اخبار کامپیوتر

azita

عضو جدید
هنگام استفاده از رايانه دائم پلك بزنيد:eek:





يك متخصص چشم پزشكي به كاربران رايانه ‌توصيه كرد هنگام استفاده‌ از رايانه براي جلوگيري از خشكي ، ضعيفي و سوزش چشم، دائم پلك بزنند.

دكتر "علي زماني " افزود: يكي‌ از علت‌هاي رو به افزايش مراجعه مردم به مطب‌هاي چشم پزشكي در سالهاي اخير، ضعيفي و خشكي چشم ‌به ‌خاطر استفاده مستمر از رايانه به‌خصوص در بين كارمندان و قشر دانش آموزي و دانشجويي است.

وي بااشاره به اين كه يكي از دلايل اصلي سوزش چشم هنگام كار با رايانه، كاهش ميزان پلك زدن است، اظهار داشت:اين مسئله به همراه خيره شدن به صفحه مانيتور و تمركز بر روي موضوع كار، سبب مي‌شود پلك ها مدت بيشتري باز بماند و در نتيجه اشك روي سطح چشم سريع تر تبخير و باعث سوزش چشم شود.

وي‌افزود:با توجه به اين كه رايانه جزو ملزومات خانه‌ها شده است بايد كليه افراد خانواده براي تضمين سلامتي چشم و گردن خود توصيه‌هاي ايمني و سلامتي را هنگام استفاده از آن به كار ببرند.

وي درجمع متخصصين چشم پزشكي، گفت: افراد بايد سعي‌كنند به‌هنگام ‌استفاده از كامپيوتر به طور ارادي براي تامين آب و اشك چشم پلك بزنند و ترجيحا از رنگ سفيد و آبي براي صفحه كار رايانه استفاده كنند.

زماني افزود : مركز مانيتور بايد حدود ?10? تا 20 ?سانتي متر پائين تر از چشمان كاربران باشد، چون اين وضعيت علاوه ‌براينكه باعث مي‌شود پلك‌ها پائين تر قرار بگيرد ، سطح كمتري از چشم در معرض نور رايانه قرار مي‌گيرد.

وي تصريح كرد: صفحه مانيتورها نبايد هنگام استفاده كاربران در معرض نور باشد.
اين ‌پزشك متخصص چشم،اضافه كرد: كاربران بايد به چشمان خود بعد از هرپنج تا ? 10?دقيقه پنج ثانيه استراحت بدهند، چون اين كار علاوه بر استراحت دادن به چشم باعث تامين اشك چشم و جلوگيري از خشكي چشم مي‌شود.
 

mr.abooli

عضو جدید
کاربر ممتاز
شکر منبع انرژی کامپیوتر

شکر منبع انرژی کامپیوتر

«شکر» منبع انرژی رایانه‌های فردا!!

محققان دانشگاه سنت لوئیس نوعی پیل سوختی زیستی ساخته اند که می تواند با هر منبع شکر کار کند و مدت زمان کار کردن آن نیز سه تا چهار برابر طولانی‌تر از یک باتری یون ــ لیتیم متداول است.


`دکتر شلی مینتر` ، الکتروشیمیدان دانشگاه سنت لوئیس از جمله محققانی است که از سال ها پیش به کار بر روی انواع پیل‌های سوختی زیستی در گستره وسیعی از سوخت‌ها از الکل تا روغن سویا پرداخته است.


وی در دویست و بیست و نهمین همایش ملی این مجمع در سال 2005 از ساخت بیوآند با پایه فروکتوز که با تثبیت فروکتوز هیدروژن زدایی شده بر غشای نفیونی اصلاح شده با تترابوتیل آلومینیوم برمید ایجاد شده است، خبر داده بود.


تحقیقات کنونی بر توسعه غشاهای آب گریز کیتوسان برای تثبیت آنزیم متمرکز است. کیتوسان پلی ساکاریدی تهیه شده از کیتن ــ عنصر کلیدی در اسکلت بدن سخت پوستان ــ‌ است که بنابر ادعای مینتر، باتری‌های ساخت او پر قدرت‌ترین و طولانی مدت‌ترین باتری‌ها از این دست هستند.


چنانچه این باتری‌ها پس از انجام تست‌های بیشتر، نتایج قابل قبولی داشته باشند، در طی 3 تا 5 سال آینده می‌توانند تجاری شوند.


محققان پس از آزمایش باتری‌های مختلفی که با گستره وسیعی از سوخت‌ها مثل شکر، نوشابه گاز رفته، مخلوط نوشیدنی‌ها و صمغ درخت کار می‌کنند، به این نتیجه دست یافتند که شکر معمولی (ساکاروز) محلول در آب بهترین منبع سوخت بوده و پیل‌های سوختی زیستی می‌توانند در بسیاری از کاربردهای الکترونیکی قابل حمل مثل رایانه ها، جایگزین باتری‌های یون ــ لیتیم شوند.


کارهای آتی شامل تصحیح عملکرد باتری‌ها برای شرایط متفاوت محیطی مانند دمای بالا و افزایش طول عمر مفید آنهاست که بودجه این تحقیقات توسط وزارت دفاع آمریکا تامین شده و دکتر مینتر نیز شرکتی را جهت تجاری سازی پیل‌های سوختی زیستی بر پایه آنزیم و سوخت الکل تاسیس کرده است.


امتیاز;)
 

yasin_d

عضو جدید
کاربر ممتاز
خداحافظ LCD

خداحافظ LCD

میتوانید تلویزیون 60 اینچی را تصور کنید که کمتر از 1 سانتیمتر قطر دارد و هنگام حمل و نقل میتوانید آنرا ‏مانند پوستر لوله کنید؟ یا شیشه اتومبیلتان را که مانند یک نمایشگر عمل کند؟ در ادامه مطلب به بررسی ‏ظهور یا بهتر بگویم کاربرد نوع دیگری از نمایشگر ها به نام ‏OLED‏ می پردازیم.


از زمان اختراع نمایشگر ها تاکنون گونه های مختلفی را با ویژگی های مختلف مشاهده کرده ایم مانند‏LCD ‎و ‏CRT‏ که با وجود هدف مشترک نمی توان هیچکدام را جایگزین دیگری دانست. نمایشگر های‏CRT ‎به دلیل پایبند نبودن به محدوده پیکسل ها از قابلیت نمایش بهتری برخودار بوده همچنین درخشان تر ‏هستند از طرف دیگر نمایشگر هایLCD ‎به دلیل نازک بودن و مصرف کمتر انرژی، موارد مصرف خاص خود را ‏دارند به عنوان مثال در دستگاههای کوچک قابل حمل.
اما این پایان راه نیست؛ ‏OLED‏ گونه دیگری از ‏نمایشگر هاست که به دلیل ساختار و ویژگی های متمایزش جای خود را در صنعت باز کرده است.‏
بر خلاف تصور شما فن آوری ‏OLED‏ آنقدر ها هم جدید نیست و به 1960 باز میگردد در ابتدا کار با کندی ‏پیش میرفت اما در ده سال اخیر شاهد سرعت گرفتن این پروسه هستیم؛ اینجا (‏http://www.oled-‎info.com‏) میتوانید توضیحات کاملی در مورد روند کار بدست آورید.

تعریف ویکی پدیا از ‏OLED‏ چنین است:‎ OLED ‎مخفف عبارت ‏Organic Light-Emitting Diode‏ به معنای ‏‏"دیود ارگانیک ساتع کننده نور" میباشد که در حالت کلی به هر‏LED ‎ای اطلاق میشود که دارای "لایه ‏ترکیبات ارگانیک" باشد این لایه معمولا محتوی ماده پلیمری است که امکان ته نشین شدن ترکیبات ‏ارگانیک را میدهد. این ترکیبات روی یک صفحه صیقلی ته نشین میشوند؛ نتیجه یک ماتریس از پیکسل ‏هاست.

نمایشگر ‏OLED در مقایسه با ‏LCD‏ نازکتر است، درنور خورشید بهتر دیده میشود، نیاز به انرژی کمتری دارد، ‏نیاز به نور پس زمینه ندارد، انعطاف پذیر است و با هزینه کمتری تولید می شود. اثرات این ویژگی ها را می ‏توان بوضوح در وسایل قابل حمل مانندMP3 Player ‎ها و تلفن های همراه مشاهده کرد بدین ترتیب که با ‏نازکتر شدن نمایشگر، کل دستگاه نازک تر میشود، مصرف کمتر باطری دوام بیشتر شارز را در پی دارد، ‏همچنین عدم نیاز به نور پس زمینه که یکی از پر مصرف ترین موارد استفاده باطری در دستگاههای فعلی ‏ست ویژگی بسیار مهمی تلقی می شود. ‏OLED ‎یکی دیگر از مشکلات ‏LCD‏ را تا حدودی حل کرده است: ‏زاویه دید. همانطور که میدانید زاویه دید ‏LCD‎ محدود است و تولید کنندگان هرچه بیشتر، سعی بر رفع این ‏مشکل دارند حال اینکه ‏OLED‎ زاویه دید بازتری را فراهم می سازد.‏
‏"سیاه واقعی"، آیا تا کنون دقت کرده اید که در مانیتور های‏CRT ‎و‏LCD ‎هیچگاه سیاه واقعی ‏نمایش داده نمیشود؟ درLCD ‎ها به دلیل اینکه از نور پس زمینه استفاده میکنیم هیچگاه سیاه واقعی دیده ‏نمیشود و همواره مقداری نور از قسمت های سیاه به چشم میرسد اما در‏OLED ‎با توجه به اینکه سلول ‏ها خود نور تولید میکنند هنگامی که سلول ها خاموش باشند هیچ نوری به چشم نمی رسد و سیاه ‏واقعی به نمایش در می آید (برای خرید مانیتور ‏OLED‎ دارم لحظه شماری میکنم!) ‏
و یک نکته دیگر که بسیار جالب است اینکه زمان پاسخگویی ‏LCD ‎‏8 هزارم ثانیه است (البته در برخی مدل ‏ها تا 2 هزارم ثانیه هم کاهش یافته) اما در ‏OLED‎ شاهد زمان پاسخگویی 1 صد هزارم ثانیه هستیم!!!

OLED ‎دارای انواع مختلفی است که از جالبترین آنها ‏TOLED ‎‏(‏OLED‏ ‏Transparent‏) میباشد. عینک دارای ‏نمایشگر تام کروز را در فیلم ماموریت ناممکن 2 به خاطر دارید؟ یا خودروی شرکت ‏Volvo ‎که قرار بود روی ‏داشبورد روبروی راننده یک نمایشگر ‏Transparent ‎برای شب هنگام داشته باشد؟ این دو مثال و بسیاری ‏دیگر از کاربرد های ‏TOLED ‎می باشند.‏
دیگر گونه ‏OLED ‎ها ‏SOLED ‎‏(‏Stacked OLED‏) میباشد؛ در این گونه نمایشگر ها‎ ‎امکان قرار دادن سلول ‏های تولید کننده هر سه رنگ اصلی بصورت "روی هم" میسر است (برخلاف‏CRT ‎و ‏LCD‏ که سلول ها در ‏کنار هم قرار می گرفتند) بدین ترتیب رزولوشن سه برابر می شود همچنین کیفیت نمایش رنگها افزایش ‏می یابد.

همانطور که مشاهده می کنید استفاده از این تکنولوژی بصورت انبوه یک جهش را در پی خواهد داشت. ‏البته ‏OLED‎ همچنان با مشکلاتی از قبیل ارائه نور کمتر در میزان سطح مساوی، عمر کوتاهتر و احتمال از ‏بین رفتن در مواجهت با آب روبروست اما بهر حال تولید کنندگان کم و بیش راه حل هایی برای این مشکلات ‏پیدا کرده اند و این نوع نمایشگر را در محصولاتی مانند تلفن های همراه، ‏MP3 Player‎‏ ها، پخش ماشین، ‏دوربین های دیجیتال، تلویزیون، و عینک های دارای نمایشگر به کار گرفته اند.

ساختمان لایه های تشکیل دهنده ‏OLED‏ به این صورت است:
کاتد؛ لایه انتشار دهنده؛ لایه رسانا؛ ‏انود.
هنگامی که ولتاژ به سلول وصل می شود (انود مثبت) الکترون ها از کاتد به سمت انود حرکت می ‏کنند بدین ترتیب که کاتد الکترون ها را به لایه منتشر کننده میدهد و انود الکترون ها را از لایه رسانا جذب ‏میکند بدین ترتیب در لایه رسانا خلا الکترون به وجود می آید هنگامی که لایه منتشر کننده به اندازه کافی ‏شارژ شد الحاق اتفاق می افتد که باعث افت انرژی الکترون ها همراه با ایجاد تشعشع می شود که این ‏تشعشعات در فرکانس قابل رویت می باشند. واضح است که نحوه القا جریان امر تعیین کننده در این ‏ماجراست. در تصویر زیر مراحل روشن شدن یک سلول را ملاحظه میفرمایید.

تولید ‏OLED‏ به چندین روش امکان پذیر است که ساده ترین آنها چاپ ‏OLED‏ با چاپگر جوهر افشان ‏است (البته نه آنقدر ساده که در منزل، نمایشگر ‏OLED‏ پرینت بگیرید!) این سهولت تولید همراه با هزینه ‏اندک، امکان استفاده از آن را در میزان بالا فراهم می آورد. میتوانید اتاقی را تصور کنید که بجای استفاده از ‏لامپ در آن از صفحات ‏OLED‏ در سقف، دیوار ها و حتی کف، جهت ایجاد روشنایی استفاده شده باشد؟ ‏حالا امکان تغییر شدت نور، تغییر رنگ و حتی نمایش تصاویر را به آن بیفزایید! (جالبه، نه؟) همچنین تولید ‏البسه دارای نمایشگر از دیگر موارد استفاده ‏OLED‏ است. اطلاعات بیشتر در زمینه تولید این نمایشگر ها را ‏میتوانید اینجا(lectronics.howstuffworks.com/oled1.htm‏) پیدا کنید.

تلفن های همراه متعددی از شرکت های مختلف از فن آوری ‏OLED‏ برخوردار هستند که در ‏این میان میتوان از‎ Philips‎، ‏Samsung، ‏SonyEricsson، ‏XCute‏ و ‏Amoi‏ نام برد، اما شاید نام آشنا ترین تلفن ‏دارای نمایشگر ‏OLED ‎گوشی ‏Nokia N93i ‎باشد که نمایشگر خارجی آن از این نوع میباشد و دارای قابلیت ‏نمایش 65 هزار رنگ است، نمونه بهتر را میتوان در مدل ‏i‏6215 یافت که نمایشگر اصلی آن از نوع‏OLED ‎با ‏قابلیت نمایش 262 هزار رنگ و با رزولوشن ‏‎128 ‎در 128‏‎ ‎پیکسل است. اما نهایتا نمایشگر گوشی 7900 ‏Prism‎ بهترین نمونه از نمایشگر های ‏OLED‏ است که توانایی نمایش 16 میلیون رنگ را دارد. تعدادی از ‏تلفن های دارای این فن آوری را در تصویر زیر مشاهده می کنید.

اما شاید جالبترین گوشی با نمایشگر ‏OLED، "‏Blank‏" باشد؛ همانطور که ملاحظه میکنید این گوشی ‏دارای یک نمایشگر بزرگ حساس به تماس (‏TouchScreen‏) است که تقریبا تمام فضای روی گوشی را ‏اشغال کرده. نکته قابل توجه دیگر نازکی این گوشی است. طراح این گوشی، ‏Chris Kujawski‏ میگوید: ‏‏"تلفن ها هم باید فصل به فصل تغییر کنند همانطور که البسه تغییر می کنند". شاید این گوشی اندکی ‏کاربران را به این هدف نزدیک کند.

گرچه این گوشی هنوز به مراحل تولید نرسیده است اما تولید محصولاتی از این دست زیاد هم دور از ‏دسترس نیست.

و در پایان؛ شرکت سونی قصد دارد امسال اولین تلویزیون های ‏OLED‏ را به صورت انبوه به بازار عرضه کند ‏که البته رقبایی مانند سامسونگ به توانایی سونی در این مطلب شک دارند.

به نقل از http://www.writeage.com/
 

kolak2

عضو جدید
فناوري جديد جست و جوي عكس در اينترنت

فناوري جديد جست و جوي عكس در اينترنت

يك شركت سوئدي در حال آماده‌سازي خدمات جديد و پيشرفته جستجوي هوشمند تصاوير افراد در اينترنت است كه برخي منتقدان عقيده دارند اين فناوري مي‌تواند به حريم خصوصي كاربران اينترنت لطمه وارد كند.

به گزارش بخش خبر شبكه فن آوري اطلاعات ايران، از ایرنا، موتورهاي جستجو نظير "گوگل" به طور سنتي براي يافتن عكسهاي مرتبط با كليد واژه‌هاي درخواستي كاربران، آن دسته از تصاويري را از اينترنت استخراج مي‌كنند كه داراي نامي مشابه كليد واژه درخواستي كاربر باشند و يا اينكه در سايتهايي قرار داشته باشند كه در آن سايتها به موضوعات مرتبط با كليدواژه درخواستي كاربر پرداخته شده باشد.

هم‌اكنون شركت "پولار رز اي‌بي"(‪ (Polar Rose AB‬در حال ايجاد موتور جستجوي جديدي است كه مي‌تواند چهره افراد درون عكسهاي ديجيتالي را بررسي كند و عكسهاي مرتبط با يك شخصيت را هرچند داراي نامهاي متفاوت و نامربوطي باشند، از اينترنت استخراج نمايد.

اين نرم‌افزار از ‪ ۹۰‬ويژگي مرتبط با چهره افراد براي تعيين اثر چهره(مشابه اثر انگشت) براي هر شخص استفاده مي‌كند و تصاوير جديد يافته شده از هر فرد را به بانك اطلاعاتي خود كه در آن ميليونها عكس افراد مختلف ثبت شده‌است، اضافه مي‌كند.

نرم‌افزار شركت "پولار روز اي‌بي" حتي قادر است درصورتي كه از يك نفر از زواياي مختلف و با نورپردازي‌هاي متفاوت عكس گرفته شده باشد، آن تصاوير را با درصد خطاي تنها ‪ ۵‬درصد شناسايي كند.

به گفته "نيكولاي نيهولم"، اين نرم‌افزار داراي دقت بالايي است اما حقيقت اين است كه هم‌اكنون ميليونها و حتي شايد ميلياردها عكس از افراد مختلف در اينترنت وجود دارد كه برخي از اين افراد به يكديگر شباهت زيادي دارند و اين امر ممكن است باعث بروز خطا در استخراج تصاوير از اينترنت شود.

اين شركت براي حل مشكل ياد شده از خود كاربران اينترنت كمك گرفته‌است.

به همين منظور شركت "پولار رز" به زودي نرم‌افزار رايگان و كم حجمي را منتشر مي‌كند كه كاربران اينترنت مي‌توانند آن را دانلود و در رايانه خود نصب كنند. با كمك اين نرم‌افزار كوچك، كاربران پس از جستجوي تصاوير شخصيتهاي مورد نظر خود توسط موتور جستجوي "پولار رز" مي‌توانند صحت عكسهاي يافته شده را تاييد و يا رد كنند و نيز نام افرادي كه درون عكسها حضور دارند را ضميمه آنها كنند. بدين‌ترتيب موتور جستجو از اطلاعات ورودي كاربران براي افزايش دقت عملكردهاي بعدي خود استفاده مي‌كند و به مرور با همكاري كاربران از ميزان خطاي آن كاسته مي‌شود.

هرچند اين نرم‌افزار يافتن تصاوير مختلف مربوط به افراد را در اينترنت آسان مي‌كند، اما اين مشكل نيز وجود دارد كه افرادي كه نمي‌خواهند درون عكسهاي مختلف موجود در اينترنت شناسايي شوند، با اين فناوري دچار مشكل مي‌شوند.

به طور مثال فردي كه درون يك تظاهرات شركت داشته و از او عكس گرفته شده، ممكن است با كمك همين فناوري به راحتي شناسايي شود. تنها كافي است عكسهاي ديگري از او در اينترنت، مثلا درون سايتهاي شخصي او، وجود داشته باشند. در اين صورت موتور جستجوي "پولار رز" با مقايسه اين عكسها يكي بودن شخصيتهاي موجود در آنها را تشخيص مي‌دهد و مثلا نيروهاي پليس به راحتي مي‌توانند توسط اين موتور جستجو افراد مختلف موجود در عكسهاي مربوط به تظاهرات را شناسايي كنند.

به گفته "سايمون ديويس" سرپرست شركت "پرايوسي اينترنشنال"، زماني كه افراد عكسهاي خود و خانواده‌هايشان را درون سايتهاي خصوصي در اينترنت قرار مي‌دهند، انتظار ندارند كه افراد غريبه قادر به يافتن اين تصاوير باشند اما با كمك فناوري‌هايي نظير موتور جستجومي "پولار رز"، يك فرد غريبه تنها با وارد كردن نام يك شخص مي‌تواند به تعداد زيادي از عكسهاي او دست يابد.

شركت "پولار رز" در ماه مارس آينده نگارش آزمايشي و رايگان اين موتور جستجو را عرضه مي‌كند و احتمالا در نيمه دوم سال ميلادي جاري نگارش نهايي آن عرضه خواهد شد.


بازم هست بعدا مي زارم .
 
شارژ باطری از طریق امواج رادیویی

شارژ باطری از طریق امواج رادیویی

استفاده از فرکانس های رادیویی (RF) برای برقراری ارتباط یک روش دیرینه و مرسوم در قرن اخیر محسوب می شود.
یک شرکت سرمایه گذاری خصوصی شیوه ای را برای شارژ کردن مجدد تلفن های همراه ارائه داده است که در قالب آن از امواج رادیویی ضعیف استفاده می شود. استفاده از فرکانس های رادیویی (RF) برای برقراری ارتباط یک روش دیرینه و مرسوم در قرن اخیر محسوب می شود. پلتفورم Powercast Wireless Power این امکان را برای امواج رادیویی مد نظر به وجود می آورد تا بصورت کامل و بدون از دست رفتن، از طریق هوا به مبدا مورد نظر انتقال یابند.
به عنوان مثال امواج رادیویی AM/FM ، به ‌یک ایستگاه رادیویی و برای همه افرادی که در محدوده ایستگاه رادیویی قرار دارند ارسال می شود حال افرادی که به ایستگاه رادیویی نزدیکتر باشند موج بهتری را دریافت می کنند. پلتفورم Wireless Power Platform دقیقا مشابه با همین روال کار می کند اما با این تفاوت که Powercast بالاترین میزان انتقال نیرو را دارا می باشد.
ماژول های Wireless Power Platform Powercaster از الگوریتم های اصلی استفاده می کنند که طیف تاثیر گذاری و موثر بودن آنها بیش از 2 برابر حد معمول است( در مقایسه با شیوه ارسال مرسوم و متداول RF) بدون اینکه میانگین خروجی نیرو نیز افزایش یابد. از طرف دیگر ، ماژول های Wireless Power Platform Powerharvester از مدارهای اصلی استفاده می کنند که بالغ بر 70 درصد حداکثر نیروی فرضی را در هر کجایی از طیف تاثیر گذاری Powercaster حتی به هنگام حرکت ، تسخیر کرده و به دست می آورند. لازم به ذکر است که اصلانباید درسیستم مذکور نگران اختلالات بود.
کمپانی مذکور اعلام کرده است که از میان بسیاری از کاربردهای مصرفی تکنولوژی Powercast ، بالاترین انتقال دهنده نیرویی که تا کنون شناسایی شده است کمتر از 2 وات بوده است که این میزان تقریبا معادل حداکثر میزان خروجی یک گوشی GSM است هرچند که گوشی های GSM معمولا با نیرویی حدود 8 وات کار می کنند.



گزارش گروه خبری GSM، یک شرکت خصوصی سرمایه گذاری، متد جدیدی برای شارژ باتری موبایل، از طریق جذب امواج رادیویی کم قدرت که در فضا منتشر می شوند ارائه داده است. همانطور که می دانیم استفاده از امواج رادیویی (RF) برای برقراری ارتباط، یک تکنولوژی نسبتاً قدیمی است، بطوریکه نقش مهمی در زندگی مدرن امروزی دارد. این امواج به طور کاملاً سالم و مطمئن از طریق هوا انتشار می یابند.
مثلاً امواج رادیویی AM/FM را در نظر بگیرید؛ از طریق یک دستگاه رادیویی این امواج منتشر می شوند و همه کسانی که در محدوده این دکل باشند این امواج را دریافت می کنند. این تکنولوژی جدید که PowerCast Wireless Power Platform نام دارد نیز به همین شکل عمل می کند و البته قدرت انتقال بیشتری دارد.
ماژول این تکنولوژی جدید از الگوریتم هایی استفاده می کند که محدوده تحت تاثیر این قدرت را دو برابر می کند. طراحی ماژول دارای یک سیستم بسته است که 70 درصد انرژی وسایلی که در محدوده آن قرار می گیرند را، حتی اگر این وسایل در حال حرکت باشند، دریافت می کند.
این سیستم فقط امواج رادیویی را دریافت می کند و نیز لازم نیست در مورد تداخل های شبکه ای نگران باشید.


از این ماژول می توان در موبایل ها و در شبکه های GSM استفاده کرد. بیشترین میزان انرژی قابل شناسایی توسط منتقل کننده، کمتر از 2 وات است و با توجه به اینکه گوشی های GSM با 8/0 وات کار می کند، مشکلی پیش نخواهد آمد.
 

S H i M A

کاربر فعال تالار شیمی
کاربر ممتاز
آیا مخترع Ctrl+Alt+Del را می شناسید؟!

آیا مخترع Ctrl+Alt+Del را می شناسید؟!

دیوید برادلی کد یکی از مشهور ترین کلید های ترکیبی جهان را نوشته

است.

ترکیب سه کید Ctrl+Alt+Del که از قدیم به سلام سه انگشتی معروف

است.

در پارک تحقیقی مثلث در کالوریای شمالی امریکا به ملاقات مردی می رویم

به نام دیوید برادلی که تنها 5 دقیقه وقت خود را صرف نوشتن برنامه ی کرد

که سال هاس سال است که تمام کاربران کامپیوتر را در سراسر جهان به

خود مشغول کرده است.

ما حصل کار یکی از مشهور ترین کلید های ترکیبی شناخته شده است.

یعنی ترکیب سه کلید Ctrl+Alt+Del . فشار دادن توام این یه کلید. کامپیوتر

ها را مجبور می سازد بر خلاف میل خود خاموش و روشن شده و به اصطلاح

دوباره بوت شوند و به این ترتیب مزد تمرد و سرکشی خود را بچشند.

خود برادلی می گوید: نمی دانستم این کار قرار است به نشانه ی از

فرهنگ تبدیل شود.من کار های خیلی زیادتری نسبت به Ctrl+Alt+Del

انجام داده ام ولی متآشفانه و از بخت بد برای این یکی معروف شده ام!




;)
 

kolak2

عضو جدید
كامپيوتر هايي با سرعت نور

كامپيوتر هايي با سرعت نور



سرعت، اين روزها بر همه شؤون زندگى انسان سايه افكنده است.
بشر تا آنجا كه بتواند مى خواهد مرزهاى تعريف شده سرعت را در عرصه هاى مختلف درهم شكند و به حدود جديد اين مرزها دست يابد. در چنين شرايطى، خودروها، هواپيماها و ابزارهاى محاسبه در اين راه هر روز متحول مى شوند و اگر در اين بحبوحه، از روشى جديد كه به اين روند شتاب بخشد، خبرى منتشر شود، توجه خاصى به آن خواهد شد. خبرى كه چندى پيش در نشريات معتبر علمى به چاپ رسيد، از اين دست بود.چندى پيش گروهى از دانشمندان دانشگاه UCLA موفق به اختراع ليزر سيليكونى شدند تا به سوى رايانه هاى نورى گامى بلند برداشته شود.

سيليكون، عنصرى ويژه است و بسيارى از قطعات الكترونيكى كه مبنا و پايه اى براى گسترش توانايى رايانه ها به حساب مى آيند بر مبناى خواص اين عنصر ساخته شده اند. امروزه با استفاده از خواص اين فلز توانسته ايم بيش از يك ميليارد ترانزيستور را روى يك چيپ الكترونيكى كوچك نصب كنيم و آن را به توليد انبوه برسانيم و با قيمت مناسب در بازار بفروشيم. كاربردهاى وسيع اين عنصر باعث شده است پايه و بسترى مناسب براى توليد هرگونه ساختار الكترونيكى به حساب آيد حتى براى ساخت ليزر، توانايى هاى سيليكون از يك سو و توانايى هاى ويژه ليزر از سوى ديگر تركيب اين دو را به گامى بلند براى پيشرفت هاى فناورى تبديل مى كند. در اين راه مشكل كوچكى وجود دارد. بر مبناى متون كتب درسى، تهيه ليزر از سيليكون امكان پذير نيست.

باوجود اين منع نظرى، هيچ وقت تلاشها براى انجام اين فرآيند غيرممكن متوقف نشد. در ساليان گذشته، تلاشها براى توليد اين ليزر از سوى محققان گوناگون بى نتيجه ماند. بسيارى از آنها تلاش مى كردند با افزودن ناخالصى هايى به سيليكون يا استفاده از روشهاى پيچيده و تركيبى به ساخت اين ليزر نايل شوند، اگرچه همه تلاشها ناكام ماند حتى اگر به موفقيت دست مى يافت به دليل روشهايى كه در تهيه آن به كار رفته بود با ساختارهاى فناورى سيليكونى استاندارد ناسازگار مى ماند، به خصوص آن كه اين روشها نور ليزر را فقط در طول موج خاصى توليد مى كرد كه معمولا با طول موج موردنظر متفاوت بود. تلاشهاى فراوانى براى تهيه اين ليزر ادامه يافت، به طورى كه مى توان تهيه اين ليزر را هدف اصلى بيشتر موسسات تحقيقات ليزر در دهه گذشته دانست.

بهرام جلالى، مدير تيم تحقيقاتى دانشگاه UCLA يكى از اين محققان است كه مدرك كارشناسى خود را در رشته فيزيك دانشگاه ايالتى فلوريدا و كارشناسى ارشد و دكترى را در فيزيك كاربردى از دانشگاه كلمبيا اخذ كرده است. او كه تاكنون بيش از ۲۰۰ اثر تحقيقى منتشر كرده، عضو موسسه نانو سيتاى كاليفرنيا (CNST) است. او جايزه دريج گيت ۲۰ را نيز دريافت كرده و در گروههاى علمى فراوانى عضويت دارد.به دليل تلاشهاى گسترده و البته نافرجام گذشته،وقتى گروهى از دانشمندان دانشگاه UCLA به سرپرستى بهرام جلالى، چند سال گذشته اعلام كردند موفق به اختراع ليزر سيليكونى شده اند، توجه منابع معتبر علمى به آن جلب شد. بر مبناى اصول و مفاهيم مربوط به ليزر و سيليكونى، علت اين كه تاكنون نتوانسته ايم به ليزر سيليكونى دست پيدا كنيم، به آنجا بازمى گردد كه توليد ليزرهاى معمول كه به ليزرهاى ديود معروف اند با تكيه بر انتقال سطح انرژى الكتريكى درون مواد صورت مى گيرد.

ليزرهايى كه در پخش كننده هاى دى وى دى يا وى سى دى يا نشانگرهاى ليزرى استفاده مى شود، از همين رويكرد استفاده مى كنند. وقتى اين رويكرد در توليد ليزر استفاده مى شود، عنصر مورد استفاده بايد ساختار مستقيم الكترونيكى داشته باشد. direct electronic bands true ture نيروى لازم اين انتقال را تامين مى كند. تركيبات نيمه رسانا از چنين باندى برخوردارند و به همين دليل، ليزرهاى نيمه رسانا به راحتى بر اين اساس توليد مى شوند. متاسفانه سيليكون داراى باند غيرمستقيم است و به همين دليل، ماده ديگرى بايد نقش واسطه را براى انتقال الكترونيكى ايفا كند. مشكل اصلى آنجاست كه اين واسطه خود باعث جذب انرژى مى شود كه بايد نور توليد كند.

به گفته جلالى، اين موقعيت شبيه نقل و انتقالات تجارى است. در يك حالت، رابطه مستقيمى ميان خريدار و فروشنده وجود دارد و در حالت ديگر شخصى به عنوان دلال بين اين دو قرار مى گيرد و معامله بدون حضور اين واسطه امكانپذير نخواهد بود. متاسفانه اين واسطه، بخشى از هزينه مورد نقل و انتقال را كه درباره ليزرها همان انرژى است به خود اختصاص مى دهد. به زبان فنى، نقش اين واسطه و سوداگر را يك فونون (phonon) ايفا مى كند و اين ذره اى است كه براى توصيف لرزشهاى اتمى به كار گرفته مى شود. اين تيم تحقيقاتى از همين قانون ها براى توليد نور استفاده مى كردند. براساس گزارشى كه دانشگاه UCLA در اين باره منتشر كرده است، كشف اين ليزر كاربردهاى فراوانى در حوزه هاى مختلف خواهد داشت ؛ مقوله هايى چون تشخيص بيوشيمى، ايمنى ارتباطات و از اين دست است. به دليل خواص ويژه اين نوع ليزر، طول موج نور توليد شده داراى بازه متفاوتى نسبت به ليزرهاى كلاسيك است و همين مساله، سبب كاربردهاى فراوان آن خواهد شد.

بويژه براى انجام عملياتى كه در ميانه پنجره مادون قرمز طيف الكترومغناطيس تعريف مى شود.در اين ناحيه، با اين كه كاربردهاى فراوانى قابل تعريف است، اما تاكنون با كمك ليزرهاى موجود امكان تعريف عملكرد روى آنها ميسر نيست. تفكيك هاى بيوشيمى در ناحيه مادون قرمز يعنى جايى است كه بيشترين جذب در آن ناحيه اتفاق مى افتد و نكته دوم، كاربردهايى است كه در ارتباطات بى سيم نورى خواهد داشت ؛ چرا كه امكان برقرارى اين ارتباطهاى نورى كه سازگار با ساختارهاى فيبرهاى مرسوم هم هستند، با قيمت مناسب فراهم مى شود.گذشته از همه اين كاربردها، بسيارى از دانشمندان علوم رايانه اى نسبت به اين اختراع واكنش نشان دادند و آن را گامى بزرگ به سوى رايانه هاى نورى دانسته اند. جلالى درباره نقش اين ليزر در آينده رايانه ها معتقد است كه در دو بازه زمانى مى توان اين تاثير را مطرح كرد. در يك بازه زمانى كوتاه مدت مى توان انتظار داشت از اين ليزر سليكونى براى سوييچ هاى الكترونيكى در مدارها استفاده كرد، تا بر محدوديت سرعت پردازشگرهاى رايج غلبه شود. در آينده اى دورتر اتفاق متفاوتى رخ خواهد داد و ممكن است پردازشگرهاى نورى و بر مبناى اين ليزر ساخته شود و همين نكته است كه مورد توجه جدى قرار دارد، اما رسيدن به اين نقطه، پايان تحقيقات نخواهد بود.

جلالى معتقد است گام بعدى در اين راه افزايش كارايى و منطبق كردن بيشتر خواص اين ليزر با كاربردهايى است كه مورد نياز است. در حال حاضر، اين ليزر فقط مى تواند پالسهايى را توليد كند و گام بعدى، توليد پرتوى پيوسته نور ليزر خواهد بود. آن زمان، ليزر سليكونى به طور رسمى افقهاى جديدى را در فناورى روشن خواهد كرد.

اگر روياى توليد ليزرهاى سيليكونى بتواند با روياى ديرينه توليد رايانه هاى نورى پيوند بزند بايد در انتظار رويدادى بى نظير در عرصه ارتباطات باشيم ؛ رويدادى كه سرعت ارتباطات را به طرز شگفتى افزايش خواهد داد. بايد منتظر چنين روزى بود. هر چه باشد ما هنوز در دوره شكوفايى فناورى ارتباطات و در ميانه انقلابى قرار داريم كه همه شؤون زندگى ما را تحت تاثير قرار خواهد داد.

مرجع: ICTIr.NET
 

kolak2

عضو جدید
خبر :نخستین عمل جراحی کنترل از راه دور جهان با موفقیت انجام شد

خبر :نخستین عمل جراحی کنترل از راه دور جهان با موفقیت انجام شد

جراحان آرژانتینی نخستین عمل جراحی کنترل از راه دور جهان را با استفاده از یک روبات پیشرفته در فاصله 5400 مایلی با موفقیت انجام دادند.

به گزارش خبرگزاری مهر، این عمل جراحی بی سابقه با کمک روبات کنترل از راه دور RP-7 Remote Presence Robot انجام شد و طی آن دکتر آلکس گانداس استادیار جراحی در دانشگاه جان هاپکینز آمریکا جراحان را در آرژانتین راهنمایی کرد.

این راهنمایی دقیق و پیچیده درخصوص فرآیند لاکاروسکوپیک شکمی برای درمان چاقی شدید صورت گرفت. بر اساس گزارش یونایتدپرس، این عمل جراحی بی سابقه در پی انجام تمریناتی انجام شد که بالغ بر سه ماه به طول انجامیده بود.

این جراح آمریکایی بدون آنکه حتی یک بار هم پزشکان آرژانتینی را از نزدیک ملاقات کرده باشد با استفاده از این روبات تکنیک های مختلف این نوع جراحی را به آنها آموزش داد.

روبات RP-7 Remote Presence Robot که در شرکت فناوری های سلامتی در کالیفرنیا طراحی و ساخته شده است متخصص پزشکی را قادر می سازد تا با استفاده از اینترنت پر سرعت به آموزش مو به موی داروساز یا جراح در آن سوی دیگر جهان بپردازد.

این روبات 5 فوتی دارای دوربین های دو جهته، میکروفون و سایر فناوری های بی سیم شامل فرمان کنترلی است که قابلیت های ویژه ای به جراحی های پیچیده می دهد.
 

kolak2

عضو جدید
ساخت مبل هوشمند

ساخت مبل هوشمند

محققان ژاپنی مبل هوشمندی را ساخته اند که احساس نشستن فرد را با تغییر رنگ خود اعلام کند.

این مبل جدید که Fuwapica نام دارد تا دو سال دیگر در فروشگاهها، فرودگاهها موزه ها مورد استفاده قرار خواهد گرفت.
در ساخت این مبل از فناوری ها نوین برای تعمیق احساسات کاربر در فضایی که در آن حضور دارد استفاده شده است.
ایچی کانایا، از اساتید برجسته دانشگاه اوزاکا گفت: هدف ما این است تا بشر مدرن به یاد داشته باشد که همواره تعاملی میان مبلمان و انسان وجود دارد.

بر اساس گزارش کانال دیسکاوری، تیم تحقیقاتی دانشگاه اوزاکا در این نوآوری در حقیقت میزگردی را طراحی و ساخته که به یک رایانه و صفحه نمایشگر LCD و چهار مبل راحتی مملو از هوا مجهز است.
مبلمان و میز گرد از طریق سیگنالهای بی سیم به یکدیگر متصل هستند و حسگرهای رنگی در میز اشیاء مورد نظر را اسکن کرده تا ظاهر آنها را تشخیص دهند و در ادامه رایانه یاد شده سیگنالهایی را به مبلمان ارسال می کند تا برای شیء رنگی خاص انتخاب شود
 

kolak2

عضو جدید
كار با ماوس در هوا

كار با ماوس در هوا

می‌توانید تصور كنید، ماوسی روی هوا كار می‌كند! جالب است بدانید كه تصور شما تا حد زیادی به واقعیت نزدیك است چون شركت بزرگ Logitech به تازگی این محصول را تولید كرده است.

Logitech كه در سال‌های اخیر در زمینه تولید و عرضه محصولات و لوازم جانبی كامپیوتر فعالیت كرده است، توانسته به جایگاه خوبی در بازار این محصولات دست پیدا كند. این شركت محصول جدیدش را كه یك ماوس قابل شارژ بی‌سیم است، با قابلیت‌های متفاوت از یك ماوس لیزری ساده تولید كرده است.

MX Air كه توانایی كار روی میز یا روی هوا را دارد به كاربرانش اجازه می‌دهد تا مانند یك دستگاه كنترل تلویزیون از این ماوس استفاده كرده و به راحتی كامپیوترشان را از فاصله دور هدایت كنند. این ماوس جدید كه ظاهری شفاف و براق دارد با استفاده از تكنولوژی بی‌سیم 4/2گیگاهرتزی می‌تواند تا فاصله 30 فوتی (حدود 10متر) كار كند. به این ترتیب كاربران این ماوس محدودیت مكانی برای كار با آن نخواهند داشت.

این ماوس مجهز به تكنولوژی‌های MEMS (حسگرهای مبتنی بر سیستم‌های میكرومكانیكی)، DPS (پردازش سیگنال‌های دیجیتالی) و RF (دریافت فركانس‌های رادیویی) است.

MX Air همچنین از الگوریتم‌های جلوگیری از تداخل فركانس‌ها -كه اغلب دستگاه‌های مجهز به تكنولوژی‌های بی‌سیم با برد زیاد با این مشكل مواجهند- بهره می‌برد این محصول جدید قابلیت تركیب و اجرای چند فرمان را به طور همزمان دارد. این ماوس به جای كلید چرخشی كه روی سطح خارجی اغلب ماوس‌ها قرار دارد، یك پنل لمسی دارد. علاوه بر این، MX AIR دو كلید كوچك برای انجام كارهای سرگرمی مانند مكث / پخش (PLAY / PAUSE) و قطع صدا (VOLUME / MUTE) دارد.

به این ترتیب كاربران این ماوس می‌توانند به راحتی به موسیقی مورد علاقه‌شان از طریق كامپیوتر گوش كنند، آهنگ‌ها را عوض كرده و میزان صدا را كم و زیاد كنند بدون آن كه لازم باشد به میز كامپیوترشان برگردند. به این دلیل این ماوس برای كاربرانی كه اتاق بزرگ دارند و برای كار با كامپیوترشان مجبور به طی مسافت طولانی هستند، كاملا مناسب است.

ماوس جدید Logitech قرار است از ماه آگوست به بازار اروپا و آمریكا عرضه شود. طبق اعلام مسوولان فروش این شركت، MX Air با قیمتی در حدود 99/149 دلار به فروش خواهد رسید.

منبع خبر: دنیای اقتصاد
تصاوير: کلیک کنید
 

kolak2

عضو جدید
طراحي چتري كه وقوع باران را پيش‌بيني مي‌كند

طراحي چتري كه وقوع باران را پيش‌بيني مي‌كند

يك شركت آمريكايي چتري را طراحي كرده است كه تنها افراد را از خيس شدن حفظ نمي‌كند بلكه وضعيت هوا را نيز پيش‌بيني مي‌كند.



به گزارش ايسنا ، شركت آمريكايي Ambient Devices كه در يكپارچه كردن اطلاعات اينترنت در داخل هر دستگاهي تخصص دارد، چتري را طراحي كرده كه به گيرنده‌ي راديويي در دسته‌ي خود مجهز است كه اطلاعات 150 محل در آمريكا را از سايت پيش‌بيني هواي Accuweather.com و از طريق يك شبكه بي‌سيم اختصاصي دريافت مي‌كند.

بر اساس اين گزارش، اگر پيش‌بيني مربوط به بارش باران در 12 ساعت آتي باشد، دسته چتر روشن مي‌شود و ضربه‌هاي آرام و متناوب به اين معني خواهد بود كه بارش باران سبكي در راه است، در حالي كه سيگنال‌هاي شديد از وقوع توفان خبر مي‌دهند.

چتر مذكور با باتري كار مي‌كند و از طريق يك سرويس تلفني فعال مي‌شود و فروش آن از اين هفته با قيمت 140 دلار در آمريكا آغاز مي‌شود.
 

mina_abasi37

عضو جدید
GUIهاوبويژه sugar

GUIهاوبويژه sugar

ميز قهوه و شكر

شايد خبر مربوط به ساخته شدن كامپيوتر جديد مايكروسافت موسوم به ميز قهوه يا Coffee Table را به ياد داريد . صرف‌نظر از توجه يا عدم توجه رسانه‌ها و كاربران به اين كامپيوتر جديد، Coffee Table در نوع خود يك نوآوري محسوب مي‌شد.
مايكروسافت حدود سه ماه پيش تازه‌ترين محصول سخت‌افزاري خود موسوم به Millan يا Coffee Table را معرفي كرد؛ دستگاهي شبيه يك ميز كوچك كه در آن از صفحه‌كليد و ماوس مرسوم خبري نبود. يك صفحه شفاف سطح ميز را پوشانده است.

اين صفحه، لمسي است و مي‌تواند سيگنال‌هاي ناشي از حركت و ضربه‌هاي انگشت را دريافت كند و آن را به دستورهاي تعيين شده براي اين كامپيوتر تبديل كند. كار با آن خيلي آسان است: از پوشه‌هاي گرافيكي‌اي كه روي صفحه مي‌بينيد، فايل‌ها را بيرون بكشيد و با دست به جايي يا پوشه‌اي كه مي‌خواهيد بكشيد.
لنزي كه در فاصله تقريباً 34/53 سانتي‌متري زير صفحه شفاف فوقاني قرار دارد و پروژكتوري كه نورش را از اين لنز عبور مي‌دهد، باعث ايجاد تصاويري با وضوح 1024*768 پيكسل روي صفحه مي‌شود.
نيگل كيم، يكي از طراحان اين كامپيوتر جالب، مي‌گويد: «تا پنجاه و دو كاربر مي‌توانند به طور همزمان دستوراتشان را روي آن اجرا كنند.» البته اين گفته وي نشان‌دهنده توان پردازشي بالاي Millan يا Coffee Table است. وگرنه، بيشتر از چهار نفر به سختي مي‌توانند دور اين ميز فانتزي جمع شوند.
پردازنده كامپيوتر ميلان يك پنتيوم چهار با توان سه گيگاهرتز است و دو مگابايت هم حافظه رم دارد. پنج دوربين حساس به حركت دست نيز روي صفحه كار انتقال حركت به كامپيوتر را بر عهده دارند كه اين حركت‌ها پس از پردازش به دستور تبديل مي‌شوند.


صرف‌نظر از اين‌كه كاربران پس از سال‌ها كار با كامپيوترهاي كنوني كه صفحه‌كليد و ماوس جزء لاينفك آن محسوب مي‌شود، آيا به چنين كامپيوترهايي گرايش پيدا خواهند كرد يا نه، كافي‌تيبل يك نوآوري در ساخت كامپيوترهاي شخصي به شمار مي‌آيد.
شركت توشيبا و مجموعه هتل‌ها و فروشگاه‌هاي شرايتون از نخستين مشتريان اين كامپيوتر بديع هستند. اين كامپيوتر با قيمت ده هزار دلار به فروش مي‌رسد.
تغيير رفتار كاربران در دنياي كامپيوتر كار چندان سختي نيست! هرچند در روزهاي اول همه كمي غرولند مي‌كنند، بعدها به راحتي با آن كنار مي‌آيند. ولي گويا روند توليد محصولات نرم‌افزاري و سخت‌افزاري چنان سريع بوده كه كسي فرصت نكرده است به ساخت كامپيوتري با سبك و سياق نو رو آورد.
البته تعلل شركت‌هاي آي‌تي در اين زمينه منطقي به نظر مي‌رسد. آن‌ها به جاي تمركز بر ساخت پي‌سي‌ها و واسط‌هاي كاربر جديد ترجيح مي‌دهند بر محصولات جانبي ديگر تمركز كنند تا كاربر به جاي آن‌كه انرژي خود را صرف تغيير رفتارهاي قبلي خود كند، با محصولات نرم‌افزاري و سخت‌افزاري آن‌ها كار كند!

گاهي انجام دادن يك كار سخت كه سال‌هاست با آن خو گرفته‌ايم، آسان‌تر از انجام يك كار ساده و جديد است.
شكر

طرح لپ‌تاپ‌هاي صد دلاري بهترين فرصت را براي طراحان واسط‌هاي گرافيكي كاربر (GUI) ايجاد كرد تا بتوانند تغييري اساسي در اينترفيس‌هاي چندين ساله و اپل گونه كامپيوترهاي شخصي پديد آورند.

اينترفيس‌هاي گرافيكي كنوني ويندوز، اپل، لينوكس و همه سيستم‌عامل‌هاي كنوني فرزندان نخستين واسط‌هاي گرافيكي همچون PUI يا PARC User Interface هستند كه نخستين بار در كامپيوترهاي Xerox Alto مورد استفاده قرار گرفتند.


اپل براي نخستين بار طرحي نوآورانه و برگرفته از آن را در اينترفيس Apple Lisa مورد استفاده قرار داد. ايجاد تغيير در واسط كاربر براي شركت‌ها يك ريسك محسوب مي‌شود. پيشتر مايكروسافت اين تغيير را آزموده بود؛ يك واسط گرافيكي فانتزي كه شبيه يك صفحه كارتوني بود و يك پنجره بزرگ كه به روي كاربر باز مي‌شد؛ نتيجه‌اش معلوم است.

الان ديگر اين واسط كاربر تقريباً غيب شده! ولي واسط كاربر Sugar يا شكر، كار چند طراح خلاق است. همه كارها با كليك روي چند آيكون خيلي ساده آغاز مي‌شود و تغيير موقعيت X و O كه همان سر و دست و پاهاي آدمك معروف XO هستند، نشان مي‌دهد كه كاربر هم‌اكنون مشغول انجام چه كاري است.

هرچند اين واسط نيز در نگاه نخست داراي دكمه‌هاي شروع و در پايين صفحه است، شباهت آن با GUIهاي مرسوم در همين جا پايان مي‌يابد. چراكه بعد از آن آيكون‌ها و چيدمان نشانه‌هاي گرافيكي نشان مي‌دهند هم اكنون چه كاري دارد انجام مي‌شود.


اين كامپيوتر از آنجا كه براي كودكان كشورهاي نسبتاً محروم ساخته شده است، از اين حيث دست طراحان را در پديد آوردن يك واسط كاربر از پايه و اساس نو باز گذاشت؛ چراكه اين كودكان پيشتر غالباً تعامل خيلي كمي با كامپيوتر داشته‌اند و از اين رو زمان زيادي براي خو گرفتن به GUI جديد نياز نداشتند. اتفاقاً كارها همانگونه كه پيش‌بيني شد، پيش رفت. كودكان به سرعت با اين واسط كاربر مأنوس شدند.

از ديگر تغييراتي كه در طراحي واسط‌هاي كاربر پديد آمده است، واسط‌هاي گرافيكي سه بعدي هستند؛ Glass Looking شركت سان، اينترفيس سه‌بعدي ويستا و البته آنچه كه در برخي لينوكس‌ها از جمله لينوكس محبوب اوبونتو مورد استفاده قرار گرفته است، نمونه‌هايي از آن هستند.

اين واسط‌هاي سه بعدي را نمي‌توان يك طراحي كاملاً جديد محسوب كرد. چرا كه نحوه تعامل كاربر با عناصر صفحه همانند قبل است و تنها طرح منوها سه بعدي شده است. ولي همين تغييرات هم در حيطه‌اي كه ديرزماني است به يك منوال پيش رفته، غنيمت است.
ماهنامه شبكه
اگه خوشتون امد +يادتون نره
 
آخرین ویرایش:

mina_abasi37

عضو جدید
يك، دو، سه... آسمان‌

يك، دو، سه... آسمان‌

نسخه جديد بلوتوث ‌

نسخه 1.2 از استاندارد بلوتوث در روز اول آگوست سال جاري منتشر شد. نسخه جديد از نسخه‌هاي قديمي‌تر اين استاندارد، حتي بلوتوث 1.1، نيز پشتيباني مي‌كند. اصلي‌ترين پيشرفت‌ها در نسخه جديد بيشتر بر سه چيز متمركز شده است: استفاده كمتر از منبع تغذيه كه در مورد تجهيزات قابل حملي چون گوشي‌هاي موبايل بسيار حائز اهميت است، ارتقاي سطح امنيت كه همواره در اين استاندارد موجب بروز نگراني‌هايي بوده و افزايش برد ارتباطي در تراشه‌هاي بلوتوث.

نسخه جديد، تأكيد زيادي بر افزايش سرعت انتقال اطلاعات داشته و از اين رو اين نسخه با عنوان Bluetooth v2.1 + EDR معرفي شد (EDR يا Enhanced Data Rate يا ارتقاي نرخ انتقال داده است.)

SIG كه همان گروه توسعه استاندارد بلوتوث است، در زمينه توسعه نسخه جديد با انجمن NFC يا Near Field Communications همكاري نزديكي داشت. NFC يك فناوري ارتباطي بي‌سيم مبتني بر RFID در برد كوتاه است.

وقتي دو وسيله داراي بلوتوث 1.2، هر دو مجهز به فناوري NFC نيز باشند، مي‌توان با نگاه داشتن اين دو وسيله در فاصله دو تا سه اينچي از هم بدون نياز به فعال كردن بلوتوث از منوي مربوطه، از آن براي انتقال اطلاعات استفاده كرد.

براي مثال كاربري كه گوشي او مجهز به فناوري بلوتوث 1.2و NFC است براي چاپ عكسي كه با گوشي خود گرفته، كافي است گوشي را نزديك پرينتري بگيرد كه از اين فناوري پشتيباني مي‌كند تا گوشي به صورت خودكار، نوع دستگاهي را كه كاربر قصد ايجاد ارتباط با آن را دارد شناسايي كرده و فرآيند آپلود كردن عكس به پرينتر انجام شود.

البته همه گوشي‌ها از استاندارد NFC پشتيباني نمي‌كنند. نوكيا چندي پيش هندست خود موسوم به 6131 را معرفي كرد كه با اين استاندارد سازگار است. برق مصرفي بلوتوث 1.2 پنج برابر كمتر از نسخه قبلي اين استاندارد است. SIG بيشترين تأثير كاهش مصرف برق بلوتوث 1.2 را در تجهيزاتي چون ماوس و صفحه‌كليد عنوان كرده است.
شركت‌هاي مختلف نيز تجهيزات جديد سازگار با اين فناوري را عرضه كرده‌اند؛ از جمله هدست بي‌سيم شركتIogear كه در شكل 1 مشاهده مي‌كنيد. از ويژگي‌هاي كلي استاندارد بلوتوث مي‌توان به موارد زير اشاره كرد:

- پشتيباني از صوت و داده‌
- فعاليت در محدوده موج 4/2 گيگاهرتز بدون نياز به اخذ مجوز
- برد بيش از ده متر و بيش از صد متر بسته به سطح تجهيزات بلوتوث‌
- همه سويه بودن امواج بلوتوث و عدم نياز به ايجاد يك مسير مستقيم بين تجهيزات‌
گفتني است قيمت تراشه‌هاي بلوتوث كمتر از سه دلار است.

و حالا USB3.0

اينتل كه يكي از اعضاي گروه توسعه استاندارد USB يا Universal Serial Bus است، نسخه سوم اين استاندارد را معرفي و زمان عرضه آن را سال 2009 عنوان كرد. اين شركت اميدوار است كه با همكاري شركت‌هاي ديگر عضو گروه توسعه فناوري USB تا اواسط سال آينده ميلادي USB3.0 را كامل و براي عرضه آماده كند.

اينتل، USB3.0 را پاسخگوي نيازهاي پنج سال آتي مي‌داند مضاف بر اين كه از نسخه قبلي خود يعني USB2.0 نيز پشتيباني مي‌كند. اين گروه پيش‌بيني مي‌كند كه تجهيزات سازگار با USB3.0 در سال 2009 وارد بازار شده و اين فناوي در سال 2010 فراگير خواهد شد.

به گفته Jason Cross از نشريه اكستريم تك، دو هدف عمده براي توسعه نسخه جديد USB، افزايش سرعت انتقال‌داده با اين استاندارد تا ده برابر بوده كه اين ميزان را از 480 مگابيت بر ثانيه در نسخه پيشين به 8/4 گيگابيت بر ثانيه رسانده كه اين مقدار، افزايش چشمگيري را نشان مي‌دهد. جالب آن كه ميزان استفاده از منبع انرژي دستگاه به‌طرز قابل ملاحظه‌اي كاهش يافته است.

براي دستيابي به بيشترين سرعت در USB3.0، به يك كابل نوري با حداكثر طول دو متر نيز نياز خواهيد داشت كه با همين هدف طراحي شده است. Joel Hruska از نشريه arstechnica معتقد است كه USB3.0 به دليل پهناي باند بالايي كه دارد بخش زيادي از كار CPU را به خود اختصاص خواهد داد كه اين همواره يكي از اشكالا‌ت فناوري USB بوده است. او اميدوار است كه در مراحل بعدي توسعه اين نسخه، اين ايراد رفع شود.

در آزمايشي جهت برآورد ميزان سرعت انتقال اطلاعات در نسخه جديد، يك فيلم با كيفيت HD و با حجم 27 گيگابايت از طريق پورت USB3.0 در عرض هفت ثانيه به يك دستگاه قابل حمل منتقل شد. انتقال اين فيلم با نسخه پيشين يعني USB2.0 به پانزده‌ دقيقه زمان نياز دارد.

توجه داشته باشيد كه انتقال يك فيلم چهار گيگابايتي توسط پورت USB2.0 به يك دستگاه قابل حمل شايد ده‌ها ثانيه طول بكشد كه همين سرعت نيز براي خيلي از كاربران كافي است اما اگر بخواهيد محتواي يك آي‌پاد را كه حاوي هشتاد گيگابايت اطلاعات شامل سه هزار فايل موسيقي است، منتقل كنيد چهارصد تا ششصد ثانيه طول مي كشد و اينجاست كه مي‌توان به ارزش نسخه جديد USB پي برد.

دستاورد ديگر اينتل نسخه USB1.1 بي‌سيم است كه هر چند به خودي خود خبر داغي است ولي سرعت آن در عمل، تنها چهل مگابيت بر ثانيه است.

توجه داشته باشيد كه Certified Wireless USB با Wireless USB يكي نيست؛ اولي استانداردي است كه توسط گروه فناوريUSB با همكاري شركت‌هاي اپل، اچ‌پي، NEC، مايكروسافت، اينتل و Agere Systems توسعه داده مي‌شود و توسعه دومي به وسيله شركت‌هايي چون بلكين، Logitech و Virtual Ink انجام مي‌گيرد. از اين رو اين دو فناوري به‌نوعي رقيب يكديگر محسوب مي‌شوند.براي اطلاعات بيشتر مي‌توانيد به آدرسhttp://en.wikipedia.org/wiki/Wireless_usb مراجعه كنيد.

آسمان‌

گوگل در 22 آگوست (31 مرداد) نسخه بتاي Google Earth موسوم به نسخه 1134/180/2/4 را منتشر كرد ولي با يك سرويس جديد: Google Sky.

اگر پيش از اين مي‌توانستيد با Google Earth روي پشت بام ساختمان‌هاي شهر فرود بياييد، حالا مي‌توانيد بيش از صد ميليون كهكشان و دويست‌‌ميليون ستاره را تنها با دانلود يك نرم‌افزار كوچك و اجراي آن مشاهده كنيد!

گوگل اسكاي مثل Google Earth حاصل به هم پيوستن هزاران عكس است كه در كنار هم يك پايگاه‌داده عظيم از آسمان را پديد مي‌آورند. براي استفاده از اين سرويس بايد تازه‌ترين نسخه Google Earth را از آدرسhttp://earth.google.com دانلود كنيد.

متأسفانه دانلود اين نرم‌افزار از وب‌سايت گوگل برايIPهاي ايراني مقدور نيست ولي اگر توانستيد اين نرم‌افزار را از جاي ديگري تهيه كنيد، پس از نصب و اجراي آن به تب View رفته و از منوي آبشاري، گزينه Switch to Sky را انتخاب كنيد.

كره‌اي كه در صفحه خواهيد ديد نشان‌دهنده اين است كه شما در مركز محدوده آسمان گوگل هستيد و از آنجا مي‌توانيد سفر خود در آسمان را آغاز كنيد و در همان ابتدا صور فلكي Libra (ترازو)، Pegasus (اسب بالدار)، Virgo (سنبله) و... را خواهيد ديد.

گوگل بلندپروازي خود را قبلاً هم با آغاز به كار سرويس مريخ‌نماي خود نشان داده بود. خوشبختانه اين سرويس از آدرس www.google.com/mars در كشور، قابل دسترسي است.

به محض بارگذاري صفحه، سطح مريخ را مشاهده خواهيد كرد كه مانند Google Earth با يك ابزار ميله‌اي ويژه زوم مي‌توانيد مناطق مختلف را در آنجا بزرگ‌نمايي كنيد. ايستگاه‌هايي كه ناسا روي سطح اين سياره ايجاد كرده است با بالن‌هاي آبي رنگي مشخص شده است.

پروژه‌هاي گوگل بسيار بلندپروازانه به نظر مي‌رسد ولي آنچه كه جالب است تمركز اين شركت بر هدف خود مبني بر پديد آوردن پلتفرم گوگل و سازماندهي اطلاعات دنيا است؛ همه اطلاعات؛ چه در زمين و چه در آسمان!
 

mina_abasi37

عضو جدید
اعجاز مجازي‌سازي‌؛ فناوري مجازي‌سازي مراكز داده تجاري را دگرگون مي‌سازد

اعجاز مجازي‌سازي‌؛ فناوري مجازي‌سازي مراكز داده تجاري را دگرگون مي‌سازد

به نظر مي‌رسد در صنعتي كه «شاهكارهاي بزرگ بعدي» معمولا‌ً نااميدكننده از آب درمي‌آيند، مجازي‌سازي نويددهنده تحولات شگرفي خواهد بود. اين فناوري به سازمان‌ها اجازه مي‌دهد تا نياز كمتري به اضافه‌كردن سرورهاي بيشتر و بزرگ‌تر در ديتاسنترهاي داراي محدوديت مكاني داشته‌باشند. در اين مقاله بررسي مي‌شود كه شركت‌ها چطور از مزاياي مجازي‌سازي بهره مي‌برند و اين فناوري چگونه از معضلات بعدي جلوگيري مي‌كند.​

منبع: اينفورميشن‌ويك‌
زماني صاحبان روزنامه Charlotte Observer تلاش مي‌كردند راهي پيدا كنند تا سرورهاي بيشتري را به مركز داده متراكم خود اضافه نمايند. اين مركز داده كه از ابتدا براي يك مين‌فريم طراحي مي‌شده بود، دو هزار فوت مربع وسعت داشت و تقريباً با 150 سرور مبتني بر معماري اينتل پر شده بود و هنوز هم نياز بيشتري احساس مي‌شد.
راه‌حل چه بود؟ در نهايت مديران اين رسانه روشي را يافتند كه بر خلا‌ف تصور به نظر مي‌رسد. آن‌ها به جاي اين‌كه سرورهاي بيشتري را به كار گيرند، چهارده ماه گذشته را صرف حذف آن‌ها كردند. بدين ترتيب كه سرورهاي تك‌منظوره را به ماشين‌هاي مجازي در كامپيوترهاي ميزبان تغيير شكل دادند.
Geoff Shorter مدير زيرساخت‌هاي IT آبزرور مي‌گويد: «همچنان‌كه سرورها كم مي‌شدند فضاي بيشتري باز مي‌شد (در حال حاضر به 120 عدد كاهش پيدا كرده‌اند). هزينه‌هاي مصرف برق و سيستم‌هاي خنك‌كننده به نصف كاهش پيدا كرده‌اند؛ يعني از هفت‌هزار دلار به 3500 دلار در ماه رسيده‌اند.»
شورتر انتظار دارد تعداد سرورها تا سه سال آينده به سي سرور مجهز به پردازنده‌هاي چهارهسته‌اي كاهش پيدا كند و مركز داده نيز به هشتصد فوت مربع، يعني چيزي كمتر از نصف وسعت فعلي برسد. او مي‌گويد: «ما براي مجازي كردن همه سرورها برنامه‌ريزي مي‌كنيم.»
مجازي‌سازي يا علم ايجاد محيط‌هاي كاربردي مستقل متعدد روي يك سرور فيزيكيِ منفرد، جايگزين راه‌هاي قبلي مديريت منابع محاسباتي خواهد شد و مهارت‌هاي مورد انتظار از متخصص IT را تغيير مي‌دهد. به بيان ديگر، در صنعتي كه به لطف «شاهكار بزرگ بعدي» به پيش مي‌رود (و البته معمولا‌ً از اين شاهكارها نااميد مي‌شود!) مجازي‌سازي نويد كارايي بيشتر سخت‌افزار، تخصيص منابع بهتر، خدمات برنامه‌اي انعطاف‌پذير و هزينه‌هاي كمتري را مي‌دهد.
البته مشكلاتي نيز وجود دارد. تغيير به سمت و سوي يك محيط مجازي ارزان نيست. امنيت، يك چالش مهم است. به علاوه، ممكن است كارايي برنامه‌ها كاهش يابد و حمايت توليدكنندگان از برنامه‌هاي مجازي نيز مي‌تواند يك مسئله باشد. خلاصه اين كه، رشد سريع ماشين‌هاي مجازي ممكن است منجر به تكرار مشكلات ناشي از افزايش سريع تعداد سرورها گردد.
در صورتي كه مجازي‌سازي به طور صحيح مديريت شود، فناوري و روش‌هايي براي اين كار پديد مي‌آيد، و به مديران IT براي تغيير شكل مراكز داده و مهار پيچيدگي‌اي كه ممكن است آن‌ها را در گرداب فضاي مناسب غرق كند، ابزارهاي قدرتمندي ارائه مي‌دهد.

تحركات مثبت
ماه گذشته گروهي از متخصصان IT در كنفرانس VMworld (با حمايتVMware، شركت پيشرو در زمينه مجازي‌سازي) براي بحث درباره چگونگي رسيدن به مجازي‌سازي صحيح دور هم جمع شدند. وقتي دو سال پيش اين حركت آغاز شد، VMworld هزار و دويست علاقمند را پيش‌بيني مي‌كرد، ولي تعداد آنان به هفت‌هزار نفر رسيد.
Andy Bechtolsheim معمار ارشد گروه سيستم‌هاي شبكه سان در محل همايش مي‌گويد: «اين اجتماع بزرگ يادآور جامعه پرشور مكينتاشي‌ها است.»
الفباي مجازي‌سازي
مجازي‌سازي در صنعت کامپيوتر لغت‌نامه خاصي دارد. در اينجا چند اصطلاح ارائه مي‌شود
ماشين مجازي: يک نمونه از سيستم‌عامل که برنامه‌اي را با پارامترهاي معيني روي کامپيوتر ميزبان اجرا مي‌کند. پارامترهايي مانند چه تعداد سيکل پردازنده بايد به آن اختصاص يابد.
Hyperviser: هسته اصلي يک سيستم‌عامل که به فراخواني‌هاي ماشين‌هاي مجازي چندگانه پاسخ مي‌دهد و آن‌ها را به درخواست‌هايي براي سخت‌افزار ترجمه مي‌کند. با اين روش کارايي افزايش پيدا مي‌کند.
Paravirtualization: روشي که به يک hypervisor اجازه مي‌دهد با درايوهاي سخت‌افزاري سيستم‌عامل ميزبان تعامل داشته باشد، که توسط موتور ماشين مجازي اپن سورس Xen استفاده مي‌شود.
ابزار مجازي: ترکيبي از برنامه کاربردي و سيستم‌عامل که براي اجراي توأم بهينه شده و به يک فايل مجازي که آماده براي اجرا در ماشين مجازي مي‌باشد، تبديل شده است.
قالب‌بندي ديسک سخت مجازي: فرمت مايکروسافت براي فايل‌هاي مجازي. مايکروسافت تعهد کرده است که آن را باز بگذارد. بنابراين نرم‌افزارهاي شرکت‌هاي ديگر ممکن است با آن مجازي شود و در يک محيط ويندوزي اجرا شود.

Chuck Timm، مهندس جوان شبكه، در حالي كه در راهروي سالن كنفرانس قدم مي‌زند، توضيح مي‌دهد كه چطور از بيمارستان ادوارد در ناپرويل I11 به لس‌آنجلس آمده است.
اين بيمارستان نيز مانند شارلوت آبزرور جايي خالي در مركز داده خود ندارد. تيم مي‌گويد: «من به مديريت بيمارستان گفتم ‌كه مرا به اين كنفرانس بفرستند. وگرنه، مركز داده به وضعيت انفجار خواهد رسيد.»
تاكنون اغلب واحدهاي IT به منظور پشتيباني از تعداد بيشتري از كاربران، و نيز برنامه‌هاي كاربردي و تراكنش‌هاي بيشتر به افزايش كامپيوترها روي مي‌آوردند.
David Ostager مهندس ارشد زيرساخت‌هاي Fidelity Natienal Real Estate solutions، با ناراحتي مي‌گويد: «همه جا كابل‌كشي شده است. ما هيچ جايي براي گسترش در ساختمان خود نداريم. من تصميم دارم كل مركز داده را مجازي كنم.»
در حال حاضر، Fidelity، در ابتدا اپليكشن سرورهاي خود را تقريباً با پنج ماشين مجازي روي هر سرور فيزيكي مجازي كرده است. اين كار اغلب اولين مرحله از مجازي‌سازي است؛ زيرا تست نرم‌افزار نياز به محيط‌هاي اجراي متفاوت دارد. Ostager مي‌گويد: «اگر فيدليتي سرورهاي فيزيكي خود را گسترش مي‌داد، هر بار كه نياز به ماشين جديد پيدا مي‌كرد، سرورهاي قبلي بهره‌وري خود را از دست مي‌دادند.» مرحله بعدي براي شركت اجراي چند برنامه تجاري روي ماشين‌هاي مجازي است.
اما پيشرفت‌هاي بيشتري هم حاصل شده‌است. به عنوان مثال يك شركت بزرگ توليدكننده موتورهاي جت از مرحله تست نرم‌افزار فراتر رفته و به مرحله مجازي‌سازي برنامه‌هاي كاربردي وب سرور و پايگاه‌هاي داده مايكروسافت و اوراكل رسيده است.
شركت مذكور از Esx server ساخت VMwave براي اجراي 110 ماشين مجازي روي شانزده سرور فيزيكي استفاده مي‌كند. john panatonni، طراح سيستم‌هاي IT مي‌گويد: «ما مشغول آموزش افراد مناسب هستيم و نسبت به اين فرايند مطمئن هستيم.»
احمد مشعل در راه برگشت از دنياي ماشين‌هاي مجازي به هتل محل اقامتش در پايان روز تعريف مي‌كند كه چطور بخش ارتباطات راه‌دور و بي‌سيم شركت FCC، بيشتر زيرساخت IT خود شامل سرورهاي وب، سرورهاي توسعه نرم‌افزار و سرورهاي بانك‌اطلاعاتي را مجازي كرده است. تقريباً سه چهارم برنامه‌هاي ارتباط از راه‌دور FCC در ماشين‌هاي مجازي اجرا مي‌شوند.
مشعل، كارمند سابق بخش IT و برنامه‌نويس پيماني فعلي FCC مي‌گويد: «ماشين مجازي به سادگي مديريت يك فايل روي يك كامپيوتر شخصي است. شما مي‌توانيد آن ‌را كپي نماييد، از آن نسخه پشتيبان تهيه كنيد يا به يك لپ‌تاپ منتقل سازيد. انعطاف‌پذيري آن بسيار بالا‌ است.»
Diame Greene، رئيس شركت VMwarw، مي‌گويد: «فناوري مجازي‌سازي به مديران مراكز داده اجازه مي‌دهد روي واحدهاي نرم‌افزاري كوچك‌تر كه براي اجرا در ماشين‌هاي مجازي تهيه شده‌اند، تمركز كنند؛ به جاي اين‌كه با نرم‌افزارهاي كاملا‌ً يكپارچه شده با سرورهاي مستقل دست و پنجه نرم كنند.»
با اين حال او تحول سريع را پيشنهاد نمي‌كند. به زعم وي مي‌توان استفاده از مجازي‌سازي را به آرامي آغاز كرد و سپس آن ‌را از يك برنامه به برنامه‌اي ديگر گسترش داد. او مي‌گويد: «مجازي‌سازي در بين فناوري‌هاي تفرقه‌افكن كمترين تفرقه را ايجاد مي‌كند.»
بخشي از هيجان مجازي‌سازي اين است كه بسياري از پذيرندگان در حال حركت به آن سوي مرحله يكپارچه‌سازي سرور هستند. در يك تحقيق كه در ماه آگوست منتشر شده و بر اساس 150 مصاحبه با اولين پياده‌كنندگان اين فناوري انجام گرفت، Andi Mann، مشاور enterprise Management Associates، بازيابي اضطراري داده‌ها و پيوستگي تجاري را به عنوان محرك اصلي مجازي سازي معرفي كرد.
كپي‌هاي تركيبي از نرم‌افزار شركت (سيستم‌عامل، برنامه‌هاي كاربردي و بانك‌هاي اطلاعاتي) مي‌توانند ايجاد شوند و به كامپيوترهاي بيرون انتقال يابند تا در يك لحظه روي ماشين‌هاي مجازي به كار گرفته شوند. اين بازيابي آني همان‌طور ‌كه گرين مي‌گويد، بدون سرمايه‌گذاري روي سخت‌افزار اختصاصي ‌امكانپذير است؛ زيرا نرم‌افزاز مجازي‌ مي‌تواند در ماشين‌هاي مجازي روي سخت‌افزار موجود اجرا شود. دو مركز داده مي‌توانند به عنوان پشتيبان يكديگر هميشه آماده باشند.
چنين قاعده‌اي براي برنامه‌هاي مركزداده نيز صدق مي‌كند. شارلوت آبزرور، برنامه‌هاي گردش كاري خود را كه روي يك بانك‌اطلاعاتي اوراكل اجرا مي‌شوند و شامل ارسال روزنامه‌ها، صورت‌حساب مشتريان و آبونمان‌هاي جديد مي‌باشند، مجازي كرده ‌است. اگر يك برنامه گردش كار با مشكل مواجه شود، ديگري مي‌تواند از يك ديسك درايو شروع شود و در يك ماشين مجازي روي هرسروري كه در دسترس باشد اجرا شود.

قطع ارتباط‌
چيزي كه در رابطه با مجازي‌سازي در ابتدا مشهود نيست، اين است كه اساساً ارتباط بين نرم‌افزار و سخت‌افزار را تغيير مي‌دهد. يك برنامه معمولاً روي يك سيستم‌عامل كه با قطعه سخت‌افزار معيني هماهنگ شده اجرا مي‌شود؛ مجازي‌سازي ارتباط تنگانگ سيستم‌عامل را با سخت‌افزار مي‌شكند، و سپس اين ارتباط را مستقيماً با برنامه برقرار مي‌سازد.
اين همان جايي است كه مسئله ابزار مجازي مطرح مي‌شود. سپس سيستم‌عامل و برنامه كاربردي در يك فرمت فايل مجازي تركيب شده و براي اجرا روي يك ماشين مجازي آماده مي‌شوند. ابزارهاي مجازي از طريق وب قابل‌دانلود هستند و مي‌توانند از يك سرور به سرور ديگر انتقال يابند.
VMware مجموعه‌اي از يك بازار ابزارهاي مجازي دارد كه در آن 347 برنامه پيش‌پيكربندي شده در دسترس هستند. وقتي يك ابزار مجازي دانلود مي‌شود، براي اجرا آماده است بدون نصب، كه گاهي‌ در برنامه‌هاي جديد دردسرساز است.
Rich lechner، معاون بخش مجازي‌سازي آي‌بي‌ام، مي‌گويد: «استفاده از چنين فايل‌هاي مجازي مي‌تواند هزينه بخش نگهداريIT را كه معمولا‌ً هفتاد درصد از هزينه‌هاي كل را شامل مي‌شود، به بيست درصد كاهش دهد.»
انعطاف‌پذيري ايجاد‌شده توسط مجازي‌سازي، يكي از كليدهاي فرار از انعطاف‌ناپذيري سخت‌افزاري مراكز داده و دستيابي به يك تشكيلات سازگارتر است، ولي توسعه ماشين‌هاي مجازي مشكلات خاصي دارد.
ابزارهاي مديريت سيستم‌ها تمايل دارند يا با سرورهاي فيزيكي كار كنند يا با سرورهاي مجازي و نه هر دو. فقط unicenter ASM11.1 ساخت شركت CA و چند ابزار ديگر مي‌توانند هر دو نوع سرور را پشتيباني نمايند و آن‌ها را به يكديگر مرتبط سازند.
تاكنون فراهم‌كنندگان مجازي‌سازي شامل VMware و Virtual iron Softwar، سريع‌تر از فراهم‌كنندگان مديريت سيستم‌ها مانند اچ‌پي و آي بي‌ام حركت كرده‌اند. مديران سيستم‌ها تمايل دارند مديريت مجازي‌سازي با كنسول‌هاي مديريت سيستم‌هاي موجود عجين شود.
مشعل، پيمانكار FCC و كاربر كنسول Virtual Center از VMware مي‌گويد كه ابزارهاي جديد، توليد ماشين‌هاي مجازي را به هر تعداد كه بخواهيد، آسان كرده است. حذف آن‌ها نيز تقريباً به همان آساني است. بنابراين، بايد مراقب باشيد‌.
‌او شاهد بوده است كه يك مدير IT فرمان اشتباه انتخاب كرده و يك ماشين مجازي را پاك كرده است؛ همان‌طور كه شما يك فايل ورد را پاك مي‌كنيد. خوشبختانه با استفاده از ويژگي‌هاي پشتيبان‌گيري و بازيابي در كنسول مديريت آن‌ها توانستند در مدتي حدود پانزده دقيقه يك ماشين مجازي جديد را مهيا كنند.
موضوع ديگر اين‌كه، وقتي يك بسته نرم‌افزاري در يك ماشين‌مجازي اجرا مي‌شود، ممكن است مشكلاتي در پشتيباني فني به وجود آيد. متخصص پشتيباني نمي‌دانند كه مشكل مربوط به برنامه مي‌شود يا نرم‌افزار ماشين مجازي شركت‌هاي ديگر.
بنابراين ممكن است قبل از اين‌كه شروع به سرويس‌دهي كنند، بر اين مسئله اصرار ورزند كه مشكل نسبت به سرور واقعي دو برابر شده است. تيم از بيمارستان ادوارد چنين تجربه‌اي را با پشتيباني مايكروسافت داشته است.
Gordon Haff، تحليلگر Illuminata هشدار مي‌دهد كه همه حفره‌‌هاي امنيتي مربوط به ماشين‌هاي مجازي پوشش داده نشده است. هنگامي‌كه يك سيستم‌عامل سرور را ارتقا مي‌دهيد، چند ابزار وصله‌كردن وجود دارد كه به شما اطمينان مي‌دهند هر سيستم‌عامل ماشين مجازي به خوبي وصله شده است.
هاف مي‌گويد: «اگر يك ماشين مجازي كه اجرا مي‌شود وصله امنيتي را نگيرد، چه مي‌شود؟ وقتي يك نفوذگر كنترل آن را به دست بگيرد، بي‌مسئوليتي است كه بگوييم، هيچ‌كس نمي‌دانست چنين خطري وجود داشته است.»
و چه كسي امنيت ماشين‌هاي مجازي را تضمين مي‌كند؛ مخصوصاً در پياده‌سازي سمت ميزبان كه برنامه كاربردي يك شركت مي‌تواند لحظه‌اي بعد از رقيبش اجرا شود؟
استگر از فيدليتي‌نشنال نگران اين موضوع نيست. او مي‌گويد: قسمتي از جذابيت ماشين‌هاي مجازي اين است كه آن‌ها نمي‌توانند از فضاي حافظه كه توسط مدير سيستم اختصاص داده شده است، تجاوز كنند. اين‌ها خودكنترل هستند. به طوري كه از انعطاف‌پذيري مناسبي جهت گسترش برنامه‌ها باهم روي يك سرور فيزيكي برخوردارند و تضادي هم ايجاد نمي‌شود.
حتي ممكن است مجازي‌سازي از بعد امنيتي داراي مزايايي نيز باشد. گرين بيان مي‌كند كه ابزارهاي مجازي مطمئن‌تر از برنامه‌هاي روي كامپيوترهاي فيزيكي هستند؛ چراكه يك ابزار مجازي تمام اجزاي غيرضروري سيستم‌عامل را غيرفعال مي‌كند يا دور مي‌ريزد. همچنين باعث بسته شدن راه نفوذ ديگران مي‌شود.
معماري مبتني بر سرويس‌دهي در مجازي‌سازي نگراني كمتري ايجاد مي‌كند. سرويس‌ها برنامه‌هاي كوچكي هستند كه بايد سريعاً در دسترس قرار بگيرند و يك راه براي آن اين است كه آن‌ها را براي اجرا در ماشين‌مجازي قالب‌بندي كنيم.
لچنر، از شركت آي بي‌ام، مي‌گويد كه هر كدام در محيط مجازي خود اجرا مي‌شود‌ معماري مبتني‌بر سرويس‌دهي را امكانپذير، ولي براي رسيدن به آن نقطه، كاركنان بخش IT مجبورخواهند بود نود درصد از برنامه‌هاي خود را به فايل‌هايي كه مي‌توانند در ماشين مجازي اجرا مي‌شوند تبديل كنند.
 

mina_abasi37

عضو جدید
ادامه

ادامه

نياز به حافظه‌

آي‌بي‌ام، اچ‌پي و سان‌مايكروسيستمز سال‌ها اشكال اختصاصي از مجازي‌سازي داشته‌اند. آي‌بي‌ام مجازي‌سازي را در سيستم‌عامل ماشين‌مجازي خود استفاده مي‌كرد كه در واقع «guests» را روي مين‌فريم اجرا مي‌كرد.

اچ پي با virtual server Environment خود مي‌تواند ماشين‌هاي مجازي را توليد كند و براي بازاريابي پروژه Virtual Desktop Infrastructure سرگرم همكاري با VMware است تا به مصرف‌كنندگان نهايي برنامه مجازي را خارج از يك سرور مركزي ارائه مي‌دهد.

فناوري مجازي‌سازي اوليه مانند سرور GSX اوليه VMware و virtual server مايكروسافت يك سيستم‌عامل و برنامه را در هر ماشين مجازي Duplicate مي‌كند و براي ارسال دستورالعمل‌ها به سخت‌افزار به سيستم‌عامل مجازي تكيه مي‌كند. تعدد سيستم‌عامل باعث افزايش درخواست ماشين مجازي براي حافظه مي‌شود. در مورد ويندوز همچنين بار هزينه‌اي قابل‌توجهي براي كسب مجوز نيز به آن اضافه مي‌شود.

فناوري پيشرفته‌تر VMware يعني ESX Server و موتور ماشين ‌مجازي سورس‌باز xen به چيزي به نام hypervisorمجهز هستند. در اينجا بخشي از نرم‌افزار مجازي فراخواني منابع سخت‌افزاري را ازطرف ماشين‌هاي مجازي متعدد روي يك سرور مديريت مي‌كند.

اين روش كارايي بيشتري دارد؛ زيرا يك hypervisor مي‌تواند ماشين‌هاي مجازي زيادي را پشتيباني كند و دستورات نرم‌افزار را مستقيماً به سخت‌افزار برساند. به جاي اين‌كه اين كار از طريق ارائه سيستم‌عامل انجام شود. همه فناوري‌هاي مجازي‌سازي بر اساس بعضي تخمين‌ها حداكثر تا پانزده درصد كاهش كارايي را به همراه دارند و كارايي موضوع حساسي به شمار مي‌آيد: VMware در قراردادهاي خود ملزم مي‌كند كه مشتريان نبايد اطلاعات كارايي را درمورد محصولاتش فاش كنند؛ مگر اين‌كه طي مراحلي بررسي و تأييد شده باشد. سخنگوي VMware مي‌گويد: «تا حالا هيچ كس اين پيشنهاد را نكرده است.»

در آبزرور، شارلوت تست‌هايي را روي Virtual Iron3 از شركت virtual Iron كه براساس Xen hypervisor مي‌باشد انجام داده است. او مي‌گويد يك برنامه گردش كاري كه اجرايي آن به طور طبيعي روي يك سرور چهار پردازنده‌اي Sun 3800 سه ساله، 45 دقيقه طول مي‌كشد، روي يك سرور دوهسته‌اي Dell 2850 بدون مجازي‌سازي يازده تا سيزده دقيقه انجام مي‌گيرد. او همچنين مي‌گويد: «ما مقايسه را نظير به نظير انجام مي‌داديم.»

مي‌توان مجازي‌سازي را طوري پياده كرد كه با جلوگيري از بيشتر اختلالات كارايي آن را تثبيت كرد. فناوري مجازي‌سازي سان به نام containers به برنامه‌هاي متعدد اجازه اجرا روي يك سيستم‌عامل سولاريس 10 را مي‌دهد.

Joost pronk vam Hoogeveen، مدير خط توليد سان، مي‌گويد: «سربار نزديك به صفر است.» سان اظهار مي‌كند يك سرور سولاريس چهارپردازنده‌اي قادر به اجراي پانصد containers است كه هر كدام يك برنامه را اجرا مي‌كنند. اگر چه ون هوگوين تصديق مي‌كند در نسخه نمايش هيچ‌كدام از آن‌ها خيلي خوب عمل نمي‌كنند.

Virtuzzo از شركت swsoft مشابه چنين كاري را براي دو سيستم‌عامل ويندوز و لينوكس انجام مي‌دهد. با Virtuzzo برنامه‌هاي متعدد مي‌توانند تحت يك كپي از سيستم‌عامل اجرا شوند. Carlasafigan مدير بازاريابي SWsoft مي‌گويد: «بيشتر شركت‌ها يك نوع سيستم‌عامل را روي يك سرور استفاده مي‌كنند؛ آن‌ها لزوماً نمي‌خواهند از ويندوز و لينوكس باهم استفاده كنند.»

رهبر گروه

VMware كه در سال 1998 تأسيس شد، با كنارزدن آي بي‌ام به عنوان رهبر بازار مجازي‌سازي در سال 2004 ظاهر شد.

VMware در زمينه مجازي‌سازي سرورها بر اساس معماري x86 شركت اينتل حكفرمايي مي‌كند. اين معماري در بيشتر مراكز داده مورد استفاده در حال بهينه‌شدن است. قراردادن ماشين‌هاي مجازي روي سرورهاي چندهسته‌اي، يعني آخرين پيشرفت سخت‌افزاري، يكي از معدود راه‌هاي به‌كارگيري همه قابليت‌هاي ماشين‌هاي بدون برنامه‌هاي بازنويسي در سيستم‌هاي موازي مي‌باشد كه كار سختي است.

يك پروژه سورس باز ممكن است از نظر قيمت جايگزين خوبي براي ‌VMware باشد. Simon Crosby، مدير بخش فني xensource، از شركت‌هاي اصلي xen، يك تبعه آفريقايي جنوبي تحصيل‌كرده در دانشگاه كمبريج با موهاي قهوه‌اي مايل به قرمز است.

او مي‌گويد: «مديران IT بايد بيشتر روي مزاياي موتور ماشين مجازي xen تمركز كنند كه براساس يك رويكرد مشابه مجازي‌سازي ساخته مي‌شود. يعني تحت سيستم xen سيستم‌عامل لينوكس يا ويندوز وضعيت مجازي را تشخيص مي‌دهد و به hypervisor نياز دارد تا از طريق برقراري ارتباط با ادوات سخت‌افزاري سرور، كار كمتري انجام دهد.»

در نتيجه xensource به فراهم‌كردن درايورهاي سخت‌افزاري براي هر پلتفرم سروري كه پشتيباني مي‌كند نياز ندارد. كروسبي مي‌گويد: «بسياري از 2400 كارمند VMware كار تهيه درايو ESX server را انجام مي‌دهند. در حالي كهxensource مي‌توان براساس درايوهاي لينوكس Suse، ردهت كار يا در مورد ويندوز درايورهاي ساخت مايكروسافت كند. اين موضوع به Xen اجازه مي‌دهد تا با بيست درصد هزينه پرداخت شده براي محصول VMware به هشتاد درصد كارايي آن دست يابد. VMware براي نصب هر سرور ESX مبلغ 3750 دلار دريافت مي‌كند. در حالي كه نسخه xen با پشتيباني از xensource برابر با 750 دلار قيمت دارد.»

مايكروسافت تلاش مي‌كند نقش اصلي را در بازار مجازي‌سازي از آن خود كند. در حال حاضر ارائه سرورمجازي به عنوان يك موتور ماشين مجازي تحت ويندوز يك عقب‌ماندگي محسوب مي‌شود. در حالي كه هم VMware و همxensource به مرحله hypervisor رسيده‌اند.

در FCC، مشعل سرور مجازي مايكروسافت را در مقابل VMware ESX Server تست كرده و به عقيده وي مايكروسافت حداقل سه سال عقب‌تر از رقيب است.

استفاده از ويندوز در بازار نوظهور ابزار مجازي بعيد به نظر مي‌رسد. ويندوز مانند لينوكس به صورت ماجولار ساخته نمي‌شود. بنابراين اشيا به راحتي قابل اضافه كردن يا كاهش نيستند. پس در پيكربندي سيستم‌عامل به برنامه كمك نمي‌كند. تا اينجاي كار بازار ابزار مجازي تقريباً به طور انحصاري در اختيار لينوكس بوده است.

مايكروسافت از ‌xensource و Novell براي آوردن مجازي‌سازي لينوكس به ويندوز لانگهورن كه همان نسخه سرور ويستا مي‌باشد در خواست كمك كرده است. پس از اين‌كه لانگهورن به بازار عرضه شد، مايكروسافت viridian hypervisor در حال ساخت خود، كه لينوكس را به عنوان يك ماشين مجازي اجرا مي‌كند، به آن اضافه خواهد كرد.

اگر همه روي اين برنامه كار كنند، در مراكز داده آينده، مديران سيستم‌ها مي‌توانند ابزارهاي مجازي، فايل‌هاي مجازي و تركيبي از ماشين‌هاي مجازي را براي تخصيص و جابه‌جايي منابع دستكاري كنند.

Mendel Rosenblum استاديار دانشگاه اكسفورد و يكي از مؤسسان و رئيس شركت Vmware مي‌گويد: «مجازي‌سازي يك مسير انقلابي است.» او كار اصلي را روي مجازي‌سازي معماري x86 انجام داد و در دنياي ماشين‌هاي مجازي او از اين‌كه وضعيت را به اين سمت هدايت كرده لذت مي‌برد.

او همچنين همسر خانم گرين است و افكار و عقايد او را قدم به قدم در شكل‌گيري مجازي‌سازي منعكس مي‌كند. او مي‌گويد: «شما مي‌توانيد با يكپارچه سازي سرور شروع كنيد. سپس خود را درگير ابزارهاي مجازي كنيد. نتيجه تغييرات بنيادي خواهد بود.»

تغييرات بنيادي بدون انقلاب. در واقع همين امر پذيرش سريع مجازي‌سازي را توصيف مي‌‌كند و آينده خوبي را نويد مي‌دهد.
مدير محترم من نمي دونستم چطور چند صفحه ايش كنم.لطفا بهم بگيد
 

enteha

عضو جدید
کاربر ممتاز
تمدید کردن مدت زمان نسخه آزمایشی ویندوز ویستا

تمدید کردن مدت زمان نسخه آزمایشی ویندوز ویستا

در صورتی که نسخه آزمایشی ویندوز ویستا را نصب کرده اید ابتدا باید اطلاع پیدا کنید که چند روز از مهلت 30 روز شما باقی مانده است.
بدین منظور از منوی Start بر روی آیکون Computer راست کلیک کنید. در اینجا شما اطلاعات اساسی ویندوز خود را مشاهده میکنید.
در قسمت Windows Activation تعداد روزهای باقی مانده از فعالیت ویندوز را ملاحظه میکنید.

حال برای تمدید این مدت زمان چه باید کرد؟ این موضوع را از دو جهت باید بررسی کرد ، زمانی که هنوز مهلت 30 روز شما تمام نشده است و میتوانید از کلیه قسمتهای ویندوز بدون محدودیت استفاده کنید و حالت دوم یعنی مدت زمان Active بودن ویندوز شما به پایان رسیده است و به نوعی ویندوز Lock شده است.

ابتدا حالت اول:
منوی Start را باز کنید. در محدوده جستجوی آن عبارت cmd را وارد کرده و سپس کلیدهای Ctrl+Shift+Enter را همزمان بفشارید.
خواهید دید که Command Prompt (در حالت administrative) برای شما باز خواهید شد.
حالا دستور زیر را با دقت وارد نمایید و سپس Enter بزنید:

slmgr -rearm

اکنون اندکی صبر کنید تا پنجره ای باز شود و از شما درخواست رستارت ویندوز را بنماید.
حال کافیست ویندوز خود را یکبار رستارت کنید. کار تمام است! چرا که اکنون مدت زمان Active بودن ویستا مجددأ به 30 روز افزایش یافته است!
نکته مهم: ممکن است این سوال برای شما پیش بیاید که میتوان هر بار به سادگی اینکار را انجام داد و برای همیشه از ویندوز ویستا استفاده کرد ، اما همان طور که ذکر شد این روش توسط خود مایکروسافت ایجاد شده و شما تنها 3 بار میتوانید این ترفند را تکرار کنید و برای بار چهارم و دفعات بعدی این ترفند بی اثر است! پس این نکته را حتمأ در نظر داشته باشید.
نکته مهم: همچنین همان طور که متوجه شده اید در هر زمانی از مدت قانونی ویندوز باشید با اجرای این ترفند مدت Active بدون به 30 روز تمدید میشود ، پس اینجا اندکی هوش و ذکاوت نیاز است ، چرا که در صورتی که در آخرین روز هر محدوده زمانی 30 روز این کار را بکنید میتوانید از حدأکثر مقدار ممکن که 120 روز است استفاده کنید. (30 روز استفاده آزمایشی + 90 روز تمدیدی). پس اگر به فرض همینک 12 روز تا غیرفعال شدن ویندوز زمان دارید ، این ترفند را اکنون اجرا نکنید بلکه در روز آخر این کار را انجام دهید تا به نوعی از این ترفند استفاده کامل ببرید.

اما حالت دوم ، زمانی که شما دیر دست به کار شدید و مدت قانونی ویندوز پایان پذیرفته است:
(دقت کنید منظور این حالت این نیست که پس از پایان یافتن 120 روز از روش فوق ، مجدد بتوان ویندوز را قانونی کرد! خیر ، در این حالت هم شما تنها 3 بار امکان تجدید و تمدید ویندوز را خواهید داشت.)
برای این کار ، Internet Explorer را باز کنید.
در آدرس بار ، /:C را وارد کنید ( C منظور درایوی است که ویندوز ویستا را در آن نصب کردید).
حال به مسیر زیر بروید:
C:/Windows/System32
فایل cmd.exe را بیابید ، بر روی آن راست کلیک کنید و Run as Administrator را انتخاب کنید.
اکنون همانند روش فوق دستور زیر را وارد کرده و Enter بزنید:

slmgr -rearm

هم اینک شما پیامی مبنی بر تمدید ویندوز خود دریافت میکنید.
نهایتأ سیستم را از نو راه اندازی کنید. خواهید دید که 30 روز شما تمدید شده است.
لازم به ذکر است کلیه نکات مهمی که برای حالت اول ذکر شد نیز در این روش صادق است. پس کاملأ دقت کنید که 3 بار شانس خود را از دست ندهید!

در پایان ذکر این نکته ضروری است که ویندوز ویستای آزمایشی را از کجا بیابید؟!
مایکروسافت امکان دانلود این ویندوز را در سایت خود تنها برای افرادی که مدرک MSDN را دارند محدود کرده است. اما سایت های فراوانی وجود دارند که میتوانید این ویندوز را از آنها دانلود کنید (البته با حجمی بالا!) و راه بهتر هم تهیه CD های کپی موجود در بازار ایران که همگی از دم کپی هستند و آزمایشی که البته در داخل آنها پچ های مخصوص غیرقانونی ویندوز نیز وجود دارد.

البته این ترفند همان طور که واضح بود کاملأ قانونی است اما مایکروسافت چندان از آن راضی نیست و در نظر دارد به زودی در نسخه های جدید ویستا آن را غیرفعال سازد
 

Sharif_

مدیر بازنشسته
اخبار کامپیوتر



خبرگزاری ایسکانیوز:«امیر تاجیک»دانش آموز مدرسه راهنمایی روش، مدرک بین المللی مهندسی شبکه گرفت.
به گزارش ایسکانیوز،آموزش و پرورش منطقه 8 تهران اعلام کرد:«امیر تاجیک» دانش آموز سال دوم راهنمایی مدرسه روش، مدرک MCSE یا مهندسی شبکه را از شرکت مایکروسافت گرفت.

این نابغه از سه سالگی با رایانه آشنا شد،در دوره های مختلف کار با آن شرکت کرد و اکنون مهندس شبکه شده که افتخاری بسیار بزرگ است.گزارش ایسکانیوز می افزاید،ایران عزیز به چنین مغزهای متفکری می بالد.
 
آخرین ویرایش:

oxision

عضو جدید
کاربر ممتاز
Windows Vista Service Pack 1 SP1

Windows Vista Service Pack 1 SP1




سرويس اخبار خارجي ايتنا - برای نصب این سرویس‌پک کاربران مجبورند تا پیش از نمایان شدن گزینه upgrade در صفحه Windows Update سه بار سیستم خود را reboot کنند!






مایکروسافت روز چهارشنبه 12 دسامبر عرضه Windows Vista Service Pack 1 (SP1) را برای عموم آغاز نمود.
البته کاربران مجبورند برای دستیابی به آن از طریق فرآيندي طولانی و پیچیده و پس از چندین بار راه‌اندازی مجدد سیستم اقدام نموده تا نهایتاً به صفحه‌ای که اجازه دانلود این بسته الحاقی را به کاربر می‌دهد برسند.

طبق اعلام مایکروسافت، این بسته پس از انتظاری طولانی فعلاً به صورت Release Candidate و برای آن دسته از افرادی که از نسخه قانونی ویندوز ویستا استفاده می‌کنند منتشر شده است.

این شرکت اولین سری از کپی‌های اولیه این سرویس‌پک را در ماه سپتامبر برای هزاران نفر از آزمایش کنندگان خود و از طریق دعوتنامه ارسال نمود.

«امروز SP1 RC ویندوز ویستا در Download Center برای دسترسی عموم قرار داده شد.» این جمله توسط سخنگوی شرکت و از طریق یک ایمیل ارسال گردید.
در ادامه این ایمیل آمده است: «از آنجائیکه این سرویس‌پک در دسترس صدها میلیون کاربر قرار می‌گیرد خواسته مایکروسافت اطمینان از این مطلب است که بتوانیم بطور وسیع و گسترده از نظرات کاربران اطلاع حاصل کنیم. افزایش مدت آزمون SP1 این اطمینان را بوجود خواهد آورد که این محصول یک محصول آزمایش شده و RTM (Release to Manufacturing) می‌باشد.»

به گفته مایکروسافت زمانی که نسخه نهائی Vista SP1 به صورت عادی و از طریقWindows Update قابل دریافت گردد، مراحل مقدماتی و پیش‌نیازهای لازم طی چند مرحله قبلاً از طریق آپدیت‌های خودکار بر روی دستگاه نصب خواهند شد.

مایکروسافت پیش‌بینی می‌کند این مرحله تا سه ماهه اول 2008 به انجام خواهد رسید. در آن زمان و پیش از نصب نسخه نهائی، ابتدا SP1 RC می‌بایستی uninstall گردد.

در متن اسناد منتشره به همراه این بسته زمان انقضاء SP1 RC انتهای ژوئن 2008 اعلام شده است.
منبع : ITIRAN.COM
 

sarsaz

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
ماژول های سیلینکی شرکت Intel

ماژول های سیلینکی شرکت Intel

شرکت Intel اخیرا اعلام کرد که توانست به تکنولوژی ساخت ماژول های سیلیکنی در زمینه ارسال نوری دیتا تا سرعت 40GB/PS دست یابد. این سرعت 40 مرتبه بیشتر از چیزی است که اکنون ماژولهای سیلیکنی دارند. همین شرکت پیش از این توانسته بود در سال 2004 بر روی عناصر کلیدی در جهت انتقال دیتا کار کرده و ماژولی را با سرعت 1GBPS ارائه دهد. پس از آن نیز در سال 2006 محصول خود را به سرعت 10GBPS ارتقا بخشید و اکنون موفقیت خود را در جهت ساخت ماژولی با قدرت 4 برابر بیشتر از محصولات قبل اعلام کرد. تکنولوژی ساخت ماژول های سیلیکنی انحصارا در اختیار شرکت Intel است و در این عرصه رقیب خاصی در میدان ندارد. از این پس میتوانیم منتظر کامپیوتر های جدید با سرعت های غیر قابل تصور نیز باشیم
 
آخرین ویرایش:

sarsaz

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
کنترل ماوس با پا

کنترل ماوس با پا

آیا تا کنون فکر کرده اید که چرا کلیه موس های کامپیوتر ها برای کار با دستانمان طراحی می شوند؟ شاید در بعضی مواقع کنترل پروسه ها با انگشتان پا لذت بخش تر باشد. Foot Power Mouse Controller نوعی محصول جدید است که به شما این امکان را می دهد تا به کمک یک پا که چیزی شبیه دمپایی است جهت حرکت مکان نما و با پای دیگر کلیک چپ – راست و یا حرکت های عمودی و افقی صفحات را کنترل کنید. با داشتن چنین موسی در حین کار دستان شما آزادی بیشتری خواهند داشت. اما بی شک فرمان دادن مغز به دستها و پا ها برای کار به صورت همزمان ممکن است کمی سخت باشد و در پایان یک روز کاری شما را دچار سردرد کند. اما با این اوصاف این موس 199 دلاری میتواند هدیه خوبی برای معلولین و یا کسانیکه از آسیبهای حرکتی رنج می برند باشد
 

microsoft

کاربر فعال
نابینایان و کامپیوتر

نابینایان و کامپیوتر

بیشترین عبارتی که یک نابینا رو عصبی میکنه و خنده رو از روی لبهاش میبره این جمله هست
"روشن دل"
همشون این جمله رو یه جمله مسخره میدونند که بصورت موزیانه سعی در یادآوری نابینایی اونا داره چرا که همه نابینایان معتقد هستند که چیزی کمتر از دیگرون ندارند.
یکی از مشاغلی که من بهش رو آوردم و در این راه هم با مشکلات بسیار زیاد و متعدد روحی و روانشناسی ، مواجه شدم ، ارتباط با نابینایان بود. سعی داشتم به یه صورتی ، نابینایان رو با کامپیوتر آشنا کنم و بتونم زمان زیادی که اونا در گوشه خانه به گوش دادن به رادیو مصرف میکنند رو بکشونم پای کامپیوتر. برای اینکار با نرم افزارهای صوتی زیادی کار کردم تا در نهایت این نرم افزار به شدت نظر من رو به خودش جلب کرد.
این نرم افزار ، قادر به تلفظ تمامی کارهایی هست که با کیبرد انجام میشه. همچنین وقتی وارد فلدری شویم ، تمامی فایلها و فلدرهای درون اون فلدر رو تلفظ میکنه که در نوع خود به بهترین و هوشمند ترین نرم افزار صوتی تبدیل شده.اینم یه عکسه از یه آموزشگاه در شهر بریزبان استرالیا که نابینایان رو تحت آموزش خودش گرفته.این نرم افزار رو اونجا پیدا کردم که امیدوارم نظر شما رو هم جلب کنه.


طبق گفته های خانم سانتوز که در این عکس میتونید ایشون رو با ظاهری سیاه پوست ببینید ، ارتباط با نابینایان زوایای بسیار پنهان و پیچیده ای داره. نکات بسیار ریز و ظریفی رو در ارتباط با این انسانهای حساس باید رعایت کنید تا بتونید ارتباطی دقیق و مفید رو باهاشون داشته باشید وگرنه به سرعت فاصله میگیرند و به گوشه دلپذیر خانه برمیگردند.ایشون هم اکنون هم در این اموزشگاه با سابقه کاری حدود 19 سال مشغول به کار هستند و کاملا هم از کارشون راضی به نظر میان.
اینم لینک داملود این نرم افزار ارزشمند و نایاب
http://rapidshare.com/files/77219442/J8.0.423u_ILM.zip
برای دانلود به راهنما توجه فرمایید لطفا.خواهش میکنم توجه فرمایید.این یه التماسه.
راهنمای دانلود
---------------------------
در ابتدا هر نرم افزار دانلود کننده فایل مانند download accelerator یا internet download manager یا flash get یا get right و مانند اینها را دارید باید uninstall کنید.
وقتی بر روی هر لینک کلیک کنید صفحه ای باز میشود که در پایین این صفحه جدولی وجود دارد
در زیر این جدول یک کلید وجود دارد که بر روی آن نوشته FREE
بعد از کلیک بر روی دکمه FREE صفحه ای دیگر باز میشود که در وسط صفحه عکسی به شما نمایش میدهد که حاوی معمولا 4 حرف میباشد.اگر عکسی را مشاهده نکردید حداکثر دو ساعت باید صبر کنید و سپس دوباره به دانلود فایل مذبور اقدام نمایید.
این 4 حرف را در فسمت زیر عکس تایپ کنید و بر روی دکمه DOWNLOAD ... که در کنار آن قرار دارد کلیک کنید.
بدین صورت دانلود آغاز میشود........
 

oxision

عضو جدید
کاربر ممتاز
هجوم کرم‌ها از طریق Orkut

هجوم کرم‌ها از طریق Orkut

هجوم کرم‌ها


5 دى 1386 - ايرنا- كاربران شبكه اجتماعي اركات گوگل، از وجود برنامه‌هاي مخرب در سيستم خود خبر دادند.
اين برنامه‌هاي مخرب پس از آلوده شدن سيستم ها، توسط گونه‌اي از يك كرم اينترنتي پديدار شده است.

برخي از كاربران "اركات"، ايميلي دريافت كرده‌اند كه به آنها گفته‌است يك نوشته از طرف يك كاربر ديگر در صفحه مربوط به آنها نوشته شده است.
به گفته يكي از كاربران اركات، استفاده‌كنندگان ازاين سايت، پس از مشاهده صفحه‌هاي سايت اركات، ازطريق لينك‌هاي موجود درايميل، به كرمي آلوده مي‌شوند و سپس به صورت خودكار عضو گروه "ويروسي شده توسط اركات" مي شدند.
براساس اين گزارش، هكر مي‌خواسته نشان دهد اركات هم مي‌تواند براي كاربران خطرناك باشد، حتي اگر آنها روي لينكهاي آلوده نيز كليك نكنند.
"اين كرم با سرعت ‪ ۱۰۰‬كاربر در دقيقه آنها را آلوده كرده است و گروه ‪ ۱۰‬هزار نفري نويسنده ويروس، نشان از آلودگي بالاي آن دارد."
البته اين كرم خطر آنچناني را براي كاربران ايجاد نكرده است اما اينگونه از كرم‌ها نشان مي‌دهند كه سايت‌هاي اجتماعي نيز مي‌توانند خطراتي را براي كاربران ايجاد كنند.

منبع
 
تكنيك هايي براي خاموش كردن ويندوز

تكنيك هايي براي خاموش كردن ويندوز

شايد اين سوال براي شما هم پيش آمده باشد كه آيا خاموش و روشن كردن كامپيوتر به دفعات در طول يك روز آسيبي به دستگاه وارد نمي كند؟ و يا آيا روشي به جاي خاموش و روشن كردن وجود دارد تا بتوان در عين حال كه كامپيوتر به فعاليت مشغول نمي باشد همواره آماده به كار باشد؟

در جواب اين سوال بايد گفت راه هاي متفاوتي براي رسيدن به اين هدف وجود دارد تا بتوان علاوه بر صرفه جويي در مصرف برق از حريم خصوصي خود حفاظت كرد. حال انتخاب يكي از اين راه ها بستگي به نوع و ميزان استفاده كاربر از كامپيوتر دارد.


راه هاي خاموش كردن سيستم

• اگر مي خواهيد محيط كار كامپيوتر خود را از دسترس كاربران ديگر دور نگه داريد با فشردن همزمان كليدهاي Windows و L ، سيستم از محيط فعلي خارج شده و وارد صفحه Welcome Log-in مي شود. براي ورود مجدد به محيط كار ، بايد مجدد پسورد وارد شود. البته بعضي كيبوردهاي قديمي دكمه Windows را ندارند و به جاي آن مي توان وارد منوي Start شده و گزينه Log Off را انتخاب كنيد.


• اما اگر صرفه جويي در مصرف برق نيز براي شما حائز اهميت است مي توان از يكي از دو روش Hibernate و يا Stand by استفاده نمود. Stand by سريع تر و Hibernate كندتر ولي ايمن تر مي باشد.

وقتي يك كامپيوتر در حالت Stand by قرار مي گيرد دستگاه وارد حالت « كم مصرف » مي شود. در اين حالت مانيتور و هارد درايو دستگاه خاموش مي گردد. اين كار روش مناسبي براي صرفه جويي در مصرف انرژي در يك فاصله زماني نسبتاً طولاني مي باشد اما توجه داشته باشيد كه در اين حالت تمام برنامه ها باز مي مانند با زدن يك كليد به سيستم دو باره به همان حالت قبل بر مي گردد ولي اگر به هر دليلي برق برود و يا كامپيوتر خاموش شود برنامه هاي باز بسته خواهند شد. اگر مي خواهيد از اطلاعات و تغييرات جاري خود محافظت كنيد بهتر است از روش Hibernate استفاده كنيد زيرا با Hibernate كردن ( يعني سيستم را به خواب زمستاني بردن ) حالات كنوني دستگاه يعني اطلاعات موجود در RAM بر روي هارد ذخيره مي گردد و اگر سيستم را روشن نماييد همان پنجره هايي كه باز بوده اند دوباره فعال مي شوند.

آسان ترين راه براي رفتن به حالت Stanby آن است كه در ويندوز تغييراتي دهيم تا با زدن كليد Power ( كه بر روي كيس قرار دارد )، دستگاه به حالت Stanby برود. براي اينكار وارد كنترل پانل و از آنجا گزينه Power Options را بزنيد. همانطور كه در شكل 1 ملاحظه مي كنيد در تب Advanced در قسمت Power buttons ليست when I Press the Power button on my computer را باز كرده و گزينه Stand by را انتخاب كنيد.

بعد از انجام كار اگر دكمه Power دستگاه زده شود ، كامپيوتر به جاي خاموش شدن به حالت Stanby مي رود. همچنين مي توان تنظيم نمود كه با زدن دكمه Power سيستم Shutdown و يا Hibernate شود.



خاموش كردن نرم افزاري سيستم

مي توان با استفاده از فايلPsshutdown.exe سيستم را بدون استفاده از دكمه هاي جلوي كيس خاموش يا به حالت Stand by برد. ( توجه داشته باشيد كه تمامي اين تنظيمات زماني انجام پذير است كه توسط كاربري با سطح دسترسي Administrator وارد سيستم شده باشيد. )


نحوه كار و تنظيم برنامه :
.

• فايل Psshutdown.exe را در محل دلخواه ذخيره نماييد و براي آن يكShortcut ايجاد كنيد.

• روي Shortcut ساخته شده راست كليك كرده و گزينه Properties را بزنيد. در قسمت Target جلوي آدرس مي توان سوئيچ هاي مختلفي قرار داد تا دستور psshutdown كارهاي مختلف مانند Shutdown ، Hibernate و... انجام دهد. برخي از اين سوئيچ هاي مهم عبارتند از :


• اگر بعد از آدرس فايل مذكور حرف d را بنويسيم ( C:\psshutdown.exe –d ) با اجراي اين Shortcut سيستم به حالت Stand by مي‌رود.

• اگر بعد از آدرس فايل مذكور حرف h را بنويسيم ( C:\psshutdown.exe –h ) با اجراي اين Shortcut سيستم Hibernate مي‌شود.

• اگر جلوي آدرس فايل عبارت C:\psshutdown.exe –h –m " GOODBY." نوشته شود با اجراي اين Shortcut سيستم علاوه بر Hibernate شدن يك پيغام نيز مي‌دهد كه متن پيغام جلوي –m تايپ مي‌شود.

فايل Psshutdown.exe
فايل ضميمه
psshutdown.zip (57.3 كيلو بايت, 2 نمايش)
__________________
 

sarsaz

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
اپل نازک ترین لپ تاپ را روانه بازار کرد

اپل نازک ترین لپ تاپ را روانه بازار کرد






شرکت اپل نازک ترین رایانه همراه جهان را که مک بوک ائر نام دارد، روانه بازار کرده است.
استیو جابز، رئیس این شرکت در مراسمی در شهر سان فرانسیسکو آمریکا، از این لپ تاپ که ضخیم ترین قسمتش ۹۳/۱ سانتی متر ضخامت دارد، رونمایی کرد.
فروش این رایانه از دو هفته دیگر شروع می شود و قیمت پایه آن در آمریکا ۱۷۹۹ دلار خواهد بود. وزن این رایانه ۳/۱ کیلوگرم اعلام شده است.
سازندگان مک بوک ائر برای کوچک نگه داشتن ابعاد این رایانه، از قراردادن دی وی دی یا سی دی درایو در آن خودداری کرده اند.
شرکت اپل همچنین با همکاری شرکت اینتل موفق شده تا در ساخت مک بوک ائر، از نمونه کوچک تری از پردازنده Core2Duo استفاده کند.
آقای جابز همچنین شبکه اجاره اینترنتی محصولات ویدئویی تهیه کنندگان عمده آمریکایی مانند والت دیزنی و فاکس قرن بیستم را برای کاربران آی تونز در آمریکا راه اندازی کرد.
به گفته آقای جابز، خدمات این شبکه تا پایان سال به صورت بین المللی ارائه خواهد شد.
این شبکه به کاربران اجازه می دهد برای تماشای محصولات سینمایی بر روی دستگاه آی پاد یا گوشی تلفن همراه آی فون، آنها را برای ۲۴ ساعت یا یک ماه به قیمت سه تا پنج دلار اجاره کنند. پیش از این کاربران باید برای تماشای این محصولات آنها را خریداری می کردند.
شرکت اپل همچنین در این مراسم دو محصول دیگر خود را معرفی کرد.
یکی از این محصولات، ارتقای سیستم نمایشی اپل تی وی است که به کاربران اجازه می دهد به طور مستقل از رایانه شخصی، محصولات ویدئویی را برای نمایش بر روی یک نمایشگر بزرگ از اینترنت دانلود کنند.
محصول دیگر ارائه شده به وسیله استیو جابز، نرم افزار جدیدی برای گوشی آی فون است که محل استقرار کاربران را بدون نیاز به دستگاه موقعیت یاب جغرافیایی، بر روی نقشه ای بر روی صفحه نمایشگر تلفن همراه نشان می دهد.
شرکت اپل از فروش چهار میلیون تلفن آی فون در ۲۰۰ روز اول عرضه آن خبر داده و می گوید قصد دارد این عدد را تا پایان سال ۲۰۰۸، به ده میلیون گوشی افزایش دهد.
 

yasin_d

عضو جدید
کاربر ممتاز
خیلی جالبه . ولی متاسفانه کمی و بیشتر از کمی ضعیفه

MacBook Air در مقابل نازکترین لپ تاپ های حال حاضر جهان



استیو جابز در حال خارج کردن MacBook Air از داخل پاکت کاغذی




و اما یازده دلیل برای شکست این محصول در رقابت با رقبای خود:

1- قیمت بالا (1800 دلار) در مقایسه با لپ هاپ های سری TX سونی که از امکانات بیشتری برخوردار هستند.
2- نداشتن هرگونه درایور نوری (Optical Drive) که به عقیده برخی همین امر باعث کاسته شدن ضخامت این لپ تاپ شده است. بدین ترتیب خریداران امکان استفاده از CD/DVD را نخواهند داشت. پیشنهاد اپل به خریداران این لپ تاپ آن است که برای مشاهده فیلم های خود بجای DVD از شبکه های Wireless استفاده نموده و با اتصال به شبکه iTunes به خرید فیلم و آهنگ های مورد علاقه خود بپردازند.
3- داشتن تنها یک پورت USB 2.0 که می تواند بسیار آزار دهنده باشد.
4- نداشتن پورت Ethernet جهت استفاده از شبکه های پرسرعت.
5- عدم امکان تعویض باتری لپ تاپ بدلیل سرخود بودن آن بر خلاف 99% لپ تاپ های موجود در بازار. بدین ترتیب خریداران باید همیشه برای تهیه باتری جدید خود را تحت رحمت اپل ببینند. همچنین شایعاتی وجود دارد که اپل اعلام کرده است به ازای تعویض و نصب هر باتری جدید از کاربران مبلغ 129 دلار را دریافت خوهد کرد.
6- عدم امکان ارتقاء حافظه (Ram) دستگاه. لپ تاپ های MacBook Air با 2 گیگابایت رم ارائه می شوند که بصورت Onboard می باشند بدین ترتیب امکان افزودن هرگونه حافظه اضافی به این دستگاه وجود ندارد.
7- کیفیت پایین صدای اسپیکرها که بصورت (Mono) می باشند. آیا اپل فکر می کند هنوز در دهه 90 زندگی می کنیم؟!
8- عدم پشتیبانی از کارتهای Express Card
9- عدم داشتن Card Reader
10 - عدم پشتیبانی از WAN
11- عدم پشتیبانی از Firewire


به نقل از 1pezeshk.com , narenji.ir , WinBeta.Net
 

amirand

عضو
3ترفندشماره2

3ترفندشماره2

1-پس از logoff پنجره های باز شده در هارد را بازیابی کنید:
در ویندوز xpقابلیتی وجود دارد که کمتر کسی از این قابلیت آن اطلاع دارد با استفاده از این قابلیت میتوانید کاری کنید که پس از logoffکردن پنجره هایی که هنگام این عمل در ویندوز باز بوده است را بار دیگر به طور خودکار باز شود .بدین وسیله دیگر نگرانی از بابت این که پس از logoffپنجره های باز مانده خود را از دست داده اید ندارید.برای این کار ابتدا وارد my computerشوید.سپس از منوی بالا وارد Toolsشوید و گزینهview بروید.حالا تیک گزینه previous folder windows at restoreرا بزنید(برای پیدا کردن این گزینه از scrollbarاستفاده کنید.)در پایان تمام پنجره ها را okکنید وخارج شوید.
2-کلیدهای میانبر در محیط GMAIL:
کلیدC:ایجاد COMPOSE. درصورتی که کلید+CSHIFT را بزنید پنجره COMPOSE در پنجره ای جدید باز میشود .
کلید/:جستجو در ایمیل . در جعبه جستجو با نوشتن کلمه دلخواه .
کلید : Kرفتن به قسمتCONVERSATION جدید.
کلیدJ:رفتن به قسمتCONVERSATIO قدیم.
کلید :Nایمیل بعدی.
کلید:p ایمیل قبلی.
کلید Oیا :ENTERباز کردن CONVERSATIONهای شما را باز میکند.
کلیدU:بازگشت به فهرستCONVERSATION.
کلید Y:آرشیو آنچه را که در حال دیدن آن هستیدبه قسمت آرشیو ایمیل میفرستد.
کلیدX:انتخاب CONVERSATION.برای آنکه بخواهید آن را پاک کنید .
کلید S:ستاره دار کردن پیام یاCONVERSATION.
کلید !:گزارش دادن اسپم بودن یک پیام یا.CONVERSATION
کلید:Rبا زدن SHIFT+Rپنجره جواب دادن باز میشود.
کلیدA:بازدن SHIFT+AپنجرهREPLY ALLدر پنجرهای جدید باز میشود.
کلید F:با زدنSHIFT+Fپنجره فوروارد در پنجره ای جدید باز می شود.
3-ترفند مفید در WORD:
اگر می خواهید هم زمان 2بخش مختلف ازیک DOUCUMENTرا ببیند می توانیدفایل مربوطه را در نرم افزار WORDباز کنید ماوس را با فلش موجود در نوار بالای لغزان نگه دارید تا نشانگر ماوس به شکل 2خط موازی با 2فلش در بالا و پایین آن در آید .آن گاه کلیک کنید و بدون رها کردن ماوس آن را به سمت پایین بکشید . حالا صفحه به 2 بخش تقسیم میشود که در هر دو قسمت همان فایل نمایش داده میشود و هم زمان می توانید 2بخش را ببینید و ویراش کنید.
:)
 

amirand

عضو
3ترفنددر لینوکس(شماره 3)

3ترفنددر لینوکس(شماره 3)

استفاده از سیستم فایل NTFSبدون راه اندازی مجدد سیستم
اگر قسمت آموزش کار با فایل NTFSرا مطالعه کرده باشید بعد از اعمال تغییرات که گفته شده است که سیستم را reboot(راه اندازی مجدد)کنید تا بتوانید از درایوهایی که دارای سیستم فایل NTFSاست به صورت معمول استفاده کنید . در این جا روشی را پیشنهاد میکنم تا بتوانید بدون راه اندازی مجدد سیستم از تغییرات اعمال شده استفاده کنید. برای این امر دستورات زیر را وارد کنید . در ابتدا دستور SUرا تایپ کنید وسپس passwordکاربر ریشه را وارد کنید تا سطح دسترسی کاربر ریشه به شما داده شود. بعد از آن دستور زیر را وارد کنید
#umount-a
سپس دستور زیر را وارد کنید .
#umount-a
در این مرحله در می یابید که می توانید از درایو هایی که دارای سیستم فایل NTFSاست نیز برای ذخیره اطلاعات ( (WRITE استفاده کنید.
اجرای دستورات به صورت پی درپی
هنگام کار با خط فرمان مواردی پیش می آید ه مجبور می شویم به سیتم دستور دهیم که در نبود ما دستوراتی را اجرا کند.
به طور مثال در اغلب سه دستور ./configure make makeinstallبه دنبال هم برای نصب نرم افزارهای خام به کار می رود ولی هر کدام از این دستورات مدتی به طول می انجامد . ما می توانیم در خط فرمان با استفاده از کاراکتر های خاصی از ان ها به صورت یک جا استفاده کنیم . ان کاراکترها می تواند یکی از 3 کاراکتر && یا اا یا نقطه ویرگول باشد که در بین دستورات ذکر می شود . برای مثال دستور اتی را که پیشتر ذکر شد می توانیم به صورت زیر استفاده کنیم.
#./configure && make && install
کاراکتر:)):دستو رات را در هر شرایطی اجرا میکند .
کاراکتر(&&):اجرای دستور جلوی آن به اجری کامل دستور قبل آن وابسته است.
کاراکتر(اا): اگر در بین آن دو دستور ذکر شود دستور اول را اجرا میکند . در صورتی که درست اجرا شود دستور دوم اجرا نمیشود در غیر این صورت دستور دوم اجرا می شود.

نظرات خود را در مورد تایپیک های (3 تر فند ارائه دهید).
با تشکر.
amirand
 

mil@d

عضو جدید
کاربر ممتاز
خداحافظى مردى از جنس ديگر !- وداع بيل گيس

خداحافظى مردى از جنس ديگر !- وداع بيل گيس

بیل‌ گیتس مرد افسانه‌اى دنیاى کامپیوتر، براى آخرین بار غرفه شرکت مایکروسافت در نمایشگاه "وسایل الکترونیکى خانگى" لاوس‌وگاس را افتتاح کرد. او پیش از این اعلام کرده بود، تابستان سال ۲۰۰۸ از سمت خود کناره‌گیرى مى‌کند.






<H4 class=detailContentTeasertext>بيل‌ گيتس مرد افسانه‌اى دنياى كامپيوتر، براى آخرين بار غرفه شركت مايكروسافت در نمايشگاه "وسايل الكترونيكى خانگى" لاوس‌وگاس را افتتاح كرد. او پيش از اين اعلام كرده بود، تابستان سال ۲۰۰۸ از سمت خود كناره‌گيرى مى‌كند.



مردى از جنس ديگر: بيل‌ گيتس.​
متولد اكتبر ۱۹۵۵. تنها پسر ويليام گيتس، يكى از سرشناس‌ترين وكلاى آمريكا. متاهل و پدر دو دختر و يك پسر.​

همسر: مليندا فرنچ (Melina French) برنامه‌نويس.
تحصيلات: دانشجوى هاروارد​
مدرك تحصيلى: ندارد!​
كارنامه شغلى: بيست‌وپنج سال مديريت خلاق و موفق؛ آن هم بدون وقفه.​
دارايى: ۵۶ ميليارد دلار.​
سابقه: "شخصيت برگزيده" سال ۲۰۰۵. هفتمين مرد قدرتمند دنياى تجارت. دومين مرد سخاوتمند دنيا.​

مردى كه هنوز هم، وقتى روى صحنه مى‌رود، كمى دستپاچه مى‌شود! و وقتى صحبت از ايده‌هايش مى‌شود با
فروتنى پاسخ مى‌دهد:«اين كامپيوترها براى اينكه محاسبه كنند و امكان تهيه فايل‌هاى بزرگ اطلاعاتى فراهم كنند ساخته شدند. قرار نبود با تحول فرديت و برطرف كننده نيازهاى شخصى انسان ربطى داشته باشند. چيزى كه واقعأ ماجرا را تغيير داد جادوى ميكروپروسسورها بود، كه به ما ظرفيت فوق‌العاده زيادى روى يك چيپ داد. دوست من پاول آلان(Paul Allan) و من اين چيپ را ديديم و به خودمان گفتيم، اين همان چيزى است كه مى‌تواند كامپيوتر را به وسيله شخصى‌اى براى هركس تبديل ‌كند.»



خوب! اينطور هم مى‌شود، داستان را تعريف كرد. اما واقعيت اين است كه شركت مايكروسافت، دنياى كامپيوتر را متحول كرد. قبل از آن، كامپيوتر وسيله گران قيمت چند ميليون دلارى بود كه شركت‌هاى بزرگى كه توان خريدش را داشتند، براى محاسبه از آن استفاده مى‌كردند.​

با وجود اين گيتس مى‌گويد:«از آن روزها زمان زيادى مى‌‌گذرد. در فاصله اين سال‌ها كامپيوترها بهتر و بهتر شده‌اند. خوب، ما اين امتياز را داشتيم كه با جمعى از دوستان، يك شركت كامپيوترى با ابعاد جهانى بسازيم. اين حق ويژه به ما امكان اين را داد كه بخشى از يك دنياى شگفت‌انگيز شويم. همزمان بايد گفت كه هنوز در ابتداى راه "انقلاب ديجيتالى" هستيم.»​

بيل گيتس روز يكشنبه ششم ماه ژانويه، در نمايشگاه شهر لاس‌وگاس، شهرى كه بيست‌وپنج سال كارش را از آنجا شروع كرده بود، اعلام كرد كه در تابستان سال ۲۰۰۸ از پست خود در شركت مايكروسافت كناره‌گيرى مى‌كند. او در شهرى از دنياى كامپيوتر خداحافظى مى‌كند، كه قله‌هاى موفقيتش را در آن پشت سر گذاشته است.​
او در حالى از صحنه خداحافظى مى‌كند كه مايكروسافت براى حفظ نمودار صعودى موفقيتش، با چالش‌هاى مختلفى روبروست. مايكروسافت براى حفظ جايگاهش بايد با رقيبان سرسختى مثل گوگل دست‌وپنجه نرم كند. آن هم بدون گيتس!​

بيل گيتس تصميم دارد از اين پس تمام وقتش را همراه همسرش، وقف بنياد خيريه‌اى كند كه در سال ۱۹۹۴ بنيان‌گذارى كرده است: "بنياد خيريه بيل و مليندا گيتس". بنيادى كه در پنج سال گذشته سه‌ونيم ميليار دلار صرف مبازره با فقر و بيمارى ايدز كرده‌ است.​

او در پاسخ خبرنگارانى كه مى‌خواهند بدانند آيا او روزى دوباره روى صحنه ظاهر خواهد شد، مى‌گويد:«هر وقت كه بخواهيد مى‌توانيد مرا دعوت كنيد. اما مطمئن نيستم كه آيا اينكار را مى‌كنيد يا نه، چون من درباره بيماريهاى واگير صحبت خواهم كرد، نه درباره نرم‌افزارهاى فوق‌العاده!»:king:
</H4>​
 

fonoon2

عضو جدید
آشنایی با رجیستری

آشنایی با رجیستری

در رجيستري سه نوع متغير وجود دارد كه عبارتند از :String , Binary , Dword كه هر كدام از آنها در شرايط خاصي قابل استفاده مي باشد. به طور کلی شش شاخه اصلي در رجيستري وجود دارند كه هر كدام بخشي از اطلاعات ذخيره شده در رجيستري را نگهداري مي كنند كه در اينجا اشاره اي كوتاه به هر كدام داريم:

HKEY_CURRENT_USER: اين شاخه به بخشي از اطلاعات شاخه HKEY_USERS اشاره مي كند كه در آن خصوصيات و اطلاعات كاربر فعلي از قبيل نام كاربر، تنظيمات ميز كاري (Desktop) ، تنظيمات منوي شروع (Startmenu) و ... در سيستم نگهداري مي شود.

HKEY_CLASS_ROOT: اين شاخه شامل اطلاعاتي از قبيل نگاشت پيوستگي فايلها براي پشتيباني از ويژگي كشيدن و رها كردن (Drag-and-Drop) ، اطلاعات OLE ، ميانبرهاي ويندوز (Shortcuts) ، و هسته اصلي واسط كاربري ويندوز (User Interface) ميباشد.

HKEY_LOCAL_MACHINE: اين شاخه شامل اطلاعاتي در مورد خصوصيات سيستم كامپيوتر از قبيل سخت افزار ، نرم افزار و ديگر مشخصه هاي كامپيوتر مي باشد، كه آن اطلاعات براي تمام كاربراني كه از سيستم استفاده مي كنند يكسان مي باشد.

HKEY_USERS: اين شاخه محتواي اطلاعات انتخابات و تنظيمات مربوط به هر كاربر مي باشد. هر كاربر يك SID در اين شاخه دارد .

HKEY_CURRENT_CONFIG: اين شاخه نيز به شاخه LOCAL_MACHINE اشاره ميكند و در ارتباط ميباشد و شامل پيكربندي سخت افزار سيستم مي باشد.
HKEY_DYN_DATA: اين شاخه نيز به شاخه HKEY_LOCAL_MACHINE اشاره مي كند و براي استفاده از خاصيت PLUG & PLAY در ويندوز مي باشد . اين بخش پويا مي باشد يعني بر اساس هر وسيله يا دستگاه جانبي كه به سيستم متصل مي شود تغيير مي كند.:w34:
 

fonoon2

عضو جدید
از کار انداختن پخش آهنگ هنگام بالا آمدن ویندوز

از کار انداختن پخش آهنگ هنگام بالا آمدن ویندوز

:w34:از كار انداختن پخش آهنگ هنگام بالا آمدن سيستم

اگر كامپيوتر شما هنگام بالا آمدن سيستم، آهنگ پخش می كند، در صورتی كه آن را از كار بيندازيد، كامپيوتر سرعت بيشتری خواهد داشت. برای اين كار، به ترتيب از
Start/Settings/Control Panel، قسمت Sounds and Multimedia را انتخاب كنيد. پس از آن، پنچره ای باز می شود. در آنجا مشخص شده است كه كدام قسمتها به همراه پخش آهنگ عمل می كنند. قسمتهايی كه با پخش آهنگ همراه هستند، علامت بلند گويی را در كنار خود دارند بر روی قسمتهايی كه می خواهيد پخش آهنگ آنها را غيرٿعال كنيد، مارك بزنيد. سپس از منوی Name كه در زير آن قرار گرٿته است، دستور None را انتخاب كنيد.
 

Similar threads

بالا