روش جدید محققان برای بهبود سریع بیماران مبتلا به سکته مغزی

sheyda kashani

عضو جدید
کاربر ممتاز
روش جدید محققان برای بهبود سریع بیماران مبتلا به سکته مغزی


محققان علوم پزشکی در استرالیا روشی ابداع کردند که با استفاده از آن می توان مراحل بهبود بیماران مبتلا به سکته مغزی را تسریع کرد.








دانشمندان در دانشگاه ویکتوریا در ملبورن استرالیا اعلام کردند با استفاده از تکنیک حرکات ریز و ساده در دستان و سپس تصویر سازی در ذهن می توان بهبود این دسته از بیماران را تسریع کرد. در این روش از تحریک مغناطیسی نیز استفاده می شود که بیمار را برای تصویر سازی ذهنی از حرکات دست، آگاه می کند.محققان بر این باورند که با این روش می توان بخش های مربوط به حرکت را در مغز انسان، فعال تر کرد و آنها را برای راه انداختن دوباره حرکات بیمار، تحریک کرد.


سکته مغزی یک آسیب حاد مربوط به سیستم عصبی است که در آن، جریان تامین کننده مواد مغذی و اکسیژن قسمتی از مغز قطع می شود.در نتیجه ، عملکرد عصبی ناحیه آسیب دیده مختل می شود.لازم به ذکر است قطع جریان خون معمولا در شریان ها اتفاق می افتد ، اما می تواند وریدها را نیز درگیر کند.سکته مغزی یک مساله اورژانسی پزشکی است که می تواند به آسیب موقتی عصبی و حتی مرگ منجر شود، در صورتی که سریع و به موقع تشخیص و درمان نشود. سومین علت مرگ و ناتوانی در ایالات متحده و کشورهای صنعتی اروپایی است.به طور متوسط هر چهل و پنج ثانیه یک سکته مغزی اتفاق می افتد و هر سه دقیقه یک نفر را می کشد.


از هر پنج مرگ ناشی از سکته مغزی ، دو مورد در مردان و سه مورد در زنان اتفاق می افتد.عوامل خطراین بیماری شامل افزایش سن، افزایش فشارخون، دیابت، کلسترول بالا و سیگار کشیدن است.علائم این بیماری عبارتند از کرختی یا ضعف ناگهانی خصوصا در یک طرف بدن، تکلم مشکل یا صحبت کردن نامفهوم، اشکال در دید در یک یا هر دو چشم، سرگیجه و فقدان تعادل ناگهانی ، کاهش یا از دست دادن هوشیاری، درد قفسه سینه و تنفس کوتاه که سه علامت آخر، بیشتر در زنان دیده می شود. فشارخون بالا مهم ترین عامل خطر برای این بیماری است.
 
بالا