llesani
عضو جدید
سلام ، من برای ارشد یه سری جزوه و کتاب می خونم که موقع خوندن خلاصه برداری می کنم . می خوام از این به بعد تا جایی که می رسم ، این نکات در اختیار شما دوستانی که برای ارشد صنایع غذایی خودتون و آماد می کنین بذارم :
1. دیواره ی آندوسپرم از مواد پروتئینی است .
2. آندوسپرم 83 % وزن دانه ی گندم را تشکیل می دد .
3. 75 % از پروتئین های دانه ی گندم در آندوسپرم قرار دارد .
4. مواد معدنی آندوسپرم کم است .
5. در آندوسپرم هر چه به مرکز دانه نزدیکتر می شویم ، میزان پروتئین کاهش می یابد .
6. پریکارپ ، مزوکارپ ، آندو کارپ مواد معدنی زیادی دارند ولی پروتئین آنها بدون گلوتن است .
7. لایه ی تستا = لایه ی ثانویه و نازک - رنگدانه ها در این لایه قرار دارند .
8. لایه آلرون در آرد سازی حذف می شود .
9. پروتئین لایه آلرون بدون گلوتن است .
10. لایه آلرون سطح خارجی اندوسپرم را می پوشاند .
11. لایه آلرون دارای مقداری اسید فیتیک است.
12. جوانه = دارای اسید های چرب غ اشباع - فعالیت آنزیمی شدید- هنگام آرد سازی باید حذف شود.
1. دیواره ی آندوسپرم از مواد پروتئینی است .
2. آندوسپرم 83 % وزن دانه ی گندم را تشکیل می دد .
3. 75 % از پروتئین های دانه ی گندم در آندوسپرم قرار دارد .
4. مواد معدنی آندوسپرم کم است .
5. در آندوسپرم هر چه به مرکز دانه نزدیکتر می شویم ، میزان پروتئین کاهش می یابد .
6. پریکارپ ، مزوکارپ ، آندو کارپ مواد معدنی زیادی دارند ولی پروتئین آنها بدون گلوتن است .
7. لایه ی تستا = لایه ی ثانویه و نازک - رنگدانه ها در این لایه قرار دارند .
8. لایه آلرون در آرد سازی حذف می شود .
9. پروتئین لایه آلرون بدون گلوتن است .
10. لایه آلرون سطح خارجی اندوسپرم را می پوشاند .
11. لایه آلرون دارای مقداری اسید فیتیک است.
12. جوانه = دارای اسید های چرب غ اشباع - فعالیت آنزیمی شدید- هنگام آرد سازی باید حذف شود.