![]() |
|
|||||||
| ثبت نام | All Albums | راهنمای سایت | ليست كاربران | تقويم | بازی و سرگرمی | جستجو | ارسالهای امروز | علامت گذاری بفرم خوانده شده | vBExperience |
|
به باشگاه مهندسان ایران خوش آمدید. شما در حال حاضر به عنوان مهمان از سایت بازدید مینمایید. با پیوستن به باشگاه مهندسان ایران علاوه بر سهیم کردن دیگران در دانش و اطلاعات خود از دانش دیگران بهره برده و از مزایای سایت بهره مند شوید. ثبت نام برای عموم به ویژه دانشجویان فنی مهندسی آزاد است.
در صورتی که نظر یا مشکل در ثبت نام داشتید با ما تماس بگیرید . |
![]() |
|
|
ابزارهاي تاپیک | نحوه نمايش |
|
|
(لینک پست)
|
||||||||
|
عضو فعال
![]()
تاريخ عضويت: 2008/10
محل سكونت: so far,so close
تشكر ها: 1,175
تشكر شده: 900
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() امتیاز: 921 |
سلام عليكم
مي خواستم امسال جزو اولين نفرا باشم كه تلافي نبودن پارسالمو در بيارم ولي حيف تنهايي ميگم جمعيت اينجا زياد شده...ما هم كه كرسي رو .....(آره ديگه..قديميا واقفن )بيا و يكم دل به كار بده اين اتاق رو بزرگتر كن..براي خودتون ميگما...خانوما كه هميشه جاشون توي اتاق محفوظه ...واسه آقايون ميگم كه مجبور نشن چله زمستون برن بيرون!!!
|
|
|
(لینک پست)
|
||||||||
|
کاربر فعال مهندسی عمران
![]()
تاريخ عضويت: 2009/5
محل سكونت: جمهوری اسلامی ایران
تشكر ها: 3,510
تشكر شده: 2,342
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() امتیاز: 2380 |
سلام بچه ها
خوبین همگییییییییی؟ من تازه واردمااااااا تازه واردارم را میدید زیر کرسیییی؟؟؟؟ قول میدم داستانای قشنگ تعریف کنم.
مهربانی را در نگاه کودکی دیدم که آب نباتش را به دریا انداخت تا دریا شیرین شود ![]() خانواده الهه به دعاهاي قشنگتون نياز دارن.... ولایت فقیه رهروانه راه شهدا(شهیدیان) عضو گروه هاي كارگاه عمراني، دانشجوي عمراني و كنكوري ها قطره31![]() |
||||||||
|
|
|
|
(لینک پست)
|
||||||||
|
عضو فعال شعر كهن
![]()
تاريخ عضويت: 2009/1
محل سكونت: اون بالا بالاها
تشكر ها: 5,173
تشكر شده: 5,159
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() امتیاز: 5389 |
سلام خوبین؟؟؟
چرا کسی نیست زیر کرسی و آماده کنه؟؟؟
|
|
| تشكر از اين پست |
|
|
(لینک پست)
|
||||||||
|
عضو فعال
![]()
تاريخ عضويت: 2008/12
محل سكونت: تهران
تشكر ها: 5,969
تشكر شده: 6,732
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() امتیاز: 7116 |
سلام گلو بلبلای زیره کرسی ( چن وخ بود نگفته بودم اینو : دی )
![]() خوبین ؟ خوشین سلامتین ؟ کیفا کوکه دماغا چاقه ؟ چه خبرا ؟ چی کارا میکنین ؟ پساپس باز شدن کرسی رو شاد باش میگم بهتون ![]() شاد باشی
|
|
|
|
(لینک پست)
|
||||||||
|
کاربر فعال مهندسی عمران
![]()
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() امتیاز: 2380 |
فروتنی شیطانی به شیطان دیگر گفت:" به آن مرد مقدس متواضع نگاه کن که در جاده راه می رود ، در این فکرم که به سراغش بروم و روحش را در اختیار گیرم."رفیقش گفت :"به حرفت گوش نمی دهد ، تنها به چیزهای مقدس می اندیشد..." اما شیطان به همان روش مشتاق و متعصب همیشگی اش ، خود را به شکل ملک مقرب جبراییل در آورد و در برابر مرد ظاهر شد. گفت:" آمده ام به تو کمک کنم." مرد مقدس گفت:"باید من را با شخص دیگری اشتباه گرفته باشی . من در زندگی کاری نکرده ام که سزاوار توجه یک فرشته باشم . " و به راه خود ادامه داد ، بی آنکه هرگز بداند از چه چیزی گریخته است.
مهربانی را در نگاه کودکی دیدم که آب نباتش را به دریا انداخت تا دریا شیرین شود ![]() خانواده الهه به دعاهاي قشنگتون نياز دارن.... ولایت فقیه رهروانه راه شهدا(شهیدیان) عضو گروه هاي كارگاه عمراني، دانشجوي عمراني و كنكوري ها قطره31![]() |
||||||||
|
|
|
|
(لینک پست)
|
||||||||
|
کاربر فعال مهندسی عمران
![]()
امید ، خود زندگیست گفته اند اسبی به بیماری گرفتار آمد و پشت دروازه شهر بیفتاد . صاحب اسب او را رها کرده و به داخل شهر شد مردم به او گفتند اسبت از چه بابت به این روزگار پرنکبت بیفتاد و مرد گفت از آنجایی که غمخواران نازنینی همچون شما نداشت و مجبور بود دائم برای من بار حمل کند .یکی گفت براستی چنین است من هم مانند اسب تو شده ام . مردم به هیکل نحیف او نظری انداختند و او گفت زن و فرزندانم تا توان داشتم و بار می کشیدم در کنارم بودند و امروز من هم مانند اسب این مرد تنهایم و لحظه رفتنم را انتظار می کشم . می گویند آن مرد نحیف هر روز کاسه ایی آب از لب جوی برداشته و برای اسب نحیف تر از خود می برد . ودر کنار اسب می نشست و راز دل می گفت . چند روز که گذشت اسب بر روی پای ایستاد و همراه پیرمرد به بازار شد . صاحب اسب و مردم متعجب شدند . او را گفتند چطور برخواست . پیرمرد خنده ایی کرد و گفت از آنجایی که دوستی همچون من یافت که تنهایش نگذاشتم و در روز سختی کنارش بودم .اندیشمند یگانه کشورمان ارد بزرگ می گوید : دوستی و مهر ، امید می آفریند و امید زندگی ست . می گویند : از آن پس پیر مرد و اسب هر روز کام رهگذران تشنه را سیراب می کردند و دیگر مرگ را هم انتظار نمی کشیدند…
||||||||
|
|
| تشكر از اين پست |
|
|
(لینک پست)
|
|||||||||
|
عضو
![]()