[h=3]آموزش چگونه طرز تهیه سس پستو در خانه – Diys .ir[/h] [h=3]با درود مجدد . شاید یکی از پر تکرار ترین سوالات رایج در گوگل برای بانوان ایرانی جمله : ” چی درست کنم ؟ ” باشد . بخصوص که از غذاهای تکراری خسته شده ایم و میخاهیم متناسب فصل “مثلا تابستان” یک غذای خوب و جدید و ابتکاری تهیه کنیم . خوب این قضیه سخت هم میشود وقتی که مهمان داریم و مهمان مان هم گیاه خوار باشد !! در اینگونه خانم این جمله را در گوگل سرچ خواهد کرد : “غذای مناسب برای افراد گیاه خوار در تابستان” و پاسخ گوگل این صفحه که اکنون شما در آن حضور دارید خواهد بود بعنی آموزش سس پستو “Pesto”؛ چرا که اولین بار است قطعا چنین غذای گیاهی تهیه خواهید کرد ![/h] [h=3]سس پستو بر پایه سبزی یا گیاه به نام منداب است , این سبزی در کرمان رشد میکند “اطلاعات تکمیلی با کلیک روی کلمه منداب” البته منداب همان ریحان ما است بنابراین خیلی تعجب نکنید .[/h]
[h=3]مطالب مرتبط به علاقه شما[/h]
http://cookiran.blogsky.com
[h=3]قطعه/ماده[/h] | [h=3]تعداد/ورن[/h] |
[h=3]منداب یا ریحان[/h] | [h=3]3 پیمانه[/h] |
[h=3]روغن زیتون[/h] | [h=3]8-9 قاشق غذاخوری[/h] |
[h=3]حبه سیر[/h] | [h=3]3-6 عدد[/h] |
[h=3]خشکبار (در اینجا گردو)[/h] | [h=3]3/8 پیمانه[/h] |
[h=3]پنیر پارمسان[/h] | [h=3]1/2 پیمانه[/h] |
[h=3]نمک[/h] | [h=3]مقدار لازم[/h] |
[h=3]فلفل[/h] | [h=3]مقدار لازم[/h] |
[h=3]مطالب مرتبط به علاقه شما[/h]
- آموزش طرز تهیه کوکو مجلسی
- طرز تهیه دونات
- آموزش چگونه تزیین تربچه در سفره آرایی
- طرز تهیه شربت سکنجبین
- طرز تهیه نان روغنی
- آموزش تهیه سرشیر
http://cookiran.blogsky.com