منابع آزمون کارشناسی ارشد صنایع غذایی (پست اول را حتما ببینید)

momo_lavish

عضو جدید
با سلام خدمت تمامی دوستان
با توجه به درخواست های مکرر دوستان در قسمت های مختلف انجمن برآن شدم تا این تاپیک را بوجود آورم که منابع در یک جا جمع آوری شود و باعث سردرگمی دوستان نشود
این تاپیک به مرور زمان آپدیت می شود و از تمامی دوستان خواستارم در صورتی که جزوه جدیدی را می شناسند به من پیام خصوصی دهند تا در لیست قرار دهم و از زدن پست جداگانه خودداری نمایند البته با توجه به کمبود وقت برای آزمون جزوات مفید معرفی شود تا باعث اطلاف وقت داوطلبان نشود

پست دوم مربوط به جزوات و پست سوم به کتاب ها اختصاص دارد


در پایان از زحمات تمامی کاربران که در پست های دیگر به معرفی منابع پرداختند تشکر می کنم

البته دوستان توجه کنند نیازی به خواندن تمامی این منابع نیست و از هردرس چند منبع مهم کافیست
تشکر یادتون نره
 
آخرین ویرایش:

momo_lavish

عضو جدید
جزوات:

*تکنولوژی مواد غذایی(تکنولوژی لبنیات-قند-روغن-غلات-کنسرو-اصول نگهداری) ضریب ۴:


صنایع لبنیات:

۱- صنایع لبنیات سیدعلی مرتضوی

۲- صنایع لبنیات دکتر احسانی دانشگاه تهران

- صنايع لبنيات خسروشاهی

- لبنیات دکتر دخانی اصفهان
تکنولوژِی قند:

۵- تکنولوژی قند دکتر بهزاد دانشگاه مشهد

۶- تکنولوژی قند شیراز

۷- تکنولوژی تولید شکر از چغندر قند دکتر محسن لبافی

۸- مربوط به شکلهای درس قند دکتر ایاسه دانشگاه تبریز

تكنولوژي روغن:

۹- تکنولوژی روغن دانشگاه اصفهان

۱۰- تکنولوژی روغن های خوراکی دکتر محمد حسین حداد خداپرست

۱۲- تکنولوژی روغن جلد مهندس سید جلالی

تكنولوژي غلات:

۱۳- تکنولوژی غلات دکتر دانشگاه تهران
۱۴- تکنولوژی غلات دکتر مهدی کدیو دانشگاه اصفهان

كنسروسازي:

۱۵- کنسروسازی دکتر فخری شهیدی دانشگاه مشهد

۱۶- کنسروسازی دکتر دانشگاه شیراز

۱۷- كنسرو سازی دکتر سهراب معینی دانشگاه تهران

۱۸- کنسروسازی دکتر ایاسه دانشگاه تبریز

اصول نگهداري مواد غذايي:

۱۹ اصول نگهداری مواد غذایی دکتر کبیری دانشگاه اصفهان

۲۰- اصول نگهداری مواد غذایی دکتر معین دانشگاه تهران

۲۱- اصول نگهداری مواد غذایی دکتر قدوسی دانشگاه مشهد

۲۲- مربوط به اصول نگهداری مواد غذایی دکتر ایاسه دانشگاه تبریز

*ميكروبيولوژي موادغذايي با ضریب ۲:

۲۳- میکروبیولوژی مواد غذایی دکتر قدوسی مشهد

۲۴- میکروبیولوژی مواد غذایی دکتر فخری شهیدی دانشگاه مشهد

۲۵- میکروبیولوژی مواد غذایی دکتر دانشگاه تهران

۲۶- میکروبیولوژی مواد غذایی دانشگاه تبریز

۲۷- میکروبیولوژی مواد غذایی دکتر حبیبی

*شيمي مواد غذايي ضریب ۲:

۲۸- شیمی مواد غذایی فرهوش دانشگاه فردوسی مشهد

۲۹ - شیمی مواد غذایی دکتر احمدی دانشگاه تبریز

۳۰- خلاصه شیمی مواد غذایی دکتر پور آزرنگ دانشگاه اصفهان-مشهد-تهران-تبریز

- شیمی مواد دکتر حامدی

*اصول طراحی کارخانجات و مهندسی صنایع غذایی ضریب ۲:

اصول طراحي كارخانجات:

۳۱- اصول طراحی کارخانجات دکتر کلباسی دانشگاه تهران

۳۲- اصول طراحی دکتر محمد شاهدی دانشگاه اصفهان

اصول مهندسي صنايع غذايي:

اصول مهندسی صنایع غذایی دکتر کلباسی دانشگاه تهران

- اصول مهندسی صنایع غذایی دکترشاهدی دانشگاه اصفهان

اصول مهندسی صنایع غذایی دکتر سید کمال الدین رضوی دانشگاه فردوسی مشهد

*زبان عمومی و تخضصی ضریب ۲:

زبان تست دیباگران

کتاب English for the students of food science دکتر ابوالقاسم جزایری

- زبان تخصصی صنایع غذایی انتشارات سمت

** کلیه جزوات انتشارات پارسه و سنجش تکمیلی





سوالات تست کنکوری:

۳۷- تست کنکور کارشناسی ارشد سالهای قبل

۳۸ - گامی به سوی کارشناسی ارشد (سه جلدی( انتشارات بارساوا

- درسنامه جامع کارشناسی ارشد صنایع غذایی احسان جناب انتشارات میر

-مجموعه 2000 تست کارشناسی ارشد میرنظامی ضیابری
 
آخرین ویرایش:

momo_lavish

عضو جدید
کتاب ها:

*تکنولوژی مواد غذایی(تکنولوژی لبنیات-قند-روغن-غلات-کنسرو-اصول نگهداری) ضریب ۴:


صنایع لبنیات:
تکنولوژی شیر و فراوردهای لبنی دکتر سید علی مرتضوی
- تولید شیر و فراورده های آن دکتر تیموری یانسری
-شیر و فراوردهای آن
خانم گیتی کریم
-روش های آزمایش شیر عباس فرخنده

تکنولوژِی قند:

-صنایع شکر وقند دکتر شیخ الاسلام
- قند سازی از نیشکر ریاحی دوجلدی
تکنولوژی قند
مهندس رضا اسماعیل زاده کناری

تكنولوژي روغن:

تکنو لوژی روغن های خوراکی محمد حسین حداد خداپرست
-تصفیه روغن و تولید مار گارین میر نظامی ضیابری
-چربی ها و روغن های خوراکی میر نظامی ضیابری
- چربی ها و روغنهای نباتی خوراکی و تصفیه روغن خانم فرشته مالک

تكنولوژي غلات:


-مقد مه ای به تکنولوژی فراورده های غلات مهندس رسول پایان
-تکنولوژی نان ناصر رجب زاده
-تکنولوژی غلات نیکو آراسته
-تکنولوژی غلات دکتر رجب زاده دوجلدی
-مبانی فناوری غلات دکتر رجب زاده دوجلدی
-غلات ناصر خدابنده
-تکنولوژی آماده سازی و نگهداری غلات ناصر رجب زاده

كنسروسازي:

-کنسروسازی رسول پایان
-صنایع کنسروسازی
جواد حصاری

اصول نگهداري مواد غذايي:

- اصول تکنولوژی نگهداری مواد غذایی دکتر حسن فاطمی
-مبانی فیزیکو شیمیایی نگهداری مواد غذایی
دکتر محمد صفری دانشگاه تهران
-اصول نگهداری مواد غذایی
مهندس رستم فرجی هارمی
-فراوری مواد غذایی فیلو ترجمه مسعود فلاحی
-مبانی فیزیکوشیمیایی نگهداری مواد غذایی محمد صفری
-صنایع غذایی دوجلدی مرتضی ملکی و شهرام دخانی

*ميكروبيولوژي موادغذايي با ضریب ۲:


-میکروبیولوژی مواد غذایی جی ترجمه دکتر مرتضوی
-میکروبیولوژی مواد غذایی خانم گیتی کریم
-میکروبیولوژی مواد غذایی فریزر ترجمه دکتر مرتضوی
-اطلس میکرو بیولوزی موادغذایی علی مرتضوی

*شيمي مواد غذايي ضریب ۲:

-شیمی مواد غذایی دکتر فاطمی
-شیمی مواد غذایی دمان ترجمه دکتر قنبرزاده

*اصول طراحی کارخانجات و مهندسی صنایع غذایی ضریب ۲

-اصول مهندسی صنایع غذایی دکتر حمید توکلی پور
-
درآمدی بر مهندسی صنایع غذایی ترجمه:دکتر مرتضوی دانشگاه فردوسی
-مبانی مهندس صنایع غذایی
سید کمال الدین سید رضوی انتشارات عمیدی
-اصول طراحی کارخانه های مواد غذایی دکتر معتمدزادگان و اسماعیل زاده کناری
-اصول طرح ریزی واحدهای صنعتی ترجمه آصف وزیری
 
آخرین ویرایش توسط مدیر:

Savant

کاربر بیش فعال
اینم لیست جزوات معتبر :
لبنیات : 1- مرتضوی دانشگاه مشهد فکر کنم 2- دکتر احسانی دانشگاه تهران 3- دکتر دخانی دانشگاه اصفهان 4- دکتر خسروشاهی
قند : 1- دکتر بهزاد دانشگاه فردوسی مشهد
روغن : 1- حداد خداپرست 2- جلالی
غلات : 1- کدیور دنشگاه اصفهان
کنسرو سازی : 1- فخری شهیدی دانشگاه فردوسی
اصول نگهداری : 1- دکتر معین دانشگاه تهران 2- دکتر کبیری اصفهان
میکروبیولوژی : دکتر قدوسی مشهد و فخری شهیدی اونم مشهد
شیمی مواد : فرهوش مشهد 2- دکتر احمدی تبریز
اصول طراحی : 1- دکتر شاهدی اصفهان 2- دکتر کلباسی تهران
اصول مهندسی دو تای بالا + سید رضوی مشهد
در کل جزوات دانشگاه مشهد رو بگیر.
کتاب هم که فرط و فراونه . پیشنهاد میکنم شیمی مواد و اصول نگهداری رو از روی کتاب حسن فاطمی و بخشی از میکروبیولوژی جی و فریزیر رو بخون.
یه پیشنهاد عالیه دیگه : حتما کتاب درسنامه جامع صنایع غذایی رو تهیه کن . خلاصه تمام دروس رو داره با آزمون های سالهای قبل در آخر هر فصل.
موفق باشی.:smile:
 

ALI-ZA

عضو جدید
سلام دوستان
در مورد شیمی مواد غذایی فکر کنم که مبانی شیمی مواد غذایی نوشته دکتر جواد کرامت از دانشگاه صنعتی اصفهان نیز می تونه مفید باشه.
 

food engineer

عضو جدید
سلام دوست خوبم من تا این حد از گرایش هااطلاع دارم نمیدونم به دردت بخوره یا نه:
گرایش تکنولوژی مواد غذایی
گرایش شیمی مواد غذایی
گرایش بیوتکنولوژی
گرایش فناوری تبدیل مواد غذایی
گرایش علوم و مواد غذایی
گرایش میکروبیولوژی مواد غذایی
گرایش مهندسی صنایع غذایی
 

samanta_n185

عضو جدید
سلام من رشته ام مهندسي شيمي-صنايع غذايي هست ميخواستم ببينم واسه ارشد ميشه رشته مهندسي كشاورزي-صنايع غذايي بخونم؟كسي ميدونه ميشه يا نه؟
 

سروین

عضو جدید
میکروبیولوژی مواد غذایی:
1. مییکروبیولوژی مواد غذایی مدرن جلد اول ترجمه دکتر علی محمدی ثانی و دکتر اسماعیل عطای صالحی
2.میکروبیولوژی مواد غدایی (فریزیر) ترجمه آقای دکتر سید علی مرتضوی و همکاران
شیمی مواد غذایی:
1.شیمی مواد غذایی تإلیف دکتر سید حسن فاطمی
2.شیمی مواد غذایی دکتر بابک قنبر زاده

زبان تخصصی صنایع غذایی:
انگلیسی برای دانشجویان صنایع غذایی تالیف محمد رهبر و دکتر علی محمدی ثانی
اصول نگهداری مواد غذایی:
1.اصول تکنولوزی نگهداری مواد غذایی تألیف دکتر سید حسن فاطمی
2. میکروبیولوزی مواد غذایی مدرن جلد دوم ترجمه دکتر سید علی مرتضوی و همکاران
3.اصول نگهداری مواد غذایی تألیف دکتر رستم فرجی

تکنولوژی های مواد غذایی:
1. تکنولوژی روغن:چربی ها و روغن های نباتی خوراکی(ترجه خانم فرشته مالک)و تکنولوژی روغن های خوراکی تألیف آقای دکتر محمدحسین حداد خدا پرست
2.تکنولوزی کنسرو: کنسرو سازی رسول پایان وصنایع کنسرو سازی جواد حصاری
3.تکنولوزی قند: اصول صنایع تولید شکر دکتر غلامرضا مصباحی و تکنولوژی قند (دکتر رضا شیخ الاسلامی)
4.تکنولوژی غلات: تکنولوژی غلات تألیف دکتر ناصر رجب زاده
5.تکنولوژی لبنیات: تکنولوژی شیر و فراورده های لبنی ترجمه آقای دکتر سید علی مرتضوی و همکاران, شیر و فراورده های آن تالیف خانم دکتر گیتی کریم
امیدوارم نیازتونو براورده کنه دوستان
 

سروین

عضو جدید
سلام من رشته ام مهندسي شيمي-صنايع غذايي هست ميخواستم ببينم واسه ارشد ميشه رشته مهندسي كشاورزي-صنايع غذايي بخونم؟كسي ميدونه ميشه يا نه؟
بله دست عزیز می شه. رشته شیمی صنایع غذایی خوبه ولی کاربردی نیست ولی کشاورزی صنایع غذایی کاملا" کاربردی تو کارخونه ها و شما برای فوق می تونین این رشته رو ادامه بدین
 

پروانه سفید

عضو جدید
سلام دوستان
کسی منابع کتاب و جزوات کنکور دکترا واسه صنایع غذایی رو میدونه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
 

peridot

عضو جدید
سلام دوستان
کسی منابع کتاب و جزوات کنکور دکترا واسه صنایع غذایی رو میدونه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

منابع و کتابها و جزوات ارشد صنایع غذایی رو میتونی توی گوگل سرچ کنی ؟؟! سایتها و وبلاگهای زیادی برات میآره>
مثلا سرچ کنید : جزوات ارشد کشاورز تنها یا ارشد گروه کشاورز تنها من از جزواتشون استفاده کردم و خوب بوده.
شما هم امتحان کنید
 

پروانه سفید

عضو جدید
منظورتون از همه واحد ها چیه؟


یعنی یه کتابی باشه که تمام درسهایی که در کنکور ارشد میان رو داشته باشه و سوالاتی که در استخدام و مصاحبه صنایع غذایی میان.
یه کتابی باشه که در مورد نکات مهم و به دردبخور همه درسهای رشته صنایع غذایی باشه که با خوندن اون کتاب بشه از ارشد دراومد و به سوالات مصاحبه جواب داد و به سوالات استخدامی در رشته صنایع غذایی جواب داد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
 

momo_lavish

عضو جدید
یعنی یه کتابی باشه که تمام درسهایی که در کنکور ارشد میان رو داشته باشه و سوالاتی که در استخدام و مصاحبه صنایع غذایی میان.
یه کتابی باشه که در مورد نکات مهم و به دردبخور همه درسهای رشته صنایع غذایی باشه که با خوندن اون کتاب بشه از ارشد دراومد و به سوالات مصاحبه جواب داد و به سوالات استخدامی در رشته صنایع غذایی جواب داد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

همون درسنامه بهترینه
 

هیمن نوربخش

عضو جدید
عجب !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

عجب !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

سلام
ممنون از منابع خوبی که معرفی کردید ولی هر کس دیگه ای هم میدونه که اینا منایع کلی صنایع غذایی هستند. به هر کی اینا رو معرفی کنید احتمالا 10 سال وقت نیاز داره تازه از اخر هم اول میشه.

لطف کنید در مورد چیزی که اطلاعی ندارید نظر ندید. با این کار شما داوطلب رو سر در گم می کنید.
تشکر
 

momo_lavish

عضو جدید
با سلام خدمت تمامی دوستان
با توجه به درخواست های مکرر دوستان در قسمت های مختلف انجمن برآن شدم تا این تاپیک را بوجود آورم که منابع در یک جا جمع آوری شود و باعث سردرگمی دوستان نشود
این تاپیک به مرور زمان آپدیت می شود و از تمامی دوستان خواستارم در صورتی که جزوه جدیدی را می شناسند به من پیام خصوصی دهند تا در لیست قرار دهم و از زدن پست جداگانه خودداری نمایند البته با توجه به کمبود وقت برای آزمون جزوات مفید معرفی شود تا باعث اطلاف وقت داوطلبان نشود

پست دوم مربوط به جزوات و پست سوم به کتاب ها اختصاص دارد


در پایان از زحمات تمامی کاربران که در پست های دیگر به معرفی منابع پرداختند تشکر می کنم

البته دوستان توجه کنند نیازی به خواندن تمامی این منابع نیست و از هردرس چند منبع مهم کافیست
تشکر یادتون نره

سلام
ممنون از منابع خوبی که معرفی کردید ولی هر کس دیگه ای هم میدونه که اینا منایع کلی صنایع غذایی هستند. به هر کی اینا رو معرفی کنید احتمالا 10 سال وقت نیاز داره تازه از اخر هم اول میشه.

لطف کنید در مورد چیزی که اطلاعی ندارید نظر ندید. با این کار شما داوطلب رو سر در گم می کنید.
تشکر


دوست عزیز تازه وارد یه نگاهی به پست اول بکنید می بینید که صراحتا بیان شده نیازی به خوندن همه جزوات نیست با توجه به اینکه هر سال اساتید طراح سوال کمی تغییر می کنند این جزوات جهت آگاهی بچه ها و اینکه امکان انتخاب داشته باشند قرار داده شده و نیازی به خوندن همه اینها نیست این رو هر کسی متوجه میشه
شما تازه وارد هم لطف کن یک پست را کامل بخون بعد کامنت بده ضمنا هر جایی هم نیاز به کامنت دادن نیست
موفق باشید
 

n-engfood

عضو جدید
دوست عزیز سلام. گفته بودید در پست های ابتدایی تاپیک گفته بودید هر کس جزوات رو میخواد پیغام خصوصی بذاره. از اونجا که یک سالی میشه به باشگاه سر نزدم یادم رفته چه جوری پیغام خصوصی بذارم. میشه همینو قبول کرده و در مورد منابع و جزوات راهنواییم کنید؟
 

momo_lavish

عضو جدید
دوست عزیز سلام. گفته بودید در پست های ابتدایی تاپیک گفته بودید هر کس جزوات رو میخواد پیغام خصوصی بذاره. از اونجا که یک سالی میشه به باشگاه سر نزدم یادم رفته چه جوری پیغام خصوصی بذارم. میشه همینو قبول کرده و در مورد منابع و جزوات راهنواییم کنید؟

ایمیلتون را بزارید تا به شما میل کنم
 

momo_lavish

عضو جدید
با سلام و عرض پوزش به خاطر نبودنم در انجمن به دلیل گرفتاریهای مربوط به پایان نامه

دوستان از این به بعد بیشتر اینجا هستم تا در صورتی که بتوانم کمکی کرده باشم

دوستانی که جزوات را لازم دارند یا پیغام خصوصی بدهند و یا با گذاشتن ایمیلشان در اینجا اعلام کنند
 
سلام...
من جزوه های پارسه رو دارم، مال دو یا سه سال قبله
به نظرتون از رو همونا بخونم خوبه؟


بعد اینکه یه جایی توی این سایت نیست که بچه ها بخوان با هم همخوانی کنن برای کنکور ارشد؟
 

momo_lavish

عضو جدید
سلام ميشه جزوه هاي 1-9-19-21 رو برام بذارين باتشكر. ghurob_65@yahoo.com
براتون فرستادم لیست نهاییو
سلام... من جزوه های پارسه رو دارم، مال دو یا سه سال قبله به نظرتون از رو همونا بخونم خوبه؟ بعد اینکه یه جایی توی این سایت نیست که بچه ها بخوان با هم همخوانی کنن برای کنکور ارشد؟
آره دوست عزیز همونارو بخون و پارسه جدید نگیر اما برا ارشد پارسه تنها کافی نیست
 

vortix

عضو جدید
سلام دوست عزیز مرسی از تایپیک خوبت من این جزوه ها رو میخواسم 1.5.9.13.15.19.23.28.31مرسی
 

Similar threads

بالا