مشاوره، سوال و درخواست مطالب صنایع غذایی

"The moon"

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام.بچه ها پاسخ سوالات آخر فصل کتاب مبانی کارافرینی نوشته ی محمود احمدپور داریانی رو کی داره؟ میخرم.فقط لطفا تا یه هفته جواب بدید چون دیگه بعده اون به دردم نمیخوره
 

behabadi

عضو جدید
درخواست کمک فوری در مورد نشاسته

درخواست کمک فوری در مورد نشاسته

سلام
مراحل ژلاتینه شدن نشاسته را می خواستم. ( نشاسته ذرت) . و اینکه چرا وقتی نشاسته ژلاتینه شد و تشکسل ژل داد پس از چند روز آب پس میده دلیلش چیه و اینکه چیکار باید کرد که آب پس نده.
خیلی فوری به جوابش نیاز دارم
خواهشا کمک کنید
 

"The moon"

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام. کسی میدونه فرق بین pilot-scale spray dryer و laboratory scale spray dryer در چیه؟ چرا مکانیزمشون برعکس همه پس؟؟؟
 

zandi_bkz

عضو جدید
total count

total count

با سلام
عوامل موثر در افزایش میکروبهای هوازی شیر پاستوریزه ،در حالیکه total شیر خام زیر یک میلیون است ؟
با تشکر
 

behabadi

عضو جدید
سوال در مورد قند اینورت و اسید

سوال در مورد قند اینورت و اسید

سلام
من میخوام خودم قند ایتورت درست کنم ولی میزان درصد مواد مصرفی( شکر - آب - اسید سیتریک ) رو نمی دونم. ممکنه راهنماییم کنید.
اگر به جای اسید سیتریک، اسید لاکتیک بزنم مشکلی ایجاد میشه یا فرقی نمی کنه؟
 

Vaez666

عضو جدید
دو سوال از درس اصول نگه داری مواد غذایی

دو سوال از درس اصول نگه داری مواد غذایی

سلام
من باید جواب دوتا سوال رو به استادمون تحویل بدم سوالها از درس اصول نگه داری مواد غذایی هستش و ممنون میشم کمکم کنید
1- منحنی رشد با افزایش فعالیت آبی : کپک و مخمر و آنزیم با افزایش فعالیت آبی منحنی رشدشون به سمت بالا یعنی افزایش پیدا میکنه ولی در اکسیداسیون چربی در اول کاهش و سپس افزایش پیدا میکنه دلیلش چیه ؟
در واکنش قهوه ای شدن با افزایش فعالیت آبی در ابتدا منحنی رشد افزایش و سپس کاهش پیدا میکنه دلیلش چیه ؟
2- خشک کن تونلی دو نوع داره کو کارنت و کانتر کارنت . یه مقایسه ای از این دو میخوام و بازده کدوم بیشتره و چرا ؟


خواهش میکنم کمک کنین :(
 

narges_F

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام
بازم از شما ممنونم.
توی گروه صنایع غذایی فرد با مرام و معرفت کم پیدا میشه.
ممنون دوست عزیز تالار مکانیک
سلام....بابا من خودم آخره مرامم....
آخه من که ارشد نیستم ولی اخوی ارشد هستن سوال داری بپرس من از اون بپرسم بهت بگم هان؟؟؟تا این حد میتونم کمکت کنم...
 

پروانه سفید

عضو جدید
سلام
ممنونم از sajjad_mke و bahram200 و narges_F
ایشالا هیچ وقت جایی دست تنها نمونین.

دوستان سوالاتی که دارم در پایین میزارم
از کدوم سایت انگلیسی میشه پایان نامه یا رساله انگلیسی صنایع غذایی 2005 به بالا و دانشگاه معتبر صنایع غذایی رو دانلود کرد؟
از کدوم سایت میشه مقالات فارسی کنفرانس ها و سمینارهای رایگاه صنایع غذایی رو دانلود کرد؟
سایت ایر ان دا ک در یکجا نوشته که میشه پایان نامه فارسی رو رایگان دانلود کرد چطوری میشه؟

بازم ممنونم دوستان بامرامم.ای ول:smile:
 

پروانه سفید

عضو جدید
کسی پایان نامه فارسی لبنیات داره؟اگه اره لطفا واسم پیغام خصوصی بذاره.آخه خیلی لازم دارم.ممنون عزیزان
 

eng-zeinab

عضو جدید
ارشد با لیسانس صنایع غذایی

ارشد با لیسانس صنایع غذایی

سلام دوستان یه سوال به جز گرایشای صنایع غذایی واسه ارشد چه رشته هایی مرتبط با صنایع غذایی هستش که بشه تو اون رشته ها ادمه تحصیل داد؟؟؟؟؟
 

j.m-shirin

عضو جدید
نشریه ی صنایع غذایی

نشریه ی صنایع غذایی

سلام به همه
من ترم پنج صنایع غذایی هستم
راستش این ترم همه ی رشته های مهندسی دانشگاهمون نشریه ای در خور اسم و نام رشتشون دادن بیرون
جز صنایع غذایی
یعنی حقیقتش همه کاره ی رشته ی ما شدن سال بالایی هامون
که نشریمون افتضاح از اب در اومد
نمیدونم چرا همه ی فکر و تلاشم شده این که یه نشریه ی با کیفیت و سرشار از جذاب ترین موضوعات علم صنایع غذایی ایجاد کنم
ولی به اطلاعات و محبت دوستای خوبم احتیاج دارم
میشه لطفا اگه کسی تو این زمینه اطلاعی داره بهم خواهشا کمک کنه
لطفا لطفا لطفا
مسئله ی حیثیتیه برام

 

hamid rad

کاربر فعال صنایع غذایی
سلام
من باید جواب دوتا سوال رو به استادمون تحویل بدم سوالها از درس اصول نگه داری مواد غذایی هستش و ممنون میشم کمکم کنید
1- منحنی رشد با افزایش فعالیت آبی : کپک و مخمر و آنزیم با افزایش فعالیت آبی منحنی رشدشون به سمت بالا یعنی افزایش پیدا میکنه ولی در اکسیداسیون چربی در اول کاهش و سپس افزایش پیدا میکنه دلیلش چیه ؟
در واکنش قهوه ای شدن با افزایش فعالیت آبی در ابتدا منحنی رشد افزایش و سپس کاهش پیدا میکنه دلیلش چیه ؟
2- خشک کن تونلی دو نوع داره کو کارنت و کانتر کارنت . یه مقایسه ای از این دو میخوام و بازده کدوم بیشتره و چرا ؟


خواهش میکنم کمک کنین :(

Tunnel dryers may be either co-current or counter-current. In the co-current models, the air stream travels in the same direction as the product. Thus the wettest, and coolest, product experiences the hottest, least humid, air. This configuration encourages rapid drying in initial phases, where the product stays near the wet bulb temperature.
The driest product near the end of the tunnel experiences lower temperature air, therefore it may experience less quality changes such as browning or case-hardening. In
counter-current dryers, the air stream enters opposite to product movement. One advantage is that the driest, highest temperature air, contacts the lowest moisture product, from which moisture is hardest to remove.

اصولا انتخاب این نوع خشک کن به رطوبت اولیه ماده مون بستگی داره ولی استفاده از خشک کن تونلی counter current بهتر و مرسوم تره.
 

kucuk.sirlar

عضو جدید
سلام دوستان مقاله در مورد دستگاه DSC اگه دارین واسم بزارین خیلی ممنون میشم.

سلام دوستان مقاله در مورد دستگاه DSC اگه دارین واسم بزارین خیلی ممنون میشم.

سلام دوستان مقاله در مورد دستگاه DSC اگه دارین واسم بذاریدخیلی ممنون میشم.
 

aftabmz2000

عضو جدید
با سلام و درود
من آزمون میکروبی استف رو انجام میدم در آزمایشگاه.براتون توضیح میدم به چه طریق انجام بدید
استافیلوکوکوس اورئوس قبل از هرچیز باید بدونیم که در بینی و سطح پوست انسان و حیوانات یافت میشه.در دمای 30 تا37 درجه سانتیگراد رشد میکنه.و اینکه بیهوازی اختیاری است.
اگه بخواهیم به روش شمارش کلنی انجام بدهیم باید روی محیط کشت برد پارکر کشت خطی بدهیم.دردمای 37درجه به مدت 24 تا 48 ساعت گرمخانه گذاری کنیم.بعد از این مدت در صورت مشاهده کلنی محدب سیاه رنگ با هاله ای شفاف؛با استفاده از یک لوپ از هر کلنی به لوله حاوی محیط کشت BHI که قبلا تهیه کردیم منتقل میکنیم.بعد لوله را در دمای 37 درجه به مدت 24 ساعت گرمخانه گذاری میکنیم.بعد از این مدت 0/1 سی سی ازمحتوی لوله را به 0/5 سی سی پلاسمای سیتراته خرگوش اضافه میکنیم و لوله ازمایش را به مدت 4 تا 6 ساعت در دمای 37 درجه گرمخانه گذاری میکنیم.لازم به ذکر است که هر نیم ساعت پلاسما را از نظر تشکیل لخته بررسی میکنیم چون ممکن است لخته تشکیل و سپس شکسته شود و قادر به مشاهده ش نباشیم.

[FONT=&quot] [/FONT]​
[FONT=&quot]file:///C:%5CUsers%5Czeitoon%5CAppData%5CLocal%5CTemp%5Cmsohtmlclip1%5C01%5Cclip_image002.png[/FONT]
 

22sayeh

عضو جدید
سلام من تقریبا توی این زمینه تجربه دارم تنها کار اینکه کنجکاوی را تحریک کنی مثلا در مورد خواص چای قهوه کاکائو کدومو ترجیح میدید بعد در مورد خواصش و عوارضش بنویسی در مورد مسائل روزمره که همه در این زمینه تقریبا کنجکاوند و هم در مورد مسال تخصصی که مخاطبش هم رشته یهات هستند بنویس موفق باشی.
 

aftabmz2000

عضو جدید
سلام و درود
راجع به محاسبه جدول ارزش تغذیه ای برای فراورده های گوشتی کسی میتونه به من کمک کنه؟
 

نیما خلیلی

عضو جدید
تهيه پودر پرتغال

تهيه پودر پرتغال

لطقا در مورد تهيه پودر پرتقال اطلاعاتي دارييد راهنمايي نمائبد
 

aftabmz2000

عضو جدید
سلام و درود
راجع به محاسبه جدول ارزش تغذیه ای برای فراورده های گوشتی کسی میتونه به من کمک کنه؟
 

mohseyedi

عضو جدید
سلام
درمورد تهیه کود از پسماند کارخانجات لبنیات کسی اطلاعاتی داره؟​





 

narges_F

عضو جدید
کاربر ممتاز
شما اراده کنید بهترشو میتونید چاپ کنید....فقط مطالب علمی بیشتر باشه مجله تون بهترتر میشه..
 

hamid rad

کاربر فعال صنایع غذایی
سلام و درود
راجع به محاسبه جدول ارزش تغذیه ای برای فراورده های گوشتی کسی میتونه به من کمک کنه؟

سلام.خب مهندس چه مصولاتی؟ وآیا دادین برا ارزیابی یا میخواین فقط حساب کتاب کنید و درج گنین رو کالاتون؟
 

ali_mosavi21

عضو جدید
سلام

سلام

بله اسه سولفام و ساخارين و سيكلامات و اسپارتام هنوزم ب ه مقدار بالا استفاده ميشه.
 

mehdiparyab

عضو جدید
اشعه زنی به مواد غذایی

اشعه زنی به مواد غذایی

سلام و خسته نباشید
من بدنبال اطلاعاتی در مورد اشعه زنی مواد غذایی میگردم که:
1- نحوه ایجاد چنین مرکزی
2- مکانهایی که باید برای ایجادش رفت
و ...
لطف کنید برام به ایمیل زیر مطالبی داشتید بفرستید
ممنون از لطف شما
mehdiparyab@yahoo.com
 

aftabmz2000

عضو جدید
سلام و درود.براي سوسيس 40 و 55 درصد گوشت مرغ،كالباس 40 درصد.همبرگر30 و 60 درصد گوشت قرمز و كباب لقمه 70 درصدگوشت قرمز و لقمه برگر30 درصد گوشت قرمز
ميخام حساب كنم براي درج روي بسته ها.تشكرفراوان
 
بالا