خواص کینوا

sara19990

عضو جدید
کینوا، معروف به خاویار گیاهی هم از این دست غلات محسوب می‌شود و به نوعی می‌توان گفت؛ با وجود دارا بودن خواص فراون مورد کم لطفی قرار گرفته است.
کینوا غله‌ای است که آن را به‌خاطر دانه‌های خوراکی اش کشت می‌کنند.

در واقع کینوا غله‌ی واقعی نیست، بلکه شبه‌غله است.

به عبارت دیگر، کینوا اساسا دانه است، اما شبیه غلات آماده و مصرف می‌شود؛ در گذشته، در امپراتوری اینکا (یک امپراتوری از سرخ‌پوستان آمریکای جنوبی)، کینوا محصول خیلی مهمی بود.

فواید دارویی و درمانی کینوا در طب سنتی برای بدن

1. نوزادان و کودکان

2. جنین و زنان باردار

3. دوران شیردهی

4. بدنسازی

5. دیابت و قند خون

6. لاغری و کاهش وزن

طبع کینوا

کینوا سرشار از آنتی اکسیدان، ویتامین B1، ویتامین B2، ویتامین B3، ویتامین B6، فولات، ویتامین E، کلسیم، پتاسیم، منیزیم، منگنر، فسفر، آهن، روی، اسید های چرب امگا 3، فیبر و پروتئین است.

کینوا را به صورت پخته شده برای تهیه انواع سوپ، سالاد، برگر گیاهی بدون گوشت، کتلت و صبحانه با کینوا استفاده می کنند.

کینوا خام را برای تهیه جوانه کینوا استفاده می کنند که آن را می توان برای تهیه انواع سوپ و سالاد به کار برد.

آرد کینوا را برای تهیه و تولید بیسکویت و پاستا استفاده می کنند.

غذاهایی که با کینوا می تونید درست کنید:

سوپ خامه‌ای کینوا قرمز
quinoa-soap.jpg

سالاد کینوا و کیل با سس بادام

quinoa-salad.jpg

طرز پخت کینوا​


دانه‌های کینوا تا حدودی مانند برنج پخته می‌شوند. کافی است یک پیمانه از آن‌ها را با دو برابر آب درون قابلمه بریزید و به مدت ۱۵ دقیقه روی شعله ملایم قرار دهید تا آب آن تمام شود.

طرز تهیه غذا خوشمزه در آپ کوک

می‌توانید از روغن زیتون، آب لیمو یا نارنج و ادویه هم برای طعم بهتر استفاده کنید. همچنین می‌توانید برای بهتر شدن طعم کینوا به جای آب ساده، از آب مرغ یا گوشت استفاده کنید.

برای آن که دانه کینوا بافت خود را از دست ندهد و له نشود، می‌توان حجم معین آب را در چند مرحله به قابلمه اضافه کرد. علاوه بر این می‌توانید از این گیاه در تهیه سالاد، کتلت، برگر، سوپ کینوا و دیگر غذاها هم استفاده کنید.
 

Similar threads

بالا