آموزش چگونه غذای چینی و شرقی خوردن با چوبک یا چاپستیک

Takesh

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
[h=3]آموزش چگونه نحوه استفاده از چوبک ژاپنی یا چاپِستیک (Chopsticks) در Diys.ir[/h] [h=3]یادش بخیر سریال معلم جزیره ( اوشین ) ؛ اولین چیزی که با دیدن این رسوم شرقی به یاد آن افتادم . چوبک یا چاپستیک نوعی وسیله رایج در آسیای شرقی جهت خوردن غذا است این وسیله از دو میله باریک و سبک هم اندازه تشکیل شده‌است که عموما از جنس چوب یا سنگ است و در بین مردم این نواحی، به عنوان جایگزینی سنتی برای قاشق، چنگال و حتی کارد به کار می‌رود. مردمان چین، ژاپن، تایوان، کره جنوبی، کره شمالی و ویتنام از چوبک برای خوردن غذا استفاده مییکنند. و جالب است بدانید که در برخی نقاط گرفتن چوبک با دست چپ خلاف نزاکت است . چوبک در چین سه هزار سال قدمت دارد و جالب است بدانید چوبک ژاپنی کوتاه تر و کم وزن تر است .[/h] [h=3]چندی پیش دوستان ما را به یک رستوران چینی دعوت کردند که در آنجا خوردن غذا بسیار برایمان زجر آور بود چراکه نحوه استفاده از چاپستیک را نمیدانستیم . حال تصمیم گرفتیم که این آموزش را همراه شما در منزل بصورت تمرینی انجام دهیم تا در دفعات بعدی اینگونه آبرویمان نرود و از غذای شرقی نیز لذت ببریم .[/h] [h=3]لوازم مورد نیاز جهت آموزش نحوه استفاده چوبک یا چاپستیک :[/h] [h=3]هیچ چیز لازم نیست جزء یک چوبک یا چاپستیک [/h] [h=3]یک دستمال[/h] [h=3]یک کش لاستیکی[/h]




ادامه مطلب ....
 

Similar threads

بالا