مشاوره، سوال و درخواست مطالب صنایع غذایی

"The moon"

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوستان.

در کتابی دیدین تا حالا، که بنویسن ابعاد محفظه ی آون مایکروویو باید ضریبی از نصف طول موج باشه... چرا اینطوریه؟ مثلا اگه فرکانس ما 2450 باشه طول موج میشه 12.2 سانتی متر و طول محفظه باید 6.1 سانتی متر یا 12.2 یا 24.4 و.... باشه.چرا اینطوریه؟
 

"The moon"

عضو جدید
کاربر ممتاز
در ضمن من یه جزوه ای دارم ولی نمیدونم از چه کتابی برداشته شده ، اینو چطوری پیداش کنم؟هرچی سرچ کردم نتونستم پیداش کنم... یه سرنخش این مسئله هست که جوابشم ندارم!

Calculate the field heat, respiratory heat and evaporative cooling effect
for apple and strawberry during two different cooling times of 2
and 48h at relative humidity of 85, 90 and 95%. Consider the same
apple mass for strawberry. Then, calculate the required energy from
the cooling process considering all the conditions above. Discuss if
respiration rate and evaporative cooling should be considered or
neglected in the energy calculations during the aforementioned
processes (in percent).
 

"The moon"

عضو جدید
کاربر ممتاز
ببخشید یه سوال دیگه هم داشتم. دقیقا مفهوم سرمایش تبخیری چی هست؟ سرمایش تبخیری ایا در سطح محصول (حین خشک کردن و همچنین حین سرمایش به روش سرمایش تحت خلا) رخ میده یا در داخل محصول؟؟
 

"ALPHA"

دستیار مدیر مهندسی کشاورزی , صنایع غذایی
کاربر ممتاز
سلام دوستان
من در سردخانه بالای صفر با سیستم آمونیاک کار میکنم و محصولات سیب و کنسانتره رب گوجه فرنگی و و خرما و شلیل و آلو نگهداری میکنند مقاله ای در این مورد دارین که شرایط و میزان دما و رطوبت را نوشته باشه؟

به همچین مقاله ای فعلاً برنخوردم
دما و رطوبت های نگهداری رو از گزارش ها و استاندارد 830 میشه استخراج کرد

830

5766 دما و رطوبت و شرایط نگهداری رب فله

یک مقاله فارسی برای نگهداری سیب ضمیمه کردم که دما صفر و رطوبت نسبی %95 ذکر شده. (41413890204 - Copy.pdf)

سلام
کسی میدونه سنسور سردخانه سیب و کنسانتره رب گوجه فرنگی میزان دی اکسید کربن را چند نشان میده؟ ایا میزان دی اکسید کربن هوا در هر روز متفاوته؟

با توجه به اینکه سیب محصول کلایماکتریک هست، بعد از چینش تنفس سلولی ادامه پیدا می کنه، دی اکسید کربن نیاز به کنترل و جدب مقادیر اضافی داره . عدد دقیقش در استاندارد مربوطه 830 ذکر شده. تلویحاً میزان دی اکسید کربن که میزان تنفس میوه ها رو کاهش بده، در منابع به بیش از 3% اشاره شده.


اگر قرار باشد ميوه را در آتمسفري كه گاز دي اكسيد كربن آن بيش از حد معمول باشد نگهدارند در اين صورت علاوه بر در اختيار داشتن يك سالن غير قابل نفوذ گاز (Gas tight Store)تنها الزام مورد نياز وسيله‏اي است كه بتواند بطور مثبت غلظت دي اكسيد كربن را كنترل نمايد . اين منظور با نصب دو لوله با قطر تقريبي 5 ـ 4 سانتيمتر ( بسته به حجم سالن سردخانه ) كه يكي از آنها در قسمت مكش فن و ديگري در سمت ورود هوا به سالن نصب مي‏شود انجام مي‏گيرد . در خارج از سالن , شيرهايي در روي اين لوله‏ها براي تنظيم ورود يا خروج هوا از سالن نصب مي‏گردد . هرگاه غلظت گاز دي اكسيد كربني كه توسط ميوه توليد مي‏شود , زياد شود , شيرهاي تهويه را براي خروج قسمتي از دي اكسيد كربن اضافي باز مي‏كنند . بدين وسيله مي‏توان اين گاز را در سطح مورد نظر تنظيم و حفظ نمود . نگهداري سيب در محيط كم اكسيژن ( براي مثال غلظت 2 درصد اكسيژن ) به تجهيزات اضافي مانند واحد جذب كننده دي اكسيد كربن نيازمند مي‏باشد . در اين قبيل موارد غلظت دي اكسيد كربن از طريق تهويه هواي سردخانه كنترل نمي‏شود بلكه مقدار اضافي آن بوسيله ماده مناسب جذب مي‏شود .
تنفس ميوه باعث جذب اكسيژن و توليد دي اكسيد كربن مي‏گردد و از آنجا كه هر ليتر يا هر متر مكعب گاز دي اكسيد كربن باعث جايگزيني معادل هم حجم آن از هواي خارج مي‏شود كه فقط 1/5 آن را اكسيژن تشكيل مي‏دهد . در نتيجه با جذب پياپي گاز بي اكسيد كربن و جانشيني آن بوسيله هوا مي‏توان غلظت دي اكسيد كربن و اكسيژن هواي سردخانه را در سطح معيني تنظيم و حفظ نمود .
جذب كننده دي اكسيد كربن [SUP]16[/SUP]

راههاي متعددي براي خارج كردن دي اكسيد كربن از سالن سردخانه وجود دارد ولي تعداد معدودي از آنها براي استفاده در ساختمانهاي كشاورزي مناسب هستند .
مشخصات اساسي يك واحد جذب كننده به شرح زير مي‏باشد :
ـ نصب و كار كردن آن آسان باشد .
ـ كاركردن با آن آسان و نيازمند كمترين توجه باشد .
ـ طرح آن ساده و ساختمان آن سبك بوده و نيازي به تجهيزات با فشار زياد نباشد .
ـ جاي كمي را بگيرد .
ـ ماده‏اي براي جذب داشته باشد كه از آن مواد فرار مضر به كالا خارج نشود .
مواد مختلفي كه در حال حاضر براي جذب كننده‏ها بكار مي‏روند عبارتند از :
ـ محلول سود سوز آور
ـ آب آهك
ـ محلول اتانول آمين ( منو ـ دي ـ تري )
ـ آب
ـ كربنات پتاسيم
ـ الك مولكولي ( سيليكات مضاعف كلسيم و آلومينيوم )
ـ كربن فعال
ـ آهك خشك
ـ غشأ نيمه تراوا
مواد فوق به استثناي آب , الك مولكولي , كربن فعال و غشأ نيمه تراوا بر اساس واكنش‏هاي شيميايي عمل مي‏كنند .
اخيرا در بعضي از كشورها مخلوط هواي داخل سالن‏هاي سردخانه را در خارج از سالن به مقادير دلخواه تنظيم و به داخل سالن هدايت مي‏كنند .



منبع: استاندارد 946

http://www.isiri.org/portal/files/std/946.htm
 

پیوست ها

  • 41413890204 - Copy.pdf
    360.6 کیلوبایت · بازدیدها: 0
آخرین ویرایش:

"ALPHA"

دستیار مدیر مهندسی کشاورزی , صنایع غذایی
کاربر ممتاز
سلام دوستان.

در کتابی دیدین تا حالا، که بنویسن ابعاد محفظه ی آون مایکروویو باید ضریبی از نصف طول موج باشه... چرا اینطوریه؟ مثلا اگه فرکانس ما 2450 باشه طول موج میشه 12.2 سانتی متر و طول محفظه باید 6.1 سانتی متر یا 12.2 یا 24.4 و.... باشه.چرا اینطوریه؟


سلام. خیر.

شاید دلیلش مربوط به شکل موج است ، شکل موج سینوسی رو در نظر بگیرید. نصف طول موج (پی) و موج کامل (2 پی) باشه که در مقدار صفر طول موج و مقدار بیشینه بسامدو انرژی قرار می گیره که احتمالاً به دیواره های محفظه برخورد می کنه. و البته باعث حرکت تناوبی مولکولهای دوقطبی آب می شه


در ضمن من یه جزوه ای دارم ولی نمیدونم از چه کتابی برداشته شده ، اینو چطوری پیداش کنم؟هرچی سرچ کردم نتونستم پیداش کنم... یه سرنخش این مسئله هست که جوابشم ندارم!

Calculate the field heat, respiratory heat and evaporative cooling effect
for apple and strawberry during two different cooling times of 2
and 48h at relative humidity of 85, 90 and 95%. Consider the same
apple mass for strawberry. Then, calculate the required energy from
the cooling process considering all the conditions above. Discuss if
respiration rate and evaporative cooling should be considered or
neglected in the energy calculations during the aforementioned
processes (in percent).


شاید یک مسئله هست که تالیف شده و کپی نشده. بقیه جزوه رو بررسی کنید/

ببخشید یه سوال دیگه هم داشتم. دقیقا مفهوم سرمایش تبخیری چی هست؟ سرمایش تبخیری ایا در سطح محصول (حین خشک کردن و همچنین حین سرمایش به روش سرمایش تحت خلا) رخ میده یا در داخل محصول؟؟

پیش زمینه: سرمایش تبخیری یعنی کاهش دمای هوا در اثر تبخیر بخارات اسپری شده.

هیچکدام!

سرمایش یعنی کاهش دما بدون تغییر فاز در ماده سرد شونده. سرمایش تبخیری یعنی کاهش دما در اثر دادن گرمای نهان تبخیر به ماده سرد کننده که معمولاً آب هست.

محصول ممکنه سیال باشه مثل شیر که هدف نگهداشتن اون در دمای 4 درجه سلسیوس در مخزن هست پس تبخیری در خود محصول رخ نمی ده! آب به عنوان سرد شونده یا خنک کننده تبخیر می شه و در اثر بخار شدنش شیر خنک می شه.

به مقاله ضمیمه دقت کنین.
 

پیوست ها

  • pe_09 - Copy.pdf
    246.1 کیلوبایت · بازدیدها: 0

"The moon"

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام. اون مسئله قطعا کپی هست از یه منبعی ولی نمیدونم کدوم منبع. این مسئله رو میتونین برام جوابشو پیدا کنین؟ یعنی حل این مسئله رو از منابع رفرنس بدین؟ من خودم سرچ کردم اما نتونستم پیداش کنم جواب مسئله رو
 

"ALPHA"

دستیار مدیر مهندسی کشاورزی , صنایع غذایی
کاربر ممتاز
سلام. اون مسئله قطعا کپی هست از یه منبعی ولی نمیدونم کدوم منبع. این مسئله رو میتونین برام جوابشو پیدا کنین؟ یعنی حل این مسئله رو از منابع رفرنس بدین؟ من خودم سرچ کردم اما نتونستم پیداش کنم جواب مسئله رو

قبلاً پاسخ دادم. به احتمال زیاد کپی از منابع دیجیتالی نیست. با استفاده از فرمول ها محاسبه کنید.
 

"The moon"

عضو جدید
کاربر ممتاز
\یش زمینه: سرمایش تبخیری یعنی کاهش دمای هوا در اثر تبخیر بخارات اسپری شده.

هیچکدام!

سرمایش یعنی کاهش دما بدون تغییر فاز در ماده سرد شونده. سرمایش تبخیری یعنی کاهش دما در اثر دادن گرمای نهان تبخیر به ماده سرد کننده که معمولاً آب هست.

محصول ممکنه سیال باشه مثل شیر که هدف نگهداشتن اون در دمای 4 درجه سلسیوس در مخزن هست پس تبخیری در خود محصول رخ نمی ده! آب به عنوان سرد شونده یا خنک کننده تبخیر می شه و در اثر بخار شدنش شیر خنک می شه.

به مقاله ضمیمه دقت کنین.[/QUOTE]

خب فرض کنین ما الان داریم مثلا یه محصولی رو خشک میکنیم ، اب اومده در سطح و سطح رو اشباع کرده و ما الان در دوره ی ثابت سرعت خشک کنی هستیم ، حالا اون اب میخواد تبخیر بشه ،باید یه گرمایی بگیره که تبخیر بشه دیگه(گرمای نهان تبخیر) این گرما رو از کجا میگیره؟ از هوای اطراف که گرمه ، خب اینجا هوا سرد میشه ، به این میگن سرمایش تبخیری؟

خب حالا همین رو در سرمایش تحت خلا فرضا مثال بزنیم ، میگیم که ما خلا ایجاد میکنیم ، اب در دمای 10 میجوشه مثلا، حالا اون آبی که داخل محصول هست با کاستن فشار شروع به تبخیر میکنه اروم اروم و دمای محصول و محیط میاد پایین تا اینکه در دمای 10 درجه کامل اب میجوشه ، گرماشو از کجا میگیره؟ از محصولی که 20 درجه دما داره + از هوای داخل چمبر دستگاه، پس هم محصول خنک میشه هم محیط اطراف ، به این هم میگن سرمایش تبخیری ، درست گفتم؟
 

"The moon"

عضو جدید
کاربر ممتاز
اینو هم اگه وقت کردین یه اشاره ای بکنین ممنون میشم که طراحی سوراخ های جعبه در حین سرمایش در forced-air precooling به چه دلیل اهمیت دارد؟ یعنی در واقع تفسیر جمله زیر ، که این طراحی در جعبه ، به چه صورت میتواند حائز اهمیت باشد بخصوص در سرعت های پایین هوا ، در حین سرمایش توسط forced-air precooling

Package vent design is also a very critical factor
influencing airflow and heat transfer during the process.
This is due to different vent areas and locations on package walls
which in turn affects produce temperature and moisture loss.
 
سلام دوستان گرامی

آیا یک موسسه ای کتاب یا جزوات سوالات کنکور دکترا دانشگاه های آزاد و سراسری سال های قبل تمامی گرایش های صنایع غذایی را همراه با پاسخ داره؟ یا یک سایتی هست که این سوالات را همراه با پاسخ به صورت رایگان داشته باشه؟ لطفا در این مورد راهنمایی بفرمایید.
منابع کنکور دکترا آزاد و سراسری برای رشته صنایع غذایی چی هست؟
 

"ALPHA"

دستیار مدیر مهندسی کشاورزی , صنایع غذایی
کاربر ممتاز
خب فرض کنین ما الان داریم مثلا یه محصولی رو خشک میکنیم ، اب اومده در سطح و سطح رو اشباع کرده و ما الان در دوره ی ثابت سرعت خشک کنی هستیم ، حالا اون اب میخواد تبخیر بشه ،باید یه گرمایی بگیره که تبخیر بشه دیگه(گرمای نهان تبخیر) این گرما رو از کجا میگیره؟ از هوای اطراف که گرمه ، خب اینجا هوا سرد میشه ، به این میگن سرمایش تبخیری؟

خب حالا همین رو در سرمایش تحت خلا فرضا مثال بزنیم ، میگیم که ما خلا ایجاد میکنیم ، اب در دمای 10 میجوشه مثلا، حالا اون آبی که داخل محصول هست با کاستن فشار شروع به تبخیر میکنه اروم اروم و دمای محصول و محیط میاد پایین تا اینکه در دمای 10 درجه کامل اب میجوشه ، گرماشو از کجا میگیره؟ از محصولی که 20 درجه دما داره + از هوای داخل چمبر دستگاه، پس هم محصول خنک میشه هم محیط اطراف ، به این هم میگن سرمایش تبخیری ، درست گفتم؟


بله
در خصوص فرآیند خشک کردن، میشه اینطوری گفت که سرمایش تبخیری در اون المان اتفاق می افته.
 

"ALPHA"

دستیار مدیر مهندسی کشاورزی , صنایع غذایی
کاربر ممتاز
اینو هم اگه وقت کردین یه اشاره ای بکنین ممنون میشم که طراحی سوراخ های جعبه در حین سرمایش در forced-air precooling به چه دلیل اهمیت دارد؟ یعنی در واقع تفسیر جمله زیر ، که این طراحی در جعبه ، به چه صورت میتواند حائز اهمیت باشد بخصوص در سرعت های پایین هوا ، در حین سرمایش توسط forced-air precooling

Package vent design is also a very critical factor
influencing airflow and heat transfer during the process.
This is due to different vent areas and locations on package walls
which in turn affects produce temperature and moisture loss.

منابع مرتبط با طراحی سیستم های سرمایش با هوای واداشته رو مطالعه کنید. این پاراگراف از تز آقای دکتر دهقان نیا هست، مراجع مرتبط ب این قسمت رو مطالعه کنید.
تلویحاً اگه بخوام اشاره کنم افت کیفیت محصول، اختلاف دمای بالای 10 درجه توو قسمت خیلی گرم و خیلی سرد محصول، از دست رفتن آب درون بافتی محصول تا 50 درصد در اثر همین غیریکنواختی همین منافذ گزارش شده. طراحی باید بطوری باشه که سرمایش یکنواخت و هوموژن باشه.
 
آخرین ویرایش:

"ALPHA"

دستیار مدیر مهندسی کشاورزی , صنایع غذایی
کاربر ممتاز
سلام دوستان گرامی

آیا یک موسسه ای کتاب یا جزوات سوالات کنکور دکترا دانشگاه های آزاد و سراسری سال های قبل تمامی گرایش های صنایع غذایی را همراه با پاسخ داره؟ یا یک سایتی هست که این سوالات را همراه با پاسخ به صورت رایگان داشته باشه؟ لطفا در این مورد راهنمایی بفرمایید.
منابع کنکور دکترا آزاد و سراسری برای رشته صنایع غذایی چی هست؟

برای سوالات سالهای قبل سرچ کنید. توو سایت های زیادی برای دانلود موجود هست. همراه کلید آزمون.

البته امسال منابع فرق کرده به نسبت سالهای قبل

مواد امتحانی رو از سایت سنجش و آزمون می تونید دانلود کنید.

سوالات دکتری صنایع غذایی 94 همراه کلید پاسخ ضمیمه شد.
 

پیوست ها

  • 168-F - Copy.pdf
    2.2 مگایابت · بازدیدها: 0
  • 2415 - Copy.jpg
    2415 - Copy.jpg
    28.8 کیلوبایت · بازدیدها: 0
سلام دوستان من در اینترنت دنبال سوالات دکترا گشتم بیشترشون جواب پاسخو ننوشتن.
لطفا اگه کسی سوالات کنکور دکترا دانشگاه ازاد کلیه گرایشهای صنایع غذایی چند سال آخرو همراه با پاسخ تستی داره بذاره. لطفا اگه داشتین برام پیغام خصوصی بدین تا دانلود کنم .با تشکر
 

new moon

عضو جدید
سلام دوستان... من به مطالب جمع و جور و کلی درباره ویژگی های لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس احتیاج دارم...ممنون میشم کمک کنید.مرسی:)
 

"ALPHA"

دستیار مدیر مهندسی کشاورزی , صنایع غذایی
کاربر ممتاز
سلام دوستان من در اینترنت دنبال سوالات دکترا گشتم بیشترشون جواب پاسخو ننوشتن.
لطفا اگه کسی سوالات کنکور دکترا دانشگاه ازاد کلیه گرایشهای صنایع غذایی چند سال آخرو همراه با پاسخ تستی داره بذاره. لطفا اگه داشتین برام پیغام خصوصی بدین تا دانلود کنم .با تشکر
سلام
سوالات کنکور دکتری مشابهت هایی با ارشد داره کتابایی مثل 19 سال کنکور آزاد ارشد رو داشتن؛ کتاب جدیدی هم چاپ شده شامل سوالات دکتری با پاسخ اما اسم نویسنده رو حضور ذهن ندارم.

سوالات رو توو سایتهایی برای فروش گذاشتن معمولاً فایل این سوالات توو نت نیس برای دانلود و در ضمن چون موارد زیادی از سوالات استاندارد نیستن معمولاً کلید پاسخ هم منتشر نمی شه

سلام دوستان... من به مطالب جمع و جور و کلی درباره ویژگی های لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس احتیاج دارم...ممنون میشم کمک کنید.مرسی:)

سلام خانم مهندس
مطالب جمع و جور فارسی از مقاله های فارسی میشه جور کنید که چند تا ضمیمه می کنم؛:gol:
[h=1]آموزش مهارت جستجوی مقالات علمی-صنایع غذایی[/h]
 

پیوست ها

  • L. Acidophilus - Copy.zip
    2.1 مگایابت · بازدیدها: 0
آخرین ویرایش:

"The moon"

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوستان. یه کتاب کامل و جامع و خوب درباره کامسول (ورژن 4.2) سراغ دارین لینکشو بذارین؟ ترجیحا انگلیسی.مرسی



و اینکه یه درخواست دیگه هم داشتم ، دنبال نمونه ی پروپوزال در گرایش مهندسی میگشتم که نتونستم چیزی پیدا کنم ، اگر در این زمینه هم کمکی بکنید ممنون میشم
 
آخرین ویرایش:

"ALPHA"

دستیار مدیر مهندسی کشاورزی , صنایع غذایی
کاربر ممتاز
دنبال نمونه ی پروپوزال در گرایش مهندسی میگشتم که نتونستم چیزی پیدا کنم ، اگر در این زمینه هم کمکی بکنید ممنون میشم



چارچوب پروپوزال رو الگوبرداری کنید فرقی نداره که موضوع یا گرایش چی باشه. همین که شامل عنوان درست، چکیده جامع، کلیات طبقه بندی شده، پیشینه درست مطالعه شده، روش های درست اندازه گیری، اهداف درست و معقول و رفرنس های درست طبق دستوالعمل رفرنس دهی باشه، کفایت می کنه. از اساتید راهنما کمک بگیرین.


به زیر تالار کتابخانه تخصصی مراجعه کنید

لطفاً دفعات بعد برای هر سوال با موضوع های متفاوت پست جداگانه بزنید چون بعضاً لازم می شه ویرایش کنم. ممنون:)
 
آخرین ویرایش:

"The moon"

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام. در مورد پروپوزال هرچی گشتم پروپوزال نمونه پیدا نکردم. باید از دوستان بگیرم حالا این هیچی...

یه سوال و در واقع مشورت داشتم: به نظرتون از بین موضوعات زیر کدوم یکی به روزتره یا در اینده به روز خواهد شد ، در مورد موضوع پایان نامه میخوام یه دیدی داشته باشم...

1-بررسی فرایند خشک کردن توسط مایکروویو روی یک میوه

2-مدل سازی و شبیه سازی فرایند خشک کردن یا سرخ کردن

3-پردازش تصویر در زمینه ی خشک کردن یا سرخ کردن
 

"ALPHA"

دستیار مدیر مهندسی کشاورزی , صنایع غذایی
کاربر ممتاز
سلام. در مورد پروپوزال هرچی گشتم پروپوزال نمونه پیدا نکردم. باید از دوستان بگیرم حالا این هیچی...

یه سوال و در واقع مشورت داشتم: به نظرتون از بین موضوعات زیر کدوم یکی به روزتره یا در اینده به روز خواهد شد ، در مورد موضوع پایان نامه میخوام یه دیدی داشته باشم...

1-بررسی فرایند خشک کردن توسط مایکروویو روی یک میوه

2-مدل سازی و شبیه سازی فرایند خشک کردن یا سرخ کردن

3-پردازش تصویر در زمینه ی خشک کردن یا سرخ کردن

سلام

پروپوزال یک اثر شخصی هست و معمولاً به اون صورت به اشتراک گذاشته نمی شه.

موضوع های خوبی هستن که هر سه می تونن زیرمجموعه یک موضوع واحد باشند.

منتها منظور از به روز بودن زیاد واضح نیس که چی منظورتون هست.... بعضی ژورنال ها اولویت های تحقیقاتی دارن که از اون نظر باید بررسی کنین کدوم ژورنال مدنظرتون هست برای ارائه مقاله.

اما ساده تر بخوایم بگیم همین که تکراری و کپی نباشه کافیه

موفق باشید.
 
سلام دوست گرامی.ممنونم از راهنماییتون. فرمودین یک کتابی هست که سوالات دکترای دانشگاه ازاد صنایع غذایی را دارد. من در اینترنت جستجو کردم متاسفانه پیدا نکردم لطفا اسم کتاب سوالات دکترای دانشگاه ازاد و نام مولفشو برام بذارین. راستی کدوم سایت سوالات گرایشهای مختلف چند سال کنکور دکترای صنایع غذایی دانشگاه ازادو همراه با پاسخ تست داره؟ من در گوگل سرچ میکنم اکثرا سوالات کنکور سراسری را میاره. ممنون میشم اگه کمکم کنید نام کتاب و نام سایتو برام بفرستین. لطفا جواب را به صورت پیغام خصوصی بفرستین.ممنون
با تشکر





سلام
سوالات کنکور دکتری مشابهت هایی با ارشد داره کتابایی مثل 19 سال کنکور آزاد ارشد رو داشتن؛ کتاب جدیدی هم چاپ شده شامل سوالات دکتری با پاسخ اما اسم نویسنده رو حضور ذهن ندارم.

سوالات رو توو سایتهایی برای فروش گذاشتن معمولاً فایل این سوالات توو نت نیس برای دانلود و در ضمن چون موارد زیادی از سوالات استاندارد نیستن معمولاً کلید پاسخ هم منتشر نمی شه



سلام خانم مهندس
مطالب جمع و جور فارسی از مقاله های فارسی میشه جور کنید که چند تا ضمیمه می کنم؛:gol:
[h=1]آموزش مهارت جستجوی مقالات علمی-صنایع غذایی[/h]
 

"ALPHA"

دستیار مدیر مهندسی کشاورزی , صنایع غذایی
کاربر ممتاز
سلام دوست گرامی.ممنونم از راهنماییتون. فرمودین یک کتابی هست که سوالات دکترای دانشگاه ازاد صنایع غذایی را دارد. من در اینترنت جستجو کردم متاسفانه پیدا نکردم لطفا اسم کتاب سوالات دکترای دانشگاه ازاد و نام مولفشو برام بذارین. راستی کدوم سایت سوالات گرایشهای مختلف چند سال کنکور دکترای صنایع غذایی دانشگاه ازادو همراه با پاسخ تست داره؟ من در گوگل سرچ میکنم اکثرا سوالات کنکور سراسری را میاره. ممنون میشم اگه کمکم کنید نام کتاب و نام سایتو برام بفرستین. لطفا جواب را به صورت پیغام خصوصی بفرستین.ممنون
با تشکر

سلام قبلاً پیام خصوصی ارسال شده

سایت هایی برای فروش هستند که یا تک تک می فروشند یا ده سال رو یکجا

کلید پاسخ هم ندارند یا اینکه ممکنه ضمیمه باشه

کتاب مربوط که اشاره کرده بودم:

دانشنامه صنایع غذایی / گامی به کارشناسی ارشد و دکتری

نوشته دکتر جعفری (مولف سه جلد کتابهای گامی به کنکورها)


که بدون تورق نمی شه گفت از کدوم سال تا کدوم سال و سوالات کدوم وزارت خونه ها رو مورد بررسی قرار داده ولی سوالات رو بررسی کردن
 

"The moon"

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام. تفاوت خواص ترموفیزیکی محصول با خواص ترمودینامیکی محصول چیه؟ اصلا مثلا به چه خواصی میگیم خواص ترموفیزیکی؟ چگالی ، محتوای رطوبت ، زمان فرآیند ، فعالیت آبی ، گرمای ویژه، هدایت حرارتی ، اینا جزو خواص ترموفیزیکی هستن؟
 

"ALPHA"

دستیار مدیر مهندسی کشاورزی , صنایع غذایی
کاربر ممتاز
سلام. دوستان من چاپ دوم این کتاب رو لازم دارم کسی نتونست برام دانلود کنه شما میتونین دسترسی دارین؟


Introduction to food engineering, 2nd edition: By R. Paul Singh and Dennis R. Heldman


http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/0308814694901236

ویراست چهارم هست که قبلاً هم اتچ کرده بودم:smile:

سلام. تفاوت خواص ترموفیزیکی محصول با خواص ترمودینامیکی محصول چیه؟ اصلا مثلا به چه خواصی میگیم خواص ترموفیزیکی؟ چگالی ، محتوای رطوبت ، زمان فرآیند ، فعالیت آبی ، گرمای ویژه، هدایت حرارتی ، اینا جزو خواص ترموفیزیکی هستن؟

خواص ترموفیزیکی، تلویحاً ویژگی های فیزیکی ماده هسند که تحت تاثیر تغییرات دما، تغییر می کنند.

خواص ترمودینامیکی هم که مشخصه که طبق قوانین ترمودینامیکی تحت اثر هستند مثل فشار، فشار بخار، حجم مخصوص، چگالی، وزن مخصوص، دما

اون مواردی که اشاره کردید به نظر نمی رسه که ترموفیزیکی باشند مثل زمان فرآیند یا محتوای رطوبت یا فعالیت آبی

بحث مشابه:

https://www.researchgate.net/post/C...ical_properties_and_thermodynamic_properties2
 

"The moon"

عضو جدید
کاربر ممتاز
ویراست چهارم هست که قبلاً هم اتچ کرده بودم:smile:



خواص ترموفیزیکی، تلویحاً ویژگی های فیزیکی ماده هسند که تحت تاثیر تغییرات دما، تغییر می کنند.

خواص ترمودینامیکی هم که مشخصه که طبق قوانین ترمودینامیکی تحت اثر هستند مثل فشار، فشار بخار، حجم مخصوص، چگالی، وزن مخصوص، دما

اون مواردی که اشاره کردید به نظر نمی رسه که ترموفیزیکی باشند مثل زمان فرآیند یا محتوای رطوبت یا فعالیت آبی

بحث مشابه:

https://www.researchgate.net/post/C...ical_properties_and_thermodynamic_properties2

سلام .ممنون. این سایتی که ذکر کردین هم جالب بود ولی نتونستم عضوش بشم ، ایمیل دانشگاه رو میخواد!! یعنی چه؟
 

mustafa3

کاربر فعال صنایع غذایی ,
سلام .ممنون. این سایتی که ذکر کردین هم جالب بود ولی نتونستم عضوش بشم ، ایمیل دانشگاه رو میخواد!! یعنی چه؟





سلام برای عضویت توی این سایت نیاز به ایمیل دارین ک اداری باشه official mail
مثه این
J.trudeau@mcgill.ca
باید درخواست بدید
یه جورایی محدود کرده واسه محققین و اساتید دانشگاه
 

"The moon"

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام برای عضویت توی این سایت نیاز به ایمیل دارین ک اداری باشه official mail
مثه این
J.trudeau@mcgill.ca
باید درخواست بدید
یه جورایی محدود کرده واسه محققین و اساتید دانشگاه

خب بله. ولی من دوستانی رو دیدم ارشد هستن ولی اونجا عضو هستن. دانشگاه هم تا حالا به ما ایمیلی نداده! واسه ایمیل باید درخواست بدیم؟
 

"The moon"

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوستان. یه مقاله شبیه سازی سراغ دارید که foam-mat رو شبیه سازی کنید. من یه مقاله رو دارم شبیه سازی میکنم با این شکل زیر که ضمیمه کردم ، اما اطلاعات مقاله کافی نیست و نمیدونم شرایط مرزی باید چی انتخاب کنم. دنبال یه شبیه سازی میگردم که شکلش شبیه شکل ضمیمه باشه و از اون طریق بتونم کمک بگیرم و حدس بزنم چه شرایط مرزی لازمه...

یه شبیه سازی شبیه این شکل :

Untitled.jpg
 

mustafa3

کاربر فعال صنایع غذایی ,
خب بله. ولی من دوستانی رو دیدم ارشد هستن ولی اونجا عضو هستن. دانشگاه هم تا حالا به ما ایمیلی نداده! واسه ایمیل باید درخواست بدیم؟

والا تا جایی ک من حضور ذهن دارم نیاز به ایمیل داره و ایمیلی ک شما پسوردشو داشنه باشین چون اکتیو لبنک ارسال میشه حاالا با ایمیل سایتایب گوگل و یاهو امتحان کنین ساید شد
 
بالا