مشاوره، سوال و درخواست مطالب صنایع غذایی

"The moon"

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام مجدد.


فرض کنین ما 1 کیلو شکر رو با نیم کیلو آب مخلوط کردیم ، فعالیت آبی این محلول رو چطوری میتونیم بفهمیم؟ یا چطوری میشه ERH رو بدون نیاز به هرگونه تجهیزاتی(با کمک معادلات) فهمید؟
 

amozegarezist

عضو جدید
ادامه بحث جوش شیرین وبکینگ پودر
به این آدرس مراجعه کنید
http://www.tebyan.net/newindex.aspx?pid=271935
میگه ضررنداره اونم کی دکتر مسعود یونسیان، متخصص اپیدمیولوژی و استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران و معاون پژوهشی
منتظر جواب شما برای استاندارد جوش شیرین هستم
داخل شیرمال هر 6 کیلو آرد بربری + سفید هم ما یه قاشق پر (گنده البته) می ریزیم جواب می ده . فکر کنم 30 گرم بشه .......نتیجه نزدیک 10 کیلو شیرمال خواهد بود هر کدوم 50 گرم
یه فکر دیگه هم هست من فکر کردم اگه ما به جای نمک جوش شیرین بریزیم چی می شه بعدمتوجه شدم بعضی دستور های کتاب های آشپزی (نه بازار) جوش شیرین رو همراه مایه خمیر می زنن یا بیکینگ پودر و با مایه خمیر ولی خیلی کم می ریزن
نمک رو ما توی کماج و شیرمال نمیریزیم و توی کلوچه سنتی خیلی کم میریزیم یه توک قاشق در 6 کیلو = احتمالاً یه قاشق چایخوری البته شاید بقیه بیشتر میریزن ولی نمک سرعت تخمیر روکم میکنه ، اینکه چقدر بایدریخت روهم نمیدونم اصلاً اگه شما برید بپرسید که چقدر بریزیم جواب نمیدن واگه بخواید بدونید چقدر باید برید تو آزمایشگاه خودتون ....
خداییش نمیدونم حداقل چقدر باید ریخت که خوب پفکنه و مریض نکنه این رو دنبالش باشید به منم بگید کارمه
 

"ALPHA"

دستیار مدیر مهندسی کشاورزی , صنایع غذایی
کاربر ممتاز
ادامه بحث جوش شیرین وبکینگ پودر
به این آدرس مراجعه کنید
http://www.tebyan.net/newindex.aspx?pid=271935
میگه ضررنداره اونم کی دکتر مسعود یونسیان، متخصص اپیدمیولوژی و استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران و معاون پژوهشی
منتظر جواب شما برای استاندارد جوش شیرین هستم
داخل شیرمال هر 6 کیلو آرد بربری + سفید هم ما یه قاشق پر (گنده البته) می ریزیم جواب می ده . فکر کنم 30 گرم بشه .......نتیجه نزدیک 10 کیلو شیرمال خواهد بود هر کدوم 50 گرم
یه فکر دیگه هم هست من فکر کردم اگه ما به جای نمک جوش شیرین بریزیم چی می شه بعدمتوجه شدم بعضی دستور های کتاب های آشپزی (نه بازار) جوش شیرین رو همراه مایه خمیر می زنن یا بیکینگ پودر و با مایه خمیر ولی خیلی کم می ریزن
نقل به مضمون از همون لینک:
در برخی نانوایی‌ها به ازای هر کیلوگرم آرد، 2 تا 3 گرم جوش‌شیرین استفاده می‌شود و با توجه به سرانه مصرف نان، حداکثر یک گرم جوش‌شیرین به بدن می‌رسد
در هر صورت میزان استفاده جوش شیرین و بکینگ پودر که شما مطرح می کنین خیلی زیاده اگه ماده خالص جوش شیرین استفاده می کنین همون مقدار کم هم جواب میده
غیرمستقیم اثر جایگزینی جوش شیرین در نان یا محصول آردی بجای خمیرمایه در سوء تغذیه و کوتاهی قد و رویش کم مو و بدفرمی ناخن ها در دراز مدت (نه لحظه ای) به صورتی بود که گفتم، جوانه گندم آنزیم فیتاز کمی داره و توو آرد تصفیه شده که هزار تا ماده شیمایی می زنن، آنزیم طبیعی فعال نمی مونه (خیلی واضحه که چرا استفاده از جوش شیرین بجای خمیرمایه تبلیغ می شه)

در استاندارد 3494 هم گفتن مقدار مناسب؛ عدد مشخصی ذکر نشده؛ از طرفی توو استاندارد 2628 استفاده از جوش شیرین در خمیر نان سنتی ممنوع هست
اینکه بیان هم جوش شیرین بزنن هم مخمر هم بکینگ پودر شاید دلیلش پوشوندن عیب و ایرادهای تکنیکی پخت و تهیه باشه مفهوم علمی نداره همزمان سه تا یا دوتا ماده پف کننده به خمیر بزنیم
نمک رو ما توی کماج و شیرمال نمیریزیم و توی کلوچه سنتی خیلی کم میریزیم یه توک قاشق در 6 کیلو = احتمالاً یه قاشق چایخوری البته شاید بقیه بیشتر میریزن ولی نمک سرعت تخمیر روکم میکنه ، اینکه چقدر بایدریخت روهم نمیدونم اصلاً اگه شما برید بپرسید که چقدر بریزیم جواب نمیدن واگه بخواید بدونید چقدر باید برید تو آزمایشگاه خودتون ....
خداییش نمیدونم حداقل چقدر باید ریخت که خوب پفکنه و مریض نکنه این رو دنبالش باشید به منم بگید کارمه
خمیرمایه استفاده نمی کنین ولی از اثر نمک به مخمر و فعالیتش می پرسین؛ میزان حداقل نمک رو باید بصورت تجربی به دست بیارین

مخمر نان، مقاومتش به نمک به این صورت هست که زنده می مونه ولی میزان فعالیتش کم می شه (گلیسرول تولید می کنه و همین اثر استرس نمک رو بیشتر می کنه) و خمیرمایه تر، رو مدتی می ذارن همراه آب ولرم و قند تخمیر انجام بده و گاز و کف تولید کنه بعد به آرد اضافه می شه؛ اگه خمیرمایه فوری instant می زنین، نمک فعالیتش رو محدود می کنه،


میزان نمک توو اروپا از قدیم قدیما 1.8 درصد تا 2 درصد استفاده شده در حال حاضر 2.2 درصد استفاده می شه
توو استاندارد ملی ایران 2628 هم برای نان های سنتی 1.8 درصد بر مبنای ماده خشک نان نوشته شده
 

پیوست ها

  • 3494 - Copy.PDF
    187.8 کیلوبایت · بازدیدها: 0
  • 2628 - Copy.pdf
    489.3 کیلوبایت · بازدیدها: 0

amozegarezist

عضو جدید
والا پس اون استاد که مقام بالایی داره یعنی اشتباه میگه
بعد استاندارد gmp چیه یعنی چقدر کارخونه ها میریزن توی کیک و کلوچه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چقدر جوش و بیکینگ درهر کیلو آرد که اونقدرهم پف میکنه
اخبار می گفت یه پودر دیگه کشف کردن جایگزین جوش شیرین اون چیه از کجا می شه تهیه اش کرد
بیکینگ پودر ضررش نسبت به جوش شیرین چه فرقی میکنه با اینکه خودش جوش شیرین داره
اگه جوش شیرین ضرر داره پس چرا خارجی ها استفاده میکنن
 

"The moon"

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام مجدد.


فرض کنین ما 1 کیلو شکر رو با نیم کیلو آب مخلوط کردیم ، فعالیت آبی این محلول رو چطوری میتونیم بفهمیم؟ یا چطوری میشه ERH رو بدون نیاز به هرگونه تجهیزاتی(با کمک معادلات) فهمید؟

سلام. یه سوال دیگر!
خشک کردن ، چرا انجام میشه؟ چرا ما میوه ها رو خشک میکنیم؟ اصلا موارد مصرف خشک کردن چیه؟ مثلا با اینکه ما شیر داریم ، چرا شیر خشک درست میکنیم؟ یا مثلا چرا ورقه موز رو خشک میکنیم با اینکه همیشه موز هست؟ یا مثلا چرا گوجه فرنگی رو خشک میکنیم!؟
 

new moon

عضو جدید
با سلام و ارزوی قبولی طاعات و عبادات شما ...دوستان عزیز من مقالاتی درباره اثرات ضد میکروبی لاکتوباسیلوس بولگاریکوس میخواستم( یا همون باکتریوسین تولیدی آن) ... مقالات خوب و دروخور خواندن رو میخواستم...در ایران داک گشتم ولی متاسفانه قابل سفارش نبود...انگلیسی فارسی فرق نداره...کمک کنید ممنون میشم واقعا...موفق باشید:)
 

"The moon"

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام. دوستان کسی نیست؟

یه سوال دیگه : برای مدل سازی و شبیه سازی در گرایش مهندسی صنایع غذایی ، از کدوم نرم افزارها استفاده میشه؟
 

afsoon6282

مدیر تالار مهندسی كشاورزی
مدیر تالار
سلام. دوستان کسی نیست؟

یه سوال دیگه : برای مدل سازی و شبیه سازی در گرایش مهندسی صنایع غذایی ، از کدوم نرم افزارها استفاده میشه؟

سلام دوست عزیز
ببخشید این سوالی که پرسیدین برای سنجش اطلاعات دوستان هست(به صورت مسابقه) یا خودتون با مشکل برخوردین؟
 

"The moon"

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوست عزیز
ببخشید این سوالی که پرسیدین برای سنجش اطلاعات دوستان هست(به صورت مسابقه) یا خودتون با مشکل برخوردین؟

نه من فارغ التحصیل کارشناسی هستم و درباره ارشد خواستم اطلاعاتی کسب کنم.
چطور؟ سوال خیلی ضایعی پرسیدم؟؟؟
 

afsoon6282

مدیر تالار مهندسی كشاورزی
مدیر تالار
نه من فارغ التحصیل کارشناسی هستم و درباره ارشد خواستم اطلاعاتی کسب کنم.
چطور؟ سوال خیلی ضایعی پرسیدم؟؟؟
این تاپیک برای رفع مشکلات دوستان هست نه سوال پرسیدن به سبک مسابقه ای
اگر این سوالات رو به صورت مسابقه که در بقیه بخش های تالار انجام میگیرخ ادامه بدین خیلی بهتر هست
به این صورت که باشه دوستان گیج میشن و نظم تاپیک به هم میخوره
ممنون از فعالیتتون
 

afsoon6282

مدیر تالار مهندسی كشاورزی
مدیر تالار
با سلام و ارزوی قبولی طاعات و عبادات شما ...دوستان عزیز من مقالاتی درباره اثرات ضد میکروبی لاکتوباسیلوس بولگاریکوس میخواستم( یا همون باکتریوسین تولیدی آن) ... مقالات خوب و دروخور خواندن رو میخواستم...در ایران داک گشتم ولی متاسفانه قابل سفارش نبود...انگلیسی فارسی فرق نداره...کمک کنید ممنون میشم واقعا...موفق باشید:)
سلام
انشالا که مربوط به موضوع باشند
#45
#46
#47
#48
#49
#50
#51
#52
#53
#54
#55
#56
 

"The moon"

عضو جدید
کاربر ممتاز
این تاپیک برای رفع مشکلات دوستان هست نه سوال پرسیدن به سبک مسابقه ای
اگر این سوالات رو به صورت مسابقه که در بقیه بخش های تالار انجام میگیرخ ادامه بدین خیلی بهتر هست
به این صورت که باشه دوستان گیج میشن و نظم تاپیک به هم میخوره
ممنون از فعالیتتون

نه عرض کردم این سوالی که پررسیدم همون اشکال محسوب میشه.جهت مسابقه که سوال نمیپرسم
 

baron_athar

عضو جدید
با سلام
دوستان عزیز اطلاعاتی درباره "علل احتمالی افزایش خاکستر در قند تولیدی در قندریزی ها و راهکار مشکل" می خواستم
ممنون میشم نظراتتون بفرمایید یا منبع مرتبط با مشکل رو معرفی کنید.:gol:
 

sanaz288

عضو جدید
سلام دوستان ممنونم از کمک شما مشکل من حل شد درسته این طرح توجیه نداره برای دوستی که صمغ بامیه را نیاز داشتن صمغ گیری به روش ابی است که از میوه بامیه استفاده میشه بامیه در ایران به صورت بوته ای است من درخت بامیه ندیدم تا حالا
ممنونم موفق باشید
 

sahar.gh1993

عضو جدید
سلام .من ترم ۴صنایع غذایی ام واسه ارشد صنایع غذایی بخونم بهتره یا تغذیه به نظرتون کدومشون بهتره یا حتی اگه رشته بهتری میشناسین بهم بگین ممنون میشم ؟؟اخه میخام از الان شروع کنم کم کم بخونم
 

"The moon"

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام .من ترم ۴صنایع غذایی ام واسه ارشد صنایع غذایی بخونم بهتره یا تغذیه به نظرتون کدومشون بهتره یا حتی اگه رشته بهتری میشناسین بهم بگین ممنون میشم ؟؟اخه میخام از الان شروع کنم کم کم بخونم

در مورد اینکه چه رشته ای بخونین اون به خودتون بستگی داره هرطور صلاح میدونید.

ولی در مورد کنکور ، از الان زوده فعلا ، شما فقط شیمی و میکروب رو خوب بخونین بعدا که دروس تخصصی ارایه شد کم کم بخونین قبول میشین. فقط هرچی که ارایه میشه خوب بخونین نه آبکی. یه 1 سال مونده هم پارسه یا مدرسان شریف بخونین رتبه خوبی میارین. اگر به دروسی که ارایه میشه بخوبی مسلط بشین نیازی به جزوه اضافی نیست ، ولی خب جزوات شهرهای مهم مثل تهران و مشهد و اصفهان و... هم اگه خیلی وقت اضافه اوردین میتونین بخونین.
 

hamid rad

کاربر فعال صنایع غذایی
سلام .من ترم ۴صنایع غذایی ام واسه ارشد صنایع غذایی بخونم بهتره یا تغذیه به نظرتون کدومشون بهتره یا حتی اگه رشته بهتری میشناسین بهم بگین ممنون میشم ؟؟اخه میخام از الان شروع کنم کم کم بخونم
سلام
دوستمون توضیح دادند. اما من یه نظر شخصی اضافه کنم. اگه از بعد آینده نگری می خواین بدونین طبعا رشته تغذیه مخصوصا یرای خانوم ها بهتره ارشد شو بگیرید. اما باید مشرف باشید به موضوعات و درساش. میدونید که آسومن نیست.
 

sahar.gh1993

عضو جدید
مرسی از راهنماییتون آقا ی راد ..آره میدونم کهدخیلی سخته تو شهرمونم ندارن کارشناسی ارشد ولی میگن آرزوبر جوانان عیب نیست دوست دارم تغذیه رو ولی بازار کار رشته برام مهمتره
 

hamid rad

کاربر فعال صنایع غذایی
مرسی از راهنماییتون آقا ی راد ..آره میدونم کهدخیلی سخته تو شهرمونم ندارن کارشناسی ارشد ولی میگن آرزوبر جوانان عیب نیست دوست دارم تغذیه رو ولی بازار کار رشته برام مهمتره
یه سوال برام پیش اومد. الان فکر شما بر اینه که بازار کار رشته ی صنایع غذایی خوبه؟!
 

"The moon"

عضو جدید
کاربر ممتاز
یه سوال برام پیش اومد. الان فکر شما بر اینه که بازار کار رشته ی صنایع غذایی خوبه؟!

خب صد درصد هر رشته ای بازار کارش خوبه با یه قوانین و تبصره و سختی هایی...

اگه بخواییم اینطوری بحث کنیم ، خود درس خوندن سخت ترین کاره و بازار کار هم اصلا به کل نابود میشه چونکه طرف تا 30 سالگی باید درس بخونه و آخرشم معلوم نیست بپذیرنش یا نه!!؟ ولی خیلیا میخونن تا اخره دکتری هم میرن بعد هیچی گیرشون نمیاد. چرا چون علاقه دارن ، علاقه مهمه
 

"ALPHA"

دستیار مدیر مهندسی کشاورزی , صنایع غذایی
کاربر ممتاز
درست وقتی کسی اینجا نیست هی سوال به ذهنم میاد:

فرض کنین یه قطعه 5*10 هندوانه بریدیم و گذاشتیم در یخچال. اگر دمای یخچال 4 درجه باشه و دمای هندوانه 27 درجه باشه ، و اگر k حرارتی رو هم داشته باشیم ، میتونیم q رو برای این هندوانه پیدا کنیم ، حالا چجوری میتونیم بفهمیم که در همین شرایط ، بعد از چند دقیقه دمای هندوانه به 4 درجه میرسه!؟
ابعاد باید عرض طول ارتفاع باشه یکی رو کم نوشتین
ببینید فرمول Q=mc(T2-T1( رو اگه بر زمان تقسیم کنین طرف اول می شه همون q
زمان مجهول رو با واحد ثانیه به دست میارین بعدش تقسیم بر 60 کنین میشه دقیقه
با سلام
دوستان عزیز اطلاعاتی درباره "علل احتمالی افزایش خاکستر در قند تولیدی در قندریزی ها و راهکار مشکل" می خواستم
ممنون میشم نظراتتون بفرمایید یا منبع مرتبط با مشکل رو معرفی کنید.:gol:
مربوط می شه به مرحله انبار کردن و برداشت چغندر و مرحله قبل دیفوزیون که شامل دایس و رنده کردن چغندرها هست / کتاب مصباحی رو بخونین یه چیزایی نوشتن براش
سلام مجدد.


فرض کنین ما 1 کیلو شکر رو با نیم کیلو آب مخلوط کردیم ، فعالیت آبی این محلول رو چطوری میتونیم بفهمیم؟ یا چطوری میشه ERH رو بدون نیاز به هرگونه تجهیزاتی(با کمک معادلات) فهمید؟
فشاربخار آب خالص رو توو دمای مشخص بدونین با فشار بخار محلول شکر در آب ، فکر کنم می شه
والا پس اون استاد که مقام بالایی داره یعنی اشتباه میگه
بعد استاندارد gmp چیه یعنی چقدر کارخونه ها میریزن توی کیک و کلوچه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چقدر جوش و بیکینگ درهر کیلو آرد که اونقدرهم پف میکنه
اخبار می گفت یه پودر دیگه کشف کردن جایگزین جوش شیرین اون چیه از کجا می شه تهیه اش کرد
بیکینگ پودر ضررش نسبت به جوش شیرین چه فرقی میکنه با اینکه خودش جوش شیرین داره
اگه جوش شیرین ضرر داره پس چرا خارجی ها استفاده میکنن
gmp=good manufacturing procedure
یعنی سعی کنین محصولی رو از مواد اولیه خوب با روش درست تهیه کنین یه پیش نیاز هست برای استاندارد هایی مثل HACCP
اخبار نمی بینم
خارجیها خیلی چیزا مصرف می کنن که ضرر داره؛ اگه بدونین محصولی که صادر می کنن به خاورمیانه خودشون ممنوع کردن و نمی خورن چی می گین؟
کارخونه ها رو نیم دونم چقدر میریزن ولی بطور کلی چیزی که مصرف زیادی بین اقشار جامعه داره بهتره که با کنترل بیشتر تولید بشه
سلام. یه سوال دیگر!
خشک کردن ، چرا انجام میشه؟ چرا ما میوه ها رو خشک میکنیم؟ اصلا موارد مصرف خشک کردن چیه؟ مثلا با اینکه ما شیر داریم ، چرا شیر خشک درست میکنیم؟ یا مثلا چرا ورقه موز رو خشک میکنیم با اینکه همیشه موز هست؟ یا مثلا چرا گوجه فرنگی رو خشک میکنیم!؟
اصول نگهداری بخونین، مقدمه چن تا مقاله رو هم بخونین همراه با پیشینه خشک کردن که از چه سالی و ب چه علتی انجام شده توجیه خوبی پیدا می کنن

سلام. دوستان کسی نیست؟

یه سوال دیگه : برای مدل سازی و شبیه سازی در گرایش مهندسی صنایع غذایی ، از کدوم نرم افزارها استفاده میشه؟
متلب، مینی تب و ...
نه من فارغ التحصیل کارشناسی هستم و درباره ارشد خواستم اطلاعاتی کسب کنم.
چطور؟ سوال خیلی ضایعی پرسیدم؟؟؟

نه
 

sahar.gh1993

عضو جدید
نه اصلأ منظورم این نبود که صنایع غذایی بازار کارش خوبه من چون این رشته رو دوست داشتم انتخاب کردم اصلن به بازار کارشم زیاد فک نکردم البته کار شاید باشه ولی تو سهرهای بزرگ .الان خیلی از فارغ التحصیلات هستند اونم پسرا که کار ندارن .ولی کسی اگه میخواد واسه ارشد بخونه باید کلی زحمت بکشه یا کلی پول دانشگاه آزاد و غیر...بعد واسش کار پیدا نشه دیگه بدرد نمیخوره که....پس درکنار علاقه باید به این چیزا هم فکر کرد دیگه
 

"ALPHA"

دستیار مدیر مهندسی کشاورزی , صنایع غذایی
کاربر ممتاز
نه اصلأ منظورم این نبود که صنایع غذایی بازار کارش خوبه من چون این رشته رو دوست داشتم انتخاب کردم اصلن به بازار کارشم زیاد فک نکردم البته کار شاید باشه ولی تو سهرهای بزرگ .الان خیلی از فارغ التحصیلات هستند اونم پسرا که کار ندارن .ولی کسی اگه میخواد واسه ارشد بخونه باید کلی زحمت بکشه یا کلی پول دانشگاه آزاد و غیر...بعد واسش کار پیدا نشه دیگه بدرد نمیخوره که....پس درکنار علاقه باید به این چیزا هم فکر کرد دیگه



#121

#119


:gol:
 

Vaez666

عضو جدید
سلام میخواستم باهاتون مشورت کنم
چند وقته درسم تموم شده و متاسفانه کار پیدا نکردم. به نظرتون ارشد تغذیه بخونم؟ بازار کار داره؟
قبولیش سخته؟ من لیسانس دانشگاه آزاد دارم.
دانشگاه ازاد کدوم شهرها ارائه میشه؟
منابع ازمون چیه؟
راستی پسر هستم و سربازی هم رفتم البته قبل از دانشگاه.
 

sahar.gh1993

عضو جدید
نه اصلأ منظورم این نبود که صنایع غذایی بازار کارش خوبه من چون این رشته رو دوست داشتم انتخاب کردم اصلن به بازار کارشم زیاد فک نکردم البته کار شاید باشه ولی تو سهرهای بزرگ .الان خیلی از فارغ التحصیلات هستند اونم پسرا که کار ندارن .ولی کسی اگه میخواد واسه ارشد بخونه باید کلی زحمت بکشه یا کلی پول دانشگاه آزاد و غیر...بعد واسش کار پیدا نشه دیگه بدرد نمیخوره که....پس درکنار علاقه باید به این چیزا هم فکر کرد دیگه
 

hamid rad

کاربر فعال صنایع غذایی
خب صد درصد هر رشته ای بازار کارش خوبه با یه قوانین و تبصره و سختی هایی...

اگه بخواییم اینطوری بحث کنیم ، خود درس خوندن سخت ترین کاره و بازار کار هم اصلا به کل نابود میشه چونکه طرف تا 30 سالگی باید درس بخونه و آخرشم معلوم نیست بپذیرنش یا نه!!؟ ولی خیلیا میخونن تا اخره دکتری هم میرن بعد هیچی گیرشون نمیاد. چرا چون علاقه دارن ، علاقه مهمه

به هر حال من به شخصه اگه الان به کسب بخوام پیشنهاد بدم ورود به صنایع غذایی به خاطره بازار کار داشتن رو پیشنهاد نمی دم. خیلیا فکرشون اینه چون یه عالمه کارخونه داریم اوضاع خوبه اما نمی دونن که چه ........ ..
 

hamid rad

کاربر فعال صنایع غذایی
نه اصلأ منظورم این نبود که صنایع غذایی بازار کارش خوبه من چون این رشته رو دوست داشتم انتخاب کردم اصلن به بازار کارشم زیاد فک نکردم البته کار شاید باشه ولی تو سهرهای بزرگ .الان خیلی از فارغ التحصیلات هستند اونم پسرا که کار ندارن .ولی کسی اگه میخواد واسه ارشد بخونه باید کلی زحمت بکشه یا کلی پول دانشگاه آزاد و غیر...بعد واسش کار پیدا نشه دیگه بدرد نمیخوره که....پس درکنار علاقه باید به این چیزا هم فکر کرد دیگه

بزارید واضحبگمکه وقتتونو نگیرم. فرضا بنده کارشناس ارشد صنایع غذاییم. مقاله انگلیسی کامپیوتر پروژه طرح ملی و ... حتی کنگره ی خارجی oral توو کنگره ی خارجی هم دارم. سوادمم در حد یه دانشجوی فوق هست (نمی گم بیشتر) تجربه هم دارم. اما این چیزا نون و آب نمیشه. درسته خوبه اما با این شرایط فعلا دارم پروژه ای کار می کنم (فرمولاسیون و پروپزال و پایان نامه و آماری و ...) و منزل تشیف دارم. این شرایط مملکتمون افتضاح تر از چیزیه که فکرشو میکنید. اما بنده هم نا امید نیستم شمارم نا امید نمی کنم. می دونم مسیر پیشرفتمو پیدا میکنم. شما هم همینطور. اما از الان با دید باز وارد مسیر بشید بهتره.
خیلی حرفا هست که شاید خوبه توضیح بدم اما نه وقتش هست نه اینجا جاشه. اما شاید تا چند وقته دیگه بنویسم و مثله آلارم های غذایی که قبلا میزاشتم، الان اطلاع رسانی و تجربه های جالبمو بنویسم (البته تجربه هایی که تا الان کسب کردم. چون هنوز اوله راهم).
موفق باشید.
 

"The moon"

عضو جدید
کاربر ممتاز
بزارید واضحبگمکه وقتتونو نگیرم. فرضا بنده کارشناس ارشد صنایع غذاییم. مقاله انگلیسی کامپیوتر پروژه طرح ملی و ... حتی کنگره ی خارجی oral توو کنگره ی خارجی هم دارم. سوادمم در حد یه دانشجوی فوق هست (نمی گم بیشتر) تجربه هم دارم. اما این چیزا نون و آب نمیشه. درسته خوبه اما با این شرایط فعلا دارم پروژه ای کار می کنم (فرمولاسیون و پروپزال و پایان نامه و آماری و ...) و منزل تشیف دارم. این شرایط مملکتمون افتضاح تر از چیزیه که فکرشو میکنید. اما بنده هم نا امید نیستم شمارم نا امید نمی کنم. می دونم مسیر پیشرفتمو پیدا میکنم. شما هم همینطور. اما از الان با دید باز وارد مسیر بشید بهتره.
خیلی حرفا هست که شاید خوبه توضیح بدم اما نه وقتش هست نه اینجا جاشه. اما شاید تا چند وقته دیگه بنویسم و مثله آلارم های غذایی که قبلا میزاشتم، الان اطلاع رسانی و تجربه های جالبمو بنویسم (البته تجربه هایی که تا الان کسب کردم. چون هنوز اوله راهم).
موفق باشید.

میشه بیشتر توضیح بدین؟

شما علامه دهر هم که باشین کجای کارخونه نیاز به سواد هست؟ الان دستگاه اتومات همه کارارو انجام میده و اصلا رشته صنایع غذایی در کارخونه مفهوم خاصی نداره .... بنظرم علم در کارخونه بدرد نمیخوره بلکه جهت ادامه تحصیل و نهایتا تدریس یا تحقیق بدرد میخوره
 

"ALPHA"

دستیار مدیر مهندسی کشاورزی , صنایع غذایی
کاربر ممتاز
فعالیت آبی محلول ساکارز

فعالیت آبی محلول ساکارز

1و2 - زیاد سر در نیاوردم.بیخیال

مرسی

سلام مجدد.


فرض کنین ما 1 کیلو شکر رو با نیم کیلو آب مخلوط کردیم ، فعالیت آبی این محلول رو چطوری میتونیم بفهمیم؟ یا چطوری میشه ERH رو بدون نیاز به هرگونه تجهیزاتی(با کمک معادلات) فهمید؟


سلام
موقع مطالعه از کتاب، هزار تا سوال ممکنه پیش بیاد که در عمل شاید چندان ارزشی نداشته باشن و دونستن اینکه حدودش چقدره کافیه؛ این سوال رو توو بیست سوالی مطرح می کردین بعدش جواب رو خودتون می ذاشتین

توو کتاب میکروبیولوژی جی، فصل 3 و 18 این موارد گفته شده

:warn:برای شربت فعالیت آبی بین 0.6 تا 0.75 ذکر شده
ساکارز بیشتر، فعالیت آبی رو بشدت پایین میاره و حدس زدنش یا حل کردنش با فرمول سخت می شه
یه روش ساده ولی نه چندان دقیق فرمول رائولت هست


یه تبدیل واحدی هم برای جرم به تعداد مول با فرمول جرم مولکولی لازمه

* یک لیتر آب هم 55.5 مول داره

توضیح قبلی هم در خصوص ERH بودن

امیدوارم به جواب مورد نظرتون رسیده باشین
 

hamid rad

کاربر فعال صنایع غذایی
میشه بیشتر توضیح بدین؟

شما علامه دهر هم که باشین کجای کارخونه نیاز به سواد هست؟ الان دستگاه اتومات همه کارارو انجام میده و اصلا رشته صنایع غذایی در کارخونه مفهوم خاصی نداره .... بنظرم علم در کارخونه بدرد نمیخوره بلکه جهت ادامه تحصیل و نهایتا تدریس یا تحقیق بدرد میخوره

نظر شما محترم اما هر کسی نظری داره. شما فکرتون اینطوره که علم راهی نداره به کارخونه در حالی که من ای موضوع و تجربه کردم که علم در کنار تجربه عالی جواب می ده.
چون مثال خواستین میگم.
درست می گین همه ی کارخونه ها و تموم پست ها به علم بالا نیاز نداره. اما در فیلد تحقیق و توسعه توانایی علمی بدیرد می خوره. خط تولید تمام اتومیاتیک نان صنعتی که من 1 سال باهاش کار کردم بسیار علمی و تخصصی بود و اصلا اینطوری که شما فک میکنی به دکمه رو بزنی و دستگاه اتوماتیک نون و بهت تحویل بده نبود. چون پروسه نکاتی برای استارت چک میانه ی کار و محصول داشت که اگه اونا رو با اطلاعات و تجربه چک نمی کردی محصول کلا ضایعات میشد .
.
 
بالا