[کتلت و شامی] - کوکوی ماکارونی

MARIA RED

عضو جدید
کاربر ممتاز
مواد لازم

• 250 گرم ماكارونی شکل*دار

• 250 گرم روغن

• 250 گرم سوسیس

• 100 گرم فلفل دلمه*ای

• یک عدد پیاز

• فلفل و نمك

• 4 عدد تخم*مرغ

• سه قاشق غذاخوری سس گوجه*فرنگی



طرز تهیه

1. یک قابلمه آب و نمک را روی حرارت ملایم قرار دهید تا بجوشد. ماکارونی ها را درون آن بریزید و پس از اینکه نرم شدند، آنها را دوبار با آب سرد آبکش کنید.

2. روغن را در تابه گرم کنید و پیاز خرد کرده را تفت دهید تا سبک شوند. سپس فلفل دلمه*ایی را به صورت خلالی خرد کنید و درون تابه به همراه پیاز تفت دهید. سوسیس های خرد شده را به تابه اضافه کنید و پس از طلایی شدن، سس گوجه فرنگی، نمک و فلفل سیاه را بیفزایید و خوب هم بزنید.

3. مواد را چند دقیقه کنار بگذارید تا خنک شود.

4. سپس آن را درون کاسه بزرگی بریزید. ماکارونی ها را به آنها اضافه کنید. تخم مرغ ها را به همراه نمک و فلفل سیاه بیفزایید و کاملا هم بزنید.

5. روغن را در تابه بزرگی گرم کنید. مایه کوکو را بریزید و سطح آن را با پشت قاشق صاف کنید. پس از طلایی شدن یک طرف کوکو، آن را برگردانید تا طرف دیگر نیز برشته و طلایی شود.

6. آن را با مواد دلخواه تزئین و سرو کنید.
 

Similar threads

بالا