پرسش و پاسخ در برنامه نویسی php

Vahid.Net

عضو جدید
سلام دوستان قراره ارئه بدم، چون اولین باره با php کار میکنم زیاد باهاش آشنایی ندارم.
میخواستم برام کدهای PHP ای که تو این عکس هستن رو توضیح بدین. فقط خط آخر رو کاملا میدونم چی هست. بقیه کمی نامفهومن.
مثلا این the_permalink() چیکار میکنه؟
کدوما توابع وردپرسن



درود

کد های که قرار دادین اکثرا توابع ورد پرس هستند:

تابع the_permalink آدرس اون پست یا برگه را برمیگردونه
تابع the_title مربوط به عنوان پست هست
تابع the_content مربوط به محتوای پست هست

دستور شرطی
PHP:
if(!is_page())

بررسی میکنه که این مطلب یک نوشته هست یا یک برگه جدید؟

ما بقی خط ها هم که واضح هست
تابع comment_template هم قالب مربوط به قسمت نظرات را در صورتی که این مطلب برگه نیست لود میکنه

:gol:
 

Vahid.Net

عضو جدید
خیلی ممنونم :)
post_class برای چیه؟

درود

بعضی از قالب های وردپرس این امکان را میدن که برای هر نوشته بتونین استایل خاصی تعریف کنید.

بدین صورت که شما یک کلاس CSS تعریف میکنید و اون را در فایل style.css بهش مقدارهای مختلف میدین

تابع post_class نام اون کلاس را برمیگردونه.

:gol:
 

saeedengine

عضو جدید
درود

دقیقا مثل یک Text Input میتونی باهاش برخورد کنی:

HTML:
<input type="checkbox" name="test" value="1" />

و سمت سرور

PHP:
$_POST['test']

:gol:
با تشکر
منظورم برای یک دسته از چک باکس ها بود.
تک چک باکس رو میتونم سمت سرور بفرستم.ولی اگر چندتا چک باکس داشته باشم و بخام بفرستم سمت سرور باید چکار کنم؟
(حدس میزنم باید از حلقه استفاده کنم)
 

Vahid.Net

عضو جدید
با تشکر
منظورم برای یک دسته از چک باکس ها بود.
تک چک باکس رو میتونم سمت سرور بفرستم.ولی اگر چندتا چک باکس داشته باشم و بخام بفرستم سمت سرور باید چکار کنم؟
(حدس میزنم باید از حلقه استفاده کنم)

درود

شما چک باکس ها را به صورت آرایه به سرور ارسال میکنید

و در سمت سرور توسط حلقه Foreach مقادیر را دریافت میکنید.

HTML:
<input type="checkbox" name="test[]" value="1" /><input type="checkbox" name="test[]" value="1" /><input type="checkbox" name="test[]" value="1" />

PHP:
  $checkbox = $_POST['test'];
  foreach ($checkbox as $key => $value) {    echo $value;  }

:gol:
 

saeedengine

عضو جدید
تکه کد زیر در یک فایل سمت سرور قرار داره که چک باکس هایی که از سمت کلاینت انتخاب شدن رو پردازش میکنه.اگر چک باکس های درون جدول کاربران انتخاب شده باشند این کاربران درون جدول داوران ثبت می شوند.ولی این کد اشکل کوچکی داره.ممنون میشم راهنماییم کنید

ضمن اینکه تمامی متغیرها تعریف شده هستند.پس مشکل از اینجا نیست
خطایی که ظاهر میشه این هست:

Warning: mysqli_fetch_array() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in C:\xampp\htdocs\macromedia\proje\SITE2\exec-davar.php on line 14
 
آخرین ویرایش:

saeedengine

عضو جدید
تکه کد زیر در یک فایل سمت سرور قرار داره که چک باکس هایی که از سمت کلاینت انتخاب شدن رو پردازش میکنه.اگر چک باکس های درون جدول کاربران انتخاب شده باشند این کاربران درون جدول داوران ثبت می شوند.ولی این کد اشکل کوچکی داره.ممنون میشم راهنماییم کنید

ضمن اینکه تمامی متغیرها تعریف شده هستند.پس مشکل از اینجا نیست
خطایی که ظاهر میشه این هست:

Warning: mysqli_fetch_array() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in C:\xampp\htdocs\macromedia\proje\SITE2\exec-davar.php on line 14
خوشبختانه مشکلم حل شد
 

فاطمه طالبی

عضو جدید
ببخشید میشه در مورد این یک خط هم که قبل کدهای قبلی قرار گرفته توضیح بدین
PHP:
<?php if (have_posts()) : while (have_posts()) : the_post(); ?>
 

program93

عضو جدید
سلام دوستان
این خطای علتش چیه؟
You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'CREAT DATABASE IF NOT EXISTS moviesite' at line 1
 

self.f_t_m990

کاربر فعال تالار اسلام و قرآن ,
کاربر ممتاز
سلام دوستان من xampp نصب کردم ، به پایگاه داده متصل نمیشه ، یه بار همون موقع که نصب کردم وصل شد ، سیستم رو که خاموش کردم دوباره روشن کردم دیگه متصل نمیشه :|
این خطا رو میده ، چیکار کنم ؟
MySQL shutdown unexpectedly.
This may be due to a blocked port, missing dependencies,

improper privileges, a crash, or a shutdown by another method.

 

etnn

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوستان من xampp نصب کردم ، به پایگاه داده متصل نمیشه ، یه بار همون موقع که نصب کردم وصل شد ، سیستم رو که خاموش کردم دوباره روشن کردم دیگه متصل نمیشه :|
این خطا رو میده ، چیکار کنم ؟
MySQL shutdown unexpectedly.
This may be due to a blocked port, missing dependencies,

improper privileges, a crash, or a shutdown by another method.


سلام فاطمه جان...
فکر کنم پورت 80 کامپیوترت که برای کار با پی اچ پی و اس کیو ال استفاده میشه به وسیله یه نرم افزار دیگه قبلا مسدود شده ...
این کار و انجام بده ببین درست میشه؟
 

self.f_t_m990

کاربر فعال تالار اسلام و قرآن ,
کاربر ممتاز
سلام فاطمه جان...
فکر کنم پورت 80 کامپیوترت که برای کار با پی اچ پی و اس کیو ال استفاده میشه به وسیله یه نرم افزار دیگه قبلا مسدود شده ...
این کار و انجام بده ببین درست میشه؟

سلام الی جون مرسی از پاسخت:gol: ، php وصل می شد و پورت 80 باز بود مشکلی نداشت ، به mysql وصل نمی شد که با این کار


  1. برای حل کردن این مشکل ابتدا Xampp را خاموش نمایید (ببندید).
  2. به آدرس C:\xampp\mysql\data بروید
  3. فایل ibdata1 را حذف نمایید.
  4. حال مجددا نرم افزار Xampp را فعال نمایید و Start، قسمت Mysql را بزنید.
  5. حل شد
 
  • Like
واکنش ها: etnn

etnn

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام الی جون مرسی از پاسخت:gol: ، php وصل می شد و پورت 80 باز بود مشکلی نداشت ، به mysql وصل نمی شد که با این کار


  1. برای حل کردن این مشکل ابتدا Xampp را خاموش نمایید (ببندید).
  2. به آدرس C:\xampp\mysql\data بروید
  3. فایل ibdata1 را حذف نمایید.
  4. حال مجددا نرم افزار Xampp را فعال نمایید و Start، قسمت Mysql را بزنید.
  5. حل شد

عه؟
من دیدم ارور پورت داده فکر کردم هر گردی گردوئه :ی

خب خداروشکر ..:D
 

mohsenkia70

عضو جدید
سلام.میخواستم بدونم اگه بخوایم mysql رو به sql server تغییر دهیم چکار باید کنیم.من تغییر که دادم تو xampp آپاچی ارور داد،بایدم اینطور باشه.من میخوام سایتو به وسیله بانک اطلاعاتی sql اجرا کنم.
ممنون میشم راهنمایی کنید.
 

faghihneja

عضو جدید
سلام
من يه سايت طراحي كردم يه كد گذاشتم واسه اش اتصال پيدا كنه به ديتا بيسم و اطلاعات كاربرانم رو از تلفن سانترال بخونه و به سايت انتقال بده، براي كانكت كردن ديتا بيسم به مشكل خوردم كسي مي تونه كمكم كنه؟
مرسي
 

Mohandes*

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوستان
من نیاز به کدی دارم که بتونم یک عکس رو با حجم مشخصی توی هاستم اپلود کنم و ادرسشو به دیتابیس بفرستم.
قبلا ارسال مستقیم عکس به دیتابیس انجام دادم که حجم دیتابیسم رو خیلی بالا برد...:(
برای آپلود عکس چه کدی باید بنویسم؟
 

hazel eyes

عضو جدید
کمک در تکمیل پروژه طراحی وب سایت با php

کمک در تکمیل پروژه طراحی وب سایت با php

سلام دوستان پروژه ی من طراحی وب سایت فروشگاه آنلاین با php که تو 2 مورد نیاز به کمک دارم.1- سایت من قسمت عضویت رو نداره آیا می تونم با همین پیش فرض اطلاعات خرید قبلی کاربر رو ذخیره کنم!اگه میشه راهنمایی کنید. و دوم اینکه سایت پس از دریافت کالا وجه رو پرداخت میکنه چطوری می تونم با کد نویسی بگم که کالا تحویل شده یا نه! ممنون
 

has5an

عضو جدید
سلام من میخوام یه ادمین پنل بسازم که توسط اون طرف بتونه اخبار سایت رو اضافه کنه تا تغییر بده .

میخوام طرف بره به این قسمت :

www.site taraf.com/admin/

و اینجا یه فرم لاگین بیاد که توش شناسه و رمز بخواد و بعدش اگر شناسه و رمزش با توجه به دیتا بیس درست بود ، وارد بشه و بعد پنل رو نمایش بده . حالا پنل رو بعدا طراحی می کنم .

قبلش هم میخوام یه فایل config.php داشته باشم که توش دیتا بیس رو بشه تغییر داد .
بعدش یه فایل install.php هم داشته باشم که طرف وقتی برای اولین بار به این آدرس میره فایل config.php رو بخونه و بعد جدول مورد نظر رو که مربوط به مدیر سایت هست رو توی دیتا بیس بسازه و از طرف برای اولین بار نام کاربری و کلمه عبور رو بخواد و وقتی طرف زد این نام کاربری و کلمه عبور ثبت بشه و به آدرس مدیریت منتقل بشه و دیگه صفحه ی install.php اجرا نشه .

ممنون میشم یکی راهنمایی کنه .
 

moomiyayi

عضو جدید
سلام دوستان، من dreamweaver cc 2014 نصب کردم،میخوام از منو classic اش استفاده کنم،اما نمیتونم به classic تبدیلش کنم،توی یکی از فروم های خارجی نوشته بود از این ورژن حذف شده،آیا این درسته ؟؟؟؟ خوب الان اگه classic نیست خوب چه روشی برای طراحی بهتر و سرعت بیشتر پیشنهاد میدین ؟؟؟؟
 

ranjbarzadeh

عضو جدید
سلام دوستان، من dreamweaver cc 2014 نصب کردم،میخوام از منو classic اش استفاده کنم،اما نمیتونم به classic تبدیلش کنم،توی یکی از فروم های خارجی نوشته بود از این ورژن حذف شده،آیا این درسته ؟؟؟؟ خوب الان اگه classic نیست خوب چه روشی برای طراحی بهتر و سرعت بیشتر پیشنهاد میدین ؟؟؟؟

با سلام دوست عزیز
شما میتونید از نرم افزار netbeans هم استفاده کنید که کاملا رایگان هست
 

ranjbarzadeh

عضو جدید
سلام من میخوام یه ادمین پنل بسازم که توسط اون طرف بتونه اخبار سایت رو اضافه کنه تا تغییر بده .

میخوام طرف بره به این قسمت :

www.site taraf.com/admin/

و اینجا یه فرم لاگین بیاد که توش شناسه و رمز بخواد و بعدش اگر شناسه و رمزش با توجه به دیتا بیس درست بود ، وارد بشه و بعد پنل رو نمایش بده . حالا پنل رو بعدا طراحی می کنم .

قبلش هم میخوام یه فایل config.php داشته باشم که توش دیتا بیس رو بشه تغییر داد .
بعدش یه فایل install.php هم داشته باشم که طرف وقتی برای اولین بار به این آدرس میره فایل config.php رو بخونه و بعد جدول مورد نظر رو که مربوط به مدیر سایت هست رو توی دیتا بیس بسازه و از طرف برای اولین بار نام کاربری و کلمه عبور رو بخواد و وقتی طرف زد این نام کاربری و کلمه عبور ثبت بشه و به آدرس مدیریت منتقل بشه و دیگه صفحه ی install.php اجرا نشه .

ممنون میشم یکی راهنمایی کنه .

راحت بگو یه مدیریت محتوا میخوایی دیگه
اینایی که شما گفتین تقریبا نزدیک به 400 خط کد نویسی میخواد
 

taranom98

عضو جدید
سلام میشه بگید ارور زیر چی میگه؟
Fatal error: Cannot redeclare class test in C:\xampp\htdocs\test\config\config.php on line 2
 

upper of mind

عضو جدید
خطا در استفاده از Session

خطا در استفاده از Session

سلام خدمت همه ی دوستان
من توی برنامه هام با php از Session استفاده می کنم ولی وفتی برنامه رو با UTF-8 ذخیره می کنم خطای زیر رو نمایش میده :
Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at D:\xampp\htdocs\MyWebPage\user.php:1) in D:\xampp\htdocs\MyWebPage\session.php on line 2
دلیلش چیه؟؟؟
من می خوام سایتم فارسی رو پشتیبانی کنه
 

joghd123

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام خدمت همه ی دوستان
من توی برنامه هام با php از Session استفاده می کنم ولی وفتی برنامه رو با UTF-8 ذخیره می کنم خطای زیر رو نمایش میده :
Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at D:\xampp\htdocs\MyWebPage\user.php:1) in D:\xampp\htdocs\MyWebPage\session.php on line 2
دلیلش چیه؟؟؟
من می خوام سایتم فارسی رو پشتیبانی کنه
سلام.
فایلتو باید بصورت utf-8 without bom دخیره کنی. bom مخففه byte order mark هست. از ادیتور ها و ide های مختلفی میتونین استفاده کنین نمونش نوت پد پلاس پلاس.
چون utf-8 سه بایت(0xEF, 0xBB, 0xBF) به ابتدای فایل اضافه میکنه و زمانی که ما هدر مرورگرو میخوایم تغییر بدیم مثل همین دستور session_start نباید قبلش کاراکتری به سمت خروجی بفرستیم.پس بجز این نکته اینم توجه داشته باشین که قبل از session_start هیچ خروجی html قبلش چاپ نکنید.
برای استارت سشن هم میتونید از این دستور استفاده کنید:
کد:
if(!isset($_SESSION))
{
    @session_start();
}
البته دتورات دیگه ای هم مثل header() یا ... هستن که این نکات در اونها هم باید رعایت بشن.
 

freemind.sf

عضو جدید
سلام دوستان . کتابی تحت اندروید هست که تمام سر فصل های w3schools را پوشش داده. البته به زبان فارسی . از html,html5,css,css3,php,sql,asp.net.appml,javascri pt,jquery,angular js,googlemaps,canvas,svg,jquerymobile و SEO
واقعا کامله . توی بازار هست میتونید استفاده کنید ازش.
http://cafebazaar.ir/app/com.weblear....panpard/?l=fa
 

MohoMo

عضو جدید
سلام دوستان ، من رشتمم عمرانه ولی به برنامه نویسی تحت وب خیلی علاقه دارم و بهترین زبانی که در این زمینه وجود داره این زبان هست ، من تا به حال برنامه نویسی به صورت حرفه ای کار نکردم ، برای یاد گیری چه کنم ؟ ( برم کلاس بهتره یا منابع اینترنت هم خوبه یا کتاب بگیرم کلا هر کدوم بهتره و باتبع ان هرکدوم هزینه کمتری دارن ) ممنونم از راهنماییتو ن.;)
 

upper of mind

عضو جدید
راهنمایی....

راهنمایی....

سلام دوستان ، من رشتمم عمرانه ولی به برنامه نویسی تحت وب خیلی علاقه دارم و بهترین زبانی که در این زمینه وجود داره این زبان هست ، من تا به حال برنامه نویسی به صورت حرفه ای کار نکردم ، برای یاد گیری چه کنم ؟ ( برم کلاس بهتره یا منابع اینترنت هم خوبه یا کتاب بگیرم کلا هر کدوم بهتره و باتبع ان هرکدوم هزینه کمتری دارن ) ممنونم از راهنماییتو ن.;)

سلام دوست من.
به دنیای برنامه نویسی خوش اومدید.

مهمترین بخش زندگی هر فرد انتخاب هدف هست ، ولی مهم تر از اون پیدا کردن مسیر بهینه برای رسیدن به هدف می باشد.

یکی از منابع مهم برای کمک ب شما اینترنت هست ولی مشکل اینجاست که مطالب موجود در اینترنت خیلی زیاد هستن و یه مسیر مشخص رو نمیتونید دنبال کنید
شای بهتیرین راه پرسیدن از افراد با تجربه تو این راه هست.
بنده خودم هم واسم همین سوال بود که از کجا شروع کنم.

به شما پیش نهاد می کنم برای برنامه نویس وب شدن مراحل زیر رو دنبال کنید.

  • یادگیری HTML و HTML5
  • یادگیری CSS
  • یادگیری PHP : یکی از بهترین زبان های برنامه نویسی وب پی اچ پی هستش که به دلیل متن باز بودن او و سرعت بالای اجاری دستوراتش من به شما پیشنهاد میکنم که یک زبان برنامه نویسی سمت سرور هست.
  • جاوا اسکریپت : البته اگه با این زبان سمت کلاینت (کاربر) آشنایی هم داشته باشید خوبه چون می تونید از سایت های دیگه استفاده کنید و کد های اون رو کپی بگیرید و خودتون دست کاری کنید. مهمترین کاربرد این زبان اعتبار سنحی فرمها (در سمت کلاینت) می باشد. مثلا کاربر ایمیل رو درست وارد کنه و به جای شماره تلفن از حروف الفبا استفاده نکنه و .....
  • یادگیری JQUERY: وقتی که پیشرفته شدید می تونید به سراغ این زبان برید و و از این کتابخانه برای زیبا سازی سایت استفاده کنید
  • AJAX: بعد از یاد گیری چهار زبان بالا و مسلط شدن به سراغ این فناوری بروید تا بتونید وب هایی طراحی کنید که بدون رفرش کردن سایت اطلاعات ره به سرور بفرستن و در یافت کنند. مثلا سبد خرید برای سایت بسازید و.....

به نظر من شما می تونید از کتاب الکترونیکی ، فیلم های آموزشی ، ویا کلاس ها استفاده کنید.
ولی سرعت یادگیری شما در کلاس ها آموزشی خیلی سریع تر می باشد.
ولی ممکن است که هزینه کلاس ها زیاد باشن. بنابراین شم می توانید از فیلم های آموزشی استفاده کنید.

شما می تونید این آموزشها رو به صورت رایگان در سایت www.heilton.com مشاهده کنید.

پیروز و موفق باشید. محمودی
 

upper of mind

عضو جدید
آموزش اندروید

آموزش اندروید

سلام دوستان . کتابی تحت اندروید هست که تمام سر فصل های w3schools را پوشش داده. البته به زبان فارسی . از html,html5,css,css3,php,sql,asp.net.appml,javascri pt,jquery,angular js,googlemaps,canvas,svg,jquerymobile و SEO
واقعا کامله . توی بازار هست میتونید استفاده کنید ازش.
http://cafebazaar.ir/app/com.weblear....panpard/?l=fa


سلام دوست عزیز :smile:
این لینک رو یه نگاه بنداز
http://www.uplooder.net/files/1e760f69ae2a224604886ae558a59a35/Session1_Start.rar

 

nazari1371

عضو جدید
unzip

unzip

برای unzipکردن فایل خود و نصب پلاگین در پرتال شخصی خود می تونید از کد زیر استفاده کنید:
<?php


$file = 'f3.zip';


// get the absolute path to $file
$path = pathinfo(realpath($file), PATHINFO_DIRNAME);


$zip = new ZipArchive;
$res = $zip->open($file);
if ($res === TRUE) {
// extract it to the path we determined above
$zip->extractTo($path);
$zip->close();
echo "WOOT! $file extracted to $path";
} else {
echo "Doh! I couldn't open $file";
}




?>
 

Similar threads

بالا