انتقال حرارت در مخازن همزن دار

DIAB

عضو جدید
سلام می خواستم بدونم برای انتخاب کویل یا ژاکت برای ظروف هم زن دار چه معیار هایی وجود داره یعنی کی کویل انتخاب می شه کی ژاکت ؟
اگه استانداری چیزی معرفی کنید ممنون می شم
 

designchem

متخصص طراحی دستگاههای تبادل حرارت
کاربر ممتاز
سلام طبق گفته guide line شرکت اکسون:کویلها نسبت به ژاکتها به خاطر قیمت پایین تر و قابلیت طراحی در فشار عملیاتی بالاتر وضریب انتقال حرارت داخلی بالاتر ترجیح داده میشوند.کویلها برای سیالت با ویسکوزیته کمتر مفید میباشند ولی برای مایعاتی که گرفتگی ایجاد میکنند مناسب نیستند.و برای سیلات با ویسکوزیته بالا ژاکتها مناسب هسنتد.مفصلش رو خودتون تو اکسون بخوونید طراحیشون هم کامل هست:

http://www.4shared.com/office/QIEF4rki/Dp13f_2.html
 
  • Like
واکنش ها: DIAB

msc.chem87

عضو جدید
سلام design chem عزیز اگر امکان داره شما و یا یکی از دوستان کتاب اکسون مربوط به طراحی حرارتی مخازن همزن دار رو برای دانلود بذارید.
 

Similar threads

بالا