ارشد94

وضعیت
موضوع بسته شده است.

r.mob

عضو جدید
سلام دوستان
کسی کتاب بانک سوالات مکانیک دهه 90 را دیده یا خریده؟
چجور کتابیه؟
ممنون میشم راهنمایی کنید

من کتابی که سنجش منتشر کرده رو دیدم . واقعا خوب بود .
همه دوره های کنکور رو توش داشت با پاسخ تشریحی . واقعا خوب بود . اگه منظورت اونه که خیلی خوبه
 

Abolfazl6776

عضو جدید
سلام . منظورتون از 504 خوندن چیه ؟ فقط 504 کلمه رو بلدی ؟
504 رو اگه کامل بلد باشی تقریبا باید اکثر سوالا رو جواب بدی .
البته توجه کنی گفتم کامل بلد باشی ، یعنی هر درسی رو تمام کلمات داخل متن و ریدینگ و تمرینات و مترادفها و سوالات که این کار 1 ماه 2 ماه نیست .
اگه در این حد بلد باشی میتونی به اکثر سوالا جواب بدی .
اگه اینجوری بلد باشی یه چیزی حدود 5000 - 6000 تا کلمه یاد میگیری.

نه مهندس
من قبلا کلاس زبان میرفتم خودم شخصا از روی فلش کارت 504 لغت رو همش رو حفظ کرده بودم ، منم مسئله م همینه ؟؟
سر جمع باید چیا رو بلد باشم ؟؟؟؟؟؟
سرعت تو حفظ کردن بالاست مخصوصا لغت خخخخخخ ، الان قشنگ تا کنکور میتونم 1000 تا لغت دیگه هم حفظ کنم

راستی واسه گرامر یه جزوه دارم از پارسه که خیلی هاش رو بلدم ، به نظرت کافیه ؟؟؟؟؟؟؟
 

r.mob

عضو جدید
نه مهندس
من قبلا کلاس زبان میرفتم خودم شخصا از روی فلش کارت 504 لغت رو همش رو حفظ کرده بودم ، منم مسئله م همینه ؟؟
سر جمع باید چیا رو بلد باشم ؟؟؟؟؟؟
سرعت تو حفظ کردن بالاست مخصوصا لغت خخخخخخ ، الان قشنگ تا کنکور میتونم 1000 تا لغت دیگه هم حفظ کنم

راستی واسه گرامر یه جزوه دارم از پارسه که خیلی هاش رو بلدم ، به نظرت کافیه ؟؟؟؟؟؟؟

آخه مهندس جان . اون فلش کارت ها فقط 504 تا کلمه رو داره .
یه چیزی هم در مورد زبان اینه که شما هرچقدر دایره کلماتت بیشتر باشه تو کنکور بیشتر احتمالش هست که بتونی سوالا رو جواب بدی.یعنی اگه 504 رو هم بلد باشی هیچ تضمینی نیست که کل تستا رو بزنی فقط احتمالش بالاتر میره .
شما اگه 504 رو بلدی ( به طور کامل کل کتاب) برو سراغ 1100 .( من خودم الان ترم 3 IELTS هستم )
در ضمن شما میتونی کتاب ذره بین رو هم دانلود کنی که اونم مخصوص زبان کنکور مکانیک هست.
 

crb7

عضو جدید
سلام به همگی
امیدوارم حالتون خوب باشه.
دوستان برای زبان چیکار می کنید؟من دیروز همایش سنجش و دانش رفته بودم.جو تبلیغاتیشون منو گرفت در حد تیم ملی طرف رشتش حقوق بود با زبان 87 و دروس تخصصی 15 و غیر تخصصی 5- رتبش شده بود 50!!:eek:
گفتم از شما بپرسم ببینم چیکار میکنین؟کلاسای قاسمی تو مشهد واسه زبان چطوریاس؟کسی رفته تا حالا؟اصلا واسه زبان وفت بذارم یا نه؟زبانم بد نیس.کانون زبان رو تا آخرش رفتم:) ولی انصافا سوالای ارشد خیلی سختن:confused:
کسی این سوال ما رو جواب نداد؟کسی تجربه کلاس داره؟برم یا خودم بخونم؟اصلا این کلاسا به درد میخوره یا فقط پول می گیرن؟
 

savar

عضو جدید
درود بر دوستان ارشدی . . .

کسی میتونه محبت کنه بگه به طور خلاصه چه فصل هایی از کنکور مهم و در اولویت هستند؟

امار و ارقام نباشه. کسی که از دوستانشون در مقطع ارشد پرسیدند ، به طور خلاصه و کلی بگه چه فصل هایی از این 17 درس مربوطه به طراحی کاربردی چی هست.

من روزی 10 ساعت مطالعه داشتم از 15 تیرماه. فاز چهارم خوندن درس هام هم از شنبه شروع میشه و 5 تا کتاب مونده ( ریاضیات مهندسی _ سیالات_دینامیک ماشین _کنترل و مقاومت2 ) تا برم سراغ دوره. و تست دوباره. آبان و آذر رو برای مرور کتاب هام گذاشتم و و دی ماه رو برای فقط تست های بیشتر.
تا به امروز هم روزی 2 ساعت زبان میخونم. کتاب هام هم فقط مدرسان شریف هست.

هر موقع هم خسته میشم فقط زبان میخونم حالم اساسی جا میاد:D

یه نکته دیگه اینکه من 32 سالم هست و علمی کاربردی هستم و مثل اکثر شما سراسری و یا آزاد نبودم بنابراین پایه ام نسبت به اکثریت شما دوستان ضعیف هست اما توی این 2 ماه و نیم جبران کردم و این ماراتن بنده تا ارشد ادامه خواهد داشت چون باید قبول بشم و شکی هم نیست. پس دوستان ناامید نشن و با قدرت به مسیرشون تا فتح ارشد ادامه بدن.

هر وقت از درس دلسرد شدید یا به سراغ درسی که حالتون رو جا میاره ( مثل خودم زبان ) برید یا ادامه ندید و یکی دو ساعتی از درس فاصله بگیرید و در محیط ارامی قدم بزنید. تغذیه به نظرم واقعا مهم هست_ آب خیلی بنوشید و مدام با هدفتون همراه بشید تا از درس منحرف نشید.

در بحث گرامر زبان اگر DVD مدرسان رو گیر بیارید و ببنید به نظر من عالی هست. در باب دیگر دروس من این کتابهای مدرسان رو بسیار باهاشون خوب مچ شدم:
اجزا ماشین _مقاومت مصالح_استاتیک_معادلات_حرارت_دینامیک_ زبان تخصصی و

اما با کتابهای ارتعاشات ، ریاضیات 1و2 ، ترمو، زبان عمومی نتونستم ارتباط صمیمی;) برقرار کنم.

5 تا درس هم مونده.


امیدوارم این پر حرفی ها مفید واقع بشه. ببخشید . . .

اون سوال ما رو هم جواب بدید لطفا . . .


سپاس از شما . . .
 

mech.shima

دستیار مدیر مهندسی مکانیک
کاربر ممتاز
سلام به همه دوستان عزیز
اینکه همه راجع به زبان حرف میزنن یه مقداری برای من دغدغه ایجاد میکنه
من اصلا رو زبان وقت نذاشتم
زبانمم اصلا قوی نیست
هرچند تا یک ماه پیش میخوندم از رو ایلتس اما نتونستم ادامه اش بدم
اگه بخوام در حد 10درصد بزنم به نظرتون به صرفه هست؟!برای 10درصد باید چیارو خوند؟!
 

peyman9999

عضو جدید
این دغدغه زبان سر اینه که موضوع تراز و اینجور چیزا شروع شد و آخرش هم به نتیجه نرسیدیم که 5 درصد زبان با 0 درصدش تو اختلاف تراز تاثیر زیادی داره یا نه.

اگه نداشته باشه 10درصد زبان میشه یک تست ریاضی یا دینامیک.که فعلا با این فرض رو زبان وقت نمیذارم.
 

MohammadAli.E

عضو جدید
این دغدغه زبان سر اینه که موضوع تراز و اینجور چیزا شروع شد و آخرش هم به نتیجه نرسیدیم که 5 درصد زبان با 0 درصدش تو اختلاف تراز تاثیر زیادی داره یا نه.

اگه نداشته باشه 10درصد زبان میشه یک تست ریاضی یا دینامیک.که فعلا با این فرض رو زبان وقت نمیذارم.

سلام
با اطمینان کامل میگم ۱۰ درصد زبان با ۵ درصد ریاضی هیچ فرقی با هم ندارند. تقریبا ۳ تا تست زبان برابر با ۱ تست ریاضی هست.
 

mohammadbn

عضو جدید
سلام بچه ها. من تازه اومدم تو بحث. آقا من یه سوال اساسی دارم درباره سرعت خوندن، نمیدونم همه اینطوری هستید یا من اینطوریم. من توی 1.5 ساعت درس خوندن مثلا از کتاب سیالات راهیان ارشد یا ترمودینامیکش میتونم 4 صفحه یا 5 صفحه بخونم. البته هر موضوی رو 2-3 بار میخونم و روش فکر میکنم و تکرار میکنم. شما سرعتتون چطوره؟؟؟
 

khorshid_mech

عضو جدید
سلام بچه ها. من تازه اومدم تو بحث. آقا من یه سوال اساسی دارم درباره سرعت خوندن، نمیدونم همه اینطوری هستید یا من اینطوریم. من توی 1.5 ساعت درس خوندن مثلا از کتاب سیالات راهیان ارشد یا ترمودینامیکش میتونم 4 صفحه یا 5 صفحه بخونم. البته هر موضوی رو 2-3 بار میخونم و روش فکر میکنم و تکرار میکنم. شما سرعتتون چطوره؟؟؟

سلام نگران نباشید تو ارشد مکانیک مهم کیفیته.دوست منم مثل شماست.
الان من استاتیکو تموم کردم دیروز با همون دوستم سارنیا داشتیم سوالای ارشد 93 رو میزدیم منی که از اون زودتر تموم کرده بودم و جلوترم تو همه ی درسا! تقریبا من دوبرابرش درس خوندم
ولی اون 4 تا سوال استاتیکو قشنگ همشو درست زد روانی! و من از 4 تا فقط دوتاشو درست زدم!!! و منم دیروز تصمیم گرفتم عمیق و دقیق تر از این به بعد بخونم .نه سریع و بی کیفیت! و سوالای ریاضی 1 رو 4 تاشو کامل زد و من فقط تونستم یکی رو حل کنم تو 8 دقیقه!!!!:biggrin:
 

r.mob

عضو جدید
[h=1]چگونه رتبه یک کنکور کارشناسی ارشد مکانیک شدم؟[/h]

رشته مکانیک یکی از محبوب‌ترین، پرمتقاضی‌ترین و در عین حال به گفته برخی از همین متقاضیان یکی از سخت‌ترین رشته‌های فنی ـ مهندسی به شمار می‌رود. این بار به سراغ رتبه یک این رشته رفته‌ایم تا از او درباره این رشته، گرایش‌هایش و چگونگی مطالعه برای آزمون ارشد بپرسیم.
حسین مرادیان کارشناسی‌اش را در دانشگاه صنعتی شریف گذارنده و بعد از آن با کسب رتبه یک آزمون ارشد 90 گرایش طراحی کاربردی رشته مکانیک در همان دانشگاه مشغول به تحصیل است. اگر شما امسال داوطلب ورود به این رشته هستید، این گفت‌و‌گو را از دست ندهید.


از تابستان شروع کردم
معمولا بچه ها از تابستان شروع می‌کنند؛ برخی از اول تابستان و برخی از اواخر آن. من از اواسط تابستان شروع کردم. شروع به مطالعه برای هر فرد متفاوت است. بعضی‌ها از ترم 6 خواندن را شروع می کنند و هنوز واحدهایی را دارند که باید بگذرانند. این عده وقت شان کمتر و کارشان سخت تر است. برای همین باید زودتر شروع کنند.
یکی سری دوستان هم هستند که در پاییز وقت بیشتری دارند، این ها اگر دیرتر هم شروع کنند مشکلی برای شان پیش نمی آید. اما در مجموع بهتر است در تابستان تا حدی درس ها را پیش برد.

اولویت را به زبان ندهید!
زبان برای گرایش های اصلی مکانیک که علاقمندان زیادی هم دارد، ضریب یک دارد. با توجه به وقت محدود و سوالات بالا، اکثر بچه های مکانیک این درس را کنار می گذارند و یا زمان خیلی کمی به آن اختصاص می دهند. مثلا من با اینکه توانستم رتبه یک را کسب کنم، درصد زبانم سه یا پنج درصد بود!
به بچه هایی که سطح زبانشان خوب نیست حتی برای دوان آماده سازی هم توصیه می شود وقتی زیادی برای زبان صرف نکنند. ولی دوستانی که در سایر درس ها هم ضعف دارند و در جلسه آزمون وقت اضافی می آورند، بهتر است وقتی را هم به سوالات زبان اختصاص دهند. با توجه به این که تعداد بسیار زیادی از بچه ها این درس را نمی زنند، اگر شما یک درصد خوبی در درس زبان داشته باشید، می تواند تراز خوبی ب
ه شما بدهد. اما باید توجه کرد اولویت با بقیه درس‌هاست.

این درس ها تاثیرگذارند
مهمترین درس‌ها برای گرایش طراحی کاربردی، جامدات و برای گرایش تبدیل انرژی، حرارت و سیالات است. ولی در کل می توان گفت بچه ها در درس سیالات در تمامی گرایش ها ـ با توجه به این که به نسبت سطح سوالات آن مفهومی‌تر و کم تر نیاز به محاسبات دارد و نیاز به صرف زمان کمتری هم هست ـ نتیجه می‌گیرند.

از رتبه برترهای سال قبل مشاوره گرفتم
من در همان موسسه هایی که برای آزمون ثبت نام کرده بودم، مشاور هم داشتم؛ ولی بیشتر سعی می کردم از رتبه برترهای سال قبل که در دانشگاه حضور داشتند استفاده کنم و توانستم مطالب مفیدی از آن ها یاد بگیرم. طبیعتا خودم هم سعی کردم این تجربیات را به بقیه منتقل کنم. در این بین سعی می کردم مطالب مشاوره ای مانند نحوه مطالعه و ... را هم از سایت ها بگیرم و با دید باز به سمت کنکور بروم.
مطالعه؛ روزی 4 درس، هر درس 2 ساعت
از ابتدا سعی کردم زمان مطالعه ام را به صورت پلکانی افزایش دهم. با توجه به این که مهرماه نیز کلاس های دانشگاهی‌ام شروع می شد، سعی می کردم در تابستان، 60 – 70 درصد مطالب را حداقل یک بار مطالعه کنم. معمولا روزهایی که وقتم آزاد بود سعی می کردم سه چهار درس را بخوانم و برای هر درس هم حداکثر 2 ساعت زمان بگذارم. طبیعتا از دور دوم هم که شروع کردم به خواندن مطالب، سعی کردم خلاصه نویسی، مرور مطالب قبلی و تست زنی را هم داشته باشم.
چون هر روز فرصت مطالعه نداشتم، در تابستان سعی کردم هر هفته به صورت میانگین 40 ساعت مطالعه داشته باشم. بعد از تابستان هم تا مدتی مانده به کنکور سعی می‌کردم روزانه حدود 7 تا 8 ساعت مطالعه کنم.

استراحت کافی، بازدهی بالا
من روزانه هشت ساعت زمان برای مطالعه داشتم. دو نوبت مطالعه را به صبح اختصاص می‌دادم و ظهرها حتما استراحت داشتم. سعی‌ام این بود که بیشتر از زمان‌های مفید استفاده کنم. صبح‌ها و بعد ظهرها زمان مفیدی برای مطالعه هستند. معمولا دو سه ساعت بین روز استراحت داشتم و بین هر نوبت مطالعه هم سعی می‌کردم حدود نیم ساعت استراحت کنم.
آزمون های آزمایشی من نیز هر دو هفته یک بار برگزاری می شد و سعی می کردم بعد از هر آزمون، حداقل یک روز را استراحت کنم.
 

r.mob

عضو جدید
خلاصه نویسی:


با توجه به درخواست بسیاری از داوطلبان توضیحاتی در رابطه با خلاصه نویسی در این بخش ارائه می شود.
خلاصه برداری می­تواند استرس شما را در زمان نزدیک به به کنکور کاهش دهد و خطر فراموش کردن مطالب کلیدی را بر طرف کند. شما همواره اطمینان دارید که نکات مهمی را که فراموش می کنید می‌توانید در کمترین زمان با مراجعه به خلاصه ها یاداوری کنید.از دیگر فواید خلاصه نویسی می توان به موارد زیر اشاره کرد:
- با توجه به اینکه خلاصه ها حجم کمی دارا می باشند، به راحتی قابل حمل بوده و بنابراین شما می توانید از زمان های مرده خود مثلا در اتوبوس، مترو استفاده کرده و آنها را مطالعه کنید.
- خلاصه ها به نوعی چکیده مهمترین مطالب مورد توجه برای آزمون می باشند. نوشتن نکات مهم و مرور چندین باره آنها قطعا شما را در درک حداکثری مفاهیم کمک می کنند.
- در زمان نزدیک به کنکور که زمان مطالعه شما به سرعت رو به اتمام هست. مرور خلاصه ها بهینه ترین روش برای مرور مطالب است. طبیعتا داوطلبینی که خلاصه های جامع و در عین حال کم حجم داشته باشند، زمان بیشتری برای تست زنی خواهند داشت.


مهمترین نکاتی که در خلاصه نویسی باید رعایت شود:

1- خلاصه نویسی با کپی برداری محض از کتب درسی تفاوت دارد. در خلاصه نویسی تنها مطالب مهمی که فکر می کنید امکان فراموش کردن آن را دارید باید نوشته شوند. برای مثال در خلاصه نویسی درسی مثل دینامیک نوشتن قانون نیوتون که مسلما بلد هستید نیازی نیست. در صورتی که بخواهید تمامی مطالب مهم را بنویسید خلاصه شما حجیم شده و کارایی خود را از دست می دهد.
2- خلاصه نویسی تا حد زیادی شخصی است. هر چند خواندن خلاصه های دوستان شما و یا کسانی که رتبه های خوب کسب کردند می تواند برای شما مفید باشد. اما بهتر است شما بسته به توانایی خود در هر درس در حین فراگیری آن خلاصه برداری کنید. طبیعتا فهمیدن آنها برای شما راحت تر است.
3- خلاصه نویسی لزوما تهیه یک دفترچه جداگانه برای مطالب مهم نیست. خصوصا برای داوطلبینی که زمان کافی برای مطالعه تمام مطالب و مرور مجدد آنها را ندارند، خط کشیدن زیر مطالب مهم در کتب کمک آموزشی و جزوات و یا حاشیه نویسی می تواند نقش خلاصه نویسی را ایفا کند.
4- خلاصه نویسی در تمامی درس ها لازم نیست.برخی از دروس مانند دروس باکس سیالات و یا درس معادلات و مقاومت، روابط و مفاهیمی دارند که باید همواره بخاطر داشت مثل انواع معادلات درجه اول و دوم در درس معادلات. این دروس شدیدا نیاز به خلاصه نویسی دارند. اما برخی دیگر از دروس مثل دینامیک هستند که بیشتر به مهارت حل مسئله بر میگردد تا حجم بالای روابط. برای این دروس خلاصه نویسی ممکن است چندان ضروری نباشد.
5- بهتر است قبل از تهیه خلاصه به سوالات کنکور چند سال نگاه بیندازید و آنها را تمرین کنید تا بدانید کدام نکات مهم تر هستند.خلاصه های شما تا زمان کنکور می توانند کم و یا زیاد شوند. شما برخی مطالب مهم را به آن اضافه می کنید و برخی را حذف می کنید.بنابراین سعی شود مطالب در حجم کم و مرتب نوشته شود.
6- مطالعه مستمر خلاصه ها خصوصا قبل از آزمون های آزمایشی و در فواصل زمانی مشخص می تواند در نتیجه گیری بهتر شما و افزایش اعتماد به نفس شما تاثیر زیادی داشته باشد.
 

r.mob

عضو جدید
[h=2]برنامه ريزي[/h]
مهمترین عواملی که باعث اجرا نشدن برنامه داوطلبان می‌شود، این است که آنان واحد زمانی برنامه ریزی را ساعت به ساعت یا روز به روز در نظر می‌گیرند. این گونه برنامه‌ها اشتباهاتی دارند چرا که در زندگی روزانه ما استثناهای زیادی وجود دارد وآنها باعث می‌شوند که ما نتوانیم هرروز دریک ساعت مشخصی همان کار را انجام دهیم. زمانیکه برنامه ما در یک روز به دلیل حوادث و یا کارهای پیش بینی نشده، اجرا نشود برای همیشه روی کاغذ باقی می‌ماند. توصیه اینجانب، یک برنامه هفتگی است، برنامه یک هفته‌ای مناسب ترین و بهترین برنامه است در این برنامه می‌توانیم ضعف‌ها و قوتهای روزهای بعد را جبران کنیم.
از محاسنات برنامه هفتگی این است، هنگامی که ساعات مطالعه دروسی مختلف را درطول هفته جمع آوری می‌کنید. تازه متوجه می‌شوید که آیا درسی را بیش از اندازه لازم مطالعه کرده‌اید یا نه؟ در مقابل زمانیکه کار خود را روزانه بررسی می‌کنید متوجه یک جانبه گری‌ها و اشکالات کلی کارتان نمی‌شوید. اما وقتی عملکرد خود را در طول هفته بررسی می‌کنید تا حدود زیادی تعادل و عدم تعادل کارهایتان مشخص می‌شود. زمان مطالعه شما بسته به ویژگی شخصیتی شما، میزان وقت آزاد شما و تسلط شما به مطالب دارد. و شما بهترین فردی هستید که می توانید این زمان را مشخص کنید. تنها اصلی که باید به آن توجه کرد افزایش تدریجی زمان مطالعه تا رسیدن به حد مطلوب به شرط حفظ بازدهی می باشد.

شما در برنامه ریزی می‌توانید هر درسی را به طور متعادل و به اندازه اهمیت همان درسی مطالعه نمایید و با توجه به نقاط قوت و ضعفتان در آن درس و اهمیتی که در کنکور دارد ساعت مطالعه آن درس را تنظیم کنید. بهتر است در یک روز بیش از 2 الی3 ساعت به یک درس اختصاص ندهید. همچنین با توجه به حجم و تنوع بالای مطالب ترجیحا مطالعه هیچ درسی را به ماه های آخر موکول نکنید. لازم به ذکر است که:

1- در برنامه ریزی خود شما‌اید که از جزئیات کارتان آگاهی دارید ونگران سرنوشت خود هستید.

2- در کنکور رقیب اصلی شما، خود شمااید نه دیگران. سالمترین، صحیح ترین ومؤثرترین نوع رقابت، رقابت انسان با خودش است شما باید دائماً تلاش کنید قابلیت ها وتوانایی‌های خود را بالا ببرید
 
بچه ها سلام.وقتتون بخیر من کنکور رشد دارم ولی احساس میکنم به یه مشاور که در کنارم باشه خیلی نیاز دارم..یه مشاور اینترنتی..ایا کسی هست که رتبه اورده باشه در عین حال مث من پایه و معدل ضعیفی داشته باشه؟؟؟؟
کجا میتونم رتبه های برتری که مشاوره اینترنتی میدن رو پیدا کنم؟؟؟؟
کی میدونه؟؟؟؟
 

ehsan esf

عضو جدید
سلام نگران نباشید تو ارشد مکانیک مهم کیفیته.دوست منم مثل شماست.
الان من استاتیکو تموم کردم دیروز با همون دوستم سارنیا داشتیم سوالای ارشد 93 رو میزدیم منی که از اون زودتر تموم کرده بودم و جلوترم تو همه ی درسا! تقریبا من دوبرابرش درس خوندم
ولی اون 4 تا سوال استاتیکو قشنگ همشو درست زد روانی! و من از 4 تا فقط دوتاشو درست زدم!!! و منم دیروز تصمیم گرفتم عمیق و دقیق تر از این به بعد بخونم .نه سریع و بی کیفیت! و سوالای ریاضی 1 رو 4 تاشو کامل زد و من فقط تونستم یکی رو حل کنم تو 8 دقیقه!!!!

خيلي كم بچه ها هستن كه الان كه كنكور 93 را بذاريد جلوشون بتونن اين طور جواب بدن
چون اغلب تا الان مطالعه ي صرف روي مباحث درسي داشتن و كمتر تست زدن

به نظر من خيلي بهش فك نكن وقتي دوره ي تست زنيت شروع بشه به طور چشم گيري توانت براي تست زدن بالا ميره
ولي پست خوبي بود چون حسادت منو تحريك كرد ههه و اين خودش باعث ميشه خيلي بهتر بخونم
ممنون
(نظر شخصي)
 

mohammadbn

عضو جدید
سلام نگران نباشید تو ارشد مکانیک مهم کیفیته.دوست منم مثل شماست.
الان من استاتیکو تموم کردم دیروز با همون دوستم سارنیا داشتیم سوالای ارشد 93 رو میزدیم منی که از اون زودتر تموم کرده بودم و جلوترم تو همه ی درسا! تقریبا من دوبرابرش درس خوندم
ولی اون 4 تا سوال استاتیکو قشنگ همشو درست زد روانی! و من از 4 تا فقط دوتاشو درست زدم!!! و منم دیروز تصمیم گرفتم عمیق و دقیق تر از این به بعد بخونم .نه سریع و بی کیفیت! و سوالای ریاضی 1 رو 4 تاشو کامل زد و من فقط تونستم یکی رو حل کنم تو 8 دقیقه!!!!:biggrin:
ممنون خانم. شماها سرعت خوندنتون چطوره؟ مثال میزنید؟ من میتونم سریع تر بخونم اما حس میکنم کیفیت پایین میاد. حالا دقیقا نمیدونم این کند خوندن واقعا با کیفیت تره یا نه.
 

saeedhashemi1371

عضو جدید
سلام نگران نباشید تو ارشد مکانیک مهم کیفیته.دوست منم مثل شماست.
الان من استاتیکو تموم کردم دیروز با همون دوستم سارنیا داشتیم سوالای ارشد 93 رو میزدیم منی که از اون زودتر تموم کرده بودم و جلوترم تو همه ی درسا! تقریبا من دوبرابرش درس خوندم
ولی اون 4 تا سوال استاتیکو قشنگ همشو درست زد روانی! و من از 4 تا فقط دوتاشو درست زدم!!! و منم دیروز تصمیم گرفتم عمیق و دقیق تر از این به بعد بخونم .نه سریع و بی کیفیت! و سوالای ریاضی 1 رو 4 تاشو کامل زد و من فقط تونستم یکی رو حل کنم تو 8 دقیقه!!!!:biggrin:

این خانوم سارنیا خیلی کارش درست هستش!
ولی به نظر من الان خیلی زود هستش که شما بتونی چهار تا تست ریاضی یک رو درست بزنی اونم تو وقت مشخص خودش
شما فقط و فقط باید بتونی روز کنکور به نقطه ای برسی که ماکسیمم توانایی شما باشه حتی اگه یک روز قبلش هم برسی روز کنکور کمی از توانایی شما کم میشه!!!
با تست زدن و جلو رفتن قطعا مشکل سرعت هم حل میشه
نمیخاد نگران باشید
در مورد زبان هم به نظر من به جای اینکه بخاین زبان رو ده درصد بزنین یه سوال ریاضی رو جواب بدین
خیلی راحت تر هستش!!!
 
من ترم هفتمم و این ترم ارتعاشات..ترمودینامیک 2..مقدمه ایی بر اجزای محدود و کنترل اتوماتیک رو برداشتم..بنظرتون اینا رو چجوری بخونم که برا کنکور امادگی لازمو داشته باشم؟؟؟؟؟؟؟؟کلاسام شنبه و یک شنبه اس..بچه ها من اول کارم با یه پایه و معدل ضعیف ولی دلم دانشگاه شریف رو میییخوووواد...لطفا کمکم کنید چکار کنم سال دیگه این موقع بیشترین احساس رضایت رو از خودم داشته باشم
 

r.mob

عضو جدید
سلام نمیدونم چرا انقدر به زبان حساس شدیم

چرا برای زبان وقت بذاریم ؟

1- این که میشه تو 5 دقیقه %33 تست زبان رو به راحتی زد
2- چون کمتر کسی تو کنکور تست زبان رو میزنه پس اگه کسی بتونه اون 33 % رو بزنه تو ترازش خیلی تاثیر میزاره
3- زبان درس حفظ کردنی که احتیاج به فرمول نداره
4- همیشه کنکور با زبان شروع میشه که اگه بتونیم بزنیم تو روحیمون تاثیر زیادی میزاره

چرا برای زبان وقت نذاریم

1- برای زبان هیچ کتاب مشخصی وجود نداره که بگی اگه اینو بخونم میتونم به تستای زبان جواب بدم
2- خوندن زبان برای کسی که قبلا کار نکرده سخت هست که یه چیزی حدود 3000 تا کلمه برای اون 10 تا تست باید بلد باشه تا شاید بتونه جواب بده
3- وقت گذاشتن بیش از حد برای زبان باعث میشه وقت بقیه درسا رو هدر بدیم
4- تقریبا هیچ کدوم از کسایی که رتبشون بالا شده تستای زبان رو نزدن و توصیه هم کردند که بقیه هم نزنن
5- ضریب زبان 1 هست

حالا با خودتونه که بخواید زبان بخونید یا نخونید. ولی فراموش نکنید : خواستن توانستن است

امیدوارم با خوندن این متن به نتیجه مناسب در مورد زبان برسید.
 
آخرین ویرایش:

MohammadAli.E

عضو جدید
سلام نمیدونم چرا انقدر به زبان حساس شدیم

چرا برای زبان وقت بذاریم ؟

1- این که میشه تو 5 دقیقه %33 تست زبان رو به راحتی زد
2- چون کمتر کسی تو کنکور تست زبان رو میزنه پس اگه کسی بتونه اون 33 % رو بزنه تو ترازش خیلی تاثیر میزاره
3- زبان درس حفظ کردنی که احتیاج به فرمول نداره
4- همیشه کنکور با زبان شروع میشه که اگه بتونیم بزنیم تو روحیمون تاثیر زیادی میزاره

مورد دوم اشتباهه. دروس تراز جداگانه ندارند پس چه همه زبان بزنند چه همه سفید بذارند فرقی نمیکنه.
 

r.mob

عضو جدید
در مورد محاسبه تراز کنکور:
تراز چیست و نحوه و فرمول محاسبه تراز در کنکور ها و آزمون ها چیست؟


در بحث «تراز» (یا Balance) ما دنبال «یکسان‌سازی ارزش نمره» و «نرمال‌سازی» (Normalization) هستیم. یعنی ترازی که می‌گیرید همیشه ارزشش همان باشد و اینکه نسبت به «همه سؤالات» سنجیده شوید. در ترازبندی، تک‌تک سؤالات مهم می‌شوند (یعنی هر چه دیگران به آن سؤال، کمتر پاسخ صحیح دهند، ارزشش آن سؤال بالاتر می‌رود) و اینکه سطح بقیه افراد چطور باشد، روی تراز شما مؤثر است.
تراز، معمولاً عددی است بین 0 تا 10000 و ظاهراً گاهی اوقات روی 15000 هم تنظیم می‌کنند. (بسته به تعداد شرکت کنندگان)


منبع: http://aftab.cc/article/1169

این دوستمون در مورد تراز این مطلب خیلی خوب رو گذاشتن
 

MohammadAli.E

عضو جدید
در مورد محاسبه تراز کنکور:
تراز چیست و نحوه و فرمول محاسبه تراز در کنکور ها و آزمون ها چیست؟


در بحث «تراز» (یا Balance) ما دنبال «یکسان‌سازی ارزش نمره» و «نرمال‌سازی» (Normalization) هستیم. یعنی ترازی که می‌گیرید همیشه ارزشش همان باشد و اینکه نسبت به «همه سؤالات» سنجیده شوید. در ترازبندی، تک‌تک سؤالات مهم می‌شوند (یعنی هر چه دیگران به آن سؤال، کمتر پاسخ صحیح دهند، ارزشش آن سؤال بالاتر می‌رود) و اینکه سطح بقیه افراد چطور باشد، روی تراز شما مؤثر است.
تراز، معمولاً عددی است بین 0 تا 10000 و ظاهراً گاهی اوقات روی 15000 هم تنظیم می‌کنند. (بسته به تعداد شرکت کنندگان)


منبع: http://aftab.cc/article/1169

این دوستمون در مورد تراز این مطلب خیلی خوب رو گذاشتن

بنده هم گفتم این مطلب در کنکور ارشد کاملا اشتباه هست. در ارشد فقط یک تراز داریم و آن هم تراز کل هستش که از میانگین ضریب درصد بدست میاد. پس فرقی نمیکنه چه درسی میزنید. بستگی به میانگین درصد شما داره. 50 درصد ریاضی و 0 درصد کنترل با 25 درصد ریاضی و 25 درصد کنترل هیچ فرقی نمیکنه. چون تراز نهایی یکسان میشه.

پس اگه تمام افراد زبان صفر نزنند و شما 30 درصد بزنید سود آن چنانی نداره. انگار که 15 درصد ریاضی زدید. این که اگه همه کم بزنند شما زیاد بزنی تراز میره بالا وقتیه که انحراف معیار درصد داوطلب ها گرفته بشه در حالی که همچین چیزی نیست و فقط میانگین ضریب درصد دروس مهم هست.
 

mohandes_ali

عضو جدید
اول اینکه :هستن و میشناسم کسانی رو که استاتیک مریام رو تموم کردن مقاومت جانسون میخونن علم مواد تویسرکانی خوندن اونم کامل پس دنبال حذفیات نباشید هی
دوم اینکه : کسی زبان ارشد میزنه که تافل یا آیلتس داره پس از الان بشینی لغت بخونی به جایی نمیرسی
سوم اینکه :به جای اینکه هر روز بیایید اینجا و روزی بیست بار پست بذارید درس بخونید بهتره
چهارم اینکه : 4 ماه مونده پس انقدر دنبال منابع نباشید
پنجم اینکه :خانم شیما ظاهرا دستیار مدیر شدید تبریک
ششم اینکه :پیش دانشگاهی میگفتیم علوی بریم یا قلم چی؟ اخرش فهمیدیم جفتش ی مزخرفه حالام شده پارسه یا سنجش فرقی نمیکنه کجا ثبت نام کنی مهم خودتی
هفتم اینکه :هرکی کار داره و بخاطر ارشد کارش رو ول کنه واقعا باید براش تاسف خورد و هرکی که کار داره و میخواد ارشد بگیره باید تشویقش کرد

موفق باشید:D
 

khorshid_mech

عضو جدید
بچه ها سلام.وقتتون بخیر من کنکور رشد دارم ولی احساس میکنم به یه مشاور که در کنارم باشه خیلی نیاز دارم..یه مشاور اینترنتی..ایا کسی هست که رتبه اورده باشه در عین حال مث من پایه و معدل ضعیفی داشته باشه؟؟؟؟
کجا میتونم رتبه های برتری که مشاوره اینترنتی میدن رو پیدا کنم؟؟؟؟
کی میدونه؟؟؟؟

سلام برین به تاپیک ارشد 93 اون اواخرش به همه پیام خصوصی بده خلاصه یکی پیدا میشه که مشاورت بشه.به karim_mechهم خیلی به بچه ها کمک میکنه.
موفق باشید
سرعت خوندن من از این به بعد مثل شما خواهد بود چون به نظرم باید درسو با مغز استخونت هم درک کنی!!!
 

r.mob

عضو جدید
اول اینکه :هستن و میشناسم کسانی رو که استاتیک مریام رو تموم کردن مقاومت جانسون میخونن علم مواد تویسرکانی خوندن اونم کامل پس دنبال حذفیات نباشید هی
دوم اینکه : کسی زبان ارشد میزنه که تافل یا آیلتس داره پس از الان بشینی لغت بخونی به جایی نمیرسی
سوم اینکه :به جای اینکه هر روز بیایید اینجا و روزی بیست بار پست بذارید درس بخونید بهتره
چهارم اینکه : 4 ماه مونده پس انقدر دنبال منابع نباشید
پنجم اینکه :خانم شیما ظاهرا دستیار مدیر شدید تبریک
ششم اینکه :پیش دانشگاهی میگفتیم علوی بریم یا قلم چی؟ اخرش فهمیدیم جفتش ی مزخرفه حالام شده پارسه یا سنجش فرقی نمیکنه کجا ثبت نام کنی مهم خودتی
هفتم اینکه :هرکی کار داره و بخاطر ارشد کارش رو ول کنه واقعا باید براش تاسف خورد و هرکی که کار داره و میخواد ارشد بگیره باید تشویقش کرد

موفق باشید:D

به به آقای مهندس
آقا شما بشین بخون که وسط کار غیبت نزنه مثل پارسال :D
 
آخرین ویرایش:

r.mob

عضو جدید
بنده هم گفتم این مطلب در کنکور ارشد کاملا اشتباه هست. در ارشد فقط یک تراز داریم و آن هم تراز کل هستش که از میانگین ضریب درصد بدست میاد. پس فرقی نمیکنه چه درسی میزنید. بستگی به میانگین درصد شما داره. 50 درصد ریاضی و 0 درصد کنترل با 25 درصد ریاضی و 25 درصد کنترل هیچ فرقی نمیکنه. چون تراز نهایی یکسان میشه.

پس اگه تمام افراد زبان صفر نزنند و شما 30 درصد بزنید سود آن چنانی نداره. انگار که 15 درصد ریاضی زدید. این که اگه همه کم بزنند شما زیاد بزنی تراز میره بالا وقتیه که انحراف معیار درصد داوطلب ها گرفته بشه در حالی که همچین چیزی نیست و فقط میانگین ضریب درصد دروس مهم هست.

همه اینایی که میگی درست . ولی من میگم اگه یکی درصدای خودشو بزنه و اضافه بر اون 30% هم زبان بزنه خیلی رو ترازش تاثیر میزاره عکس زیر رو ببین اونی که رتبه پایین تری داره درصداش به گفته شما بیشتر از اونیه که رتبش بالاتر شده هست ولی درصد زبان اینجاها مشخص میکنه چقدر تاثیر داره .
. Capture.jpg
 
آخرین ویرایش:
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا