مشاوره، سوال و درخواست مطالب صنایع غذایی

عليرضا فرخي فريد

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوباره دارم به دوستان عزيزم
دوستان كسي هست در مورد نحوه بسته بندي قندهاي حبه اي اطلاعات بده؟؟
بازم ممنونم




بسته بندی
بسته بندی های قند حبه باید به گونه ای باشد که فرآورده را در ترابری و جابجایی و نگهداری در برابر
سایش و آسیب های مکانیکی و رطوبت حفظ نماید​
. لوازمی که در بسته بندی قند حبه بکار برده می شود
باید خشک ،تمیز و بدون هر گونه آلودگی باشد
.

در مورد گنجایه ها ی خیلی کوچک جنس گنجایه را می توان از کاغذ های مومی و یا کاغذ های با
پوشش نازک فلزی انتخاب کرد برای گنجایه های متوسط و بزرگ میتوان از کیسه های پلاستیکی از جنس
پلی پروپیلن یا جعبه های مقوایی بهداشتی و مناسب برای مواد غذایی انتخاب نمود
.

قند حبه را می توان در بسته بندی بسیار کوچک حداقل​
4 گرمی ( دو حبه ای ) یا گنجایه های بزرگتر تا
حداکثر
10 کیلو گرمی بسته بندی نمود .

جنس ، شکل و وزن خالص هر گنجایه می تواند در محدود ه فوق مورد توافق خریدار و فروشنده قرار
گیرد



نشانه گذاری​
نشانه های زیر باید روی هر گنجایه قند حبه با خطوط خوانا ، با جوهر غیر سمی و پاک نشدنی به زبان
فارسی برای مصارف داخلی و در صورت صدور به خارج به زبان انگلیسی و یا زبان کشورمورد نظر نوشته یا
بر چسب شود​
.

نام ونوع فرآورده
نام ونشانی تولید کننده

علامت تجارتی

شماره پروانه ساخت از سوی وزارت بهداشت،درمان وآموزش پزشکی.

تاریخ تولید- ماه- سال

تاریخ انقضاء قابلیت مصرف ماه- سال

وزن خالص

شماره سری ساخت

عبارت ساخت ایران

شرایط نگهداری ( رطوبت ،دما )

 
آخرین ویرایش توسط مدیر:

only_leopard124

عضو جدید
سلام.
من چند تا مطلب درباره خواص رﺋولوژي مواد غذايي براي دانلود مي خواستم.كتاب يا مقاله يا جزوه فرقي نميكنه.فقط فارسي باشه.

ممنون.
 

momo_lavish

عضو جدید
سلام.
من چند تا مطلب درباره خواص رﺋولوژي مواد غذايي براي دانلود مي خواستم.كتاب يا مقاله يا جزوه فرقي نميكنه.فقط فارسي باشه.

ممنون.
دوست عزیز یک بار پست میدادی کافی بود
من انگلیسی دارم یا از هر سایتی بخوای میتونم برات بزارم اما انگلیسی
اگه خواستی بگو
 

yesman

عضو جدید
سلام
من جزوات زیر رو میخوام. کسی داره؟
روغن دکتر حداد خداپرست
قند مهندس بهزاد
غلات دکتر مهدی کدیو
لبنیات دکتر احسانی
کنسرو سازی فخری شهیدی
اصول نگهداری دکتر قدوسی
شیمی مواد غذایی فرهوش
اصول مهندسی دکتر کلباسی
اصول طراحی دکتر کلباسی
 

hani baghery

عضو جدید
چه مطالبي ميخواي يه كم توضيح بده شايد بتونم كمكتون كنم راستش تا قبل از این که از این صنعت بیام بیرون تو کارخونه سس کار میکردم بنابراین اطلاعات تجربی خوبی دارم
 
آخرین ویرایش:

only_leopard124

عضو جدید
سلام.
یکی یه یه مطلب در باره خواص رئولوژي مواد غذایی یا یکی از محصولات کشاورزی نداره برام بذاره؟ اگه دارین بذارین که کارم خیلی گیره.
ممنون.
 

افشـین

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز

leili

عضو جدید
سوال

سوال

با عرض سلام:w30:
من يك سوال داشتم.:w20:
تو كتاب ميكروبيولوزي فريزر در مورد بازدارندگي اسيد استيك ذكر كرده كه اين اسيد روي مخمرهاوباكتري ها بيشتر اثر بازداندگي دارد تا كپك ها ولي تو كتاب شيمي مواذ فاطمي وشيمي مواد پارسه گفته كه اسيد استيك درعين جلوگيري از رشد كپك ها در انجام عمل مخمر ها دخالتي نميكند.
بالاخره كدوم درستره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:redface::weirdsmiley::crying2::w20:
 

momo_lavish

عضو جدید
دوست عزیز اگر این اسید به صورت خالص اضافه شود بر مخمر هم موثر است اما به صورت نمکهای استات آن بر مخمر بی اثر است و به نان ها اضافه میشه تا جلوی فعلیت مخمر نانوایی رو نگیره
البته این برداشت منه برای اطلاعات بیشتر بازهم تحقیق کن من هم از منابع لاتین پیگیری می کنم
 

feodolar

عضو جدید
اینجا ظاهراً کسی علوم تحقیقاتی نیس اینفورمیشن بده ، نه ؟!
 

sanamjon

عضو جدید
من كه تا حالا اينجا كسي كه علوم تحقيقات درس خونده باشه نديدم
 

afsoon6282

مدیر تالار مهندسی كشاورزی
مدیر تالار
دوست عزیز منظورتون علوم تحقیقات فارس هست؟اگه اینه هستن کسایی که تو باشگاه اینجا باشن ولی متاسفانه این رشته رو سراغ ندارم.اگه در مورد دانشگاهش اطلاعات بخواین میتونن کمکتون کنن.خواستین بفرمایین تا راهنمایی کنم.
 

momo_lavish

عضو جدید
دوست عزیز منظورتون علوم تحقیقات فارس هست؟اگه اینه هستن کسایی که تو باشگاه اینجا باشن ولی متاسفانه این رشته رو سراغ ندارم.اگه در مورد دانشگاهش اطلاعات بخواین میتونن کمکتون کنن.خواستین بفرمایین تا راهنمایی کنم.
افسون جان فکر کنم منظورشون دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم تحقیقات تهران است چون اونجا صنایع غذایی داره
 

only_leopard124

عضو جدید

afsoon6282

مدیر تالار مهندسی كشاورزی
مدیر تالار
افسون جان فکر کنم منظورشون دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم تحقیقات تهران است چون اونجا صنایع غذایی داره
خوب اگه این جوریه دوستمون باید اینجا عنوان کنن شاید باشن کسایی که بتونن کمک کنن:w16:
دانشگاه ها
 

momo_lavish

عضو جدید
دوست عزیز کتابهای فارسی معمولا به صورت pdf در اینترنت نیست و باید از بازار تهیه کنی ولی اگر کتاب لاتین میخواهی درخاست بده
 

only_leopard124

عضو جدید
دوست عزیز کتابهای فارسی معمولا به صورت pdf در اینترنت نیست و باید از بازار تهیه کنی ولی اگر کتاب لاتین میخواهی درخاست بده
سلام.
لطفا اگه يه کتاب خوب واسه رئولوژي داريد واسم بذاريد.اگه pdf هم داريد برام بذاريد.فرقی نمیکنه فارسی یا لاتین باشه.فقط درباره خصوصیات رئولوژيک یک ماده خاص باشه.
 

bahar2005

عضو جدید
سلام به همه دوستان عزیز.:gol:
از این به بعد هر گونه در خواست اعم از سوال های مختلف،کتاب،منبع،سایت و ... در مورد مسائل مربوط به صنایع غذایی را توی این تاپیک مطرح کنین و منتظر جواب توی همین تاپیک از طرف دوستان باشین.
دوستان عزیز لطف کنین جواب هاتونو را به صورت نقل قول بگین تا مشخص بشه مربوط به کدوم پست و چه شخصی هست.
لطفا تاپیک جدا برای هر گونه سوالی تشکیل ندین و همین طور توی تاپیک های مختلف یه سوال رو عنوان نکنین.
ممنون از همکاریتون:gol:
سلام.سایت جالبیه.ولی اصلا به سوالات پاسخ داده نشده واین یعنی سردرگم شدن.خیلی ها این سوالات رو دارند وخوشحال میشن اگه جوابشو ببینن ولی افسوس.ودر ضمن اگه واسه دوستان مقدوره راجع به خط تولید کنسرو ماهی در روغن هم بنویسند.واگر کسی میدونه چرا کنسرو ماهی تلخ میشه دلیل ورفع آن را ذکر کنه ممنون میشم
 

بهار20

عضو جدید
سلام.سایت جالبیه.ولی اصلا به سوالات پاسخ داده نشده واین یعنی سردرگم شدن.خیلی ها این سوالات رو دارند وخوشحال میشن اگه جوابشو ببینن ولی افسوس.ودر ضمن اگه واسه دوستان مقدوره راجع به خط تولید کنسرو ماهی در روغن هم بنویسند.واگر کسی میدونه چرا کنسرو ماهی تلخ میشه دلیل ورفع آن را ذکر کنه ممنون میشم
انتخاب وكنترل كيفي مواد اوليه-
انجماد زدايي-
تميزكردن وشستشو-
پيش پخت با بخار (30دقيقه)-
استخوان و پوست گيري-
پركردن-
افزودن نمك(2درصد)وروغن داغ-
دربندي-
استريليزاسيون(121درجه سانتي گراد-50دقيقه)-
خنك كردن-
ارسال به انبار و قرنطينه-
كنترل كيفي-برچسب زني وصدور مجوز عرضه به بازار:gol:
 

shamsolah

عضو جدید
بسمه تعالی
ازن ژنراتورهای صنعتی دائم کار

جهت کاهش بار میکروبی محصولات، انبارها و سالنهای تولید صنایع تبدیلی و تکمیلی و افزایش ماندگاری محصولات کشاورزی ازن اب سازنده دستگاهای ازن ژنراتور صنعتی دائم کار در ایران است
موارد استفاده:
1- سردخانه ها : می توان به استریل کردن و ضد عفونی کردن سالنهای سرد اشاره کرد که علاوه بر ماندگاری بیشتر محصولات، موجب کاهش بار میکروبی و حفظ طعم و مزه خواهد شد که با استفاده از این تکنولوژی ضایعات 8 درصدی انبار سیب زمینی به 2 درصد کاهش می یابد.
2- صنایع غذایی و لبنی: جایگزین کردن آب ازن دار به جای آب داغ، تصفیه آب مصرفی کارخانها با استفاده از ازن و جایگزین کردن آن به جای کلر، از بین بردن کپک و مخمر در سالنهای تولید
3- ضد عفونی کردن و از بین بردن بو در هوا: تولید اکسیزن خالص، استریل کردن هوای تنفسی ، از بین بردن میکروارگانیسمها، حذف بوهای نامطبوع و گازها مثل آمونیاک و نیتروژن در محیط
4- کشتارگاها : ضد عفونی کردن آب مصرفی ، کاهش بار میکروبی لاشه ، حذف بو و استریل کردن هوا تصفیه فاضلاب کشتارگاه ، ضد عفونی و استریل سطوح و هوای کانتینرها جهت کنترل آلودگیهای ثانویه
5- انبار نگهداری غلات : جهت جلوگیری از رشد تکثیر قارچ وکپک ، هوا دهی انبار نگهداری و کاهش ضایعات و افزایش زمان ماندگاری محصولات
6- ضدعفونی کردن آب آشامیدنی کارخانجات : استریل کامل آب ، ازبین بردن مواد آلی در آب ، حذف ذرات کلوئیدی ، حذف رنگ وطعم آب
7- تصفیه فاضلاب
8- سازمانهای تأئید کننده استفاده از ازن
الف) سازمان غذا و داروی امریکا FDA
ب) آژانس حفاظت محیط زیست EPA
ج) سازمان سلامت شغلی امریکا OSHA
د) همچنین دارای تأئیدیه FSIS ومعاونت غذا وداروی وزارت بهداشت و درمان و آموزش پژشکی از ایران مهندس شمس الله مرادی
 

yas_67

عضو جدید
سلام به دوستان گل مهندس
ميخواستم بگم من اين ترم بايد براي تكنولوژي غلات مقاله ارائه بدم. كي ميتونه كمكم كنه؟
البته درمورد عنوانش استاد گفتن بايد مربوط به سر فصل باشه.
انواع غلات وگونه هاي ان-انبار كردن وسيلو كردن واهداف ان-ارد سازي وكارخانجات ان ودستگاههاي مربوطه-تكنولوژي پخت نان ومسائل مربوط به ان-كيك وبيسكويت وشيرينيجات متشابه- ماكاروني- استخراج نشاسته
دوستان راستش من تابه حال مقاله ترجمه نكردم وارائه ندادم. اصلا نميدونم بايد چيكار كنم ميشه كمكم كنين كه چه كار بايد بكنم؟
خيلي لطف ميكنين كمكم كنين.
 

بهار20

عضو جدید
عنوان مطلبي كه ميخواي رو از يه سايت علمي به شكل pdfبگير بعد بشين با ديكشنري ترجمه كن اما قبلش به استادت نشون بده .نميدونم تونستم جواب بدم يا نه كجاي كار ميلنگه؟
 
بالا