سلام می خواستم بدونم برای انتخاب کویل یا ژاکت برای ظروف هم زن دار چه معیار هایی وجود داره یعنی کی کویل انتخاب می شه کی ژاکت ؟
اگه استانداری چیزی معرفی کنید ممنون می شم
سلام طبق گفته guide line شرکت اکسون:کویلها نسبت به ژاکتها به خاطر قیمت پایین تر و قابلیت طراحی در فشار عملیاتی بالاتر وضریب انتقال حرارت داخلی بالاتر ترجیح داده میشوند.کویلها برای سیالت با ویسکوزیته کمتر مفید میباشند ولی برای مایعاتی که گرفتگی ایجاد میکنند مناسب نیستند.و برای سیلات با ویسکوزیته بالا ژاکتها مناسب هسنتد.مفصلش رو خودتون تو اکسون بخوونید طراحیشون هم کامل هست: