[شیرینی] - طرز تهیه بیسکویت مارمالادی

M I N A

دستیار مدیر مهندسی معماری
کاربر ممتاز

با کمی دقت و سلیقه می توان تغییری دلچسب در وعده های غذایی نظیر صبحانه ایجاد کرد.
مواد لازم:

آرد / 3 پیمانه (315 گرم)
بیکینگ پودر / 1 قاشق چایخوری (3 گرم)
نمک / 8/1 قاشق چایخوری
شکر / 2/1 پیمانه (75 گرم)
تخم مرغ / 1 عدد (55 الی 60 گرم)
کره (قطعه قطعه شده) / 1 پیمانه (160 گرم)
مارمالاد هویج / 200 گرم
بادام پرک شده / 150 گرم
روش تهيه:

آرد، بیکینگ پودر، نمک و شکر را روی سطحی با هم مخلوط کنید و به صورت یک کپه درآورید و در وسط آن یک حفره ایجاد کنید. تخم مرغ را در این حفره بشکنید و کره را دورتادور آن پخش کرده و با دست ورز دهید تا خمیری کاملاً یکدست و منسجم به دست آید. سپس در کاغذ آلومینیوم بپیچید و نیم ساعت در یخچال بگذارید. روی سطح صافی را مقداری آرد پاشیده و خمیر را به کمک وردنه به ضخامت نیم سانت باز کنید و به شکل مستطیل (به طول 30 و عرض 6 سانتی متر برش) دهید و روی سینی فر که از قبل با مقدار کمی روغن مایع چرب کرده اید، بچینید. از طول خمیر را از دو طرف به صورت رول یک بار بپیچید، وسط خمیر (بین دو رول) را با مقداری مارمالاد هویج پوشش دهید و روی آن بادام پرک شده بریزید و در طبقه وسط فری که از یـک ربع قبل با حرارت 350 درجه فارنهایت (175 درجه سانتی گراد) گرم کرده اید به مدت 10 الی 12 دقیقه قرار دهیـد تا زیر بیسکوئیت ها و روی بادام ها هم طلایی شوند. سپس از فر بیرون آورده بیسکوئیت ها را روی پنجره فلزی قرار دهید تا خنک شوند. سپس به ابعاد مورد نظر برش داده و در صورت تمایل روی آن مقداری پودر قند بپاشید.
بدانیم
درکل مقدار بیسکویت مارمالادی:
انرژی 3/3923 کیلوکالری
چربی 8/214 گرم
کربوهیدرات 3/423 گرم
پروتئین 9/81 گرم

 

Similar threads

بالا