غذائي كه مي خوريد !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

leanthinker

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام نازی خانوم
یه سوال داشتم ببخشید اگه نظم تاپیکتون بهم نمی خوره جواب بدین
در مورد چای، درسته که میگن اگه چای بمونه سمی میشه؟
آخه من تو خونه فقط چای دوست دارم و حوصله ندارم صبح تازه دم کنم همون دیشبی رو می خورم
یعنی خیلی خطرناکه؟:w05:
 

نازي_مو

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام نازی خانوم
یه سوال داشتم ببخشید اگه نظم تاپیکتون بهم نمی خوره جواب بدین
در مورد چای، درسته که میگن اگه چای بمونه سمی میشه؟
آخه من تو خونه فقط چای دوست دارم و حوصله ندارم صبح تازه دم کنم همون دیشبی رو می خورم
یعنی خیلی خطرناکه؟:w05:

:w15::w15: مي شه بگيد اين نظريات كي مي ده ؟؟ من كه نشنيدم

البته يه چيزي من شنيده ام ولي مطمئن نيستم مي گن فوت كردن چاي باعث مي شه كه بازدم شما با چاي تركيب بشه و تركيبات سمي به وجود بياره

ولي در مجموع هر چي بعد از يه مدت خاصيتش از دست مي ده يعني چاي از شب مونده ديگه خوردن نداره بهتره تازه به تازه استفاده كنيد و اينكه چاي خيلي خاصيت داره براي خانم ها چاي سبز براي پوست خيلي مفيده
 

ar ebrahimzadeh

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
نازی خانوم اگر مطالب ارسالی مرا اپسیلونی مطالعه بفرمائید مشکل سیس و ترانستان حل می شود .
رجوع کنید به صفحه قبل
 
  • Like
واکنش ها: mpz

نازي_مو

عضو جدید
کاربر ممتاز
راستش در مورد سيس و ترانس در رشته ما خيلي بررسي نشده فقط تنها چيزي كه ما مي خونيديم اين بود كه حالت سيس يه حالت مضره و اينكه اگه در توليد روغن زماني كه روغن هيدروژنه بشه حالت ترانس به وجود بياد كيفيت توليد پائين
و نمي تونم نظر بدم
من حتما مطالعه مي كنم
 

نازي_مو

عضو جدید
کاربر ممتاز
چاي :

خوردن چاي قبل و بعد از غذا باعث مي شه كه اهن غذا جذب نشه همه اين شنيدن ولي علتش اينكه اهن به سختي جذب بدن مي شه يعني اهن در شرايط خاص جذب مي شه و حتما بايد محيط معده اسيدي باشه و وقتي شما چاي مي خوريد بعلت اينكه يه ماده قليائي باعث مي شه محيط معده از حالت اسيدي خارج شده البته محيطي كه قابليت جذب اهن داشته باشه و مانع جذب اهن بدن مي شه

بخاط همين به كساني كه كمبود اهن دارن توصيه مي شه سبزي را با ليمو تازه يا ابليمو استفاده كنن تا قدرت جذب اهن بالا بره مخصوصا خانم ها
 

leanthinker

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام
مرسی نازی خانوم
آخیییش خیالم راحت شد!
گفتم اگه بد بود تاحالا مرده بودما!!:cry:
البته روم نشد بگم دانشجو که بودیم چایی دوروز پیشم می خوردیم!:w12:
چون قوریمون بزرگ بود!
تازه دقت کردین وقتی شب چایی سرد میشه رنگش نارنجی میشه؟
ولی وقتی آبجوش سرش می کنی دوباره قرمز میشه
یه توهم فانتزی به آدم دست میده:w22:
 

نازي_مو

عضو جدید
کاربر ممتاز
حالا كه شما عادت داريد چاي مانده بخوريد بهتر ين راه حل اينكه چاي كه دم كشيد از روي سماور برداريد و هر موقع خواستيد بخوريد فقط اب گرم كنيد خوده چاي گرم نكنيد بهتر مي مونه :child:
 

ar ebrahimzadeh

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
البته اونطوری که من از یک کارشناس در تلویزیون شنیدم اگر تفاله چای را از آن جدا کنید می توانید بقیه را در یخچال نگه داشته و برای وعده بعدی بدون مشکل گرم نمائید .
 

نازي_مو

عضو جدید
کاربر ممتاز
همين فقط موننده بود چاي تو يخچال نگه داريم استفاده از غذاي كه در يخچال مانده باعث مي شه بيشترين خاصيتش از دست بده معمولا كساني كه عادت به اين كار دارن پوست صورتشون دچار مشكل مي شه و جوش مي زنه بعد ميرن كلي پول دارو براي پوستشون مي دن :wallbash:
 

ar ebrahimzadeh

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
دخترم همونطور که نوشتم این رو یک کارشناس در برنامه به خانه برمی گردیم فرمودند . همین مونده بود به استادهای رشته خودت خرده بگیری. ایشون حتی توی چند کشور دنیا در مورد چای و انواع چایها دوره دیده اند. این کارشناس دکترای رشته شما رو دارند و قبل از تولد شما این درجه رو گرفته اند.
 

نازي_مو

عضو جدید
کاربر ممتاز
پدرم من خرده مي گيرم چون اعتقاد دارم هر چيزي بايد تازه مصرف بشه اصلا چه دليلي داره كه ادم چاي زياد دم بده بعد بزاره تو يخچال خوبه تازه به تازه مصرف كنه مثل غدا ما ايراني ها عادت داريم گوشت و ماهي و مرغ مي خريم نگهداري مي كنيم براي چندين ماه تو فريزر بعد مصرف مي كنيم بعد مي گيم چرا مريض مي شيم
 

ar ebrahimzadeh

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
آقا مهرداد پرسیدن وقتی تنبلی می کنی چای تازه دم بخوری چکار باید کرد . منم در جواب این نوشتم و کارشناس هم برای موارد تنبلی و این جور چیزا یا اینکه مقدار زیادی چای دم کردی و نمی خوای دور بریزی فرمودند نه اینکه چای رو هم می تونید تو یخچال انبار کنید. اوکی
 

afk7121

عضو جدید
پدرم من خرده مي گيرم چون اعتقاد دارم هر چيزي بايد تازه مصرف بشه اصلا چه دليلي داره كه ادم چاي زياد دم بده بعد بزاره تو يخچال خوبه تازه به تازه مصرف كنه مثل غدا ما ايراني ها عادت داريم گوشت و ماهي و مرغ مي خريم نگهداري مي كنيم براي چندين ماه تو فريزر بعد مصرف مي كنيم بعد مي گيم چرا مريض مي شيم


خوب اصلا"چرا چای می حورید .قهوه بخورید تا مشکل هم نداشته باشید:neutral:
 

کلروفیل

عضو جدید
کاربر ممتاز
البته مهرداد جان موضوع در حیطه ی تخصص نازی جونه اما دیگه هر کسی اینو میدونه که مصرف تازه مواد بهتر از مواد مونده است.بهتره از چای کیسه ای استفاده کنی اگه وقت چای دم کردن و نداری.:D
اما یه نکته راجع به چای خوندم بد نیست اینجا بگم.

مصرف چای بلافاصله بعد از غذا باعث دفع آهن و ویتامین B1 میشه .چای دارای ماده ای بنام "تانن " هست که براحتی با آهن موجود در منابع گیاهی ترکیب میشه .آهن یک ماده ی مغذی است که جذب آن در دستگاه گوارش مشکل بوده و به وقدار اندک و به سختی جذب میشه .بنابراین مصرف چای بعد از غذا باعث میشه آهن با " تانن " موجود در چای ترکیب شده و در نتیجه انسان در معرض خطر کمبود آهن و همچنین کمبود ویتامین B1 قرار میگیره.....:gol:
 

نازي_مو

عضو جدید
کاربر ممتاز
اين چند روز كه سايت بسته بود هر جور دلتون خواسته غذا خورديد ديگه :biggrin:

قند

يكي ازمضر ترين خواركي هاي موجود;)
قند و نمك دو ماده غذائي هستن كه بسيار مضرن و متاسفانه بسيار مصرف مي شن :gol:
 

leanthinker

عضو جدید
کاربر ممتاز
خانم نازی مو جان میشه بگین از نظر شما چه غذاهایی خوبن؟
این جوری که من تا الان خوندم همه چی مضره:cry:
 

نازي_مو

عضو جدید
کاربر ممتاز
من كه از اول گفتم يه كاري مي كنم نتونيد هيچي بخوريد :biggrin::biggrin:

دانشگاه يه 4 واحد قند پاس كرديم اگه مي ديديد قند چه جوري تهيه مي شه عمرا قند مي خورديد حالا من تمام تركيباتي شيميائي كه در تهيه قند استفاده مي شه مي گم شما خودتون تصميم بگيريد خيلي حال بهم زنه مثل روغن كارخونش بوي صابون مي ده :confused:
 

نازي_مو

عضو جدید
کاربر ممتاز
اثرات پخت بر كيفيت غذا

اثرات پخت بر كيفيت غذا

اثرات پخت بر کیفیت غذا
پختن نه‌تنها مزه، بو و ظاهر مواد غذایی را بهبود می‌بخشد، بلکه می‌تواند قابلیت هضم آنها را نیز افزایش دهد. برای مثال، گوشت سفت چنانچه با روش مناسبی طبخ شود، نرم‌تر می‌شود و این عمل جویدن و هضم آن را آسان‌‌تر می‌کند.
همچنین در عمل پخت تغییراتی در میزان مواد مغذی موجود در ماده غذایی رخ می‌دهد که این تغییرات بستگی زیادی به روش پخت و حالت فیزیکی ماده غذایی دارد. عواملی که در کاهش مواد مغذی موثر هستند، شامل این موارد است:

_ عملیاتی که قبل از پختن روی ماده غذایی انجام می‌شود
_ مدت‌زمان پخت ماده غذایی
_ مقدار مایع مورد استفاده برای طبخ ماده غذایی
_ مدت‌زمانی که غذا داغ نگه داشته می‌شود یا در معرض هوای آزاد قرار می‌گیرد تا مصرف شود.
 

leanthinker

عضو جدید
کاربر ممتاز
درود بر تو که تاپیکی بس نیک بنا نهادی!
در مورد این که گفتین املاح و مواد مغذی به آب نفوذ میکنه...
خوب مایع مورد استفاده برای پخت رو هم می خوریم!!!:w12:
مثل آب مرغ که من خیلی دوست دارم!:)
 

مونا

عضو جدید
مرغ را با پوست بپزيد!

مرغ را با پوست بپزيد!

آشپزخانه - آن قدر كه ما آدم‌هاي بي‌رحم پوست مرغ‌ها را كنديم و روي اجاق پختيمشان، بعد هم گفتيم آنفلوانزاي مرغي، حالا آنها هم مي‌خواهند انتقامشان را بگيرند.محققان به تازگي كشف كرده‌اند خوردن مرغي كه پوست آن قبل از طبخ كنده شده، بيش از 5 بار در هفته، باعث بالا رفتن احتمال سرطان مثانه مي‌شود. خبرگزاري رويترز در گزارش خود از مطالعه اين محققان آورده است چنين افرادي 52 درصد بيش از بقيه در خطر ابتلا به اين سرطان هستند.
اين گروه براي درك بهتر رابطه بين اين دو موضوع، 47 هزار و ۴۲۲ مرد و 88 هزار و ۴۷۱ زن را براي ۲۲ سال پيگيري كردند. در اين مدت، ۸۰۸ نفر به سرطان مثانه مبتلا شدند.
وقتي روش پخت مرغ از هر دو گروه سالم و بيمار سؤال شد، نتيجه در راستاي انتقام مرغي بود: آنهايي كه مرغ پوست كنده را مي‌پختند، بيشتر از بقيه كه هيچگاه مرغ پوست كنده نخورده بودند به اين سرطان مبتلا شده بودند.
توضيح اين پژوهشگران براي اين نتيجه كه در شماره نوامبر ۲۰۰۶ مجله آمريكايي تغذيه باليني چاپ شده آن است كه مرغ پخته شده با پوست، مقدار كمتري «آمين‌هاي هتروسايكليك» دارد.
اين آمين‌ها تركيبات سرطان‌زايي هستند كه در زمان طبخ گوشت در درجه حرارت‌هاي بالا ايجاد مي‌شوند. البته اين محققان به اين نكته اشاره نكرده‌اند كه پوست مرغ حاوي كلسترول بالاست و افرادي كه در معرض خطر بيماري‌هاي قلبي هستند، بايد از آن پرهيز كنند.
 

نازي_مو

عضو جدید
کاربر ممتاز
درود بر تو که تاپیکی بس نیک بنا نهادی!
در مورد این که گفتین املاح و مواد مغذی به آب نفوذ میکنه...
خوب مایع مورد استفاده برای پخت رو هم می خوریم!!!:w12:
مثل آب مرغ که من خیلی دوست دارم!:)

درود

شاعر گمنام محرداد
:eek: منم خودم اب مرغ بيشتر دوست دارم ولي مشكل اينجاست :cry:

در مورد پخت بايد بگم براي پخت گوشت مرغ و سبزيجات يخ زده بهترين روش اينكه يخ اين مواد داخل قابلمه باز بشه چون ما عادت داريم اول گوشت يا مرغ و...... خارج يخچال قبل از پخت نگهداري مي كنيم بعد زماني كه يخ اين مواد باز شد يه اب خوني رنگ به نام شيرابه خارج مي شه كه اون شيرابه بيرون ريخته مي شه و بعد گوشت و مرغ ...... مي پزيم كه اين شيرابه حاوي ويتامين و املاح بسيار زيادي كه دور ريخته مي شه پس چيزي نمي مونه كه شما بخوري شاعر گمنام :redface:
 

leanthinker

عضو جدید
کاربر ممتاز
درود

شاعر گمنام محرداد
:eek: منم خودم اب مرغ بيشتر دوست دارم ولي مشكل اينجاست :cry:

در مورد پخت بايد بگم براي پخت گوشت مرغ و سبزيجات يخ زده بهترين روش اينكه يخ اين مواد داخل قابلمه باز بشه چون ما عادت داريم اول گوشت يا مرغ و...... خارج يخچال قبل از پخت نگهداري مي كنيم بعد زماني كه يخ اين مواد باز شد يه اب خوني رنگ به نام شيرابه خارج مي شه كه اون شيرابه بيرون ريخته مي شه و بعد گوشت و مرغ ...... مي پزيم كه اين شيرابه حاوي ويتامين و املاح بسيار زيادي كه دور ريخته مي شه پس چيزي نمي مونه كه شما بخوري شاعر گمنام :redface:
درود
چه کنیم دیگه! شاعریم هیشکی دیوانمون رو چاپ نمیکنه!:)
واقعا خونی که از مرغ و گوشت میادبیرون ویتامین داره؟:hate::eek:
راستی چرا میگن اگه مرغ رو گذاشتی بیرون یخش باز شد نباید دوباره فریز کنی؟ بخاطر همینه؟
راستی دوستمون گفت مرغ رو با پوست بپزیم مگه نمیگن مرغها هورمون دارن و هورمون باعث میشه خانوما ریش در بیارن و آقایون عقیم بشن؟
شما که دکتری نظرت چیه نازیا؟
 

نازي_مو

عضو جدید
کاربر ممتاز
درود
چه کنیم دیگه! شاعریم هیشکی دیوانمون رو چاپ نمیکنه!:)
واقعا خونی که از مرغ و گوشت میادبیرون ویتامین داره؟:hate::eek:
راستی چرا میگن اگه مرغ رو گذاشتی بیرون یخش باز شد نباید دوباره فریز کنی؟ بخاطر همینه؟
راستی دوستمون گفت مرغ رو با پوست بپزیم مگه نمیگن مرغها هورمون دارن و هورمون باعث میشه خانوما ریش در بیارن و آقایون عقیم بشن؟
شما که دکتری نظرت چیه نازیا؟


اره ويتامين داره چون ويتامين و املاح و اسيد امينه هاي محلول در اب در اين شيرابه موجوده كه ما مي ريزيم بيرون بهتره كه مواد يخ زده مستقيم وارد قابلمه بشه يا شيرابه بيرون ريخته نشه

راستش منم زماني كه دانشجو بودم اساتيد ما مي گفتن نبايد با پوست بخوريد دقيقا به همون علتي كه گفتيد هورمون و در ضمن خوردن جگر مرغ هم خوب نيست اصلا نخوريد اخه بعضي ها عادت دارن كباب مي كنن مي خورن محرداد :razz:
 

leanthinker

عضو جدید
کاربر ممتاز
مرسی ناضی!!
اما نگفتی چرا نباید گوشتی که یخش باز شده رو دوباره فریزر کرد
می خوای خودم بگم؟ مثله اینکه درسات رو خوب نخوندی!;)
 

نازي_مو

عضو جدید
کاربر ممتاز
مرسی ناضی!!
اما نگفتی چرا نباید گوشتی که یخش باز شده رو دوباره فریزر کرد
می خوای خودم بگم؟ مثله اینکه درسات رو خوب نخوندی!;)

در اين مورد يكي به خاطر خارج شدن شيرابه و دليل ديگه نحوه انجماد كه در حالت دوباره انجماد كردن موجب به وجود اومدن كريستال هاي هسته بزرگ مي شه

چون در صعنت نوع انجماد خيلي مهمه چون چگونگي تشكيل كرسيتال هاي يخ در به وجود اومدن شيرابه اهميت زيادي داره و منجمد كردن مواد غذائي يه علم خاصي و تجهيزات ويژه مي خواهد درصورتيكه به نظرخيلي راحته اگه دوست داري توضيح بدم چون كمي تخصصي مي شه :que::(
 

leanthinker

عضو جدید
کاربر ممتاز
نه بابا ناذی خانم نگفتم انقد تخصصی بگی که!:cry:
یه کوچولو کتابای شما رو خوندم، یه جا گفته بود وقتی حیوان رو می کشن، یا میمیره، یکسری فعل و انفعالات در ماهیچه ها طی میشه که سرانجام به فاسد شدن ختم میشه..
البته زیاد یادم نمیاد مراحلش چی بود اما اولش سفت میشه و فکر کنم علتش اینه که آب میان بافتی خارج میشه... بعدش شل میشه، چون یه سری اسید ترشح میشه و ....
فکر می کنم دلیلش این باشه که وقتی یخ میزنه مرغ یا گوشت، این پروسه متوقف میشه اما نه کاملا...
اما اگر گذاشتیم یخش باز بشه ادامه پیدا میکنه. یه چیزی تو این مایه ها!!!
به هر حال مرسی اگه زیاد علمی بگی خانوم دکتر همیناهم یادم میره!!!;)
 

نازي_مو

عضو جدید
کاربر ممتاز
نه بابا ناذی خانم نگفتم انقد تخصصی بگی که!:cry:
یه کوچولو کتابای شما رو خوندم، یه جا گفته بود وقتی حیوان رو می کشن، یا میمیره، یکسری فعل و انفعالات در ماهیچه ها طی میشه که سرانجام به فاسد شدن ختم میشه..
البته زیاد یادم نمیاد مراحلش چی بود اما اولش سفت میشه و فکر کنم علتش اینه که آب میان بافتی خارج میشه... بعدش شل میشه، چون یه سری اسید ترشح میشه و ....
فکر می کنم دلیلش این باشه که وقتی یخ میزنه مرغ یا گوشت، این پروسه متوقف میشه اما نه کاملا...
اما اگر گذاشتیم یخش باز بشه ادامه پیدا میکنه. یه چیزی تو این مایه ها!!!
به هر حال مرسی اگه زیاد علمی بگی خانوم دکتر همیناهم یادم میره!!!;)

مي بينم كه به همه چي علاقه داري

اين پديده كه مي گي اسمش پديده جمود نعشي و در زمان يخ زدن متوقف مي شه و دوباره بعد از اون ادامه پيدا مي كنه ولي شما اگه دوباره مرغ منجمد كني اين پديده متوقف مي شه ولي دليل اصليش همين كه شما اگه مرغ دوباره منجمد كني باعث صدمه به سلول ها ي بافت مرغ شده و تخريب اين سلول ها ايجاد شيرابه بيشتري مي كنه و خارج شدن مواد مغذي بيشتر
 

نازي_مو

عضو جدید
کاربر ممتاز
ویتامین C به آسانی در ضمن پختن از بین می‌رود. به این ترتیب می‌توان این ویتامین را به عنوان شاخص شدت فرآیند پخت درنظر گرفت. اگر مقدار کمی ویتامین C از بین برود، می‌توان فرض کرد که فرآیند پخت، ملایم است و نقصان سایر مواد مغذی کم خواهد بود.
در پختن با حرارت مرطوب، ممکن است مواد مغذی به طرق مختلف از دست بروند.
مهم‌ترین عامل از دست رفتن مواد مغذی به خصوص ویتامین‌ها و مواد معدنی در جوشاندن، آب پخت است.
به علاوه، مواد مغذی در اثر حرارت و در معرض هوا از دست می‌روند. همان‌طور که گفته شد، یکی از این مواد ویتامین C است.


عمل آنزیم اکسیداتیو نیز موجب از دست رفتن مواد مغذی می‌شود و در این مورد نیز ویتامین C توسط چنین آنزیم‌هایی در مجاورت اکسیژن موجود در آب پخت به سهولت و سریع تخریب می‌شود. زیرا آنزیم‌ها در اثر حرارت، فعالیت خود را از دست می‌دهند. چنانچه مواد غذایی به خصوص سبزی‌ها را به جای قرار دادن در آب سرد و سپس حرارت دادن، به طور مستقیم وارد آب جوش کنند کاهش مواد مغذی توسط آنزیم‌ها بسیار کم می‌شود.

درصد حفظ ویتامین C در انواع سبزی‌ بعد از پخت به روش حرارت مرطوب
 

نازي_مو

عضو جدید
کاربر ممتاز
جوشاندن
به علت اینکه آب دارای گرمای ویژه بالایی است، محیط مناسبی برای انتقال حرارت به ماده غذایی است. همچنین دسترسی به آن آسان است. به همین دلیل از روش جوشاندن برای پخت بسیاری از مواد غذایی استفاده می‌شود. یکی از معایب آب برای پخت مواد غذایی آن است که حلال خوبی است و ممکن است ماده غذایی در آب مقدار قابل توجهی از مواد مغذی خود را از دست بدهد. مثلا سبزی‌ها را معمولا برای پخت می‌جوشانند و این امر موجب کاهش برخی از عناصر مغذی و ویتامین‌ها به خصوص ویتامین C می‌شود.
کاهش کاروتن سبزی‌ها در اثر جوشاندن ناچیز است. اما میزان قابل توجهی ویتامین B1 و C از بین می‌رود
.
 
Similar threads
Thread starter عنوان تالار پاسخ ها تاریخ
ن دانلود تحقيقات و سمينارها در زمينه صنايع غذائي صنایع غذایی 21

Similar threads

بالا