مشاوره، سوال و درخواست مطالب صنایع غذایی

kamalns

عضو جدید
با سلام و خسته نباشین، مطلبی راجع به بسته بندی هوشمند می خواستم .
با تشکر
 

عليرضا فرخي فريد

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام
به یک مقاله روغن نیاز دارم ( فوری )
هم متن لاتین و هم ترجمه اگه لاتین هم نبود عیبی نداره اما حداکثر تا 5 روز آینده
ممنون
 

leili

عضو جدید
plzكمك كمك از دانشجويان ارشد

plzكمك كمك از دانشجويان ارشد

سلام من 1سال از فارغ التحصيليم ميگذره و اگه خدا بخاد حتما امسال به دلايل شخصي و خصوصي بايد قبول بشم و چون از ازاد فارغتحصيلم اصلا جزوهام بدرد نميخورن كمكم كنيد كه چجوري و چي بخونم از الان تابستون كه حتما قبول بشم خاهشا منابع 100% رو بهم معرفي كنيد چون اصفهان اصلا كلاس ارشد صنايع غذايي نداره ممنون از همكاريتون
 

mohy

عضو جدید
قیمت دستگاه های صنایع غذایی

قیمت دستگاه های صنایع غذایی

سلام دوستان عزیز
کسی سایتی سراغ داره که قیمت به روز دستگاه های صنایع غذایی رو داشته باشه. حتی اگه سایت انگلیسی هم باشه خوبه.
ممنون
 

چوشنک 87

عضو جدید
سلام دوستان عزیز
کسی سایتی سراغ داره که قیمت به روز دستگاه های صنایع غذایی رو داشته باشه. حتی اگه سایت انگلیسی هم باشه خوبه.
ممنون
سلام
گوگل قیمت هر دستگاهی رو که بخوای بت میده
سایت شرکت خوش روش هم میتونی بری
 

چوشنک 87

عضو جدید
سلام دوستان عزیز
کسی سایتی سراغ داره که قیمت به روز دستگاه های صنایع غذایی رو داشته باشه. حتی اگه سایت انگلیسی هم باشه خوبه.
ممنون
سلام
گوگل قیمت هر دستگاهی رو که بخوای بت میده
سایت شرکت خوش روش هم میتونی بری( khoshraveshtrading.com)
 

mohy

عضو جدید
سلام
گوگل قیمت هر دستگاهی رو که بخوای بت میده
سایت شرکت خوش روش هم میتونی بری( khoshraveshtrading.com)

خیلی آقایی چوشنک 87 عزیز ;)
دستت درد نکنه استفاده کردم. سایت خوش روش فقط دستگاههای لبنیات رو داره درضمن قیمتش رو هم نمی دونم از کجای سایت باید ببینم.
اگه میشه یه راهنمایی هم در مورد استفاده از گوگل برای بدست آوردن قیمت دستگاه ها بکن.
ممنونم
 

چوشنک 87

عضو جدید
خیلی آقایی چوشنک 87 عزیز ;)
دستت درد نکنه استفاده کردم. سایت خوش روش فقط دستگاههای لبنیات رو داره درضمن قیمتش رو هم نمی دونم از کجای سایت باید ببینم.
اگه میشه یه راهنمایی هم در مورد استفاده از گوگل برای بدست آوردن قیمت دستگاه ها بکن.
ممنونم
آره شرکت خوش روش دستگاه های لبنیات رو داره ، این شرکت وارد کننده و فروشنده این دستگاه هاست پس میتونی قیمت دستگاهها رو ازشون بپرسی حالا یا از طریق تماس تلفنی یا از طریق ایمیل یا هر طریق دیگه(تو سایتش بری همه راههای رسیدن به سوالت هست )
تو گوگل هم قیمت هر دستگاه که مد نظرته رو بزن برات چند تا وب میده اونا رو بگردی حتماً توش قیمت دستگاه مورد نظر هست، مثلاً بزن" قیمت خشک کن " یا اختصاصی تر مثلاً بزن " قیمت خشک کن پاششی"
موفق باشی
 

momo_lavish

عضو جدید

پیوست ها

  • Oil in potato slice.pdf
    70.7 کیلوبایت · بازدیدها: 0

mohy

عضو جدید
سلام
چوشنک 87 ممون از توجهتون
سایت شرکت خوش روش قیمت ها رو نداره باید بهشون زنگ بزنم.
در مورد پیدا کردن قیمت توی گوگل هم باید بگم قبل از گفتن شما با این روش دنبال قیمت گشته بودم حتی تو سایت های خارجی ولی چیزی پیدا نکردم
 

momo_lavish

عضو جدید
سلام دوستان عزیز
کسی سایتی سراغ داره که قیمت به روز دستگاه های صنایع غذایی رو داشته باشه. حتی اگه سایت انگلیسی هم باشه خوبه.
ممنون

موهی عزیز معمولا شرکت ها در سایت خودقیمت نمیزنند و باید برای قیمت تماس بگیرید چون شرایط مختلف دارند حتی شرکت های بزرگ مثل BMA و FMC هم همینطورند البته این موضوع نه تنها برای صنایع غذایی بلکه برای سایر صنایع هم صدق می کنه
حالا شما بگو قیمت کدام یک از دستگاههارو می خوای شاید بتونم کمکت کنم
 

چوشنک 87

عضو جدید
سلام
چوشنک 87 ممون از توجهتون
سایت شرکت خوش روش قیمت ها رو نداره باید بهشون زنگ بزنم.
در مورد پیدا کردن قیمت توی گوگل هم باید بگم قبل از گفتن شما با این روش دنبال قیمت گشته بودم حتی تو سایت های خارجی ولی چیزی پیدا نکردم
سلام
خوب منم گفتم که باید یا زنگ بزنی یا ایمیل بزاری واسشون ، تو گوگل هم بگردی حتماً پیدا میکنی حالا نمیدونم شاید قیمت دستگاه مورد نظر شما یافت نشده ولی من خودم همیشه اینجوری سرچ میکنم
موفق باشی عزیز;)
 

mohy

عضو جدید
سلام
ببخشید که دیر جواب دادم دوست عزیز
واقعیت اینه که من برای حدودا 10 تا شرکت خارجی ایمیل زدم ولی هیچ کدوم جواب نمی دن. شرکت های ایرانی هم که فقط می خوان ببینن طرف معامله شون چقدر پول داره!
به هر حال من دنبال قیمت دستگاه های زیادی هستم ولی مهمترینشون اینهاست:
1- اسپری درایر spray dryer
2- سانتریفیوژ
3- دستگاه آیس بانک ( مخصوص تولید آب سرد که بیشتر در کارخانه لبنیات استفاده میشه)
دوست عزیز البته من حداقل قیمت اینها رو می خوام. منظورم اینه که در کمترین ظرفیت تولید
حالا اگه می تونید لطفا راهنمایی کنید
ممنونم
 

fatemi.s

عضو جدید
خشك ركدن مواد غذايي

خشك ركدن مواد غذايي

سلام
من پرو‍‍ژم بررسي مدل هاي رياضي در خشك كردن موادغذايي كسي مطلبي تو اين زمينه داره ؟كلا راجع به خشك كردن؟خشك كن ها و.......اگه كمكم كنين ممنون ميشم:gol:
 

fatemi.s

عضو جدید
خشك كردن مواد غذايي

خشك كردن مواد غذايي

سلام
من پرو‍‍ژم بررسي مدل هاي رياضي در خشك كردن موادغذايي كسي مطلبي تو اين زمينه داره ؟كلا راجع به خشك كردن؟خشك كن ها و.......اگه كمكم كنين ممنون ميشم:gol:
 

yas_67

عضو جدید
به كمكتون نياز دارم دوستان مهندس صنايع غذايي

به كمكتون نياز دارم دوستان مهندس صنايع غذايي

سلام دارم خدمت تمام دوستان
دوستان تحقيقي در مورد فرايند تشكيل قند دارم ميشه كمك كنين كه چه طور واز كجا سرچ كنم؟ خلاصه من خودم اطلاعاتي ندارم وشديدا به كمك نياز دارم ممنونم از همتون :gol:
 

momo_lavish

عضو جدید
سلام
من پرو‍‍ژم بررسي مدل هاي رياضي در خشك كردن موادغذايي كسي مطلبي تو اين زمينه داره ؟كلا راجع به خشك كردن؟خشك كن ها و.......اگه كمكم كنين ممنون ميشم:gol:


اینو ببین
 

پیوست ها

  • dry.pdf
    312.2 کیلوبایت · بازدیدها: 0

افشـین

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز

اینم داشته باشی بد نیست :

عمليات خشك كردن در صنايع غذايي اهميت ويژه دارد.از آنجا كه آب موجود در مواد غذايي به صورت ملكولهاي آزاد مي باشند،مي توانند به صورت مستقيم در فعل و انفعالات شيميايي و ميكروبي شركت كنند يا به صورت واسطه اي باعث فساد سريع سيستم غذايي گردد. به همين دليل خارج كردن آب از محصولات غذايي در افزايش عمر انبار داري موثر است. استفاده از خشك كن هاي خورشيدي يكي از بهترين روش هاي خشك كردن مواد غذايي است كه مقرون به صرفه است.
دو مرحله اصلي در عمليات خشك كردن در خشك كن هاي خورشيدي عبارت است از گرم شدن سيال به كار رفته و عمل خشك كردن . بدين ترتيب هواي گرم شده آب درون موادي كه بايد خشك شوند را جذب مي نمايند.

نخستين مرحله به دو صورت انجام مي شود:

- غير مستقيم : در اين روش كلكتور خورشيدي جدا از محلي كه محصول مورد نظر قرار داده شده است تعبيه مي گردد و هواي محيط به صورت طبيعي و يا تحت مكش هواكش در اين محيط گرم شده و رطوبت آن كاهش مي يابد و به محلي كه محصولات قرار گرفته اند هدايت مي شود.

- مستقيم: به وسيله گرم كردن هوايي كه در تماس مستقيم با محصول صورت مي گيرد كه متعاقب آن محصول شروع به خشك شدن مي كند.

يكي از خواص مهم موادي كه به طريق مستقيم خشك مي شوند ميزان جذب اشعه آنهاست. خوشبختانه اكثر مواد داراي خاصيت جذبي بالايي هستند. ولي ممكن است اين خاصيت با پيشرفت عمل خشك شدن تغيير يابد. سطح محصولات در جريان خشك شدن كم و بيش تيره می شود و رو به سياهي می گذارد.در خشك كن هاي عظيم ، انتقال حرارت بوسيله نيروي خارجي نظير فن كه معمولا با نيروي برق يا مشابه كار مي كنند موجب افزايش نسبت خشك شدن محصولات وبالا رفتن كيفيت آن مي گردد.

طبقه بندي خشك كن هاي خورشيدي
اين خشك كن ها بر حسب روش گرمايي يا طريقي كه گرما از تشعشعات خورشيدي مشتق گردد طبقه بندي مي شوند.

- خشك كن هاي خورشيدي طبيعي:
كه از تشعشع طبيعي در محيط و از درجه حرارت و رطوبت و حركت هوا در محيط طبيعي براي خشك كردن محصولات استفاده مي كنند.

- خشك كن هاي خورشيدي به طريق مستقيم:
در اين روش موادي كه بايد خشك شوند دريك فضاي بسته قرار داده مي شوند كه داراي يك پوشش شفاف مانند شيشه مي باشد؛ حرارت ناشي از تشعشع خورشيد توسط سطح مواد داخل محفظه جذب مي شوند. اين حرارت موجب تبخير رطوبت مي گردد.و همچنین باعث انبساط هواي درون محفظه و در نتيجه آن تخليه رطوبت مي گردد.

- خشك كن هاي خورشيدي غير مستقيم:
هوا توسط كلكتور خورشيدي گرم شده به داخل اتاقي كه محصولات درون آن قرار دارند وارد مي شود تا عمل خشك شدن را انجام دهد

- خشك كن هاي خورشيدي تركيبي:
در اين روش از اثر مستقيم تشعشع انرژي خورشيدي استفاده مي گردد و در ضمن هوا قبلا توسط يك كلكتورمجزا پيش گرمايي مي شود تا عمل گرم شدن تسريع گردد.
خشك كن هاي خورشيدي –تكنيكي روشي بسيار مناسب در نواحي گرمسير است. زيرا در اين نواحي،نور خورشيد زياد٬ حرارت بالا و در طول سال نسبتا ثابت است .

منبع
 

momo_lavish

عضو جدید
سلام دوست عزیز اینها رو ببین

این ها هم فکر کنم مفید باشند
 

پیوست ها

  • sugar.doc
    101.5 کیلوبایت · بازدیدها: 0
  • sdarticle.pdf10.pdf
    95.2 کیلوبایت · بازدیدها: 0
  • sdarticle.pdf7.pdf
    966.2 کیلوبایت · بازدیدها: 0
آخرین ویرایش توسط مدیر:

عليرضا فرخي فريد

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دارم خدمت تمام دوستان
دوستان تحقيقي در مورد فرايند تشكيل قند دارم ميشه كمك كنين كه چه طور واز كجا سرچ كنم؟ خلاصه من خودم اطلاعاتي ندارم وشديدا به كمك نياز دارم ممنونم از همتون http://www.www.www.iran-eng.ir/images/smilies/icon_gol.gif




صنایع قند سازی




اطلاعات اولیه

قند ساکارز ، (قند معمولی) است که از نظر ساختار یک دی‌ساکارید متشکل از گلوکز و فروکتوز است و انسان در تمام طول حیاتش از آن به صورت طبیعی استفاده کرده و می‌کند. مهمترین منبع ساکارز ، نیشکر و چغندرقند است.
دید کلی

قندها در اصطلاح شیمی ، طیف وسیعی از ترکیبات آلی را در بر می‌گیرند که بهکربوهیدراتها یا هیدراتهای کربن معروفند و منوساکاریدها (قندهای ساده) ، دی‌ساکارید ها ، الیگوساکاریدها و پلی‌ساکاریدها یا مشتقات مربوط به آنها را شامل می‌شوند، مانند گلوکز ، فروکتوز ، ساکارز ، مالتوز ، جنیتوبیوز ، ملیبوز ، نشاسته ، گلیکوژن و ... .
تاریخچه نیشکر

برخی ، محل اولیه پیدایش نیشکر را گنجینه جدید می‌دانند که امروزه ایریان نامیده می‌شود. در این جزیره ، پس از آنکه گیاه نیشکر به صورت اهلی در آمده بود، طی سه مهاجرت که از حدود 1000 سال قبل از میلاد مسیح شروع شد، توسط بومیان به جزیره سلیمان ، جزایر هیبرید ، جزایر کالدونی و سپس به اندونزی ، فیلیپین و شمال هند برده شد و کشت و زرع آن در شمال خلیج بنگال توسعه یافت.

آنگاه ، از هندوستان به ایران و از آنجا به سواحل مدیترانه و نواحی جنوبی فلسطین یعنی ناحیه ای بین بحرالمیت و دریای مدیترانه و از آنجا به اروپا و آمریکا برده شد. بنابر اسناد تاریخی ، کشت نیشکر در ایران از زمان حمله اسکندر به ایران رواج داشته است. در هر صورت ، ایرانیان ، نوآور واقعی صنعت تهیه قند و شکر تصفیه شده از نیشکرند.
تاریخچه چغندر قند

با وجود اینکه کشت چغندرقند ، سابقه طولانی دارد، ولی کشت صنعتی آن به منظور تهیه قند و شکر حدود 250 سال است که متداول شده است. پیش از آن ، عمدتاً به عنوان علوفه دام مورد استفاده قرار می‌گرفت. در سال 1575 ، "الیویه دوسر" اعلام کرد که می‌توان از ریشه گیاه چغندرقند ، قند استخراج کرد و درستی این گفتار ، توسط "آندره مارگراف" شیمیدان آلمانی در سالهای 1745 تا 1747 به اثبات رسید و بالاخره توسط "آشار" شاگرد مارگراف ، اولین کارخانه قندسازی تأسیس شد. توسعه صنعت قند سازی از چغندر قند در قرن نوزدهم شتاب ویژه ای پیدا کرد که نتیجه آن ، تولید دهها میلیون تن قند از ریشه این گیاه در سراسر جهان شد.
اجزای تشکیل دهنده نیشکر

مواد موجود در نیشکر و نسبت درصد آنها عبارتند از :


  • مواد خشبی (الیاف خشک سلولزی) ، 15ـ 9 درصد
  • آب 80ـ70 درصد
  • ساکارز 17ـ10 درصد
  • قندهای انورت 3ـ0.1 درصد (شامل گلوکز و فروکتوز)
  • مواد آلی غیر قندی 1.2ـ0.5 درصد
  • مواد معدنی 0.3ـ0.1 درصد
اجزای تشکیل دهنده مواد خشبی

  • سلولز 7.5ـ6.5 درصد
  • لیگنین 13.5ـ1.5 درصد
  • مواد پکتیکی 3.75ـ2.25 درصد
  • چربی و موم 0.5ـ9.3 درصد
  • آلبومین 0.3ـ0.2 درصد
  • مواد معدنی 0.5ـ0.3 درصد
ترکیبات معدنی در شیره نیشکر

  • K2O در محدوده 17ـ10 درصد
  • Na2O جزئی
  • CaO در محدوده 13ـ7 درصد
  • MgO در محدوده 13ـ10 درصد
  • Al2O3 + Fe2O3 جزئی
  • P2O5 در محدوده 15ـ5 درصد
  • SO3 در محدوده 9ـ 7 درصد
  • Cl جزئی
  • SiO2 در محدوده 50 ـ 35 درصد
مواد آلی موجود در نیشکر

مواد چربی موجود در شیره نیشکر ، بیشتر استر اسیدهای چرب یا مشتقات آنها مانند اسیدهای اولئیک ، پالمیتیک ، استئاریک و مقداری سوسیتین و فتیوسترین و مومها ، ترکیبات استری اسیدهای چرب با الکل میزیسیک می‌باشند.
قند انورت

قند های احیاکننده و معمولاً شامل گلوکز و فروکتوز است.
اسیدهای آلی

اسیدهای موجود در نیشکر ، بیشتر شامل اسید های گلیکولیک ، مالیک سوکسینیک ، تارتریک و سیتریک می‌باشد. در شیره نیشکر تخمیر شده ، اسید استیک نیز وجود دارد.
مواد رنگی

دو نوع ماده رنگی در نیشکر وجود دارد. یکی از آنها ، کلروفیل است که همان سبزینه گیاهی است. آن را از طریق جذب سطحی به کمک زغال فعال می‌توان خارج کرد. دیگری اوتاسیانین است که در آب حل می‌شود و در محیط اسیدی ، قرمز رنگ و در محیط قلیایی ، سبز رنگ است و به روش آهک زدن ، آن را می‌توان از شیره نیشکر خارج کرد.
مواد نیتروژن‌دار

مواد نیتروژن‌دار موجود در نیشکر ، عبارتند از: آلبومین ، اسپارازین ، گلوتامین و اسیدهای آمینه. در بین اسیدهای آمینه ، مقدار تیروزین و گلیکوکول (گلیسین) از همه بیشتر است که همراه با ملاس از نیشکر خارج می‌شوند.
تصفیه شیمیایی عصاره نیشکر

در شربت قند بدست آمده ، معمولاً مقداری ذرات ریز معلق و محلول وجود دارد. در گذشته بدون جدا کردن آنها ، شربت را تغلیظ و به‌صورت بلورهای ریز قرمز رنگ که شکر سرخ نامیده می‌شد، در می‌آوردند. این روش به روش لجستانی یا سیستانی یا سکزی معروف بود که امروزه نیز متداول است. بعدها ، روش تصفیه شیره نیشکر کاملتر شد. زیرا با افزودن مواد دیگری ، توانستند کیفیت استخراج قند را بهبود بخشند. اما امروزه از چهار ماده شیمیایی ، یعنی آهک زنده (و یا آب) ، دی‌اکسید گوگرد ، اسید فسفریک و دی‌اکسید کربن برای این منظور استفاده می‌شود.
روشهای تصفیه شیمیایی

تصفیه شیمیایی بوسیله آهک

این روش که معمولاً برای ته‌نشین کردن مواد اضافی موجود در شربت قند بکار می‌رود، ابتدا به مقدار لازم آهک به شربت اضافه می‌کنند و آن را تا دمای 100 الی 105 درجه سانتی‌گراد گرم می‌کنند. تحت این شرایط ، بسیاری از مواد زاید به‌صورت گل ، ته‌نشین شده ، شربتی زلال باقی می‌ماند که برای اجرای عملیات بعدی بکار گرفته می‌شود. عملیات آهک‌زنی ممکن است یک‌مرحله‌ای ، دومرحله‌ای یا چندمرحله‌ای باشد. PH شربت بعد از افزایش آهک باید 7.2 تا 8.3 باشد.
تصفیه شیمیایی بوسیله SO2

عمل تصفیه بوسیله SO2 ممکن است پیش از آهک زدن و یا پس از آهک زدن صورت پذیرد. مقدار گوگرد مورد نیاز برای هر تن نیشکر بین 250 الی 500 گرم است. با اسیتفاده از این روش ، شکر سفیدتر بدست می‌آید. بررسی رسوبات بدست آمده از روش آهک‌زنی و SO2 زنی نشان می‌دهد که این رسوب‌ها مواد خشبی و سلولز ، چربی و موم ، آلبومین ، فسفات سدیم ، سیلیس و سولفات کلسیم ، خاک و شن و... را شامل می‌شوند.


تصفیه شیمیایی بوسیله اسید فسفریک

در شیره نیشکر ، معمولاً مقداری اسید فسفریک وجود دارد. اسید فسفریکی که به‌صورت محلول در شیره نیشکر وجود دارد، در ترکیب با آهک به‌صورت فسفات تری‌کلسیم غیر محلول در می‌آید و ضمن رسوب کردن ، بسیاری از مواد زاید و رنگی را نیز با خود ته‌نشین می‌کند. مقدار اسید فسفریک مورد نیاز در شیره نیشکر ، باید تا مقدار 300 میلی‌گرم در لیتر برسد، از این رو ، کمبود آن را با افزایش اسید فسفریک باید جبران کرد.
تصفیه شیمیایی بوسیله دی‌اکسید کربن

این روش همراه با آهک زدن انجام می‌گیرد. یعنی پس از آهک زدن شیره نیشکر ، باید آن را از دی‌اکسید کربن اشباع کرد. برای این منظور و برای بالا بردن درجه اشباع شدن ، دما را باید به 50 درجه سانتی‌گراد رسانید. در عین حال باید دقت کرد که دما از 55 درجه سانتی‌گراد تجاوز نکند، زیرا در دمای بالاتر ، مقداری از ساکارز هیدرولیز شده ، به قند انورت یا به بیان دیگر ، به گلوکز و فروکتوز ، تبدیل می‌شود.
تبخیر و متبلور کردن شیره نیشکر

پس از اینکه شربت زلال بدست آمد، آن را تبخیر و تغلیظ می‌کنند تا غلظت ساکارز در محلول بالا برود. سپس بر اثر سرد کردن و متبلور شدن قند ، آن را به روش سانتریفوژ کردن و غیره جدا کرده ، به‌صورت قند یا شکر عرضه می‌کنند.
مواد تشکیل دهنده عصاره چغندر قند

مواد موجود در شیره چغندر قند و نسبت درصد تقریبی آنها عبارتند از:


  • مواد نامحلول %6ـ4
  • آب %78ـ74
  • ساکارز %20ـ14
  • قند انورت %0.1
  • رافینوز %0.02
  • مواد غیر قندی %3ـ2
مواد نامحلول در شیر ه چغندر قند و نسبت درصد تقریبی آنها

  • سلولز %26
  • مواد نیمه سلولزی %64
  • مواد پکتیکی %64
  • مواد نیتروژن‌دار %7
  • مواد معدنی %3
مواد معدنی موجود در شیر ه چغندر قند و نسبت درصد تقریبی آنها

  • K2O %47
  • Na2O %5.5
  • CaO %5
  • MgO %11
  • Al2O3 + Fe2O2 %5
  • P2O5 %15
  • SO3 %6
  • Cl %2.5
  • جزئی SiO2
 
آخرین ویرایش توسط مدیر:

momo_lavish

عضو جدید
من مقاله در مورد نشاسته لازم دارم . کسی چیز جامعی سراغ داره ؟!
این دوتا مقاله رو ببین
http://ifile.it/du72tl5/efect_of_lipid_-heating_in_starch.pdf
http://ifile.it/o7us152/starch.pdf



اگر هم جامع میخوای این دوت کتاب هست:

Starch Advances in Structure and Function 23m megabyte
Starch chemistry and technology 9 m


اگر خواستی بگو برات بزارم
 

افشـین

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
سوال از ریاضی

سوال از ریاضی

سلام به همه دوستان .
یه سوال از ریاضی دارم که مربوط میشه به کنکور کارشناسی ارشد صنایع غذایی 88 سوال 36. این هم از سوال :
با حروف کلمه NARVAND چند کلمه رمز عبور سه حرفی میتوان نوشت ؟
1 ) 60
2 ) 72
3 ) 84
4 ) 96

کلید سازمان سنجش هم گزینه 3 رو درست اعلام کرده . منتها نمیدونم چطور حل میشه .
.
.
.
این سوال رو به این دلیل توی تاپیک مشاورین صنایع غذایی نذاشتم ، چون همه رشته ها میتونن بهش جواب بدن .
 

foodtechnology

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام به همه دوستان .
یه سوال از ریاضی دارم که مربوط میشه به کنکور کارشناسی ارشد صنایع غذایی 88 سوال 36. این هم از سوال :
با حروف کلمه NARVAND چند کلمه رمز عبور سه حرفی میتوان نوشت ؟
1 ) 60
2 ) 72
3 ) 84
4 ) 96

کلید سازمان سنجش هم گزینه 3 رو درست اعلام کرده . منتها نمیدونم چطور حل میشه .
.
.
.
این سوال رو به این دلیل توی تاپیک مشاورین صنایع غذایی نذاشتم ، چون همه رشته ها میتونن بهش جواب بدن .

چون گفته با کلمات NARVANDکلا 5 حرفه که N و A می تونه دو بار تکرار بشه .

پس یک بار که سه حرفه که بدون تکرار میشه

60=5*4*3​
و یک بارم دو تا N با 4 تا حرفه دیگه.

12= NN4 4NN N4N​
و یک بارم دو تا A با 4 تا حرفه دیگه.

12 = AA4 4AA A4A​

60 +12 + 12= 84​
 

بهار20

عضو جدید
درخواست كمك در مورد كمپوت گيلاس

درخواست كمك در مورد كمپوت گيلاس

سلام به همه ي دوستان عزيز
درمورد كمپوت گيلاس (خط توليدو...) اطلاعات لازم دارم اگه كمك كنين ممنون ميشم:gol:
 

yas_67

عضو جدید
سلام دوباره دارم به دوستان عزيزم
دوستان كسي هست در مورد نحوه بسته بندي قندهاي حبه اي اطلاعات بده؟؟
بازم ممنونم
 
بالا