**(( سرآشپزهای جوان ))**

shidokht777

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام

اینجا رو افتتاح میکنیم که
سرآشپزای جوان باشگاه مهندسان بیان و هم هنرو هم خاطراتشونو با هم ببینیم و بشنویم:gol:


این عکسا میتونن حتی نیمروی یه روز پیک نیک دور همی با دوستان و خانواده باشه...هدفمون فقط یاد گرفتن از هم و مرور خاطراته...
سخت نگیرید
:smile:


انشالله همیشه شاد باشید و از کوچیک ترین اتفاقا لذت ببرید
:gol::gol:













******خب اینم به عنوان اولین پست...ناهار امروز ما دستپخت بنده...ماکارونی با کلم سفید و ترشی کلم قرمز

(دارچین نداشتیم منم به بوی گوشت حساسم:confused: هر جور ادویه ای بگید خالی کردم توش+فلفل دلمه ای که خداروشکر آخرش اثر کرد
پیشنهادم واسه بو و رنگ بهتر ماکارونی اضافه کردن دارچین روی ماکارونی توی قابلمه اس..وقتی که دم کشید بوی دارچین همه جا رو پر میکنه;)...
ته دیگ سیب زمینیشم حاضر نبود شرمنده:D:D)








 
آخرین ویرایش:

Coraline

مدیر تالار پزشکی
مدیر تالار
کاربر ممتاز
به به چه تاپيكي :d

اينم شام پريشب بنده :
قارچ سوخاري
بار اولم بود غذا درست ميكردم :دي



دستور پخت:
مقاديري قارچ رو بزرگ بزرگ قاچ كنيد و بشوريد
بعد يه كاسه ي گود برداريد و توش دوتا تخم مرغ بشكنيد . يه قاشق خامه بهش اضافه كنيد . و كمي نمك و مقادير زيادي فلفل:d
يه بشقاب برداريد و توش دو قاشق آرد سفيد بريزيد.
يه بشقاب بزرگتر برداريد و توش آرد سوخاري بريزيد (مقدارش بستگي به تعداد قارچ ها داره) .
بعد دونه دونه قارچ ها رو برداريد. اول بغلتونيد تو آرد سفيد --> بعد بندازيد تو كاسه --> بعد بغلتونيد تو آرد سوخاري --> بعد بندازيد تو يه شيرجوش كه داخلش يه عالمه روغن ريختين:d --> صبر كنيد خوب سرخ بشه --> آماده ست:d


 

botany

عضو جدید
کاربر ممتاز
به به دستتون درد نکنه...:gol:

اینم رشته پلو با نارنج و سالاد شیرازی که البته ازش عکس نگرفتم :)





مواد لازم:
برنج.................. دو پیمانه
رشته پلویی .......هر مقداری که دوست دارین توی برنج ها باشه، من یادم نیست چقدر اضافه کردم.
گوشت چرخ کرده...بازم هر اندازی که دوست دارین.
رب گوجه فرنگی... 1 قاشق که البته من زدم و پشیمون شدم نزنین به نظرم بهتره.
پیاز.................... 1 عدد
نمک، فلفل، زردچوبه به مقدار لازم
سیب زمینی ورقه شده و کنجد خام هم برای ته دیگ

روش پخت:
_ پیازمون رو خرد میکنیم و تفت میدیم بعد زردچوبه رو بهش اضافه میکنیم تا سبک بشه.
_ گوشت چرخکرده رو هم اضافه میکنیم و سرخ میکنیم.
_ حالا نمک، فلفل، رب و هرچی که دوست داریم اضافه میکنیم ولی زیاد شلوغش نکنیم بهتره.
_ برنج از قبل خیس خورده رو توی آبجوش میندازیم و وقتی نیم پخت شد رشته ها رو اضافه میکنیم وقتی که رشته ها نرم شدن و آبکش میکنیم.
_ کف قابلمه روغن میندازیم و کنجد های خام رو میندازیم و سیب زمینی های ورقه شده رو روشون میذاریم.
_ مقداری برنج و رشته آبکش شده روی ته دیگ میندازیم و مقداری مواد گوشت روی برنج و رشته و به همین ترتیب ادامه میدیم و میذاریم دم بکشه.
_ وقتی بخار کرد آب و روغن روش میندازیم و وقتی دم کشید دیگه آماده بهره برداریه :)

...نوش جان...
 
آخرین ویرایش:

botany

عضو جدید
کاربر ممتاز
:gol: ژله خورده شیشه :gol:

مواد لازم:
ژله آلوئه ورا ( ژله پایه) 1 بسته
شیر 1 لیوان
هر نوع ژله رنگی ای که دوست دارین میتونین استفاده کنید، من از 3تا رنگ استفاده کردم...

طرز تهیه:
_ هر کدوم از ژله های رنگی رو جداگانه با 1 لیوان آبجوش کاملا حل میکنیم، غیر مستقیم (روی بخار آب یا ماکروویو)
_ درون ظرف میریزیم و میذاریم تو یخچال تا سفت بشن، نباید قطرشون خیلی زیاد بشه.
_ وقتی سفت شدن مکعبی خرد کرده و درون قالب میریزیم.
_ ژله آلوئه ورا رو هم توی با 1 لیوان آبجوش میذاریم خوب حل بشه و میذاریم وقتی که سرد شد 1 لیوان شیر بهش اضافه میکنیم.
_ و مخلوط شیر و ژله آلوئه ورا که حتما باید سرد باشه رو روی ژله های مکعبی توی قالب میریزیم و تکون تکونش بده رقصو.... واااای ببخشید:)
یعنی یه کم تکونش میدیم و میذاریم چند ساعت توی یخچال تا آماده بشه.
_ وقتی آماده شد دورش رو با چاقو میبریم و سریع قالب رو توی آب گرم میذاریم و در میاریم و از قالب جداش میکنیم.



...نوش جان...
 

vooroojak khanoom

عضو جدید
کاربر ممتاز


اینم دس پخته اینجانبه:redface: پیتزای خانواده

مواد لازم:

گوشت چرخ کرده- پیاز سرخ شده- رب گوجه فرنگی- پودر اویشن- قارچ- پنیر پیتزا- ذرت- فلفل دلمه- گوجه فرنگی- زیتون- سس گوجه فرنگی- فلفل قرمز- نمک زردچوبه- خمیر نون بربری
 
آخرین ویرایش:

shidokht777

عضو جدید
کاربر ممتاز
اینم یه غذای بهشتی:D

...یعنی انقد بادمجون دوس دارم دلم نمیاد بخورمش
:cry:












راستی یه پیشنهاد جدید کنار بادمجون دارم!!!
اسمشو گذاشتم سس بادمجون جونم:)
اممممممممم...یه مقداری گوجه رنده شده رو بذارید سر گاز روش نمک و فلفل سیاه و یه مقدار آبلیمو بریزید بذارید کاملا آب گوجه ها بره بعد این سس خوش طعمو کنار بادمجون سرو کنید(میتونید به جای گوجه سرخ کرده ازش استفاده کنید)



شاد باشید:gol:
 

onia$

دستیار مدیر تالار مدیریت
اینم شام دیشب ما دستپخت بنده
من برای نهارا خونه نیستم مامانم غذا درست میکنه اما اگه غذاش محلی باشه براتون میزارم که یاد بگیرید
اشبل کوکو(غذای محلی شمال)

اینم سالاد البته میتونید با چیزای دیگه هم نوش جان کنید


خب طرز تهیه:
برگ سیر خرد شده رو تفت میدین بعد تو یه ظرف دیگه برگ سیر تفت داده شده رو با اشبل ماهی و چندتا تخم مرغ ونمک و ادویه هم میزنید
بعدم فرایند سرخ کردنش دیگه البته باید با شعله کم و روغن زیاد سرخ بشه بعدشم سر تابه رو هم باید بزارید
امیدوارم خوشتون بیاد
 

F@tima s332

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام شیدخت جان تشکر بخاطر تاپیک خوشمزت:دی


بعد مدت ها وسوسه شدم آشپزی کنم ..شام امشبمونو پختم
(مامان چقدرذوق کرد:دی)

کوکو مرغ








طرزتهیه:
گوشت مرغ رو آبپز کنید بعد هم میتونید ریز ریز خرد کنید یا بارنده درشت رنده کنید(دلبخواه)
سیب زمینی (نگینی ) وپیازرو خرد وسرخ کنید
بعد مواد وبهم اضافه کنید.نمک وفلفل وزردچوبه و(رب اناربه مقدار کم نصف قاشق چای خوری(دلبخواه))وتخم مرغ اضافه کنید وخوب هم بزنیدوسرخ کنید

نکته:موقع سرخ کردن پیاز وسیب زمینی قبلش میتونید توروغن یه مقدار خیلی خیلی کم زردچوبه بریزیدکه باعث میشه که (مثلا سیب زمینی)بهم نچسبن راحت تر جدا بشن رنگشون هم طلائی میشه
روغن موادی رو که جداجداسرخ کردین رو بکشید (چون دوباره سرخ میشه)
دیگه همین دیگه چیز دیگه یادم نمیاد
 
آخرین ویرایش:

shidokht777

عضو جدید
کاربر ممتاز
خب اینم شام امشب ما


دو نوع کوکو سیب زمینی با مواد اولیه یکسان ولی طرژ پخت بسیار متفاوت!!!!


نوع یک و مورد علاقه خودم کل زمانی که احتیاج دارید 20 دقیقه یا زیر اونه:)...خیلی شیک سیب زمینیا رو رنده میکنید مقداری نمک و فلفل سیاه و زردچوبه با تخم مرغ اضافه میکنید بعد بصورت خیلی نازک اونا رو توی روغن داغ پهن میکنید بسیار برشته و خوشمزه اس..ویییییییییی دوسش دارم...البته الان تو معده آجی کوچیکه تشریف دارن:surprised:






خب اینم نوع دوم و کلاسیک خودمون ولی به نظرم پر زحمت تره!!!








اینم هیچ ربطی به غذا نداره ولی من دوسش دارم:دی خواهری برام خریدهههههههههه..دوس دارم صورتیاشو بخورم:D



 

onia$

دستیار مدیر تالار مدیریت
نهار دیروز ما دستپخت مامان جون خب من که خونه نیستم فقط نوشجان میکنم
میرزا-قاسمی


روش تهیه:
بادمجون را باید بپزیم البته ما خودمون بادمجون روی دم کش رو شعله میزاریم میپزیم اینجوری خوشمزه تر میشه -گوجه هم باید نگینی خرد بشه-سیر هم سرخ کنید
اول از همه سیر سرخ میکنیم بعد بادمجون پپخته شده را با گوشکوب امادش کنید وقتی سیرتون یه تفتی خرد و سرخ شد بادمجون پخته شده رو بهش اضافه کنید تا قشنگ با روغن سرخ شه این خیلی مهمه ها بادمجون با روغن داره سرخ میشه اولش روغن به خودش جذب میکنه وقتی سرخ شده دیگه روغن جذب نمیکنه این سرخ شدن بادمجون خیلی کمک میکنه غذاتون خوشمزه بشه-بعد این مرحله باید گوجه رو اضافه کنید تا باهون سرخ بشه در نهایت تخم مرغ اضافه میکنید (البته بعضیها تو مرحله اول بعد از سرخ کردن سیر بهش تخم مرغ اضافه میکنند و بعد بادمجون بااونا سرخ میکنن این سلیقه ای هست)ببخشید اگه خوب توضیح ندادم خب تاحالا از این کارای سخت نکردم ..دی
 

onia$

دستیار مدیر تالار مدیریت
اینم شام دیشب ما دستپخت بنده:redface:
سوپ جو با شیر


روش تهیه:
اول از همه باید پیاز-مرغ(گردن و بال مرغ )و ابو نمک و فلفل و زردجوبه رو روی گاز میزاریم تا حدود یک ربع بعد جوی پوست کنده ای که از قبل خیس کردیم داخلس میریزیم تا جو بپزه بعد از پخته شدن جو باید هویج نگنی شده و چندتا حبه سیر من خودم خیلی ریز خردشون میکنم که زیاد مشخص نباشه و کرفس و قارج بهش اضافه میکنید بعد یخته شدن هویچ اینا باید سبزیجات معطر و جعفری را بهش اضافه کنید بعد از ده دقیقه سوپ جوتون امادست کنارش باید شیر را تو ظزف دیگه ای داغ کنید در نهایت شیر به سوپ جوتون اضافه کنید
توجه:شیر سرد یا شیر که با سوپ بجوشه میبره
 

Ћцвгіѕ Ǥіяl

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
نهار دیروز ما دستپخت مامان جون خب من که خونه نیستم فقط نوشجان میکنم
میرزا-قاسمی


روش تهیه:
بادمجون را باید بپزیم البته ما خودمون بادمجون روی دم کش رو شعله میزاریم میپزیم اینجوری خوشمزه تر میشه -گوجه هم باید نگینی خرد بشه-سیر هم سرخ کنید
اول از همه سیر سرخ میکنیم بعد بادمجون پپخته شده را با گوشکوب امادش کنید وقتی سیرتون یه تفتی خرد و سرخ شد بادمجون پخته شده رو بهش اضافه کنید تا قشنگ با روغن سرخ شه این خیلی مهمه ها بادمجون با روغن داره سرخ میشه اولش روغن به خودش جذب میکنه وقتی سرخ شده دیگه روغن جذب نمیکنه این سرخ شدن بادمجون خیلی کمک میکنه غذاتون خوشمزه بشه-بعد این مرحله باید گوجه رو اضافه کنید تا باهون سرخ بشه در نهایت تخم مرغ اضافه میکنید (البته بعضیها تو مرحله اول بعد از سرخ کردن سیر بهش تخم مرغ اضافه میکنند و بعد بادمجون بااونا سرخ میکنن این سلیقه ای هست)ببخشید اگه خوب توضیح ندادم خب تاحالا از این کارای سخت نکردم ..دی

عاشق این غذام
 

shidokht777

عضو جدید
کاربر ممتاز
این غذا رم اسمشو گذاشتم دمی استامبولی!!!!:)

(آخه مواد اولیه اش شبیه استامبولی هست ولی طرز پختش شبیه دمپختک!!)















برا درست کردنش مقداری سیب زمینی نگینی رو سرخ میکنیم میذاریم کنار بعد پیاز و گوشت چرخ کرده و ادویه جاتش(فلفل نمک و دارچین و زردچوبه)رو تفت میدیم....
سرخ که شد اینم کنار میذاریم...برنجی که خیس کردیم رو با آبش توی قابلمه میریزیم و گوجه رنده شده رو هم به آبش اضافه میکنیم با مقداری روغن...میذاریم آبش بره و تقریبا برنجا حالت نرم تر به خودشون بگیرن...آخر سر اون سیب زمینیا و گوشت چرخ کرده رو روش اضافه میکنیم مقداری دارچین روش میریزم و میذاریم دم بکشه:smile:


پیشنهاد:توصیه میکنم حتما از برنج ایرانی استفاده کنید عطر و طمعش فوق العاده اس;)


لحظه هاتون خوش مزه:gol:
 

onia$

دستیار مدیر تالار مدیریت
غذای دیروز نهار ما البته دستپخت مادرشوهر خواهرم:D
من خونه خواهرم مهمون بودم خواهرمم چون شاغله نهارش مادر شوهرش بهش میده:smile:
چون محلی بود براتون گذاشتم حالا خودمم درست میکنم میزارم برای ما یکم با مدل که اینا درست میکنند متفاوت تره در واقع ما با روغن سرخش میکنیم نمیدونم مادرشوهر خواهرم چطور این درست کرده:cool:


روش تهیه ترشه تره:

سبزی ترش تره ای رو با یه مقدار کم اب باید بپزید تو یه تابه هم اول سیر خرد سده رو سرخ کنید وقتی سرخ شده بهش تخم مرغ بزنید بعد سرخ شدن تخم مرغ باید گوچه نگینی شده رو بهش اضافه کنید وقتی گوجه یه تفت خورد و نرم شد سبزی پخته شدتون توش اضافه میکنید و سر تابه روهم میزارید نمکم که همون اول کار باید به سیر بزنید ممکن روغن موادتون کم بوده باشه بنابراین وقتی سبزی پخته شده رو ریختید یکم روغنم بریزید تا قشنگ سرخ بشن
 

onia$

دستیار مدیر تالار مدیریت
اینم نهار امروز ما حاصل دسترنج بنده.دی
چیز خاصی نیست ماهی سرخ کرده به همراه گوجه سرخ شده همتون بلدین دیگه توضیحات نداره من عاشق این غذام یعنی کباب برگ با ماهی سفید خیلی دوس دارمممممممممممم
 

onia$

دستیار مدیر تالار مدیریت
اینم شام امشب ما دستپخت بنده
کوکوی لوبیا (لوبیای چشم بلبلی)

نشد پاینش بزارم طرز تهیه شو بالا گذاشتم..دی
طرز تهیه:
لوبیای چشم بلبلی باید پوستش بگیرید بعد با چرخ گوشت چرخش کنید باقیش دیگه مثل کوکوهای دیگست تخم مرغ نمک وفلفل و زردجوبه و پیاز البته تو این کوکو باید سیرم بریزید بعدشم سرخش کنید و نوش جون کنید


 
آخرین ویرایش:

onia$

دستیار مدیر تالار مدیریت
اینم نهار امروز ما
واویشکا



روش تهیه:
اول باید پیاز خرد کنید و سرخ کنید بعد گوشت به پیاز اضافه میکنید (میتونید گوشت جدا بپزید یا وقتی ریختید تو تابه با پیازا توش با توجه به گوشتون اب اضافه کنید و سر تابه رو بزارید بپزه اگه گوشتتون پخت موادتون اب داشت سر تابه رو بردارید البته مقدار اب خیلی کم باشه چون این غذا گوجه داره خود گوجه هم یک مقدار اب داره )بعد اون گوجه رو به موادتون اضافه میکنید باید اینا باهم خوب با روغن سرخ بشن این غذا بخاطر پیاز داخلش شیرین مزه میشه اونایی که مزاجشون نمیکشه میتونن از ابلیموه استفاده کنند یعنی تو چند دقبقه اخر بهش ابلیمو اضافه کنند نمک و زردجوبه هم اول باید اضافه کنید وفلفل تو 5 دقیقه اخر اضافه کنید
وایش توضیح نوشتن چه سخته ها

توجه:میتونید از گوشت خرد شده یا چرخ شده و یا حتی مرغ هم استفاده کنید
 
بالا