منابع گرایش کنترل کیفیت

Savant

کاربر بیش فعال
دوستان اگر کسی اطلاعی جامع تر راجع به منابع گرایش کنترل کیفیت داره لطف کنه بذاره. خودم اینهارو پیدا کردم :

منابع پيشنهادي آزمون کارشناسي ارشد علوم و صنايع غذايي (گرايش كنترل كيفي)

1-
ميكروبيولوژي مواد غذايي:
Food Microbiology- Fraizer , W.C.& Westhoff, D.C. Mc Graw Hill .Pub .
Modern Food Microbiology- Jay. J.M., Aspen Pub.

2-
شيمي مواد غذايي:
Food Chemistry- de Man , J.M.,

3-
كنترل كيفي مواد غذايي:
Quality Control for the Food Industry Vol. 1, 2- Kramer , A& Twigg, B.A. AVI pub. 3 rd ed .
HACCP: A Practical Approach- Mortimore , S.& Wallace, C., Aspen Pub. 2nd ed. 1998

4-
تكنولوژي مواد غذايي:
Bailey, s Industrial Oil & Fat Product Vol. 4- Hui, Y.H., Wiley Pub. 5th ed. 1996
Modern Dairy Technology Vol.1& 2- Robinson , R.K., Aspen Pub2 nd ed. 1994
Processed Meats- Pearson , A.M., Aspen Pub. 3rd ed. 1999
Cereals & Cereal Products: Chem. & Tech .- Dendy , D.A.V. Aspen Pub. 2001
Processing Fruits: Sci. & Tech. Vol.1&2.- Technomic Pub. 1996
Processing Vegetable: Sci & Tech.- Smith , D.S. Technomic Pub. . 1997
Sugar Tech. Beet & Cane Manufacture- Van Der Poel, P.W. BSDF,Pub1998


5 –
زبان عمومي:
درس زبان بصورت عمومي، شامل درك متون و واژگان عمومي زبان در سطح انگليسي متوسط به بالا برگزار مي شود. لذا جهت آماده شدن براي آزمون فوق الذكر مطالعه كتابهاي زير مي تواند مفيد باشد :
جلدهاي 1 ,2 و3 1 Reading and thinking in English
جلدهاي2 و3 2 Reading through Interaction
Expanding Reading skills
Developing Reading skills
Mosaic 1 Reading ( intermediate – high intermediate )


در ضمن لطف کنید بگید این گرایش در چه دانشگا ه هایی ارشد داره ؟ هرچی سرچ کردم پیدا نشد.
 

fardin20011

عضو جدید
دوستان اگر کسی اطلاعی جامع تر راجع به منابع گرایش کنترل کیفیت داره لطف کنه بذاره. خودم اینهارو پیدا کردم :

منابع پيشنهادي آزمون کارشناسي ارشد علوم و صنايع غذايي (گرايش كنترلكيفي)

1-ميكروبيولوژي مواد غذايي:
Food Microbiology- Fraizer , W.C.& Westhoff, D.C. Mc Graw Hill .Pub .
Modern Food Microbiology- Jay. J.M., Aspen Pub.

2- شيمي مواد غذايي:
Food Chemistry- de Man , J.M.,

3- كنترل كيفي مواد غذايي:
Quality Control for the Food Industry Vol. 1, 2- Kramer , A& Twigg, B.A. AVI pub. 3 rd ed .
HACCP: A Practical Approach- Mortimore , S.& Wallace, C., Aspen Pub. 2nd ed. 1998

4- تكنولوژي مواد غذايي:
Bailey, s Industrial Oil & Fat Product Vol. 4- Hui, Y.H., Wiley Pub. 5th ed. 1996
Modern Dairy Technology Vol.1& 2- Robinson , R.K., Aspen Pub2 nd ed. 1994
Processed Meats- Pearson , A.M., Aspen Pub. 3rd ed. 1999
Cereals & Cereal Products: Chem. & Tech .- Dendy , D.A.V. Aspen Pub. 2001
Processing Fruits: Sci. & Tech. Vol.1&2.- Technomic Pub. 1996
Processing Vegetable: Sci & Tech.- Smith , D.S. Technomic Pub. . 1997
Sugar Tech. Beet & Cane Manufacture- Van Der Poel, P.W. BSDF,Pub1998


5 – زبان عمومي:
درس زبان بصورت عمومي، شامل دركمتون و واژگان عمومي زبان در سطح انگليسي متوسط به بالا برگزار مي شود. لذا جهتآماده شدن براي آزمون فوق الذكر مطالعه كتابهاي زير مي تواند مفيد باشد :
جلدهاي 1 ,2 و3 1 Reading and thinking in English
جلدهاي2 و3 2 Reading through Interaction
Expanding Reading skills
Developing Reading skills
Mosaic 1 Reading ( intermediate – high intermediate )


در ضمن لطف کنید بگید این گرایش در چه دانشگا ه هایی ارشد داره ؟ هرچی سرچ کردم پیدا نشد.

سلام دوست عزیز
رشته صنایع غذایی گرایش کنترل کیفیت در مقطع کارشناسی فقط دانشگاه تهران و در مقطع کارشناسی ارشد تهران به تعداد 12 نفر و تبریز به تعداد 8 نفر (جمعا 20 نفر ارشد )دانشجو پذیرش میکنند.
فارغ التحصیل در این رشته بسیار کمه چون این رشته متعلق به وزارت بهداشت و درمانه.
بازار کار برای رشته های کشاورزی صنایع غذایی نسبت به این بیشتره .

در مورد منابع
برای درس زبان باید در سطح بالایی باشی چون زبانش از متوسط به بالاست پس باید به زبان مسلط باشی . میتونی از کتابهای 504 و کلمات ضروری برای تافل و مهارتهای خواندن رو استفاده کنی و خلاصه هرچی که گیرت میاد رو بخون و لغت های مهم رو یاداشت کن.

برای درس میکروب از خلاصه کتاب احسان جناب می تونی استفاده کنی که خیلی مفیده همچنین اگه وقت کنی از پارسه هم استفاده کنی بهتره.

برای درس شیمی مواد کتاب احسان جناب همراه جزوه درسی شیمی مواد غذایی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی اگه بتونی گیر بیاری .

برای دروس تکنولوژی ها کتاب احسان جناب به صورت کاملا نکته ای .اگه کمبود وقت داشته باشی این کتاب خیلی کمکت میکنه .

برای درس کنترل کیفی ترجمه همون کتابی که سازمان بهداشت معرفی کرده خیلی خوبه .


این هم درصدهای خودم که امسال شرکت کردم (89-90 )

رتبه 63

میکروب 68.06
شیمی 30.83
تکنولوژی 47.04
کنترل کیفی 6.70
زبان (منفی )-6.67
البته هیچی نخونده بودم این درصد ها را زدم از منابع بالا هم اصلا استفاده نکردم .اگه زبان و کنترل بالای 30 درصد بود حتما رتبم زیر 20 میشد.

امیدوارم به دردت بخوره .
 

مهندس شکوفه

عضو جدید
سلام دوست عزیز
رشته صنایع غذایی گرایش کنترل کیفیت در مقطع کارشناسی فقط دانشگاه تهران و در مقطع کارشناسی ارشد تهران به تعداد 12 نفر و تبریز به تعداد 8 نفر (جمعا 20 نفر ارشد )دانشجو پذیرش میکنند.
فارغ التحصیل در این رشته بسیار کمه چون این رشته متعلق به وزارت بهداشت و درمانه.
بازار کار برای رشته های کشاورزی صنایع غذایی نسبت به این بیشتره .

در مورد منابع
برای درس زبان باید در سطح بالایی باشی چون زبانش از متوسط به بالاست پس باید به زبان مسلط باشی . میتونی از کتابهای 504 و کلمات ضروری برای تافل و مهارتهای خواندن رو استفاده کنی و خلاصه هرچی که گیرت میاد رو بخون و لغت های مهم رو یاداشت کن.

برای درس میکروب از خلاصه کتاب احسان جناب می تونی استفاده کنی که خیلی مفیده همچنین اگه وقت کنی از پارسه هم استفاده کنی بهتره.

برای درس شیمی مواد کتاب احسان جناب همراه جزوه درسی شیمی مواد غذایی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی اگه بتونی گیر بیاری .

برای دروس تکنولوژی ها کتاب احسان جناب به صورت کاملا نکته ای .اگه کمبود وقت داشته باشی این کتاب خیلی کمکت میکنه .

برای درس کنترل کیفی ترجمه همون کتابی که سازمان بهداشت معرفی کرده خیلی خوبه .


این هم درصدهای خودم که امسال شرکت کردم (89-90 )

رتبه 63

میکروب 68.06
شیمی 30.83
تکنولوژی 47.04
کنترل کیفی 6.70
زبان (منفی )-6.67
البته هیچی نخونده بودم این درصد ها را زدم از منابع بالا هم اصلا استفاده نکردم .اگه زبان و کنترل بالای 30 درصد بود حتما رتبم زیر 20 میشد.

امیدوارم به دردت بخوره .
میشه بگیر رتبتون چند شد؟
مجاز شدید؟
 

Savant

کاربر بیش فعال
سلام دوست عزیز
رشته صنایع غذایی گرایش کنترل کیفیت در مقطع کارشناسی فقط دانشگاه تهران و در مقطع کارشناسی ارشد تهران به تعداد 12 نفر و تبریز به تعداد 8 نفر (جمعا 20 نفر ارشد )دانشجو پذیرش میکنند.
فارغ التحصیل در این رشته بسیار کمه چون این رشته متعلق به وزارت بهداشت و درمانه.
بازار کار برای رشته های کشاورزی صنایع غذایی نسبت به این بیشتره .

در مورد منابع
برای درس زبان باید در سطح بالایی باشی چون زبانش از متوسط به بالاست پس باید به زبان مسلط باشی . میتونی از کتابهای 504 و کلمات ضروری برای تافل و مهارتهای خواندن رو استفاده کنی و خلاصه هرچی که گیرت میاد رو بخون و لغت های مهم رو یاداشت کن.

برای درس میکروب از خلاصه کتاب احسان جناب می تونی استفاده کنی که خیلی مفیده همچنین اگه وقت کنی از پارسه هم استفاده کنی بهتره.

برای درس شیمی مواد کتاب احسان جناب همراه جزوه درسی شیمی مواد غذایی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی اگه بتونی گیر بیاری .

برای دروس تکنولوژی ها کتاب احسان جناب به صورت کاملا نکته ای .اگه کمبود وقت داشته باشی این کتاب خیلی کمکت میکنه .

برای درس کنترل کیفی ترجمه همون کتابی که سازمان بهداشت معرفی کرده خیلی خوبه .


این هم درصدهای خودم که امسال شرکت کردم (89-90 )

رتبه 63

میکروب 68.06
شیمی 30.83
تکنولوژی 47.04
کنترل کیفی 6.70
زبان (منفی )-6.67
البته هیچی نخونده بودم این درصد ها را زدم از منابع بالا هم اصلا استفاده نکردم .اگه زبان و کنترل بالای 30 درصد بود حتما رتبم زیر 20 میشد.

امیدوارم به دردت بخوره .

ممنون.
در مورد بازار کار که مطمئنا کنترل کیفیت بهتره.
در مورد درسنامه هم باید بگم که پارسال فقط از روی درسنامه خوندم با یک مقدار پارسه ، مجاز به انتخاب رشته شدم. خیلی توپه.
کلا من برای فرار از ریاضی میخوام کنترل کیفی شرکت کنم. هرچند درس کنترل کیفیت یک بخش آماری داره. اما بهتر از ریاضیه. میگن قبولی در این گرایش راحت تر هم هست.
 

fardin20011

عضو جدید
ممنون.
در مورد بازار کار که مطمئنا کنترل کیفیت بهتره.
در مورد درسنامه هم باید بگم که پارسال فقط از روی درسنامه خوندم با یک مقدار پارسه ، مجاز به انتخاب رشته شدم. خیلی توپه.
کلا من برای فرار از ریاضی میخوام کنترل کیفی شرکت کنم. هرچند درس کنترل کیفیت یک بخش آماری داره. اما بهتر از ریاضیه. میگن قبولی در این گرایش راحت تر هم هست.

بالا نوشتم که رتبم 63 شده
پذیرش این رشته یک مرحله ایه یعنی ابتدا انتخاب رشته می کنی و بعد امتحان میدی مثل دانشگاه آزاد . مجاز و غیر مجاز نداره مثله برای صنایع غذایی اگه رتبت زیر 20 بشه قبولی و گرنه هیچی .
برای قبول شدن تو این رشته اگه سه چهار ماه از روی این منابع بخونی قبولی
 

afroozz

عضو جدید
دوستان اگر کسی اطلاعی جامع تر راجع به منابع گرایش کنترل کیفیت داره لطف کنه بذاره. خودم اینهارو پیدا کردم :

منابع پيشنهادي آزمون کارشناسي ارشد علوم و صنايع غذايي (گرايش كنترلكيفي)

1-
ميكروبيولوژي مواد غذايي:
Food Microbiology- Fraizer , W.C.& Westhoff, D.C. Mc Graw Hill .Pub .
Modern Food Microbiology- Jay. J.M., Aspen Pub.

2-
شيمي مواد غذايي:
Food Chemistry- de Man , J.M.,

3-
كنترل كيفي مواد غذايي:
Quality Control for the Food Industry Vol. 1, 2- Kramer , A& Twigg, B.A. AVI pub. 3 rd ed .
HACCP: A Practical Approach- Mortimore , S.& Wallace, C., Aspen Pub. 2nd ed. 1998

4-
تكنولوژي مواد غذايي:
Bailey, s Industrial Oil & Fat Product Vol. 4- Hui, Y.H., Wiley Pub. 5th ed. 1996
Modern Dairy Technology Vol.1& 2- Robinson , R.K., Aspen Pub2 nd ed. 1994
Processed Meats- Pearson , A.M., Aspen Pub. 3rd ed. 1999
Cereals & Cereal Products: Chem. & Tech .- Dendy , D.A.V. Aspen Pub. 2001
Processing Fruits: Sci. & Tech. Vol.1&2.- Technomic Pub. 1996
Processing Vegetable: Sci & Tech.- Smith , D.S. Technomic Pub. . 1997
Sugar Tech. Beet & Cane Manufacture- Van Der Poel, P.W. BSDF,Pub1998


5 –
زبان عمومي:
درس زبان بصورت عمومي، شامل دركمتون و واژگان عمومي زبان در سطح انگليسي متوسط به بالا برگزار مي شود. لذا جهتآماده شدن براي آزمون فوق الذكر مطالعه كتابهاي زير مي تواند مفيد باشد :
جلدهاي 1 ,2 و3 1 Reading and thinking in English
جلدهاي2 و3 2 Reading through Interaction
Expanding Reading skills
Developing Reading skills
Mosaic 1 Reading ( intermediate – high intermediate )


در ضمن لطف کنید بگید این گرایش در چه دانشگا ه هایی ارشد داره ؟ هرچی سرچ کردم پیدا نشد.
شما میدونید امتحان شهید بهشتی کی برگزار میشه؟؟
 

food engineer

عضو جدید
سلام مرسی از منابعی که گذاشتید یه لطف میکنید بگید صنایع غذایی کلا چه گرایشایی داره؟و کدوم بهتره؟
 

Savant

کاربر بیش فعال
سلام مرسی از منابعی که گذاشتید یه لطف میکنید بگید صنایع غذایی کلا چه گرایشایی داره؟و کدوم بهتره؟
سلام. در زیر گروه کشاورزی یا علوم پزشکی ؟
در کشاورزی که کارشناسی گرایش نداره ولی ارشد اینها هستن :
علوم و مواد غذایی ،
بیوتکنولوژی مواد غذایی ،
فناوري تبديل موادغذايي ،
شيمي موادغذايي ،
تکنولوژي صنايع غذايي ،
ميکروبيولوژي موادغذايي ،
مهندسي صنايع غذايي
 

Similar threads

بالا