یک سبزی مفید

foodtechnology

عضو جدید
کاربر ممتاز
یك متخصص تغذیه گفت: اسفناج دارای لوتئین و زئازانتین است كه از تخریب شبكیه چشم جلوگیری می كند.

مسعود كیمیاگر افزود: اسفناج سرشار از اسید فولیك است كه یكی از ویتامین های گروه B است. از نقایص عصبی جنین پیشگیری می كند و در سلامت جنین نقش دارد.وی گفت: اسفناج دارای تركیباتی است كه از آسیب رساندن به عروق خونی بدن جلوگیری می كند و موجب پایین آوردن هموسیستئین خون می شود.این متخصص تغذیه اضافه كرد: هموسیستئین ماده آزار دهنده جدار عروق خونی است كه موجب بیماری قلبی و عروقی می شود و اسیدفولیك از این مشكل پیشگیری می كند.كیمیاگر افزود: اسفناج دارای آهن قابل ملاحظه ای است، اما جذب آهن در «اسفناج» به خوبی آهن های حیوانی نیست.وی گفت: اسفناج همچنین دارای لوتئین و زئازانتین است كه از تخریب شبكیه چشم جلوگیری می كند، مانع كوری می شود و موجب سالم ماندن ماكولای چشم می شود. این سبزی بر اعصاب پاراسمپاتیك نیز تاثیر مثبت می گذارد.كیمیاگر اضافه كرد: اگر اسفناج با ماست خورده شود مانع جذب مقداری از كلسیم ماست می شود.
 

Similar threads

بالا