[h=3]
آموزش چگونه ساخت و طرز تهیه کره
بادام زمینی در خانه همراه با
عکس از تمام مراحل در Diys.ir[/h] [h=3]با درود . کره بادام زمینی را قطعا میل کرده اید ! واقعا مقوی و خوشمزه است و از همه مهمتر که بچه ها فوق العاده آن را دوست دارند و اگر کمی خلاق باشید میتوانید در کنار آن سایر مواد مغزی مورد نیاز رشد کودکانتان را همراه آن به فرزند خود بدهید . بزرگترها هم البته ناگفته نماند که عاشق این کره بادام زمینی هستند . مردم در اکثر نقاط جهان آن را به روش ها و شیوه های گوناگونی میل میکنند و از آن در غذاها و دسرها و شیرینی های خود به مقدار فراوان بهره میبرند من جمله آن میتوانید کره بادام زمینی را روی نان تست به روش ماله بکشید و با سایر محصولات مانند شکلات و… میل کنید یا آن را همراه جو پرک صبحا میل کنید و یا بروی تکه های برش خرده میوه بکشید و میل کنید و… که در تمام موارد بسیار لذیذ و مقوی است .[/h] [h=3]اما نکته مهم اینجا است که از ارگانیک بودن آن اطمینان داشته باشید در غیر این صورت نه تنها خوردن آن فایده و منفعتی ندارد بلکه میتواند خطرناک هم باشد بخصوص در ایران که اکثر مواد غذایی تقلبی و خطرناک هستند .[/h] [h=3]اما راهکار چیست ؟[/h] [h=3]خوب معلوم است !! خودمان در منزل تهیه میکنیم و از خلقت خود نهایت لذت را خواهیم برد .[/h]
[h=3]لوازم موزد نیاز جهت طرز تهیه کره بادام زمینی :[/h] |
[h=3]قطعه/ماده[/h] | [h=3]تعداد/وزن[/h] |
[h=3]بادام زمینی خام[/h] | [h=3]2 فنجان[/h] |
[h=3]روغن بادام زمینی (دلخواه)[/h] | [h=3]به مقدار لازم[/h] |
[h=3]طعم دهنده (عسل-دارچین-شکلات)[/h] | [h=3]به مقدار لازم[/h] |
[h=3]نمک[/h] | [h=3]به مزه[/h] |