اخبار کامپیوتر

emreh

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سازمان ملل اعلام می کند که کنترل کلیه ذخایر نفتی جهان باید در اختیارش قرار گیرد اما کشورهای عضو اپیک مخالفت کرده و اعلام جهاد می‌کنند.
به گزارش گرداب به نقل از مشرق، "جنگ جهانی 3: طلای سیاه"‌ یک بازی راهبردی است که در آن شما می‌توانید رهبری ارتش و نیروهای یکی از سه کشور آمریکا، روسیه و عراق را در دست گرفته و با نیروهای دو کشور دیگر وارد جنگ شوید.

ماجرای این بازی بدین صورت است که در سال 2001 با اتمام ذخایر نفتی جهان، مجمع عمومی سازمان ملل بیانیه‌ای صادر می‌کند مبنی بر این که کنترل کلیه ذخایر نفتی جهان باید صرفاً در اختیار سازمان ملل قرار گیرد تا این سازمان بتواند این ذخایر را در جهت منافع بشر به کار برد. با این حال، کشورهای عضو اوپک با این بیانیه مخالفت کرده و اعلام "جهاد" می‌کنند. در همین راستا، طی یک حمله تروریستی به آمریکا،‌ یک نزاع و جنگ جهانی عظیم روی می‌دهد.

این بازی حول محور مالکیت منابع نفتی جهان می‌چرخد. در واقع، در این بازی میزان نفت استخراجی در قلمروی بازی‌بازها وضعیت مالی نیروهای نظامی، هزینه واحدها و مهمات آنان را تعیین می‌کند. هر یک از طرف‌های درگیر (آمریکا، روسیه، عراق) دارای واحدهای خاصی مانند سلاح‌های شیمیایی، تکاورهای انتحاری و فناوری نهان‌کاری هستند که نیازمند استراتژی‌های خاصی نیز هستند.

تاکتیک‌های تهاجمی موجود در این بازی را می‌توان بدین گونه طبقه‌بندی کرد: ادوات ضدهوایی، ضدگلوله، تخریبی، شیمیایی، کشتار جمعی و الکترونیک که امکان شناسایی نقاط ضعف نیروهای دفاعی دشمن را می‌دهد. همچنین نیروهایی که خودروها را هدایت می‌کنند می‌توانند با به دست آوردن تجربه و امتیاز بر قدرت خود بیافزایند. این بازی را می‌توان به صورت یک‌نفره یا چندنفره و به صورت آنلاین بازی کرد.

از جمله نکات قابل توجه در این بازی این است که در آن به بازی‌باز این گونه القا می‌شود که کشورهای عضو اوپک که اعضای آن اکثراً کشورهای عربی و مسلمان هستند، برپاکننده جنگ و خون‌ریزی هستند. مسئله بعدی استفاده از واژه "جهاد"‌ است. سال‌هاست که آمریکا و کشورهای غربی این واژه را آن گونه که خود می‌خواهند تعریف و تحریف می‌کنند تا بتوانند این واژه را در اذهان عمومی جهان معادل با "کشتار و خون‌ریزی عظیم" جا بیندازند،‌ که صد البته مسبب اصلی آن کسانی جز مسلمانان نیستند!



نکته دیگر این که این بازی دقیقاً قبل حادثه 2001 و انفجار برج‌های دوقلوی آمریکا رخ داده است که این خود نیز جای سوال دارد. البته، سازندگان این بازی در وب‌گاه خود مدعی شده‌اند که این بازی الهام‌یافته از حملات واقعی به مرکز تجارت جهانی نیست،‌ بلکه درست پیش از انجام این حملات ساخته شده است. در واقع، این جنگ علیه تروریست چیزی جز بهانه‌ای برای انگیزه واقعی پشت این فاجعه نیست: به دست گرفتن کنترل ذخایر جهانی به سرعت رو به نزول طلای سیاه.

به عبارتی، سازندگان آن خواسته‌اند این چنین اظهار دارند که آنها چنین حملات تروریستی‌ای را، آن هم از سوی کشورهای خاورمیانه و عراق، به نوعی پیش‌بینی کرده‌اند.


سلام...
خوب باید بگم ...که احتمالا این بازی از رویه این نظریه ی نوسترآداموس ساخته شده....
دوست دارید بدونید نظریه ی نوسترآداموس دربارهی ابراین چیه؟؟؟؟
پس به این سایت برید و بخونید....
http://forums.mihandownload.com/thread95146.html
با تشکر.....
 

s1m5j8

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام...
خوب باید بگم ...که احتمالا این بازی از رویه این نظریه ی نوسترآداموس ساخته شده....
دوست دارید بدونید نظریه ی نوسترآداموس دربارهی ابراین چیه؟؟؟؟
پس به این سایت برید و بخونید....
http://forums.mihandownload.com/thread95146.html
با تشکر.....
این نوستر آداموس که میگی بعضی از پیش گویی هاش درست از آب در نیومده؟؟؟؟
 

s1m5j8

عضو جدید
کاربر ممتاز
بعد از 6 روز عدم دسترسی به بزرگترین شبكه بازیهای رایانه ای آنلاین، سونی نشت اطلاعات از این شبكه را تأیید كرد.

بعد از 6 روز عدم دسترسی به بزرگترین شبكه بازیهای رایانه ای آنلاین، سونی نشت اطلاعات از این شبكه را تأیید كرد.

شش روز گذشته است و شبكه بازی های آنلاین Play Station همچنان آفلاین است و حال سونی تأیید كرده است كه این مشكل مربوط به نشت داده ها است. این وب سایت چهارشنبه هفته گذشته از كار افتاده است و ممكن است همچنان برای یك هفته دیگر نیز خارج از دسترس باشد.
امروز سونی اعلام كرد كه حمله مذكور منجر به نشت اطلاعات شده و برخی از اطلاعات كاربران همچون اطلاعات حساب كاربری شامل نام، آدرس، تاریخ تولد، تاریخچه فروش ها و آی دی آنلاین در دست هكرها قرار گرفته است.
یكی از مدیران سونی گفته است كه شواهدی مبنی بر به سرقت رفتن اطلاعات كارت اعتباری كاربران موجود نیست، اما سونی به صورت غیر رسمی از همه كاربران سایت بازی های آنلاین play station می‌خواهد تا احتیاطات لازم در این زمینه را انجام دهند.
طبق گفته های سونی بین 17 و 19 آوریل 2011 یك نفوذ غیرقانونی به این سایت صورت گرفته است و برخی اطلاعات خاص كاربران مورد سرقت واقع شده است.
شركت سونی از كاربران به خاطر صبری كه دارند تشكر كرده و از آنها خواسته است تا به كارشناسان سونی وقت بیشتری برای تكمیل تحقیقات دهند.
 

s1m5j8

عضو جدید
کاربر ممتاز
یك هكر با سوءاستفاده از محبوبیت فیلم Twilight به فریب كاربران پرداخته و از این راه كسب درآمد می كند.

یك هكر با سوءاستفاده از محبوبیت فیلم Twilight به فریب كاربران پرداخته و از این راه كسب درآمد می كند.

طرفداران فیلم Twilight می توانند در دام یك فریب بیفتند كه سرانجام آن لو رفتن حساب كاربری آنها و ارسال فریب برای دوستان بیگناهشان است.
بنا بر اطلاعات ارائه شده توسط Sophos، یك به روزرسانی در حال گردش در فیس بوك است كه ظاهر آن همچون یك بازی در مورد فیلم جدید Twilight Breaking Dawn"" است كه قرار است به زودی بر روی پرده برود. در صورت كلیك بر روی لینك به روزرسانی، قربانی به صفحه ای هدایت می شود كه ظاهر آن همچون صفحات فیس بوك است كه بر روی آن یك دكمه play now قرار دارد. البته این دكمه فقط شبیه یك لینك است و با كلیك بر روی آن بدافزار مذكور بر روی حساب كاربری فرد كلیك كننده گسترش پیدا می كند.



البته داستان به همین جا ختم نمی شود و یك Pop-up بر روی صفحه قربانی ظاهر می شود كه حاوی درخواست اجازه دسترسی یك برنامه كاربردی به حساب كاربری وی برای ارسال پیغام و تصویر است. سپس از قربانی خواسته می شود برای تأیید حساب كاربری یك survey را پر كند. بنا به گفته sophos هكری كه پشت این قضیه قرار دارد برای هر survey كه پر شود، پول دریافت می كند.
فیس بوك به كاربران توصیه می كند بر روی لینك های عجیب و ناشناس حتی اگر از طرف دوستان آنها باشد، كلیك نكنند و به دوستان خود در مورد این ارسال های عجیب اطلاع رسانی كنند.
 

emreh

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام...............
همیشه باید احتمالات رو در نظر گرفت .....
درضمن ..اگه یه نگاهی به بعضی از کتابها و احادیث بندازید ....میشه بعضی از مسایل رو نتیجه گرفت....

با تشکر......
 

emreh

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
فدورا 15 و نسخه ی دسکتاب گنوم ۳

فدورا 15 و نسخه ی دسکتاب گنوم ۳

سلام....



این تصویر بالا مربوط به دسکتاب گنوم نسخه ی ۳ هستش......

این هم آدرس سایتی هستش که در مورد ویژگی های جدید فدورا ۱۵ برای ما میگه.... البته به زبان انگلیسی...
http://www.linuxfordevices.com/c/a/News/Fedora-15-beta/

اخبار بیشتر در وب سایتهای زیر...
http://www.gnome3.org/
این سایت خود گنوم...
http://www.gnome.org/gnome-3/


با تشکر....:gol:
 

emreh

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام....
تویه این سایت نسخه های معروفی از لینوکس معرفی شده اند....
برای دیدن تصاویر بیشتر و بهتر خودتون به این سایت برید.....
http://distrowatch.com/weekly.php?issue=20110314

البته اگه دوست دارید از ویژگی های نسخه گنوم ۳ رو ببینید..میتونید به این سایت برید..
http://fedoraproject.org/wiki/Features/Gnome3
با تشکر.....
 
آخرین ویرایش:

Ros3

عضو جدید
آیفون و آی‌پد حرکت‌ شما را زیر نظر دارند​
امنیت در تلفن های هوشمند نکته مهمی است که از سوی اکثر کاربران دست کم گرفته می شود. اما این خبر پر سر و صدا سبب می شود تا کمی جدی تر به آن فکر کنید. ‏ ‏
گرداب- یک تیم تحقیقاتی کشف کرده که دو محصول مشهور اپل یعنی آیفون و آی پد به صورت مخفیانه شما را زیر نظر دارند. در واقع آنها هر جایی که می روید را از ماه ژوئن سال گذشته در یک فایل مخفی ثبت می کنند. این اطلاعات در واقع از زمانی ثبت می شوند که iOS4 را روی دستگاه تان نصب کنید. ‏


این شرکت برای اثبات ادعایش یک ‏ نرم افزار بازمتن کوچک ‏ هم تولید کرده که می توانید آن را روی آیفون تان نصب کرده و با آن به اطلاعات این فایل دسترسی پیدا کنید. فایل حاوی طول و عرض جغرافیایی مکان هایی است که در آنها حضور داشته اید به همراه تاریخ و زمان آنها! چیز دیگری هم لازم دارید؟ ‏

اگر این فایل را نگاه کنید متوجه می‌شوید که مکان های ثبت شده خیلی دقیق نیست. دلیل اش این است که این فایل بر اساس جی‌پی‌اس عمل نمی کند و اطلاعات بر اساس دکل مخابراتی موبایلی که با آن ارتباط دارید ثبت می شود. البته این خودش یک نکته مهم است چرا که به این معنی است که اگر جی پی اس را هم خاموش کرده باشید باز هم اطلاعات مکانی شما ثبت شده است! ‏

در کنار همه اینها ماجرا وقتی بدتر می شود که بدانید این فایل در پشتیبان هایی که از آیفون تان می‌گیرید هم وجود دارد. بنابراین اگر کسی به آیفون، آی پد و یا حتی کامپیوتر شما هم دسترسی پیدا کند می تواند بفهمد که طی چند ماه گذشته در کجاها بوده اید! ‏

در تصاویر پایین می توانید تست روی یک آیفون را ببینید که مکان های صاحب اش را طی چند ماه گذشته روی نقشه ایران نشان می دهد. ‏






سوال مهم این است که چرا اپل این اطلاعات را ذخیره می‌کرده است؟ یک احتمال می تواند این باشد که این شرکت یک امکان جدید را در نظر داشته که برای پیاده سازی اش به این اطلاعات نیاز داشته است. اما این موضوع که اپل جمع آوری این اطلاعات را بدون اطلاع به کاربران انجام می داده به اندازه کافی مشکل آفرین است. در کنار آن هنوز هیچ شواهدی به دست نیامده که آیا از این اطلاعات تا به حال استفاده هم شده است یا نه. ‏

البته ثبت مکان جغرافیایی کاربران کار غیر معمولی نیست و مثلا شرکت های مخابراتی هم می توانند این اطلاعات را از روی تلفن همراه تان ثبت کنند و بر اساس این اطلاعات بدانند که به چه جاهایی رفته اید. اما این اطلاعات در آیفون به صورت رمزنگاری نشده نگه داری می‌شود و بنابراین اپلیکیشن ها و دیگر نرم افزارهایی که نصب می کنید هم می توانند به آن دسترسی پیدا کنند. ‏

هنوز اپل واکنشی به این خبر نشان نداده است، اما نباید فکر کنید که این موضوع منحصر به آیفون می شود. از هر تلفن هوشمند و هر اپراتوری که استفاده می کنید باید همیشه یک گوشه ذهنتان باشد که چه نکات امنیتی را باید رعایت کنید. ‏
اپل به طور رسمی به جنجال موقعیت یابی آیفون پاسخ داد.
 

emreh

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
AMD 7000

AMD 7000

اولین جزئیات از سری 7000 کارت های AMD منتشر شد

:heart::heart::heart:
اولین جزئیات از سری 7000 که مربوط به نسخه موبایل آن است منتشر شد که مهمترین آنها جهش به 28 نانومتر است
اولین نسخه این کارتها در ماه های پایانی امسال به بازار عرضه می شوند . این کارتها در مدل های 128 بیتی و 192 بیتی عرضه می شوند و مصرفه آنها بسیار بهینه شده و با وجود اینکه رده حرفه ای گرافیک های موبایل یا همان گرافیک های لبتاپی محسوب می شوند ولی چیزی در حدود 35-45 وات توان مصرفی خواهند داشت
این نخستین بار است که AMD برای مشخصات فنی کارتهای خود از ارقام نامتعارف مانند 192 بیت استفاده میکند و حتی از 1.5 تا 3 گیگابایت حافظه ddr5 قرار است در گرافیک ها استفاده شود.

به احتمال قوی این نسل از گرافیک ها آینده بازیهای ویدیویی را رقم خواهند زد و Xbox احتمالا از همین چیپها در نسل XboX720 استفاده می کند و سونی در ps4 از نسل 600 کارتهای انویدیا یعنی این نسل پرچمدار دار بازی های رایانه ای تا نسل بعدی خواهند بود . امیدوارم نماینده های شایسته باشند
http://www.tcmagazine.com/tcm/news/...73-outed-confirms-codenames-next-gen-amd-gpus

http://www.fudzilla.com/graphics/item/22503-amd-leaks-southern-islands-gpu-codenames

http://www.donanimhaber.com/ekran-k...s-serisi-ilk-GPUlarin-tasarimi-tamamlandi.htm

کد نام های سری آینده کارت های گرافیک سری AMD Radeon 7000 ملقب به جزایر جنوبی به بیرون درز پیدا کرد.

نسل بعدی کارت های گرافیکی سری AMD Radeon 7000 به نام جزایر جنوبی ( Southern Islands ) که قرار است در نیمه ی دوم سال جاری میلادی و احتمالا در کوارتر های سوم و چهارم عرضه شوند.
هم اکنون 4 عدد از این کد نام ها به بیرون درز پیدا کرده است که شامل ( Tahiti, New Zealand, Thames , Lombok ) که همگی واقع در جنوب اقیانوس آرام هستند ( Pacific Ocean )
متاسفانه اطلاعات بیشتری در دسترس نیست و فقط می توان به تکنولوزی ساخت 28nm در تولید آنها اشاره کرد.

به نقل از http://forums.hotoverclock.com/showthread.php?t=5167
با تشکر....
 

emreh

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
BlackBerry PlayBook

BlackBerry PlayBook

سلام......
سلام به بچه های خوب وب سایت...
این هم از تبلت جدید بلک بری...نسخه ی PlayBook
این تبلت از سیستم عامل اختصاصی شرکت بلک بری استفاده می کنه....
Powerful, user-friendly QNX technology: It’s what the World Wide Web runs on
Multi-processing for true multitasking
First and only microkernel based end-to-end real time operating system

و می تونید مشخصات این تبلت رو در این آدرس ببینید...
http://us.blackberry.com/playbook-tablet/BlackBerry_PlayBook_Specs_EN.pdf
و خود تبلت رو در آدرس خود شرکت بلک بری مشاهده کنید.....به نظر بنده که واقعا زیباست...
http://us.blackberry.com/playbook-tablet/?CPID=STCSKNAUSFY12Q1000000140300000090004001CSK066#!tabletFeatures

با تشکر.....:gol:
 

shoonisht

عضو جدید
کاربر ممتاز
با سلام
امروز مرورگر IE8 سیستم من آپدیت شد و نسخه IE9 دانلود و نصب شد .
از نکات جالب نسخه 9 میشه گفت یه جورایی از نحوه نمایش گوگل کروم تقلید کرده است .
با تشکر - سیستم 32
 

s1m5j8

عضو جدید
کاربر ممتاز
هكرها به دنبال مشتريان "اندرويد"

هكرها به دنبال مشتريان "اندرويد"


با توجه به افزايش خريد گوشي هاي هوشمند مجهز به اندرويد از سوی مردم تعداد بدافزارهاي طراحي شده براي آن نيز روز به روز در حال افزايش است.
شركت "اي وي جي‌" يكي از برترين توليدكنندگان ضدويروس‌هاي رايگان براي كاربران وب به تازگي گزارش تازه‌اي را منتشر كرده و در آن هشدارهاي جدي را در مورد خطرات امنيتي بالقوه و بالفعل جديد در فضاي مجازي منتشر كرده است.

به گزارش گرداب، مهم ترين فراز اين گزارش هشدار در مورد سطح امنيتي گوشي هاي مجهز به سيستم عامل آندرويد و همين طور شبكه اجتماعي فيس بوك است.

به اعتقاد نويسندگان اين گزارش، در حال حاضر مهم‌ترين نقطه توجه و تمركز ويروس نويسان فيس بوك و اندرويد هستند و كاربران بايد در اين زمينه هوشيار باشند.

"حفره سياه‌" براي طرفداران فيس‌بوك
در گزارش امنيتي تازه "اي وي جي‌" كه حاصل مطالعات اين شركت در سه ماهه اول سال 2011 است، در مورد تولكيت هاي خطرناك طراحي شده براي آلوده كردن رايانه‌هاي شخصي و به خصوص تولكيت هاي موسوم به "حفره سياه‌" هشدار داده شده است. اين تولكيت ها به منظور سوءاستفاده از حفره هاي امنيتي نرم افزار جاواي شركت اوراكل و همين طور نرم افزار آكروبات ريدر طراحي مي شوند.

بخش قابل توجهي از اين گزارش به مشكلات و خطرات امنيتي فيس بوك اختصاص دارد. در اين بخش در مورد ارسال لينك هاي مختلف در اين سايت كه كاربران را به سايت هاي آلوده هدايت مي كنند، هشدار داده شده است.

معمولاً بدافزار نويسان براي فريب كاربران اين لينك ها را همراه با نوشته ها و عبارت هيجان انگيز و تحريك كننده ارسال مي كنند. در يكي از آخرين نمونه هاي چنين فريبي، لينكي با استفاده از سرويس هاي كوتاه كننده آدرس در فيس بوك ارسال شده و همراه با آن اين عبارت درج شده بود: "آه خداي من، شما باور نمي كنيد كه اين جوان در برابر دوربين چه مي كند!‌" بدافزار نويسان با اين ترفند كاربران را به صفحه اي در وب هدايت مي كنند كه حضور و فعاليت در آن در بهترين حالت 10 دلار هزينه براي كاربر به همراه مي آورد.

اي وي جي تاكيد كرده از مجموع برنامه هاي طراحي شده حاوي بدافزار كه براي شبكه هاي اجتماعي طراحي شده اند، 42 درصد مربوط به سايت فيس بوك بوده اند و با اين حساب فيس بوك خطرناك ترين و ناامن ترين شبكه اجتماعي در اينترنت محسوب مي شود.

در اين گزارش، آلوده كردن نمايه يك كاربر با سوءاستفاده از اين برنامه ها و گسترش اين آلودگي با عنايت به اعتماد كاربران، يكي از مشكلات اساسي دانسته شده كه آينده فيس بوك را تهديد مي كند.

هكرها به دنبال مشتريان "اندرويد"
اما بدافزارهاي طراحي شده براي سيستم عامل اندرويد نيز روز به روز بيشتر مي شوند. بر اساس بررسي هاي اي وي جي، هكرها به اقبال عمومي به اين سيستم عامل پي برده اند و با توجه به افزايش خريد گوشي هاي هوشمند مجهز به اندرويد از سوی مردم تعداد بدافزارهاي طراحي شده براي آن نيز روز به روز در حال افزايش است.

با توجه به ماهيت متن باز سيستم عامل اندرويد گوگل، كاربران به سادگي مي توانند انواع نرم افزار را بر روي آن نصب كنند. همچنين طراحي نرم افزار و برنامه كاربردي براي اين سيستم عامل دشواري چنداني ندارد. در نتيجه كار براي هكرها و ويروس نويسان ساده شده و آنها هم مي توانند كدهاي مخرب و معيوبشان را به اين سيستم عامل منتقل كنند.

طراحي چند بخشي و مستقل اجزا و مولفه هاي اندرويد هم به نفع هكرها هم تمام شده و اگر چه گوگل تا حدي تلاش كرده اين نقص مهم را برطرف كند، اما در عمل موفقيت چنداني به دست نياورده است. در انتهاي اين بخش از گزارش تصريح شده كه اندرويد و گوشي هاي هوشمند مجهز به آن خطرات امنيتي جدي را براي كاربران به وجود مي آورند و اتصال گسترده گوشي ها به شبكه هاي ديتا و اينترنت هم اين مشكل را تشديد كرده است.

مردم در زمينه تامين امنيت گوشي هاي هوشمند خود كمتر سختگيري مي كنند و بدون دقت لازم از آنها براي خريد، تبادلات مالي، انتقال اطلاعات حساس بر روي وب و حتي به اشتراك گذاري اطلاعات جزئي در مورد محل جغرافيايي حضور خود بهره مي برند. گوشي هاي هوشمند و تبلت ها در حالي چنين كاركردهاي گسترده اي پيدا كرده اند كه نه نرم افزارهاي امنيتي طراحي شده براي آنها به همان اندازه قدرتمند است و نه ساختار سيستم عامل هاي آنها به طور مناسبي قدرتمند و مستحكم طراحي شده است.

800 هزار حمله با يك ترفند تنها در يك روز
در بخش ديگري از اين گزارش كه به بررسي تولكيت هاي مخرب اختصاص دارد، به اين نكته اشاره شده كه نسخه جديد تولكيت حفره سياه با اختصاص 86.68 درصد از بازار رتبه اول را به خود اختصاص داده است. همچنين 44.20 درصد از تهديدات وب مربوط به اين تولكيت است. در ماه فوريه بيش از 600 سرور كه اكثر آنها در كشور ليتواني قرار داشتند براي حمله به سايت هايي در نقاط مختلف جهان و به خصوص سايت هاي انگليسي از اين تولكيت بهره گرفتند و تعداد حملات با استفاده از اين تولكيت در مواردي به 800 هزار مورد در روز هم رسيده است.

يكي ديگر از تولكيت هاي مورد اشاره شركت اي وي جي در اين گزارش از نقص در سرويس كمك يا Help مايكروسافت سوءاستفاده مي كند. اما بيشترين ميزان فراوان تولكيت هاي مخرب و طراحي شده براي سوءاستفاده مربوط به برنامه جاواست. همچنين دو تولكيت مهم هم با استفاده از مشكل موسوم به Buffer Overflow در نرم افزار آدوب ريدر طراحي شده اند.

با توجه به استفاده گسترده از جاوا در سيستم عامل هاي مختلف خطر مربوط به تولكيت هاي اين برنامه بيشتر از موارد مشابه است. اي وي جي در اين گزارش مدعي شناسايي 32.826 مورد سوءاستفاده از مشكل جاوا در ويندوز و 14 مورد سوءاستفاده در سيستم عامل مك شده است.

البته ميزان استفاده در ميان نسخه هاي مختلف سيستم عامل ويندوز در ويندوز XP بيش از ديگر سيستم عامل ها بوده است كه علت آن ضعف امنيتي بيشتر اين سيستم عامل در مقايسه با ديگر نسخه هاي ويندوز است.

يكي از ترفندهاي مهم مورد استفاده طراحان تولكيت هاي مخرب آن است كه بعد از نفوذ به رايانه كاربر پنجره اي را حاوي يك پيام هشدار به نمايش مي گذارند. در اين پيام به كاربر گفته مي شود كه بدافزاري تازه بر روي رايانه وي شناسايي شده و براي نابودي اين بدافزار بايد ضدويروس يا نرم افزار ضدجاسوس توصيه شده بر روي سيستم كاربر نصب شود. اين در حالي است كه ضدويروس هاي ياد شده همگي جعلي و خطرناك هستند.

درآمد 450 هزار دلاري براي هر هكر در يك روز
جالب آنكه از كاربران براي خريد اين محصولات اخاذي شده و از آنان خواسته مي شود تا براي خريد اين بدافزارهاي مخفي شده در پوشش ضد ويروس مبالغي بين 50 تا 70 دلار هم پرداخت كنند. بر اساس محاسبات اي وي جي اگر تولكيت هاي ياد شده هر روز 900 هزار حمله صورت دهند و تنها يك درصد از اين حملات به نتيجه برسد در نهايت طراحان آنها روزي 450 هزار دلار پول به جيب خواهند زد.

همكاري برخي شبكه هاي تبليغاتي و گردانندگان سايت هاي هرزه نگاري اينترنتي با طراحان تولكيت ها و به خصوص توليكت موسوم به حفره سياه نكته ديگري است كه در گزارش شركت اي وي جي مشاهده مي شود.

يكي از مسائل جالبي كه در مورد ضعف هاي اندرويد در گزارش اي وي جي قيد شده، دستكاري وصله به روزرسان اين سيستم عامل در نقاط مختلف جهان و به خصوص در چين است. در اين كشور هكرها و بدافزارنويسان بسته به روزرسان اندرويد را دستكاري كرده و به جاي آن بسته اي ديگر با كدهاي مخرب و دستكاري شده را در دسترس كاربران قرار دادند. نتيجه اين امر آلوده شدن گوشي هاي هوشمند بسياري از كاربران به كرم و ويروس بود.

در حالي كه در ابتدا ميزان آلودگي برنامه ها و نرم افزارهاي طراحي شده براي اندرويد به كرم و ويروس، بسيار زياد بود؛ اما اين وضعيت هم اكنون تغيير كرده و صرفا 0.2 درصد از اين برنامه ها آلوده هستند. اما همين تعداد اندك برنامه هاي آلوده تا به حال 7.8 ميليون بار بارگذاري شده اند و مي توان حدس زد اين مسئله چه مشكلات امنيتي گسترده اي را به وجود آورده است. كارشناسان اي وي جي از اينكه به طور متوسط روزانه 100 هزار هرزنامه و پيام پيشينگ را بر روي گوشي هاي آندرويد بلوكه كرده اند اظهار تعجب كرده اند.

در يك ارزيابي كلي و همان‌طور كه گفته شد، مجموعه توليكت هاي موسوم به حفره سياه با اختصاص 44.20 درصد از تهديدات وب در رتبه اول هستند و برنامه‌هاي ضدويروس قلابي با 28.61 درصد رتبه دوم را به خود اختصاص داده اند. رتبه سوم هم مربوط به برنامه هاي ضدجاسوسي قلابي است كه 2.76 درصد از تهديدات وب را شامل مي شوند.

در بخش ديگري از اين گزارش ميزان امنيت رايانه هاي مجهز به ويندوز بررسي شده و تصريح شده كه در 99 درصد آنها قابليت به روزرساني خودكار ويندوز فعال بوده و ابزار امنيتي مايكروسافت موسوم به malicious removal tool بر رويشان نصب شده است. ابزار ياد شده به پاكسازي رايانه ها از انواع كرم و بدافزار كمك مي كند. كاربرد ديگر آن شناسايي برنامه هاي وصله نشده ثالث و به خصوص برنامه هاي جاوا، ادوب ريدر‌، آي تيونز و سفري است.

عدم توجه بسياري از كاربران رايانه به لزوم نصب وصله هاي رايانه اي به رغم توصيه هاي متعدد و مكرر ارائه شده در اين زمينه، نكته ديگري است كه در اين گزارش به آن اشاره شده است. اين در حالي است كه به عنوان مثال بيش از چهار سال از عرضه منظم وصله هاي امنيتي از سوی مايكروسافت مي گذرد و آموزش هاي زيادي هم در اين زمينه ارائه شده است.

در انتهاي اين گزارش آمريكا كماكان برترين كشور جهان از لحاظ ارسال هرزنامه هاي اينترنتي توصيف شده و زبان انگليسي هم زبان مورد استفاده در اكثر هرزنامه ها دانسته شده است. با توجه به افزايش هرزنامه نويسي در برزيل، زبان پرتغالي در اين زمينه رتبه دوم را كسب كرده است. بعد از امريكا نيز انگليس رتبه دوم ارسال هرزنامه را در جهان در اختيار دارد.
 

s1m5j8

عضو جدید
کاربر ممتاز
آموزش دورزدن *****ینگ به 5000 نفر از سوی آمریکا

آموزش دورزدن *****ینگ به 5000 نفر از سوی آمریکا


دستیار معاون وزیر خارجه آمریکا اعتراف کرد که آمریکا علاوه بر کمک مالی، پشتیبانی و تولید نرم افزار *****شکن، در مقابله با ایران و چین 5000 نفر را برای فعالیت اینترنتی و دورزدن *****ینگ آموزش داده است.
وزارت امور خارجه ایالات متحده 28 میلیون دلار دیگر برای کمک به فعالان اینترنتی اختصاص می دهد؛ به ویژه در کشورهایی که دولت آنها پست الکترونیک و رسانه‌های اجتماعی مانند فیس بوک و گوگل را محدود کرده است.

گزارش بلومبرگ در این باره می افزاید: «به ادعای دن بائر، دستیار معاون وزیر امور خارجه در امور دموکراسی، حقوق بشر و کار، "این برنامه که از سوی منتقدان جمهوری خواه طراحی شده، نرم افزاری را تهیه کرده که به صورت گسترده‌ای در ایران و سوریه در حال گسترش است و به فعالیت‌های مخالفان دولت کمک می‌کند.»

آموزش برای دورزدن *****ینگ در ایران و چین
جمهوری خواهان در کنگره ادعا کردند: «امریکا باید بر کمک به فعالان دور زدن *****ینگ دولتی مانند چین، تمرکز کند.»

بنا بر ادعای بائر، وزارت امور خارجه یک ساختار فنی را ایجاد کرده است که فعالان اینترنتی را برای کمک به جنبش های مخالف در کشورهایی مانند چین و ایران توانا می سازد. آنها نرم افزارهای *****شکن فایروال را ساخته اند و بیش از پنج هزار نفر را برای جلوگیری از ردیابی در زمان استفاده از سرویس هایی مانند توییتر سان فرانسیسکو، آموزش داده اند.

به گفته بائر، وزارت امور خارجه بیش از 50 میلیون کمک مالی اهدا خواهد کرد. حدود 22 میلیون دلار آن قبلاً صرف تمام بودجه سال مالی 2008 و 2009 و بخشی از آن صرف بودجه سال مالی 2010 شده است. 28 میلیون دلار کمک های مالی جدید، که آژانس قبلا در مورد آن با کنگره مشورت کرده بود، از سال مالی 2010 است.

میشائیل پسنر، معاون وزیر امور خارجه در امور دموکراسی، حقوق بشر و کار، در مصاحبه ای گفت: «وزارت امور خارجه یک رویکرد گسترده در آموزش ایجاد کرده است. *****ینگ چینی یک نمونه است، اما قسمت های دیگری از آن وجود دارد که من فکر می کنم در ماه های شروع تظاهرات تونس بیشتر و بیشتر آشکار شد.»

هیلاری کلینتون، در این باره مدعی است: «دولت ها نمی توانند از تأثیر شبکه های اجتماعی فرار کنند و امریکا برای کمک به کاربران سراسر دنیا متعهد شده است.»

این درحالی است که نرم افزار و سیستم هایی که منجر به قطع اینترنت از سوی دولتهای عربی شده، وابسته به شرکتهای آمریکایی است که برای کمک به این دولتهای متحد آمریکا ارائه شده است.

یک نتیجه که از فناوری "شماره گیری سریع" تلفن های موبایل به وجود آمده است، این است که فعالان اینترنت در صورت دستگیری برای جلوگیری از به دام افتادن همکاران خود، می توانند دفترچه تلفن را پاک کنند. برنامه های دیگر به حفظ سایت های در حال اجرا در صورت حمله دولت، کمک می کنند.

پسنر مدعی شد: «مقامات وزارت به بودجه این پروژه ها "مانند فعالیت اقتصادی سرمایه گذاران" دسترسی پیدا کرده و تعداد کم آنها به طیف گسترده ای از شرکت ها تبدیل شدند.»

منتقدان جمهوری خواه
جمهوری خواهان عالی رتبه کمیته روابط خارجی سنا از جمله سناتور جان کیل و سناتور ریچارد لوگار، از دولت به خاطر عدم تمرکز ویژه بر نفوذ در *****ینگ دولتی، انتقاد کردند.

بائر معتقد است که رویکرد وسیع تری مورد نیاز است. او می گوید: «اگر هدف قدرتمند کردن مردم بر روی زمین است، شما باید آنها را از زندان آزاد کنید. این بدان معنا است که آنها باید بتوانند هر *****ی را بشکنند، با مردم ارتباط برقرار کنند و آموزش دفاع از خود داشته باشند.»

کورتنی، مدیر دفتر وزارت امور خارجه در برنامه ریزی سیاست و دیپلماسی عمومی، گفت: «فقط آموزش مردم برای شکستن *****ها، برابر با ترسیم هدف حمایت فعالان اینترنتی خواهد بود.»

کسری بودجه آمریکا و تاثیر آن بر فعالیت های ضد *****ینگ آمریکا
هفته گذشته، مجلس نمایندگان جمهوری خواه، بودجه آژانس را برای مقابله با *****ینگ اینترنت، تا یک سوم یعنی تا بیست میلیون دلار در سال جاری کاهش داد. این بخشی از برنامه کاهش کسری بودجه فدرال در سال مالی 2011 بود.

لوگار نوشته است: «دوازده ماه قبل، وزارت امور خارجه بخشی از 30 میلیون دلار را به طور خاص برای ترویج آزادی اینترنت اختصاص داد که شامل توسعه فناوری دور زدن *****ینگ اینترنتی است. باید اولویت بیشتری به چنین فناوری داده شود.»

پسنر می نویسد: «کسری به این معنا است که ما پول کمتری نسبت به آنچه که برای برنامه های ارزشمند نیاز است، داریم. اما منافع بزرگ و رو به رشدی در ارتقای آزادی های اینترنت وجود دارد و این روزها 20 میلیون دلار پول کمی نیست. ما قصد داریم از این پول، آگاهانه در جهت کمک به دموکراسی و فعالان حقوق بشر، استفاده کنیم.»

برت سولومون، مدیر اجرایی "دسترسی در حال حاضر" (Access noW)، یک سازمان خصوصی که برای کمک به دورزدن *****ینگ است، گفت: «پول در این فضا بسیار مهم است. سازمان او از دولت ها پول نمی گیرد چرا که قبول پول برای آنها ننگ آور است.»

جمهوری خواهان برای پول بیشتر در جهت نفوذ بر موانع اینترنتی و دستیابی به شورای مدیران پخش برنامه های برون مرزی، که بر رسانه های دولتی از جمله صدای آمریکا نظارت دارد، تحت فشار هستند.

بلوک رسانه های خارجی آمریکا و کنسرسیوم جهانی دورزدن *****ینگ
سال گذشته BBG یک ونیم میلیون دلار دریافت کرد که برای فناوری نفوذ کنسرسیوم دورزدن *****ینگ جهانی اینترنت، گروهی که نرم افزارهای *****شکن تهیه می کند و با یک فرقه بودایی ممنوع شده در چین با نام فالون گونگ در ارتباط است، دریافت شده بود.

جمعی از فعالان اینترنت، حقوقدانان و دانشگاهیان، از جمله پژوهشگران ارشد دانشگاه فنی ماساچوست و مرکز اینترنت و جامعه هاروارد برکمن، اخیراً در نامه ای به کنگره اصرار داشتند که پولها را به سمت BBG تغییر مسیر ندهند. در این نامه آمده بود که "تأکید بیش از حد" BBG در تلاش برای نفوذ در *****ینگ‌ها، نیازهای فعالان اینترنتی واقعی را برآورده نمی‌کند.
 

s1m5j8

عضو جدید
کاربر ممتاز
یک قطعه جدید ذخیره ساز اطلاعات در انتهای کابل کیبرد نصب می‌شود تا کلیه کلمات تایپ شده را در خود ذخیره نماید این قطعه بیشتر در دانشگاه‌ها، ادارات، کافی‌نت‌ها، نمایشگاه‌ها، هتل‌ها و فرودگاه‌ها استفاده می‌شود؛ بنابراین کسانی که در این مکان‌ها اطلاعات حساب بانکی خود را وارد می‌کنند، یا وارد سایت‌های مهم دیگر می‌شوند، باید بیشتر مراقب باشند.




به گزارش 3 نسل، این قطعه این امکان را دارد که پس از اینکه شما اطلاعات حساب بانکی را وارد کرده و کامپیوتر را ترک می‌کنید، به راحتی مجددا حساب شما را باز کرده و همه موجودی حساب شما را سرقت کند، زیرا همه کلماتی که تایپ کرده‌اید در این قطعه سیاه ذخیره شده است.

بنابراین پیش از استفاده از کامپیوتر در چنین اماکنی پشت کامپیوتر را چک کنید تا از عدم وجود چنین قطعه‌ای اطمینان حاصل نمایید.



با این روش و بسیاری از روش‌های دیگر می‌توان اطلاعات حساب بانکی شما را در مکان‌های عمومی سرقت کرد؛ بنابراین تا جایی که ممکن است در مراکز عمومی حساب بانکی خود را چک نکنید. حتی محل کار!!
 

s1m5j8

عضو جدید
کاربر ممتاز
تیر هکرها به کجا شلیک می شود ؟

پشت پرده دنیای پر رمز و راز هکرها ....



شاید شما نیز تاکنون خبرهای مختلفی در خصوص حمله های هکری شنیده باشید اما آیا تا به حال برایتان این سوال مطرح شده که اولین حملات هکری در چه تاریخی آغاز شده است. در پاسخ باید گفت خبرهای مربوط به حملات هکری در خاورمیانه در آگوست سال ۲۰۰۵ منتشر شد.گفته می شود در آن زمان دو نفر در مراکش و ترکیه به جرم همکاری در زمینه طراحی و توزیع کرم مخرب Zotob دستگیر شدند اما سیمون هرون از موسسه امنیتی Network Box نظر دیگری دارد چرا که او معتقد است در سال ۲۰۰۶ نویسندگان ویروس ها و نرم افزارهای جاسوسی در جست وجوی راه های جدیدی برآمدند تا تولیدات خود را به جان رایانه های کاربران بی گناه بیندازند و یکی از بهترین روش ها برای این کار مخفی کردن ویروس ها و کرم های اینترنتی در پوشش فایل های موسیقی و ویدئو است. زیرا همزمان با رشد فزاینده دستگاه های قابل حمل پخش موسیقی، گوشی های هوشمند و درایوهای فلاش با ظرفیت بالا تعداد بیشتری از افراد به گوش کردن موسیقی با این روش روی می آورند و سعی می کنند فایل های موسیقی مورد نظرشان را در اینترنت یافته و آنها را بارگذاری کنند. هکرها هم دقیقاً از همین علاقه سوءاستفاده کرده و تولیدات مخرب شان را به جای فایل های موسیقی و ویدئو جا می زنند.
نکته دیگری که هرون به آن اشاره می کند افزایش حمله به نرم افزارهایی است که برای فعالیت های جمعی در شبکه مورد استفاده است. به عنوان مثال حمله به شبکه های ارسال پیام فوری در حال افزایش است و انتظار می رود همزمان با افزایش سازگاری و هماهنگی بین فعالیت شبکه های مختلف مسنجری این روند تشدید شود. در همین حال حملات Phishing با هدف خالی کردن حساب های بانکی افراد هم به شدت در میان خرابکاران اینترنتی محبوب شده. به گزارش IBM در حالی که در سال ۲۰۰۴ از هر ۹۴۳ پیام الکترونیکی یکی با هدف پیشبرد یک حمله Phishing تنظیم شده بود، اما در سال ۲۰۰۵ از هر ۳۰۴ نامه الکترونیکی یکی با این هدف تنظیم شده است.

● مدرسه هکرها

علاوه بر تمایل هکرها برای نفوذ به برنامه های کاربردی پرطرفدار و سوءاستفاده از حفره های امنیتی می توان به صراحت گفت نوجوانان این دوره و زمانه نسبت به نسل قبلی آگاهی های بسیار بیشتری در مورد رایانه دارند، از این رو برای اثبات دانش بالای خود به خرابکاری در رایانه ها متوسل می شوند و پا به پای هکرهای سابقه دار و قدر سعی در از کار انداختن سیستم ها دارند.
گروهی نوجوان که اسم خود را Kutztown ۱۳ گذارده اند، افتخار شان هک کردن لپ تاپ های موجود در مدارس، بارگذاری محتویات ممنوعه از اینترنت و استفاده از نرم افزارهای غیرمجاز برای جاسوسی در مورد معلمان مدارس و دیگر دانش آموزان است. البته افشا شدن اقدامات خلافکارانه این نوجوانان باعث برخورد شدید پلیس و دیگر مقامات شد و آنان به سختی مجازات شدند.
مقامات مدرسه Kutztown محل تحصیل این نوجوانان می گویند پس از شناسایی این نوجوانان بارها به آنان هشدار داده بودند که دست از اعمال خلافکارانه بردارند وگرنه مجازات خواهند شد اما بی توجهی به این اخطارها موجب شده بود پلیس برای مقابله با خلافکاران کوچک وارد عمل شود. فعالیت های رایانه یی خرابکارانه در امریکا فقط محدود به این مدرسه نیست. مدیران ده ها مدرسه در ایالت پنسیلوانیا گزارش هایی را در مورد سوءاستفاده دانش آموزان از رایانه های مدارس به پلیس ارائه کرده اند و در برخی موارد دانش آموزان به خاطر همین گزارش ها توبیخ یا حتی اخراج شده اند.

● یک دانشگاه ضدهک

شهر بارسلونا در اسپانیا امروزه محل اجرای یک طرح ابتکاری شده که با هدف مبارزه و نابود سازی هکرها راه اندازی شده است. دانشکده هکری دانشگاه La salle یک دانشکده تازه تاسیس است که برخی از بهترین معماران اسپانیایی ساختمان آن را طراحی کرده اند. کارگاه های آموزشی این دانشگاه مملو از دانشجویانی است که در تلاشند به شبکه های رایانه یی فرضی و وب سایت های شخصی و تجاری آزمایشی نفوذ کنند و از این لحاظ کارگاه آموزشی مذکور از دید برخی ها شباهت فراوانی به یک مرکز پرورش شیطان دارد. اما گردانندگان این دانشکده امیدوارند با راه اندازی این مرکز بسیاری از تابوهای نابجایی که در مورد پدیده هکر وجود دارد، شکسته شود تا بتوان طرح های جدیدی را برای مقابله با این مشکل رو به گسترش به مرحله اجرا درآورد.

● هدف یک هکر

هدف اصلی هکرها از هک کردن سایت ها تذکر به صاحبان سرورها و تاکید بر قدرت امنیتی تیم هکر است. هک سرویس دهنده ها فرصتی است تا شهرت تیم هکر افزایش یابد و پشتوانه فعالیت های بعدی آنها قرار گیرد که الزاماً با همان عناوین هکری صورت نمی گیرد. به همین جهت تعداد گروه ها و تیم های امنیتی هر روز بیشتر می شود. خیلی از این هکرها نیز از هک کردن سایت ها کسب درآمد می کنند ولی چگونه؟ هکرها معمولاً در صفحه دیفیس بعد از تذکر به مدیران اعلام می کنند که اگر مدیران بخواهند این گروه می تواند به صورت رایگان نفوذ پذیری این سایت یا سرور را برای مدیران رفع کند. ولی در بیشتر مواقع مدیر سایت بعد از تماس متوجه می شود گروه درخواست های مالی مشخصی نیز دارد. البته بسیاری از مدیران سایت ها حاضر نمی شوند به کسانی که به سرویس هایشان حمله کرده اند، اعتماد کنند و حداکثر همکاری در سطح انتقال نقاط ضعف احتمالی به مسوولان سایت ها محدود می ماند. شهرت گروه های هکری به آنها امکان جذب کارآموز می دهد. درآمد ناشی از این فعالیت ها بخشی از هزینه های فعالیت هکرها را تامین می کند. گروه هکری با گرفتن مبلغی از افراد و دادن یک نام کاربری نرم افزارها یا نفوذپذیری های جدید را در اختیار افراد قرار می دهند تا این افراد نیز بتوانند از آنها استفاده کنند. به علاوه بعضی از گروه ها با برگزاری کلاس ها و کارگاه های آموزشی به کسب در آمدهای بیشتر علاقه نشان می دهند. استفاده از توانایی هکرها در ابتدا بیشتر در حوزه خصومت های شخصی مطرح بود ولی در آینده شاهد رونق فعالیت های گروه های هکری در چارچوب اهداف رقبای تجاری یا سیاسی خواهیم بود. سیاست ها و فلسفه های پشت این قضیه نیز تغییر کرده است چرا که بسیاری از گروه ها از هکرها برای کمک به کشف ضعف های امنیتی سیستم های خود استفاده می کنند. اینترنت مدرن به هکرها اجازه داده است مرزهای جدید را بکاوند. جنگ بین کشورها با هک کردن وب سایت های یکدیگر و از کار انداختن آنها یا پایین آوردن سایت ها با حملات DoS به یک امر معمول مبدل شده است. ارتش ها از هکرها به منظور از کار انداختن سیستم های دفاعی دشمنان شان برای کسب برتری در جنگ استفاده می کنند. منافع مالی یک انگیزه بزرگ برای بعضی از هکرها یا افرادی است که هکرها را به کار می گیرند. موسسات مالی اغلب هدف قرار می گیرند تا مقادیر زیادی از پول شان توسط روش های الکترونیک به سرقت رود. بخشی از حملات به سایت های دولتی در ایران که توسط گروه های هکری صاحب نام انجام شده و می شود، ممکن است علاوه بر اهداف اقتصادی با هدف خاص دیگری نیز صورت گرفته باشد. آنچه روشن است این است که دامنه فعالیت هک در حال افزایش است و سازمان ها و دستگاه های زیادی هم اکنون به دنبال شناخت گروه های هکری هستند. رقابتی که تازه آغاز شده و تا مدت ها ادامه خواهد داشت. ولی آنچه اکنون باید پیگیری کرد این است که آیا هکرها می توانند تا هر زمان هر کاری دل شان خواست روی سرور و سایت های دیگر افراد انجام دهند؟
صنعت نوپای فناوری اطلاعات و ارتباطات ایران، هم اینک از بعد قانون مداری و مستندسازی حقوقی برای مبارزه با متخلفان و مجرمان ناقض فضای مجازی در وضعیت نامطلوبی به سرمی برد.
اگرچه در سال های اخیر لایحه هایی مانند آزادی اطلاعات، جرائم رایانه یی و کپی رایت به تهیه و تصویب مراجع ذی صلاح رسیده است، ولی نبود ضمانت اجرایی قوی برای برخورد با متخلفان و پیاده سازی مفاد قانونی در بازار صنعت IT کشور، مخاطرات و چالش هایی را به وجود آورده است. به هر حال جامعه اطلاعاتی ایران در ابعاد حقوقی متنوعی باید از پتانسیل های موجود آگاه شود.
 

s1m5j8

عضو جدید
کاربر ممتاز
یک هکر بدلیل تولید ویروسی که تقریبا 100.000 رایانه را در سراسر دنیا آلوده کرده بود و از این سیستم ها برای حمله به پایگاههای خبری استفاده می کرد به 24 ماه حبس محکوم شد.
به گزارش رویترز، بروس ریزلی، 48 ساله و اهل کانزاس سیتی است که بر اساس حکم دادگاه نیوجرسی به حبس محکوم شد. عملیات مخرب وی 6 ماه قبل رخ داده است . ریزلی پیش از این داوطلبانه در سازمان دفاع از حقوق کودک و نوجوان در فضای مجازی که با پلیس همکاری دارد کار می کرد. او بعد از یک جدال لفظی با موسس این گروه، خاویر فان ارک این سازمان را ترک کرد. فان ارک نیز در تلافی این موضوع، در فضای مجازی با ریزلی ارتباط برقرار کرده و وانمود کرد زنی بنام هانی است .




ریزلی نیز بر اساس همین رابطه بی پایه، تصمیم به جدایی از همسرش گرفت. ریزلی یکی از کسانی بود که بعنوان قربانی رابطه دروغین مجازی معرفی شد و پس از این حادثه تلاش کرد ویروسی رایانه ای بنویسد تا وبسایت های خبری که داستان غفلت وی را به چاپ رسانده بودند از کار بیندازد. علاوه بر 2 سال زندان، ریزلی به پرداخت بیش از 90.000 دلار جریمه نیز محکوم شده است.
 

emreh

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
امضای دیجیتال روی کارتهای هوشمند ایرانی ها

امضای دیجیتال روی کارتهای هوشمند ایرانی ها

سلام....
امروزه تشخیص غیرجعلی بودن متون و اسناد الکترونیکی در فضای سایبر دارای اهمیت فراوانی بوده و براین اساس از امضای دیجیتالی و تکنیک‌های رمزنگاری برای رسیدن به این اهداف استفاده می‌شود که با ساختار طراحی شده در امضای دیجیتالی امکان آشکارسازی هرگونه تغییر در محتوای متون یا اسناد الکترونیکی فراهم شده و سندیت متون الکترونیکی قابل پیگیری و بررسی است.


همچنین پیام ارسالی در اینترنت با استفاده از گواهی الکترونیکی شکل قانونی به خود می‌گیرد و به زبان ساده می‌توان گفت امضای الکترونیکی امضایی است که علی رغم قابل رویت نبودن قابل اثبات است. در حال حاضر یکی از مشکلات عمده در مورد تحقق دولت الکترونیک در کشور عدم امکان استناد به مدارک الکترونیکی است و از این رو ساختار سنتی استفاده از مکاتبات کاغذی در بحث اسناد حقوقی و مالی، کماکان رایج است.
این در حالی است که در بسیاری از کشورها سال‌ها است این قبیل مشکلات مرتفع شده و امکان استناد حقوقی در تمامی مکاتبات وجود داشته و بسیاری از سرویس‌ها به صورت غیرحضوری در اختیار کاربران قرار می‌گیرد.


جایگاه مناسب ایران در زیرساخت‌های امضای دیجیتال
احراز هویت کاربر برای ارسال هرگونه سندی با امضای دیجیتال، پست الکترونیکی امن و امضای اسناد از جمله امکانات و قابلیتهای قابل ارائه از سوی دفاتر گواهی دیجیتال در کشور است که چندی است از سوی وزارت بازرگانی با همکاری دستگاه‌های اجرایی در حال پیاده سازی است.
براین اساس مهدی غضنفری وزیر بازرگانی با اشاره به افتتاح دفاتر صدور گواهی امضای دیجیتال در کشور در جهت الکترونیکی کردن امور و افزایش تعداد کاربران تجارت الکترونیک و امضای دیجیتال در مورد جایگاه ایران در حوزه امضای دیجیتال در میان دیگر کشورها گفت: خوشبختانه به لحاظ فراهم کردن زیرساخت‌های فنی امضا و گواهی دیجیتالی مشکلی در کشور وجود ندارد و جایگاه‌مان از این حیث کاملا مناسب است.
وی با تاکید بر اینکه آنچه که باید برای آن گام‌های محکمی برداشته شود همگانی‌کردن فرهنگ استفاده از امضای دیجیتال و فضای سایبر در حوزه خرید و فروش و تجارت است تاکید کرد: در این زمینه باید اقدامات اساسی صورت گیرد.
غضنفری با اشاره به سایت‌های خوب ایجاد شده در بحث تجارت الکترونیکی و نیز قدرت خرید مردم در فضای سنتی اضافه کرد: باید اقدامات بیشتری انجام شود تا این موضوع به فضای دیجیتال منتقل شود و استفاده از این زیرساخت‌ها به واقعیت بپیوندد.
وزیر بازرگانی با بیان اینکه به لحاظ نوع فناوری و دانش IT، کشور ما رتبه خیلی خوبی را دارا است گفت: به لحاظ عددی در این بخش رتبه‌ای برای ایران سراغ نداریم اما به لحاظ استفاده از آخرین فناوری‌های روز شاهد جایگاه خوب ایران در میان دیگر کشورها هستیم.
وی اظهار امیدواری کرد که سال ۹۰ سال الکترونیکی کردن امور و ایجاد اعتماد در مردم برای خرید الکترونیکی باشد و گفت: با ایجاد اتحادیه تجارت الکترونیکی، نظارت بر سایت‌های خرید و فروش الکترونیکی صورت گرفته و برای برداشتن گام‌های همگانی کردن تجارت الکترونیکی، سایت‌های معتبر در این بخش را معرفی خواهیم کرد.


امضای دیجیتال تا ۵ سال دیگر برای تمام ایرانیان
رضا تقی پور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات نیز با تاکید بر اینکه در انتهای برنامه پنجم نوسعه به تمامی کسانی که درخواست امضای دیجیتال داشته باشند گواهی امضای دیجیتال ارائه می‌شود گفت: یکی از اطلاعاتی که برای کارت هوشمند ملی نیاز بوده و در درون این کارت‌ها ذخیره می‌شود امضای دیجیتال است که توسط تمامی دستگاه‌های کارت‌خوان قابل خواندن و عمل کردن خواهد بود. براین اساس تمامی امور روزانه افراد از طریق کارت هوشمند ملی با امضای دیجیتالی قابل انجام است.
وی با بیان اینکه امضای دیجیتال یکی از زیرساخت‌های اصلی برای احراز هویت و اعتبار بخشی در فضای مجازی است تصریح کرد: تمامی کسانی که برای فعالیت‌های حقوقی در این فضا نیاز به اعتماد متقابل داشته باشند نیاز به امضای دیجیتال هم خواهند داشت که باید برای احراز هویت اسناد و مدارک از طریق مراکز میانی امضای دیجیتال و دفاتر ثبت، این گواهی را دریافت کنند.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با بیان اینکه طبق دسته بندی موضوعی تمامی مجموعه‌های ارائه دهنده خدمات ارتباطی و اینترنت و پست می‌توانند این گواهی را وزارت دریافت کنند به مهر گفت: به موازات ایجاد دفتر صدور گواهی دیجیتال باید طرحی برای میزان اندازه‌گیری عملیاتی جایگاه ایران در این حوزه نسبت به شاخص‌های جهانی تعریف شود که این امر در سال ۹۰ اتفاق می‌افتد تا آمارهای موجود نسبت به مراجع جهانی قابل ارائه باشد و وضعیت ایران در امر تجارت الکترونیک براساس این شاخص‌ها سنجیده شود.

به نقل از www.senatorfun.com
با تشکر....:gol:
 

emreh

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
فایر فاکس 5 در راه است

فایر فاکس 5 در راه است

سلام....



در حالی که نسخه ۴ مرورگر اینترنتی فایرفاکس به تازگی در دسترس کاربران قرار گرفته بنیاد موزیلا طراحی نسخه ۵ این مرورگر را آغاز کرده و از هم اکنون در حال تبلیغات برای آن است.
به گزارش فارس، این مرورگر که هنوز زمان عرضه آن مشخص نشده از امکانات متنوعی برای کاربران شبکه های اجتماعی مختلف برخوردار خواهد بود. همچنین یک برنامه کوچک هم در این مرورگر گنجانده می شود تا کاربران شبکه های مشهور اجتماعی راحت تر بتوانند به امکانات مورد نظر دسترسی پیدا کنند.
از جمله دیگر امکانات فایرفاکس ۵ می توان به قابلیت مدیریت حساب های کاربری، سرویس نمایش دهنده فایل های پی دی اف و سیستمی جدید برای جدا کردن زبانه های صفحات مختلف اشاره کرد.
همچنین تحول مهم دیگر عرضه نسخه ۶۴ بیتی فایرفاکس ۵ است. این اولین بار خواهد بود که فایرفاکس به غیر از نسخه ۳۲ بیتی نسخه ۶۴ بیتی از مرورگر فایرفاکس را در دسترس کاربران قرار می دهد.
موزیلا پیش از این از عرضه چهار نسخه مختلف از فایرفاکس در سال ۲۰۱۱ خبر داده بود. به نظر می رسد رقابت با نسخه های تازه مرورگر های کروم و IE مایکروسافت هدف اصلی این به روزرسانی های پی در پی و متوالی باشد.



به نقل از http://www.senatorfun.com
با تشکر...:gol::gol::gol:
 
آخرین ویرایش:

mona 23

عضو جدید
---Media---UploadedFiles---2011-01-28---unnfrgqsdw_KPAD.jpg[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]استفاده از اشکالی که حالت چهره را می رسانند و به اسمایلی معروف اند در دنیای کامپیوتر و اینترنت برای بعضی ها جز لاینفک زندگی است! عده ای به استفاده از علامت تعجب معتاد می شوند و عده ای هم به اسمايلی ها. اين یک کی پد فوق العاده جذاب برای دوستان علاقمند به اسمايلی است. [/FONT]
[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]این کی پد Emoticon نام دارد. توسط شرکت Lavatelli طراحی شده است و 16 عدد دکمه دارد که با فشردن هر یک اسمايلی مد نظر تایپ می شود و دیگر نياز به وارد کردن دستی کارکتر های ترکیبی هر اسمایلی نيست. [/FONT]
[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]اين محصول به عنوان يک کی پد جانبی به کمک يک پورت USB به انواع کامپیوتر های روميزی و لپ تاپ ها متصل می شود و استفاده از این اشکال را برای کاربران علاقمند آسانتر می کند. [/FONT]
[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]هنوز از قيمت تمام شده این محصول و زمان تولید انبوه آن خبری در دسترس نیست. اما از همين الان می شود پيش بینی کرد که جزو گجت های فانتزی و پرطرفدار خواهد بود. اسمایلی مورد علاقه شما کدام است؟
[/FONT]
[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]منبع:[/FONT]
[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]http://khabarkhooneh.com
[/FONT]​
 

s1m5j8

عضو جدید
کاربر ممتاز
آمريكا تجهيزات می‌فروشد

آمريكا تجهيزات می‌فروشد

آمريكا تجهيزات *****ينگ به كشورهای حاشيه خليج‌فارس می‌فروشد
يك انديشكده آمريكايي در مقاله‌اي از مواضع دوگانه آمريكا در قبال آزادي اينترنت در خاورميانه انتقاد كرده و مي نويسد: «واشنگتن بودجه اي 30 ميليون دلاري براي آزادي اينترنت در جهان اختصاص داده است و از سوي ديگر تجهيزات شنود و *****ينگ به كشورهاي عربي مي فروشد.»
انديشكده "مركز مطالعات استراتژيك و بين الملل‌" آمريكا در مقاله‌اي از مواضع دوگانه آمريكا در قبال آزادي اينترنت در خاورميانه انتقاد كرده و مي نويسد: «اگرچه واشنگتن بودجه‌اي 30 ميليون دلاري براي آزادي اينترنت در جهان اختصاص داده است، اما به برخي كشور ها تجهيزات مانيتورينگ و محدود كننده اينترنت فروخته است.»

آمريكا در جنگ آزادي اينترنت در خاورميانه در هر دو جبهه مي جنگد. اين كشور با تعيين بودجه هايي طرفداران دموكراسي را آموزش مي دهد. "موسسه دموكراتيك ملي‌" كه تحت حمايت مالي كنگره آمريكا قرار دارد، به تازگي به توسعه وب سايت "اوسط‌" براي مخالفان عرب كمك كرد.

در عين حال، شركت هاي آمريكايي همچنين در فراهم كردن فناوري مورد استفاده براي سانسور اينترنت نيز دست دارند. شركت "ناروس‌" متعلق به شركت بوئينگ كه مقر آن در كاليفرنياست، شركت هاي "تله‌كام‌" مصر و عربستان سعودي را به نرم افزارهايي مجهز كرد كه با كمك آنها مي توان به استراغ سمع آنلاين و رديابي افراد مبادرت كرد.

برخي ديگر از كشورهاي عربي نيز نرم افزار "اسكوئيد‌" را كه تحت حمايت مالي موسسه علوم ملي آمريكا قرار دارد، خريداري كرده و از آن براي مسدود كردن مطالب نوشته شده مخالفان استفاده مي‌كند.

همچنين كشورهاي حوزه خليج فارس از فناوري ***** هوشمند "مك‌آفي‌" آمريكا استفاده مي‌كنند كه مي تواند وب سايت هاي ناخواسته از جمله وب سايت هاي مخالفان سياسي را مسدود كند.

وزارت خارجه بودجه "آزادي اينترنت" را به اجرا نگذاشته است
البته اين‌ها پيام هاي متناقضي هستند كه از سوي واشنگتن ارسال مي شوند. در حالي كه هيلاري كلينتون، وزير خارجه آمريكا خواستار "تعهد جهاني به آزادي اينترنت" شده است، اما جمهوري خواهان همچنان به عدم اختصاص بودجه 30 ميليون دلاري وزارت خارجه تصويب شده از سوي كنگره براي مبارزه با سانسور اينترنت اعتراض دارند.

منبع: فارس
 
آخرین ویرایش:

s1m5j8

عضو جدید
کاربر ممتاز
افزونه جدید موزیلا خشم دولت آمریکا را برانگیخت

افزونه جدید موزیلا خشم دولت آمریکا را برانگیخت

این افزونه موسوم به
MafiaaFire که توسط برنامه‌نویس ثالث طراحی شده به کاربران امکان می‌دهد محتوای اصلی برخی وب‌سایت‌ها که به هر دلیل توسط دولت آمریکا غیرقابل مشاهده شده‌اند را ببینند. مقامات آمریکا در سال‌های اخیر به بهانه حفظ حریم شخصی کاربران و محافظت از امنیت دولت مشاهده محتوای برخی سایت‌ها را در داخل این کشور ممنوع کرده و زمانی که کاربر آدرس این سایت را در مرورگر خود تایپ کند به صفحات دیگری هدایت می‌شود. اما افزونه MafiaaFire با تشخیص این مساله محتوای واقعی و اصلی صفحات مورد نظر را به کاربر نشان می‌دهد و همین مساله موجب خشم وزارت امنیت داخلی آمریکا شده ، ولی درخواست‌های دولت این کشور برای حذف افزونه یاد شده تاکنون با مخالفت مدیران شرکت موزیلا مواجه شده است.

بعد میگن فقط ایرانه که سایت ها..... میکنه؟

 
آخرین ویرایش:

تورج پوربهرام

عضو جدید
کاربر ممتاز
این افزونه موسوم به
MafiaaFire که توسط برنامه‌نویس ثالث طراحی شده به کاربران امکان می‌دهد محتوای اصلی برخی وب‌سایت‌ها که به هر دلیل توسط دولت آمریکا غیرقابل مشاهده شده‌اند را ببینند. مقامات آمریکا در سال‌های اخیر به بهانه حفظ حریم شخصی کاربران و محافظت از امنیت دولت مشاهده محتوای برخی سایت‌ها را در داخل این کشور ممنوع کرده و زمانی که کاربر آدرس این سایت را در مرورگر خود تایپ کند به صفحات دیگری هدایت می‌شود. اما افزونه MafiaaFire با تشخیص این مساله محتوای واقعی و اصلی صفحات مورد نظر را به کاربر نشان می‌دهد و همین مساله موجب خشم وزارت امنیت داخلی آمریکا شده ، ولی درخواست‌های دولت این کشور برای حذف افزونه یاد شده تاکنون با مخالفت مدیران شرکت موزیلا مواجه شده است.

بعد میگن فقط ایرانه که سایت ها..... میکنه؟



زود بریم دانلود کنیم که خیلی حال میده!
دانلود میشه کرد؟
 

emreh

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
زود بریم دانلود کنیم که خیلی حال میده!
دانلود میشه کرد؟

سلام...
ولی به نطرم شما برادر در راه مبارزه با شیطان ممکن هستش دستتون به گناه آلوده بشه...بذار خودم یه نگاهی بهش میندازم... :دی :دی :دی00
البته اگه بنده رو قابل بدونید... :دی
بذارید بنده این گناهان رو مرتکب بشم و شما در راه مبارزه تون با این یارو شیطان (البته با توجه به امضاتون دارم این مطالب رو میگم ها) پاک باشید... :دی
لینکش کو؟؟؟؟
باتشکر...
 

تورج پوربهرام

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام...
ولی به نطرم شما برادر در راه مبارزه با شیطان ممکن هستش دستتون به گناه آلوده بشه...بذار خودم یه نگاهی بهش میندازم... :دی :دی :دی00
البته اگه بنده رو قابل بدونید... :دی
بذارید بنده این گناهان رو مرتکب بشم و شما در راه مبارزه تون با این یارو شیطان (البته با توجه به امضاتون دارم این مطالب رو میگم ها) پاک باشید... :دی
لینکش کو؟؟؟؟
باتشکر...
نترس گل پسر دست کش دستم هستش!
 

Sarp

مدیر بازنشسته
مایکروسافت Skype را با یک مبلغ باور نکردنی خرید

مایکروسافت Skype را با یک مبلغ باور نکردنی خرید

از مدت‌ها پیش، صحبت‌هایی مبنی بر واگذاری سهام شرکت اسکایپ مطرح شده بود که سرانجام امروز با نوشته مدیر اجرایی این شرکت در وبلاگ رسمی اسکایپ، این موضوع به حقیقت پیوست و اسکایپ به سازنده محبوب‌ترین سیستم‌عامل دنیا یعنی مایکروسافت رسید.



در سال‌های گذشته نیز، پیشنهاد‌هایی از شرکت‌های مختلف برای خرید اسکایپ داده شده بود که مدیران این شرکت، با فروش آن موافق نبودند، اما هم اکنون مایکروسافت با پرداخت ۸.۵ میلیارد دلار، یک پیشنهاد وسوسه انگیز را ارائه داد که در ‌‌نهایت با موافقت مدیران اسکایپ همراه شد و این پیام رسان وارد مسیر جدیدی از توسعه خود شد و از این پس باید با مایکروسافت پیشرفت کند.
طبق نوشته‌ای که مدیر اجرایی اسکایپ در وبلاگ رسمی آن داشته است، به غیر از مسائل مالی، دلیل فروش اسکایپ به مایکروسافت را می‌توان پشتیبانی بسیار مناسب این غول نرم افزاری دانست که از این پس یک پشتوانه بسیار مناسب برای توسعه دارد که با آن می‌تواند، کیفیت بسیار بالاتری در ارائه خدمات تماس‌ها داشته باشد.
قطعا این فروش برای خیلی از کاربران اسکایپ جالب نخواهد بود چرا که در همین ساعات اولیه انتشار اخبار، عواقب این نقل انتقال از سوی برخی سایت‌ها و وبلاگ‌ها در حال بازگو شدن است. نظر شما درباره این خبر چیست؟ آیا فکر می‌کنید مایکروسافت می‌تواند محبوبیت فعلی اسکایپ را افزایش دهد یا نه، آن‌را کاملا به انحصار خود در خواهد آورد؟




منبع
 

emreh

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
نسل جدید نوت بوک FENO

نسل جدید نوت بوک FENO

سلام....
نسل جدید نوت بوک FENO




در این لپ تاپ که طراح آن Niels van Hoof است علاوه بر قسمت تا شویی که بین صفحه کلید و صفحه نمایش وجود دارد لولایی هم مابین دو قسمت صفحه نمایش قرار داده شده که بر فشردگی و کم حجم کردن لپ تاپ می افزاید. ( این امکان هم به ویژگی صفحه نمایش بر می گردد که انعطاف پذیر است )




در استفاده از موس هم در این لپ تاپ به هیچ فضایی در کیف لپ تاپ نیاز نخواهید داشت چون در Feno موس بی سیمی جا سازی شده که می توانید در مواقع مورد نیاز به راحتی از آن بهره بگیرید.



باتشکر....:gol::gol::gol:
 

s1m5j8

عضو جدید
کاربر ممتاز
ویدیو زندگی ابری ، امنیت ابری

Trend Micro

امروز بحث انتقال اطلاعات و پردازش آنها به محیطهای ابری در همه کسب و کارها به چشم می خورد ، امنیت ابری ، پردازش ابری ، ذخیره سازی ابری ، برنامه های ابری ، بازی های ابری ، شبکه های ابری ، سرورهای ابری ، مدیریت مشتریان براساس ابر ، GIS براساس ابر و بسیاری دیگر از کسب و کارها به محیطهای ابری منتقل می شوند .
SecureCloud

اولین و مهمترین مواردی که باید در نظر گرفته شود امنیت در محیطهای ابری می باشد .
شرکت امنیتی ترندمیکرو ( پیشرو در ارائه سرویسها ، خدمات و محصولات امنیتی ) اولین شرکتی می باشد که برای محیطهای ابری سرویس و محصول امنیتی با نام CloudSecure ارائه داده است .

البته باید توجه داشت شرکت ترندمیکرو اولین شرکتی می باشد که اقدام به توسعه فناوری ابری نموده و اولین شبکه ابری را در سال 2006 راه اندازی نمود .
همچین این شرکت برای ساخت دیتا سنتر ها ( مراکز داده ابری ) و آموزش نیروی انسانی در بهترین دانشگاه های دنیا جزء شرکهای پیشرو بوده و تاکنون هزاران دلار در این زمینه هزینه نموده است .

در زیر 2 ویدیو زیبا که در مورد امنیت محیطهای ابری می باشد می توانید ملاحظه فرمائید .

فایلهای به صورت FLV می باشند .

لینک ویدیو 1

لینک ویدیو 2

شرکت دورانتاش ارائه دهنده راهکارهای امنیتی ترندمیکرو در ایران می باشد .
 

Similar threads

بالا