مشاوره، سوال و درخواست مطالب صنایع غذایی

"ALPHA"

دستیار مدیر مهندسی کشاورزی , صنایع غذایی
کاربر ممتاز
کسی می تونه کمکم کنه درمورد ضدعفونی کردن درصنایع غذایی؟؟:que:

سوالتونو واضح تر بپرسین!! مثلا مطلب می خواین؟ ضدعفونی چی؟ بسته بندی از چه نوع؟ کدوم صنعت؟ برای درس خاص ؟
 

"ALPHA"

دستیار مدیر مهندسی کشاورزی , صنایع غذایی
کاربر ممتاز
بله من مقاله میخوام. درمورد ضدعفونی کردن درصنایع غذایی؟؟؟

برای کدوم درس؟ از چه نظر؟ ترم چندین؟ کاربرد مواد ضدعفونی کننده؟ یا باقیمانده مواد ضدعفونی کننده و ایمنی؟ خودتون می دونین که چی می خواین؟ مقاله اگه می خواین باید تایتل و مولف و شماره صفحه و اسم مجله رو بدین و اینکه مروری باشه یا پژوهشی!!!

http://linkmovie.org/Food+Safety+and+Sanitation++pdf.html

disinfectant (16)
chlorine dioxide (12)
clostridium difficile (12)
staphylococcus aureus (10)
antiseptic drug (9)
hydrogen peroxide (8)
contact lens (7)
hand disinfectant (7)
escherichia coli (6)
peracetic acid (5)
sodium hypochlorite (5)
surface disinfectant (5)
cell culture (4)
chemical disinfectant (4)
cyprinus carpio (4)
high-level disinfectant (4)
pseudomonas aeruginosa (4)
drinking water (3)
streptococcus agalactiae (3)
surgical hand (3)
باید جزئی تر بگین که چی می خواین هزار تا مقاله ممکنه باشه اوله باید بدونین که چی می خواین!

اشکالی نداره
ضدعفونی هم می تونه اثر و تکنولوژی اون بررسی بشه
هم باقیمانده ش و ایمنی غذا
هم اثرش روی باکتری ها
هم می تونی کلشو بررسی کنی و روان ارائه بدی...ترجمه می کنین یا از مطالب فارسی استفاده می کنی؟ منظورم اینه که استفاده از مطالب انگلیسی الزامیه؟

میتونی از سایت WWW.sciencedirect.com قسمت advanced search
sanitation
disinfection
رو بزنی و از منوی کشویی title رو انتخاب کنی و سال 2003 به بعد رو بزنی کلی مقاله میاری که پولیه... و یا باید پسورد داشته باشی. show preview رو بزن یه نگاه به چکیده بنداز منتها بهترین اینه که review باشه و جدید مربوط به 2008 به بعد (5 سال اخیر) باشه راحت میتونی به کلی مطلب جاافتاده برسی
عنوانشو با مولف و مجله و شماره صفحه کپی کن بذار اینجا یا تاپیک درخواست مقاله
از سایت www.sid.ir هم میتونی مقاله فارسی دربیاری، یکم به کلمه ها حساس نیست سعی کن از ضدعفونی کننده ها بنویسی چون معمولا موردی کار میشه توی ایران...
سوال دیگه داشتی در خدمتم...

مشاهده پیوست PLANT.pdf
این یکی از مقاله ها که برات می ذارم...

بله من مقاله میخوام. درمورد ضدعفونی کردن درصنایع غذایی؟؟؟
اینم مقاله دوم...

file 3:gol::)
 

پیوست ها

  • PLANT3.pdf
    156.1 کیلوبایت · بازدیدها: 0
  • PLANT15.pdf
    514.3 کیلوبایت · بازدیدها: 0
آخرین ویرایش:

mavi-mavi

عضو جدید
درس محیط زیست وبهداشت کارخانه،ترم6 هسم،خب من تک نفری این تحقیو برداشتم وجایی که موندم الان ازاستادم نپرسیدم کاربردش یا باقیمانده...،من میخوام ارائه دهم.اینم از بدشناسی ما که دم عید افتاد استاد هم دسترس نیس!!!!
 

mavi-mavi

عضو جدید
بله شما راس میگین اشتباه من این که بود جزئیات رو ازش نپرسیدم.فقط گف که ضدعفونی کردن درصنایع غذایی(سترون کردن)!!!
 

خیال شیشه ای

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
بله من مقاله میخوام. درمورد ضدعفونی کردن درصنایع غذایی؟؟؟

کسی می تونه کمکم کنه درمورد ضدعفونی کردن درصنایع غذایی؟؟:que:

بله شما راس میگین اشتباه من این که بود جزئیات رو ازش نپرسیدم.فقط گف که ضدعفونی کردن درصنایع غذایی(سترون کردن)!!!

درس محیط زیست وبهداشت کارخانه،ترم6 هسم،خب من تک نفری این تحقیو برداشتم وجایی که موندم الان ازاستادم نپرسیدم کاربردش یا باقیمانده...،من میخوام ارائه دهم.اینم از بدشناسی ما که دم عید افتاد استاد هم دسترس نیس!!!!


درود:gol:
دوست عزیز سوال یا درخواستتون رو در این تاپیک :
[h=1]
مشاوره، سوال و درخواست مطالب صنایع غذایی
[/h]

و درخواست مقاله در این تاپیک بزنید !
[h=1]
دریافت مقالات ISI صنایع غذایی فقط در این تاپیک
[/h]
دوستان میان و رسیدگی میکنن:gol:
 

dokhtare bala

عضو جدید
help

help

سلام بچه ها پیشاپیش سال نو مبارک
من دانشجو ارشدم یه مقاله یا تحقیق در مورد اساس عمل بهبود دهنده ا و حجم دهنده ها ی شیمیایی با تاکیید بر محصولات آردی ( انتقال جرم ، حرات ) میخوام
یه دنیا ممنون کسی میشم که بتونه کمکم کنه
مرسی دوستان
 

"ALPHA"

دستیار مدیر مهندسی کشاورزی , صنایع غذایی
کاربر ممتاز
با عرض سلام خدمت مهندسين بزرگوار ي سوالي برام پيش اومد براي طراحي تاسيسات سردخانه رستوران نيازمند كمك شما عزيزان مي باشم ميخواستم بدونم براي نگهداري مواد غدايي همچون مرغ و گوشت كه نيازمند دماي نگهداري زير صفر ميباشند و مواد ديگر مثل مواد ميوه جات كه به دماي بالاي صفر براي نگهداري نيزامند هستند در طراحي سردخانه در رستوران ميزان مصرف مواد مصرفي همچون گوشت و مرغ چقدر ميباشد در روز ؟كه براسا نياز اون رستوران بيايم وزن كل محصولي كه بايد نگهداري بشه در سردخانه را محاسبه كنم ايا شما در دروس تخصصي كه گذراندين به همچين بخشي برخورد كرده ايد ؟ جداولي تحت اين عنوان داريد ممنون ميشم راهنمايي كنيد جدولي كه نشون بده در رستوران يا در بيمارستانه يا هرجاي كه نيازمند نگهداري محصولات هست ميزان مصرف مواد غذاي همچون گوشت مرغ يا ميوه جات كه بايد در سردخانه اين گونه كاربري يا نگهداري شود چقدر است ؟ با تشكر
سلام خوبین؟
تعیین ظرفیت تولید بر اساس یک عده موارد انجام می شه... به زمان ماندگاری مواد غذایی باید دقت بشه که هر کدوم چقد قابلیت نگهداری دارن؟ مثلا میوه متوسط 6 ماه قابلیت نگهداری داره.. . برای محاسبه دقیق ابعاد انبار سرد به ظرف یا کانتین یا کیسه هایی که مواد اولیه رو توش میذارن،و ابعادشون مشخصه به صورت عددی محاسبه می شه... برای پروژه خودم ابعاد بشکه رو از سایتها در آورده بودم که یه عدد استاندارد بود ...
مصرف روزانه مواد غذایی توی یه رستوران هم بستگی به عرضه و تقاضا، سرمایه اولیه سفارش دهنده و امور مالی و ... داره و اگه پروژه واقعی باشه یه تحقیقات میدانی کوچیک می خواد که از رستوران های مشابه پرس و جو کنین
 

"The moon"

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام راستش مهندس چون زمینه کار پاین نامه من رو GMO هست بگم که ندیدم که مواد رادیواکتیو باعث GM شدن بشه... اینو جایی دیدین رفرنس دارین از این مطلب؟!

نه رفرنسی نیست ولی gmo تا اونجایی که میدونم همون جهش هستش در سلول ها
 

"ALPHA"

دستیار مدیر مهندسی کشاورزی , صنایع غذایی
کاربر ممتاز
راستش من نمیدونم شما آقا یا خانم هسین.باتشکرازشما که واقعا هوامونو دارین.ولی حیف که لاتین بود....

اکثر دانشگاهها که مقاله درست حسابی می خوان اما مطلب بگردین توی اینترنت پیدا می کنین، منم براتون چند مورد میفرستم:
شست و شوی در جا (cleaning in place=CIP)
اشعه اولتراویوله یا ماوراء بنفش برای سطوح و ادویه ها و افزودنی های خشک
پراکسید هیدروژن (h2o2)
کلریناسیون
اینا رو بگردین کلی مطلب هست
 

fatemeh_ch

عضو جدید
سلام دوستان
اگه کسی در مورد جایگزین چربی در صنعت غلات مطلبی داره ممنون میشم کمکم کنه
 

"The moon"

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوستان.
میخوام یه سمینار ارایه بدم در مورد مواد غذایی عملگرا.
دنبال یه بحث جنجالی میگردم.استادمون هم درجه 1 اقای دکتر رضایی مکرم هستن و اهل بحث و ...
هرکی پیشنهاد داره بده.اگه مقاله لاتین هم در مورد موضوع پیشنهادیتون داشتین که میشه نور الانور.
ممنوننننننم
 

"The moon"

عضو جدید
کاربر ممتاز
یه سوال؟استاد آزمایشگاه روغن گفته این فرمول رو اثبات کنید؟

چگونه فرمول دانسیته که این m/v است به فرمول دانسیته w آب/wروغن تبدیل شده؟

خب نسبتش وزنی به وزنی هست دیگه.وزن به حجم داریم.وزن به وزن داریم که بی واحده و با درصد بیان میشه
 

"The moon"

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستان دو تا سوال پرسیدم کسی نتونست جواب بده؟من ترم 4 هستم ترم بالایی ها کجایید :confused:
1-سلام دوستان.
میخوام یه سمینار ارایه بدم در مورد مواد غذایی عملگرا.
دنبال یه بحث جنجالی میگردم.استادمون هم درجه 1 اقای دکتر رضایی مکرم هستن و اهل بحث و ...
هرکی پیشنهاد داره بده.اگه مقاله لاتین هم در مورد موضوع پیشنهادیتون داشتین که میشه نور الانور.
ممنوننننننم
2-چرا ساندیس هندوانه یا هویج نداریم؟
 

"ALPHA"

دستیار مدیر مهندسی کشاورزی , صنایع غذایی
کاربر ممتاز
یه سوال؟استاد آزمایشگاه روغن گفته این فرمول رو اثبات کنید؟

چگونه فرمول دانسیته که این m/v است به فرمول دانسیته w آب/wروغن تبدیل شده؟

این سوالو دوست عزیزمون ترم پیش پرسیدن!!
specific gravity یا SG حاصل تقسیم چگالی مایع به چگالی آب هست. SG=p oil/p water که اینجا p رو بجای نماد رو در نظر بگیرین..
اگر در یک پیکنومتر بخواهیم چگالی رو مشخص کنیم، حجم بالن پیکنومتر ، ثابت خواهد بود و ثقل مخصوص با نسبت وزن های دو مایع هم حجم اندازه گیری می شود. پس SG=W oil/ W water .... فرمول m/v بصورت کسری از نسبت دو چگالی به نسبت وزنی-وزنی تبدیل می شه.
 

m--

عضو جدید
سلام بچه ها
خسته نباشید
مقالات انگلیسی از سایت ساینس دایرکت میخواستم که راجع به تکنولوزی نوین در تولید عصاره ی گیاهی باشه.
تعداد مقاله ها هرچی بیشتر باشه بهتره چون واسه سمینارم نیاز دارم استاده گفته ده تا به بالا میدونم پیدا کردنش سخته منم سرچ کردنشو بلد نیستم
لطفا کمکم کنید.نونستم مطلبی پیدا کنم:-(
 

الهام پاییزی

عضو جدید
باسلام خدمت دوستان عزیز مقاله فارسی یا لاتین در رابطه با دسر لبنی نیاز دارم ( دسر زعفرانی-میوه ای -وانیلی و................) فراوری -ماندگاری-تاثیر شرایط مختلف بر آن و ................
.ممنون میشم کمکم کنید
 

sevgin

عضو جدید
سلام دوستان خسته نباشین
یه سوال داشتم راجب به آزمایشات میکروبی
میخواستم بدونم آیاآلودگی در فرآورده لبنی توسردخونه ازبین میره؟
اگه مطلبی دررابطه با میکروبیولوژی لبنی دارین برام بزارین
ممنون میشم:w27:
 

hanieh66

عضو جدید
سلام به همه ی ذوستان. من این ترم بیوفیزیک دارم احساس میکنم درس خیلی مشکلیه از ذوستانی که این واحدو گذروندن درخواست کمک دارم:cry:
 

Taimi

عضو جدید
کمک درباره (درس اصول و تبدیل )

کمک درباره (درس اصول و تبدیل )

سلام دوستان استاد درس اصول تبدیل از مون یه تحقیق خواسته که درباره نگهداری محصولات کشاورزی(مثل:گندم ..چو..یونجه و....) در انبار تهیه کنیم ولی من هیچی پیدا نکردم میشه کمکم کنید ؟؟؟؟؟
 

hamid rad

کاربر فعال صنایع غذایی
سلام دوستان خسته نباشین
یه سوال داشتم راجب به آزمایشات میکروبی
میخواستم بدونم آیاآلودگی در فرآورده لبنی توسردخونه ازبین میره؟
اگه مطلبی دررابطه با میکروبیولوژی لبنی دارین برام بزارین
ممنون میشم:w27:



سلام. اگه مشخص کنی یه فراورده ی خاص و، خیلی بهتره ... توو فراورده ی خاصی مده نظرته یا کلا دنبال این موضوع توو مواد غذاییه لبنیه؟
 

yasaman kh

عضو جدید
پپتیدهای زیست فعال شیر و فراورده های لبنی

پپتیدهای زیست فعال شیر و فراورده های لبنی

با سلام.در این مورد کم و بیش مطلب جمع کردم.اگر مقاله جدیدی در این زمینه دارید ممنون میشم کمکم کنید.تا فردا نیاز دارم:gol:
 

hobab43

عضو جدید
سلام دوستان خسته نباشین
یه سوال داشتم راجب به آزمایشات میکروبی
میخواستم بدونم آیاآلودگی در فرآورده لبنی توسردخونه ازبین میره؟
اگه مطلبی دررابطه با میکروبیولوژی لبنی دارین برام بزارین
ممنون میشم:w27:

سلام دوست عزیز. سوالتون همونطوری که بقه دوستان گفتن یه کم کلی هستش. اما اینو بدون که سرما به هیچ عنوان آلودگی و یا فعالیت میکرو ارگانیسم هارو از بین نمیبره. بلکه فقط سرعت رشد و فعالیتشونو کم میکنه و یا در بهترین حالت در فریزر های صنعتی با دمای خیلی پایین اونو متوقف میکنه. اونم برای مدتی که در فریزر هستش!!!
 

hobab43

عضو جدید
سلام بچه ها
خسته نباشید
مقالات انگلیسی از سایت ساینس دایرکت میخواستم که راجع به تکنولوزی نوین در تولید عصاره ی گیاهی باشه.
تعداد مقاله ها هرچی بیشتر باشه بهتره چون واسه سمینارم نیاز دارم استاده گفته ده تا به بالا میدونم پیدا کردنش سخته منم سرچ کردنشو بلد نیستم
لطفا کمکم کنید.نونستم مطلبی پیدا کنم:-(


دوست گلم برو تو سایت sciencedirect.com و مقالاتی رو که میخوای اونجا سرچ کن. کار سختی نیست فقط تو انتخاب key word هات دقت کن تا بهترین نتیجه رو بگیری. باید کار کنی تا یاد بگیری.. بعدش لینک مقالات مربوطه رو کپی کن و تو تاپیک های مربوط به درخواست مقالات بذار تا بچه ها full text رو بهت بدن
 

hobab43

عضو جدید
باسلام به دوستان محترم.

کسی می تونه درمورد ضدعفونی کردن درصنایع غذایی کمکم کنه؟؟

سلام، من نماینده علمی شرکت Borer.chemi swiss هستم.که در زمینه ضد عفونی در صنایع غذایی و داروسازی فعالیت دارم. سئوال خودتونو دقیق مطرح بفرمایید
 

parla_69

کاربر فعال تالار هنر ,
کاربر ممتاز
دوستان, من برای کاراموزی احتیاج به یه مقاله کامل در مورد یه کارخونه دارم(مهم نیست لبنیات باشه گوشتی باشه یا هر فراورده دیگه ای!) که باید هم شامل خود وضعیت و طراحی اون کارخونه باشه هم توضیحات کامل در مورد خط تولید و محصول....
تورو خدا اگه کسی سراغ داره معرفی کنه لطفا

سلام اگه دیر نشده باشه من کارخونه قند رو کامله کامل دارم خودم کار کردم عالیه
بفرستم برات؟؟؟
 

parla_69

کاربر فعال تالار هنر ,
کاربر ممتاز
کمک فوری......

کمک فوری......

سلام مهندسان عزیز
من برای مجله دانشگاهمون نیاز به جدول دارم
نمیدونم چه سوالایی رو طرح کنم که هم زیاد سخت نباشن هم اینکه زیاد ساده و پیش پاافتاده به نظر نرسن
اگه سوالای جالب و به دردبخوری در رابطه با هر موضوعی البته صنایع غذایی به ذهنتون رسید خواهشا با جوابش برام بفرستین
 
بالا