف برگ کلم؛ این دو نفری بود!


 

modir banoo

عضو جدید
کاربر ممتاز
کاری نداره عزیزم 2 تا کیک درست کردم تو قابلمه ی تفلان رو شعله ی گاز هر کدوم حدود 45 طول میکشه.
بعد گذاشتم کیک سرد بشه کیک زیری رو یه ظرف گذاشتم خامه و گردو و توت فرنگی رو چیدم سلیقه ایی هست هر چی بخوای میتونی بریزی
بعد کیک دوم رو پختم اول گذاشتم سرد بشه و بعد کیک رویی رو هم اول از قابمله برگردونم رو یه سینی بعد با دستم گذاشتم رو کیک اولی
فقط حواست باشه کیک خوب سرد وگرنه خامه رو آب میندازه و بعد روش شکلات تختِ تلخ رو با یکم کره آب کردم ریختم رو کیک و توت فرنگی و گردو
بعد بزار یخچال تا به خودش بگیره بعد هم نوش جان

طرز تهیه ی مواد کیک شکلاتی :

آرد ۲ لیوان
بکینگ پودر ۱٫۵ قاشق مربا خوری
پودر شکر(شکر آسیاب شده) ۱ لیوان سر خالی …(به جای شکر از شیره ی انگور هم می تونی استفاده کنی)
پودر کاکائو ۲قاشق مربا خوری
وانیل نصف قاشق مربا خوری
آب ۱و۱/۴ لیوان به جای آب شیر هم میتونی استفاده کنی
روغن نصف لیوان
تخم مرغ 3 عدد(میتونی فقط از سفیده ی تخم مرغ استفاده کنی برای نرم شدن کیک و حالت اسفنجی)

اگه هم میخوای تو فر بزاری به مدت 20 دقیقه با درجه 180 سانتی گراد, کیک آماده ست


کیکت خیلی خشگل شده عزیزم
معلومه کلی هنرمند و کدبانویی :gol:
میشه بگی ترتیب اضافه کردن مواد برای این کیک چطوره؟
 

خیال شیشه ای

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
میشه بگی ترتیب اضافه کردن مواد برای این کیک چطوره؟
ممنونم عزیزم.
کار خاصی نداره.
من اول زرده رو از سفیده تخم مرغ جدا می کنم و هر کدوم رو در ظرف های جدا مخلوط میخونم.
بعد آرد رو کم کم با قاشق در یک ظرف جدا می ریزم.روغن و شیر هم لازم باشه کم کم به آرد اضافه می کنم...
وقتی آرد رو کاملا ریختی داخل ظرف و با شیر و روغن خوب مخلوط کردی،شکر رو اضافه میکنی و مخلوط میکنی.

(خیلی ها به جای شکر از شیره ی انگور و یا عسل استفاده میکنن)

بعد سفیده و زرده تخم مرغ رو که قبلا در ظرف های جدا مخلوط کرده بودم رو اضافه می کنم.
و بعد سر اخر پودر کاکائو و وانیل و چاشنی های مخصوص کیک بسته به ذائقه اضافه میکنیم.
خوب مخلوط میکنیم.
به جای شیر از آب سرد هم میشه استفاده کرد.
من گاهی فقط سفیده ی تخم مرغ رو می ریزم و زرده ی تخم مرغ رو برای کوکو و اُملت و غذاهای دیگه استفاده میکنم.
پودر کاکائو هم که به میزانی که دوست داری و مصرف میکنی اضافه کن.معمولا 3 الی 4 قاشق مربا خوری می ریزنم.
:gol:
 

modir banoo

عضو جدید
کاربر ممتاز
و باز هم کیک زبرا...

و باز هم کیک زبرا...

امروز باز کیک زبرا درست کردم، باید به خودم ثابت می کردم می تونم :)
خوشبختانه امروز خوشمزه و قابل خوردن شده :w12:
یه کم امیدوار شدم به خودم :D
این هم عکسش...







این هم دستور کیک امروز:

مواد لازم:
تخم مرغ متوسط 4 عدد
وانیل یک هشتم ق چ
روغ مایع 1 لیوان
شیر ولرم 1 لیوان
شکر دانه ریز 220 گرم تقریبا 1 لیوان
ارد 350 گرم
ب پ 2 ق چ
پودر کاکایو 3 ق س
اب جوش 2 ق س
نمک 1/4ق چ



تخم مرغ ها رو با وانیل کمی می زنیم تا تغییر رنگ دهد و سپس شکر رو اضافه و 3 ال 4 دقیقه می زنیم و روغن مایع رو بتدریج با دور متوسط اضافه می کنیم و 2 دقیقه هم می زنیم
سپس شیر و کمی نمک و آرد (نمک و آرد و بکینگ پودر رو موقع الک زدن آرد با هم مخلوط کنید) رو اضافه می کنیم و با لیسک یا قاشق هم می زنیم
اگه کمی شل بود میتونیم 30 ثانیه با همزن بزنیم تا یک دست شود
اب جوش و پودر کاکائو رو مخلوط می کنیم ( سس شکلات )
2 پ از موادی رو که قبلا درست کردیم کنار میزاریم و با سس شکلات مخلوط می کنیم
بقیه کاراشم به همون ترتیب که تو پست قبلیم گفتم
برای ریختن خمیر کیک توی قالب اول یه ملاقه از خمیر سفیدو درست وسط قالب میریزید بعد با یک ملاقه دیگه خمیر کاکائویی رو درست وسط خمیر سفید میریزید بعد دوباره خمیر سفیدو با ملاقه وسط خمیر کاکائویی میریزی اینکارو با دقت و حوصله هی تکرار می کنی تا دوتا مایع تموم بشه،
ریختن مواد از نقطه وسط قالب باید باشه.
 

modir banoo

عضو جدید
کاربر ممتاز
ممنونم عزیزم.
کار خاصی نداره.
من اول زرده رو از سفیده تخم مرغ جدا می کنم و هر کدوم رو در ظرف های جدا مخلوط میخونم.
بعد آرد رو کم کم با قاشق در یک ظرف جدا می ریزم.روغن و شیر هم لازم باشه کم کم به آرد اضافه می کنم...
وقتی آرد رو کاملا ریختی داخل ظرف و با شیر و روغن خوب مخلوط کردی،شکر رو اضافه میکنی و مخلوط میکنی.

(خیلی ها به جای شکر از شیره ی انگور و یا عسل استفاده میکنن)

بعد سفیده و زرده تخم مرغ رو که قبلا در ظرف های جدا مخلوط کرده بودم رو اضافه می کنم.
و بعد سر اخر پودر کاکائو و وانیل و چاشنی های مخصوص کیک بسته به ذائقه اضافه میکنیم.
خوب مخلوط میکنیم.
به جای شیر از آب سرد هم میشه استفاده کرد.
من گاهی فقط سفیده ی تخم مرغ رو می ریزم و زرده ی تخم مرغ رو برای کوکو و اُملت و غذاهای دیگه استفاده میکنم.
پودر کاکائو هم که به میزانی که دوست داری و مصرف میکنی اضافه کن.معمولا 3 الی 4 قاشق مربا خوری می ریزنم.
:gol:


ممنون عزیزم :gol:

فقط یه سوالی برام پیش اومد...
این کیک تو قابلمه پف هم می کنه؟
منظورم اینه که طوری پف می کنه که یه دست نشه و اگه بخوایم کیک دوم رو روش بذاریم نشه و مجبور بشیم روشو ببریم؟
 

modir banoo

عضو جدید
کاربر ممتاز
این مربای بهار نارنجه که خودم درستش کردم







این هم یه چیزی شبیه فرنی هستش
علاوه بر مواد فرنی توش پودر شنبلیله و زرده ی تخم مرغ هم می ریزیم
خیلی خوشمزست
البته تزئینش زیاد جالب نشده، در هم ریختس:redface:

 

پیوست ها

  • 2015-05-13 22.48.19.jpg
    2015-05-13 22.48.19.jpg
    82 کیلوبایت · بازدیدها: 0
  • 2015-05-13 22.49.27.jpg
    2015-05-13 22.49.27.jpg
    97 کیلوبایت · بازدیدها: 0

modir banoo

عضو جدید
کاربر ممتاز
امشب باز کیک درست کردم
هر دفعه دارم پیشرفت می کنم تو کیک درست کردن
این دفعه بر عکس دفعه های قبل کاملا نرم و لطیف شده:)


 

پیوست ها

  • photo_2015-05-15_00-34-05.jpg
    photo_2015-05-15_00-34-05.jpg
    57.9 کیلوبایت · بازدیدها: 0
  • photo_2015-05-15_00-34-26.jpg
    photo_2015-05-15_00-34-26.jpg
    29.3 کیلوبایت · بازدیدها: 0

خیال شیشه ای

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
ممنون عزیزم :gol:

فقط یه سوالی برام پیش اومد...
این کیک تو قابلمه پف هم می کنه؟
منظورم اینه که طوری پف می کنه که یه دست نشه و اگه بخوایم کیک دوم رو روش بذاریم نشه و مجبور بشیم روشو ببریم؟

سلام عزیزم.
از بابت تاخیر در پاسخگویی عذر میخوام.
توی قابلمه ی تفلان معمولا کیک خیلی پف نمی کنه،یعنی مانعی ایجاد نمی کنه اگه دو تا کیک رو روی هم بذاری و هم تراز نشن.
فقط یه نکته رو بهت بگم که اگه کیک داخل قابلمه های تفلان درست میکنی رویه ی کیک پخته میشه،اما حالت نرم داره.
اگه بخوای دو تا کیک روی هم بذاری می تونی طرف نرم کیک رو زیر بذاری و یا بلعکس.
در واقع حالت رویه ی کیک مثل داخل فِر(به صورت طلایی) نمیشه.
این فُرم گذاشتن سلیقه ایی هست.بستگی به ذائقه داره.

:gol:
 

mahdis.

عضو جدید
کاربر ممتاز
بیشتر جنبه آموزشیه!

بیشتر جنبه آموزشیه!

آموزش چگونه شستن کلم بروکلی

برای اینکه کلم بروکلی را تمیز بشوئیم شیوه های آن را به شکل تصویری برایتان آماده کرده ایم که

اصول شستن کلم بروکلی را آموزش می دهد.


روش اول : آب


کلم بروکلی
خودتان را زیر شیر آب قرار بدهید. با دستتان ( برس ) تمام قسمت های کلم بروکلی را خوب تمیز کنید. وقتی تمام شد، با یک حوله ی تمیز آرام خشک کنید و برای پختن آماده اش کنید.


کلم بروکلی را با برس و یا با دست زیر شیر آب گرفته و شسته ‎روش دوم : سرکه

کلم بروکلی را بین ۵ تا ۱۰ دقیقه داخل سرکه بگذارید. تا وقتی که کاملا خیس خورد، با آب خوب بشویید و سپس با

حوله ی تمیز خشک کنید.


شستن کلم بروکلی با سرکه ‎


خشک کردن کلم بعد از در آوردن از سرکه ‎روش سوم : آب نمک

کلم بروکلی
را داخل آب نمک به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه قرار بدهید ، تا پشه ها از لابه لای آن بیرون برود و بعد از آن با
آب کلم را بشویید.



 

modir banoo

عضو جدید
کاربر ممتاز
آموزش چگونه شستن کلم بروکلی

برای اینکه کلم بروکلی را تمیز بشوئیم شیوه های آن را به شکل تصویری برایتان آماده کرده ایم که

اصول شستن کلم بروکلی را آموزش می دهد.


روش اول : آب


کلم بروکلی
خودتان را زیر شیر آب قرار بدهید. با دستتان ( برس ) تمام قسمت های کلم بروکلی را خوب تمیز کنید. وقتی تمام شد، با یک حوله ی تمیز آرام خشک کنید و برای پختن آماده اش کنید.


کلم بروکلی را با برس و یا با دست زیر شیر آب گرفته و شسته ‎روش دوم : سرکه

کلم بروکلی را بین ۵ تا ۱۰ دقیقه داخل سرکه بگذارید. تا وقتی که کاملا خیس خورد، با آب خوب بشویید و سپس با

حوله ی تمیز خشک کنید.


شستن کلم بروکلی با سرکه ‎


خشک کردن کلم بعد از در آوردن از سرکه ‎روش سوم : آب نمک

کلم بروکلی
را داخل آب نمک به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه قرار بدهید ، تا پشه ها از لابه لای آن بیرون برود و بعد از آن با
آب کلم را بشویید.





کمتر از یک دقیقه بذاریدش تو آب جوش و بعد درش بیارید هم حله
:gol:
 

خیال شیشه ای

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
کوفته تبریزی یه روزی مامان پــز.

بویِ زندگی میده...
:heart:

http://s6.picofile.com/file/8193994368/IMG_۲۰۱۵۰۶۱۴_۱۴۵۸۵۷.jpg

http://www.www.www.iran-eng.ir/attachment.php?attachmentid=243361&d=1434460615


رسپی غذا؛
برای درست کردن کوفته:

گوشت چرخ کرده
لپه ی خیس شده
سبزیجات دلمه(ترخون،مرزه و ریحون و نعنا)-ولی ما فقط نعنای تازه رو خشک کردیم و ریختیم.
نمک و فلفل و ادویه های مخصوص و دیگر به سلیقه ی خود شخص
برنج خیس شده یا پخته-ما پخته اضافه کردیم.
یک عدد تخم مرغ
یک عدد پیاز کوچک رنده شده

مواد رو خوب با هم مخلوط میکنیم،برای اینکه کوفته وا نره داخل خورشت باید مقدار گوشت شما از برنج و بقیه ی موادتون بیشتر باشه.
گوشت ها رو قِل قلی می کنیم .
بعد مواد خورشت هم پیاز سرخ شده،و رب گوجه فرنگی هست.
بعد که گوشت های قل قلی رو داخل مایع خورشت گذاشتیم وقتی خوب جوش خورد و جا افتاد.
رب میریزیم و وقتی گوشت کمی پخت سیب زمینی های نگین شده و یا در سایز دیگه به دلخواه داخل خورشت می ریزیم.
بعد میزاریم خورشت با شعله ی کم جا بیوفته.

نووووش جان:gol:
 

پیوست ها

  • IMG_۲۰۱۵۰۶۱۴_۱۴۵۸۵۷.jpg
    0 بایت · بازدیدها: 0
آخرین ویرایش:
بالا