سلام دوستان کسی تمامی عوامل تاثیر گذار روی پارامترهایی مثل اسیدیته و غیره در ماست رو میدونه ؟یا مقاله ای داره؟
آیا نوع مایه میکروبی صنعتی یا سنتی هم در این عوامل تاثیر دارد؟چه تاثیری دارد؟آیا کسی شکل چارت ماست و شکلی از رسوب پروتئین های شیر در ماست دارد؟اگه کسی در این مورد اطلاعاتی داره لطفا جواب رو به صورت پیغام خصوصی واسم بذاره.ممنون.منتظر جوابتون هستم.ممنون
با سلام و ارزوی قبولی طاعات و عبادات شما ...دوستان عزیز من مقالاتی درباره اثرات ضد میکروبی لاکتوباسیلوس بولگاریکوس میخواستم( یا همون باکتریوسین تولیدی آن) ... مقالات خوب و دروخور خواندن رو میخواستم...در ایران داک گشتم ولی متاسفانه قابل سفارش نبود...انگلیسی فارسی فرق نداره...کمک کنید ممنون میشم واقعا...موفق باشید
در این تاپیک درخواستهای غیر اصولی و غیرعلمی قبلی، فعلی بچه های صنایع غذایی گذاشته می شه که بخصوص مقاله لاتین رو به صورت های مختلفی و غیرمتعارفی درخواست دادن
امید هست که در روز ها، ماهها و سالهای آتی " مهارت جستجوی مقالات علمی " آموخته و به کار گرفته شود
امید هست که در این تاپیک فقط پست های قبلی باشند نه پست های بعدی!