چرا نبايد ميوه را با غذاهاى گوشتى مصرف كرد؟

"Pejman"

دستیار مدیر مهندسی کشاورزی گیاهان دارویی
ببین من چیزی در این مورد نشنیدم... باید ببینی اول این موضوع علمی بوده از جایی که شنیدید یا نه و اینکه من اینچوری اثبات میکنم که ممکنه روی هم اثر داشته باشن. حالا چطوریشو نمیدونم. مثلا بعضی از گیاهانی که حاوی آهن هستند میگن به هیچ وجه حتی با برنج هم نباید خوردشون... چون آهن اسفناج نمیزاره ویتامین ها و مواد دیگه تا چند ساعت ( فکر کنم 2 ساعت) بعد از غذا جذب بدن بشه.. نمیدونم معصومه جان. شما میدونی؟... ممنونم ازت (گل)
 

گزیزه

عضو جدید
منم اینو شنیدم ولی نه همه ی میوه هه ...
فقط بعضیاشون...
مثل خربزه و زرد آلو و خرما که البته جزو میوه ها نیست ..
دلیلشم اینکه موجب دل درد شدید و غیره ...میشه.
 

khattami

عضو جدید
برای اینکه زمان ماندگاری میوه و غذاهای گوشتی باهم متفاوت است . ماندگاری میوه در معده کمتر از غذاهای گوشتی می باشد،به همین خاطر اثرات مخربی در سیستم گوارش ایجاد میکند
 
بالا