مشاوره، سوال و درخواست مطالب صنایع غذایی

Samand112000

عضو جدید
سلام به دوستان و مهندسان گرامی
خیلی ببخشید که مجبور شدم تاپیک بزنم توی تالارتون
من میخواستم بدونم کسی از شما میدونه که من برای تهیه سود سوزآور که برای شیرین کردن زیتون بکار میره باید به کجا مراجعه کنم؟چون مقدار خیلی زیادی زیتون دارم که با سرچی که توی اینترنت داشتم فهمیدم که با سود سوزآور خیلی سریع شیرین میشه.خودم تنها جایی که به ذهنم می رسید که ممکنه داشته باشه عطاری بود که اونم هر چی عطاری بود توی شهرمون رفتم ولی نداشتن.
ممنون میشم اگه کسی اطلاعاتی داره کمکم کنه.
اگه تهرانی باید بری ولی عصر تقاطع جمهوری
 

87541179

عضو جدید
غنی سازی نان با کلسیم

غنی سازی نان با کلسیم

سلام کسی در این رابطه مطلب داره؟
 

matinhr

عضو جدید
سلام. کسی جزوه تکنولوژی قند داره برام ایمیل کنه
لطفا اگه کسی جزوه یا کتاب یا مطالب علمی در مورد صنعت تولید قند از شکر داره برام ایمیل کنه خیلی لازم دارم
www.mhrr22@yahoo.com
با تشکر
 

matinhr

عضو جدید
سلام
من جزوه و مطالب مربوط به صنعت تولید قند از شکر میخوام. هرچی که در مورد این صنعت باشه خیلی لازم دارم
لطفا کمکم کنین اگه کسی داره برام ایمیل کنه www.mhrr22@yahoo.com
 

Phyto

مدیر تالار مهندسی كشاورزی
مدیر تالار

پروانه سفید

عضو جدید
سلام دوستان
من کتاب الکتونیکی درباره انواع نان و صنعت نان و آرد لازم دارم.
لطفا اگه کسی داره سریع واسم بزاره تا دانلود کنم.
دوستان خیلی کتاب رو لازم دارم ممنون میشم اگه اینجا بزارین تا دانلود کنم.
 

rattling_boy

عضو جدید
انتخاب رشته

انتخاب رشته

سلام

مهندسان عزیز یکی از آشنایان بنده که رشته اش تجربی بوده بوده الان می خواد انتخاب رشته کنه و توی انتخاب رشته بین دو رشته ی صنایع غذایی و رشته ی شیمی بلاتکلیف مونده. به گفته ی خودش به هر دوتا رشته هم علاقه داره.

حالا می خواستم ببینم با توجه به اینکه این آشنای ما خانم هستش:


  1. آیا بازار کار مناسبی برای رشته ی صنایع غذایی وجود داره؟
  2. بازار کارش معمولا کجاها و توی چه محیط هایی هستش؟
  3. ادامه ی تحصیل این رشته توی مقطع بالاتر شرایطش چگونه هستش؟

ممنون میشم دوستانی که نسبت به این رشته آگاهی دارن راهنمایی کنن.

در ضمن بنده سوالی مشابه هم در مورد رشته ی شیمی در اینجا از دوستان رشته ی شیمی پرسیدم.

ممنونم:gol:
 

Food Science777

عضو جدید
سلام. در مورد سوالتان باید بگم دو رشته صنایع غذایی وجود داره با گرایش های متفاوت 1) مهندسی کشاورزی- علوم و صنایع غذایی با گرایش تبدیل مواد غذایی که دانشگاه های تهران - صنعتی اصفهان- شیراز- فردوسی مشهد و.... این رشته را از مقطع کارشناسی تا دکتری تحت پوشش میدهند. این رشته تحت پوشش وزارت علوم و فناوریست. 2) علوم و صنایع غذایی - گرایش کنترل کیفی مواد غذایی که تحت پوشش وزارت بهداشت است و دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی از مقطع کارشناسی تا دکتری ان را ارائه میدهد.

واحد های درسی در این دو رشته در خیلی از واحدها مشترک است.

از نظر بازار کار تقریبا فارغ التحصیلان کارشناسی هردو رشته وضعیت مشابهی دارند و اکثرا در کارخانجات صنایع غذایی (که خارج از محدوده شهره)به عنوان مسول فنی یا کنترل کیفی یا آزمایشگاه کار میکنند. و باید در نظر داشته باشید که محیط کارخانه با کارگر تا مدیر عامل سرو کار داره. البته اگر خیلی شانس یا به قول معروف پارتی داشته باشید در اداره استاندارد یا اداره نظارت که در سطح شهر هستند میتوانید مشغول به کار شوید.
ببخشید که طولانی شد امید وارم توانسته باشم تا حدی جوابتون را داده باشم.
 

only_leopard124

عضو جدید
بلانچینگ

بلانچینگ

با سلام خدمت دوستان.
من یک سری مطلب در رابطه با روش های بلانچ کردن قارچ در تولید کنسرو لوبیا با قارچ می خواستم.لطفادر مطلبتون بیشتر در مورد بلانچ قارچ و خارج شدن اکسیِژن از بافت قارچ توضیح بدین.
ممنون.
 

sahaaa2007

عضو جدید
ممنون دوست عزیز از فعالیتتون بسیار خوشحال و خرسندیم ...
حتما همین طور بوده...ان شا ءا... با حضور شما و باقی بچه ها این جا گرمتر و پربارتر خواهد شد...
ممنون می شم باز هم در این قسمت و باقی قسمت های تالارمون و البته سایت فعالیت کنید و بیشتر ببینیمتون...
فقط یه خواهش...تقاضا دارم کمی فونتها رو تغییر بدین و کمی بزرگتر بشه که خوانا تر باشه...
بسیار بسیار ممنونم....

یا علی...

ممنون از اطلاعاتتون
 

roya.uut

عضو جدید
کمک خیلیییییییییییییییییی خیلی *** فوری ***
سلام ...بچه ها من به یه گزارش کارآموزی درمورد تولید کنسانتره آبمیوه نیاز دارم.
دوستان عزیزم خواهشا اگه کسی داره کمکم کنه... خیلی فوریه...خیلییییییییی:confused:
ممنون میشم
roya.arjomandi@gmail.com
 

پروانه سفید

عضو جدید
سلام دوستان
من هرچه سریعر به یک کتاب پی دی اف درباره مواد غذایی نیاز دارم .
اگه کسی داره لطفا هر چه سریعتر واسم بزاره.
ممنون
 

reza vafaei

عضو جدید
صنایع غذایی

صنایع غذایی

درمورد صنایع غذایی آشامیدنی شایدبتونم کمک کنم ولی لبنی خیلی کم درهرصورت اگرامکان داره سئوالت روبپرس
 

mustafa3

کاربر فعال صنایع غذایی ,
سلام من ميخواستم كلم قرمز رو براي تهيه ي غذاي ماهي خشك كنم و بعدش پودر كنم

با آون در دماي 50 درجه سانتيگراد به مدت 24 ساعت خشك كردم ولي كپك زد چون رطوبت در داخل دستگاه هست
اگه هم دما رو خيلي بيشتر كنم و مدت زمان رو كم كنم بازم مشكل پيش مياد
اصلا ميشه رطوبت رو از دستگاه حين خشك كردن خارج كنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

با استفاده از حرارت خورشيد هم كه تيره ميشه .
لطفا راهنماييم كنيد چيكار بايد بكنم
مرسي.
 

z.alavi

کاربر فعال
سلام خدمت دوستان عزیز.

من میخوام بدونم ، آیا در ایران از روش استریلیزاسیون با استفاده از تزریق بخار استفاده میشه یا نه؟
اگر اره، در کدوم شرکت و کدوم شهر؟
دوستان نیاز خیلی فوری دارم، هر کی اطلاعاتی داره، ممنون میشم هر چه زودتر کمک کنه.
:gol::gol::gol:
 

delaram30

عضو جدید
سلام به همگی وقت بخیر
من مسئول فنی کارخونه کیک و کلوچه هستم یک سری اطلاعات در مورد فرمولاسیون کیک و کلوچه میخواستم اگه منبعی هست لطفا بهم بگید فقط وقت من خیلی کمه. ممنون
 

hamid rad

کاربر فعال صنایع غذایی
سلام به همگی وقت بخیر
من مسئول فنی کارخونه کیک و کلوچه هستم یک سری اطلاعات در مورد فرمولاسیون کیک و کلوچه میخواستم اگه منبعی هست لطفا بهم بگید فقط وقت من خیلی کمه. ممنون

من میتونم کمکت کنم البته اگه رفرنس به کمکت میاد ... یو باید از همکاری کسی کمک بگیری رفرنس کمک چندانی شاید بهت نکنه به نظر شخصی خودم . بهم بگو بیشتر منظور از یکسری اطلاعات همون چن تا فرمولاسیونه خاصه یا مشکلی رو میخوای رفع کنی؟
 

hamid rad

کاربر فعال صنایع غذایی
سلام من ميخواستم كلم قرمز رو براي تهيه ي غذاي ماهي خشك كنم و بعدش پودر كنم

با آون در دماي 50 درجه سانتيگراد به مدت 24 ساعت خشك كردم ولي كپك زد چون رطوبت در داخل دستگاه هست
اگه هم دما رو خيلي بيشتر كنم و مدت زمان رو كم كنم بازم مشكل پيش مياد
اصلا ميشه رطوبت رو از دستگاه حين خشك كردن خارج كنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

با استفاده از حرارت خورشيد هم كه تيره ميشه .
لطفا راهنماييم كنيد چيكار بايد بكنم
مرسي.

والا تا جایی که من میدونم حالا اگه اشتباهم هست خودت بهش فک کن ... اگه دمایع بالاتر زمانه کمتر میشه و نمیسوزه امتحان کن ... یا اول رطوبتشو تا حدی کم کن مثلا شاید خورد کردنشون توو سرعت خشک شدن و در نتیجه زمان کمتر کمک کنه . به هر حال باید اینارو امتحان کنی تا ببینی از چی جواب میگیری
 

hamid rad

کاربر فعال صنایع غذایی
سلام دوستان ،کار اموزی من در مورد لبنیات است کسی اگه مطلبی در این مورد دارد بگه .مرسی
سلام والا من این کارآموزیه رو چند باری لینک دادم و میل کردم نمیدنم الان کجا توو سایته ولی اگه پیدا نکردی بگو برایت میل کنمم
 

delaram30

عضو جدید
من میتونم کمکت کنم البته اگه رفرنس به کمکت میاد ... یو باید از همکاری کسی کمک بگیری رفرنس کمک چندانی شاید بهت نکنه به نظر شخصی خودم . بهم بگو بیشتر منظور از یکسری اطلاعات همون چن تا فرمولاسیونه خاصه یا مشکلی رو میخوای رفع کنی؟
سلام دوست عزیز
من چند وقت پیش تو کارخونه با چند تا مشکل مواجه شدم در مورد ماندگاری و بافت کیک و کلوچه البته بیشتر مشکل من به کیک مربوط میشه . حالا دنبال منابع معتبر میگردم تا بتونم اطلاعات جدید تری در مورد فرمولاسیون کیک بدست بیارم. ولی فعلا به نتیجه خاصی نرسیدم تو نت اکثر اطلاعات تکراریه فکر کنم باید دنبال مراجع معتبر تری باشم یا بتونم کسی رو پیدا کنم که تو این زمینه کار کرده و تجربه داشته باشه. شما پیشنهاد خاصی دارید؟ ممنون از لطفتون:gol:
 

dordoone

عضو جدید
کاربر ممتاز
ببخشید میشه منابع ارشدو بهم بگید واسه دوستم میخوام. ممنون میشم.
 
بالا