اسلاید کنترل در صنایع غذایی

فاطمه یاس

کاربر ممتاز
این اسلاید که مربوط به ارائه ی کنترل در صنایع غذایی می باشد در درس کنترل فرایند دانشگاه خلیج فارس ارائه شده است. موضوعات بررسی شده در اسلاید عبارتند از:

  1. اهمیت کنترل در صنایع غذایی
  2. عوامل مهم حهت کنترل در صنایع غذایی
  3. HACCP
  4. رطوبت
  5. PH
  6. غلظت
  7. فشار
  8. معرفی دیگر دستگاه های موجود در صنایع غذایی
  9. دستگاه کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا HPLC
  10. دستگاه اتمیک ابژرپشن
 

پیوست ها

  • مواد غذایی_www.irchemeng.ir.rar
    14 کیلوبایت · بازدیدها: 0
بالا