آموزش چگونه طرز تهیه سس پستو در خانه

Takesh

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
[h=3]آموزش چگونه طرز تهیه سس پستو در خانه – Diys .ir[/h] [h=3]با درود مجدد . شاید یکی از پر تکرار ترین سوالات رایج در گوگل برای بانوان ایرانی جمله : ” چی درست کنم ؟ ” باشد . بخصوص که از غذاهای تکراری خسته شده ایم و میخاهیم متناسب فصل “مثلا تابستان” یک غذای خوب و جدید و ابتکاری تهیه کنیم . خوب این قضیه سخت هم میشود وقتی که مهمان داریم و مهمان مان هم گیاه خوار باشد !! در اینگونه خانم این جمله را در گوگل سرچ خواهد کرد : “غذای مناسب برای افراد گیاه خوار در تابستان” و پاسخ گوگل این صفحه که اکنون شما در آن حضور دارید خواهد بود بعنی آموزش سس پستو “Pesto”؛ چرا که اولین بار است قطعا چنین غذای گیاهی تهیه خواهید کرد ![/h] [h=3]سس پستو بر پایه سبزی یا گیاه به نام منداب است , این سبزی در کرمان رشد میکند “اطلاعات تکمیلی با کلیک روی کلمه منداب” البته منداب همان ریحان ما است بنابراین خیلی تعجب نکنید .[/h]
[h=3]مواد لازم طرز تهیه غذا گیاهی سس پستو :[/h]
[h=3]قطعه/ماده[/h] [h=3]تعداد/ورن[/h]
[h=3]منداب یا ریحان[/h] [h=3]3 پیمانه[/h]
[h=3]روغن زیتون[/h] [h=3]8-9 قاشق غذاخوری[/h]
[h=3]حبه سیر[/h] [h=3]3-6 عدد[/h]
[h=3]خشکبار (در اینجا گردو)[/h] [h=3]3/8 پیمانه[/h]
[h=3]پنیر پارمسان[/h] [h=3]1/2 پیمانه[/h]
[h=3]نمک[/h] [h=3]مقدار لازم[/h]
[h=3]فلفل[/h] [h=3]مقدار لازم[/h]




ادامه مطلب ....

 

Similar threads

بالا