منابع کارشناسی ارشد صنایع غذایی

09191812812

عضو جدید
منابع ارشد صنایع غذایی منطبق با تغییرات سال 91 - بروز و جدید - همچنین این منابع توسط رتبه های برتر کنکور ارشد صنایع غذایی تایید می گردد و استفاده نیز شده است.

جزوات صنایع غذایی که در لیست زیر مشاهده می کنید مربوط به اساتید صنایع غذایی دانشگاه های معروف و معتبر کشاورزی است . این جزوات به همراه نمونه سوالات آزمون کارشناسی ارشد مهندسی صنایع غذایی سال های گذشته به شما ارائه می گردد که فرصتی طلایی به سوی کارشناسی ارشد صنایع غذایی 1391 می باشد .

***

حتما برای ( مشاوره رایگان ) و همچنین دریافت قیمت جزوات گلچین یا جزواتی که ما به شما پیشنهاد خواهیم کرد از لیست زیر با ما تماس بگیرید:

02822225047
09191812812
09189184598
09329487866


***



منابع تکنولوژی مواد غذایی (تکنولوژی لبنیات-قند-روغن-غلات-کنسرو-اصول نگهداری) ضریب ۴:

منابع صنایع لبنیات دانشگاه سراسری :
۱-جزوه صنایع لبنیات استاد سید علی مرتضوی دانشگاه مشهد ۱۳۲ صفحه دست نویس(کد۶۶/۱ص)
۲-جزوه صنایع لبنیات دکتر احسانی دانشگاه تهران ۵۶ صفحه دست نویس(کد ۲۸/۲ص)
۳-جزوه صنایع لبنیات دکتر خسروشاهی دانشگاه ارومیه ۱۲۲صفحه(فقط۲۰صفحه قسمت پنیر جزوه(کد۶۱/۳ص)
** جزوه تکنولوژی لبنیات دکتر احسانی ۱۹۴صفحه تایپ (کد ۰۰۹۷/ص)
** جزوه صنایع لبنیات دکتر اصغر خسروشاهی دانشگاه ارومیه(قسمتی ازکتاب پنیر فصل سوم) ۹۸ صفحه کد۴۹
** جزوه صنابع لبنیات دکتر حصاری دانشگاه تبریز با ۵ منبع فارسی و ۳منبع خارجی ۸۲صفحه (کد ۰۰۴۲/ص)

AloneFarmer.com

منابع تکنولوژی لبنیات دانشگاه آزاد اسلامی:
جزوه لبنیات دکتر عزت پناه دانشگاه آزاد علوم تحقیقات تهران ۲۲۹صفحه تایپی
جزوه لبنیات تکمیلی دکتر احسانی ۹۲ صفحه تایپ شده

**جزوه لبنیات پارسه (مورد استفاده دانشگاه سراسری و دانشگاه آزاد اسلامی) ۱۱۸ صفحه
AloneFarmer.com

منابع تکنولوژِی قند دانشگاه سراسری :
۴-جزوه تکنولوژی قند دکتر بهزاد دانشگاه مشهد ۱۴۴ صفحه دستنویس(کد۷۲/۴ص)
۵-جزوه تکنولوژی قند دکتر شکرانی دانشگاه شیراز ۱۲۸صفحه دستنویس(کد۶۴/۵ص)
۶-جزوه تکنولوژی تولید شکراز چغندر قند دکتر محسن لبافی ۸۸-۸۷ ۶۲صفحه تایپ(کد۳۱/۶ص)
**شکلهای درس قند دکتر ایاسه دانشگاه تبریز ۲۰صفحه(کد۰۰۲۰/ص)
**جزوه قند دکتر علی بزمی دانشگاه تبریز ۶۴صفحه پاورپوینت پرینت شده(کد۰۰۳۲/ص)
**جزوه قند و شکر دکتر احمدی دانشگاه تبریز ۸۶ صفحه دستنویس(کد۰۰۴۳/ص)
**آزمایشگاه تکنولوژی قنددکترعلی ایاسه۶۶صفحه پشت ورو(کد ۰۰۳۳/ص)
**تئوری تکنولوژی قند دکتر ایاسه ۳۲صفحه (کد۰۰۱۶/ص)


منابع تکنولوژی قند دانشگاه آزاد اسلامی :جزوه تکنولوژی قند دانشگاه آزاد علوم تحقیقات تهران
جزوه تکنولوژی روغنهای خوراکی 185صفحه تایپ
**جزوه تکنولوژی قند پارسه (مورد استفاده دانشگاه سراسری و دانشگاه آزاد اسلامی) ۵۴ صفحه


منابع تکنولوژی روغن دانشگاه دولتی :
۷-جزوه تکنولوژی روغن دکتر دانشگاه اصفهان ۶۰صفحه تایپ(کد۳۰/۷ص)
۸-جزوه تکنولوژی روغن های خوراکی دکتر محمد حسین حداد خدا پرست دانشگاه مشهد ۹۴دستنویس(کد۴۷/۸ص)
۹- تکنولوژی روغن جلد۱ مهندس سید جلالی دانشگاه تبریز ۶۹ صفحه دستنویس (کد۶۹/۹ص)
۱۰-تکنولوژی روغن جلد۲ مهندس سید جلالی دانشگاه تبریز ۱۳۶صفحه دستنویس (کد۶۸/۱۰ص)

AloneFarmer.com

منابع تکنولوژی روغن دانشگاه آزاد اسلامی:جزوه تکنولوژی روغندانشگاه آزاد علوم تحقیقات تهران خانم دکتر قراچورلو ۲۱۹ صفحه تایپ و دستنویس
جزوه آزمایشگاه تکنولوژی روغن دانشگاه آزاد علوم تحقیقات تهران احمدی
۲۹ صفحه دستنویس
**جزوه تکنولوژی روغن پارسه (مورد استفاده دانشگاه سراسری و دانشگاه آزاد اسلامی) ۷۴ صفحه


منابع تکنولوژی غلات جزوات دانشگاه دولتی:
۱۱-تکنولوژی غلات دکتر خدائیان دانشگاه تهران ۷۲صفحه دستنویس(کد۳۶/۱۱ص)
۱۲-تکنولوژی غلات دکتر مهدی کدی ودانشگاه اصفهان ۱۹۸ صفحه تایپ(کد۹۹/۱۲ص)


منابع تکنولوژی غلات جزوات دانشگاه آزاد اسلامی:جزوه غلات دانشگاه آزاد علوم تحقیقات تهران ۱۴۴صفحه تایپ و دستنویس
**جزوه غلات پارسه (مورد استفاده دانشگاه سراسری و دانشگاه آزاد اسلامی) ۷۴ صفحه


منابع کنسروسازی دانشگاه دولتی:
۱۳-کنسروسازی دکتر فخری شهیدی دانشگاه مشهد ۱۷۴صفحه دستنویس(کد۸۷/۱۳ص)
۱۴-کنسروسازی دکتر دانشگاه شیراز ۱۵۸صفحه دستنویس(کد۴۹/۱۴ص)
۱۵-کنسرو سازی دکتر سهراب معینی دانشگاه تهران ۱۶۴ صفحه تایپ(کد۸۲/۱۵ص)
**کنسروسازی دکتر ایاسه دانشگاه تبریز ازکتاب اسناتدارد آبمیوه جات ۶۲ص(کد۰۰۳۱/ص)
**کنسروسازی دکتر حصاری دانشگاه تبریز ۳منبع فارسی و۲منبع خارجی۷۶ص(کد۰۰۳۸/ص)


منابع تکنولوژی کنسرو دانشگاه آزاد اسلامی :جزوه کنسرو-صنایع کنسرو سازی حسینی دانشگاه آزاد علوم تحقیقات تهران ۱۳۴ صفحه تایپ شده
جزوه صنایع کمپوت و کنسرو یارمند دانشگاه آزاد علوم تحقیقات تهران
۱۵۸صفحه تایپ و دستنویس
جزوه کنسرو سازی ۱۰۴ صفحه دستنویس (منابع مورد استفاده:صنایع کنسرو سازی جواد حصاری،کنسرو سازی مهندس پایان،صنایع غذایی دکتر ملکی)
**جزوه تکنولوژی کنسرو پارسه (مورد استفاده دانشگاه سراسری و دانشگاه آزاد اسلامی) ۷۰ صفحه

AloneFarmer.com

منابع اصول نگهداری مواد غذایی دانشگاه سراسری:
۱۶-اصول نگهداری مواد غذایی دکتر کبیری دانشگاه اصفهان ۹۸ صفحه دست نویس پشت ورو منابع(۲تاکتاب انگلیسی وفارسی دکتر شاهدی-دکتر دخانی-دکتر مالکی)(کد ۴۹/۱۶ص)
۱۷-اصول نگهداری مواد غذایی دکتر معین دانشگاه تهران ۶۰صفحه دستنویس(کد۳۰/۱۷ص)
۱۸-اصول نگهداری مواد غذایی دکترحمید بهادر قدوسی دانشگاه مشهد ۹۴صفحه دستنویس(کد۴۷/۱۸ص)
**اصول نگهداری مواد غذایی دکتر قدوسی دانشگاه مشهد ۹۴صفحه تایپ(کد۰۰۹۴/ص)
**اصول نگهداری مواد غذایی دکترعلی ایاسه دانشگاه تبریز ۳۵۰ صفحه دستنویس با ۴منبع انگلیسی و ۶ منبع فارسی از سالهای ۱۳۷۶تا۱۳۸۵این جزوه تدرسی شده است.(کد۰۰۱۷۵/ص)
**اصول نگهداری موادغذایی دکتردانشگاه ۱۸۸صفحه تایپ با ۱۱۸ فهرست موضوعی-۱۴منبع این جزوه تدریس شده است دانشگاه شیراز-تهران-چمران-اهواز-شهرکرد-جهاد دانشگاهی)(کد۰۰۹۴/ص)
**اصول نگهداری دانشگاه شیرازدست نویس ۱۵۶ صفحه(کد ۰۰۷۸/ص)


منابع میکروبیولوژی موادغذایی با ضریب ۲ :

منابع دانشگاه سراسری:
۱۹-میکروبیولوژی موادغذایی دکترقدوسی دانشگاه مشهد ۷۶صفحه دستنویس(کد۳۸/۱۹ص)
۲۰-میکروبیولوژی موادغذایی دکتر فخری شهیدی دانشگاه مشهد ۱۴۴ص دستنویس(کد۷۲/۲۰ص)
۲۱-میکروبیولوژی موادغذایی دانشگاه تهران ۱۰۶صفحه دستنویس(کد۵۳/۲۱ص)
۲۲-میکروبیولوژی موادغذایی دکتر قیاسی فر دانشگاه تبریز ۹۸صفحه دستنویس ۶منبع فارسی و خارجی و وب سایت (کد۹۸/۲۲ص)
**میکروبیولوژی مواد غذایی دکتر حبیبی دانشگاه۱۱۰صفحه دستنویس(کد۰۰۵۵/ص)


منابع شیمی موادغذایی ضریب ۲ :

منابع شیمی موادغذایی دانشگاه سراسری:
۲۳-شیمی موادغذایی فرهوش دانشگاه مشهد ۱۴۸صفحه دستنویس(کد۷۴/۲۳ص)
۲۴-شیمی موادغذایی دکتر احمدی دانشگاه تبریز ۸۴ صفحه دستنویس(کد ۴۲/۲۴ص)
۲۵-خلاصه شیمی مواد غذایی دکتر پور آزرنگ دانشگاه اصفهان-مشهد-تهران-تبریز ۱۲۰صفحه تایپ(کد۶۰/۲۵ص)
۲۶-شیمی مواد غذایی حامدی(آب وانجماد-موادمعدنی-روغن ها-چربیها-کربوهیدراتها) ۲۳۴صفحه(کد ۱۱۷/۲۶ص)
**شیمی موادغذایی دکتر کرامت دانشگاه اصفهان ۱۸۶صفحه دستنویس(کد۰۰۹۳/ص)
**کتاب مبانی شیمی مواد غذایی , ترجمه دکتر بابک قنبرزاده,انتشارات آییژ


منابع اصول طراحی کارخانجات و مهندسی صنایع غذایی ضریب ۲:

منابع اصول طراحی کارخانجات دانشگاه سراسری :
۲۷-اصول طراحی کارخانجات دکتر کلباسی د.تهران۱۳۰صفحه دستنویس(کد ۶۵/۲۷ص)
۲۸-اصول طراحی کارخانجات مواد غذایی مهندس ابراهیم جلالی د.مشهد ۱۷۲صفحه(کد ۸۶/۲۸ص)
**اصول طراحی دکتر محمد شاهدی د.اصفهان ۱۳۰صفحه(کد۰۰۶۵/ص)

جزوات اصول مهندسی صنایع غذایی دانشگاه سراسری:
۲۹-اصول مهندسی صنایع غذایی دکتر کلباسی دانشگاه تهران ۹۴ صفحه دستنویس(کد۴۷/۲۹ص)
۳۰-اصول مهندسی صنایع غذایی دکترشاهدی دانشگاه اصفهان ۱۳۰صفحه(کد ۶/۳۰ص)
۳۱-اصول مهندسی صنایع غذایی دکتر سید کمال الدین رضوی د.مشهد ۷۰دست نویس(کد۳۵/۳۱ص)

جزوات زبان عمومی و تخصصی ضریب ۲ مشترک دانشگاه آزاد و سراسری:
۳۲- جزوه زبان تست دیباگران ۱۸ صفجه (کد ۹/۳۲ص)
**کتاب زبان عمومی کلیه رشته ها پردازش ۲۱۰صفحه(کد۱۰۴) | جزوه زبان عمومی | جزوه زبان عمومی


جزوات ریاضیات صنایع غذایی ضریب ۲ :
دروس دانشگاهی دوران کارشناسی یا به پیشنهاد ما ریاضی عمومی و آمار کلیه رشته ها ۳۵۸ صفحه کتاب سنجش و دانش . جزء لیست نیست و هزینه جداگانه پرداخت میشود (کد۰۰۱۷۹/ص)

نمونه سوالات آزمون کارشناسی ارشد صنایع غذایی:
۳۳-نمونه سوالات کنکور کارشناسی ارشد سالهای ۱۳۸۱ تا ۱۳۸۹ کلید ۱۶۰صفحه(کد۸۰/۳۳ص) +
سوالات آزمون ۱۳۹۰

مجموعه سوالات کارشناسی ارشد صنایع غذایی:
در صورت تمایل شما برای خرید(مجموعه سوالهای زیر جدای از۳۳ مورد بالاست):
مجموعه سوالهای کارشناسی ارشد مهندسی کشاورزی(علوم وصنایع غذایی)دانشگاه آزاد و دولتی سرفصلها: تکنولوژی موادغذایی-شیمی مواد غذایی-ریاضیات-زبان تخصصی-میکروبیولوژی موادغذایی-اصول طراحی کارخانجات و مهندسی صنایع غذایی .سوالات سالهای ۱۳۸۳تا ۱۳۷۴ به صورت تایپ ۱۹۲ صفحه


***

حتما برای ( مشاوره رایگان ) و همچنین دریافت قیمت جزوات گلچین یا جزواتی که ما به شما پیشنهاد خواهیم کرد از لیست زیر با ما تماس بگیرید:

02822225047
09191812812
09189184598
09329487866


***
به امید موفقیت شما در همه آزمون.
 

09191812812

عضو جدید
جزوات و منابع دکتری صنایع غذایی کشاورزی دانشگاه آزاد

جزوات و منابع دکتری صنایع غذایی کشاورزی دانشگاه آزاد

منابع دکتری داتشگاه آزاد صنایع غذایی کشاورزی
*منابع اصول مهندسی مواد غذایی
*منابع شیمی مواد غذایی
*منابع میکروبیولوژی مواد غذایی
*منابع تکنولوژی های غذایی :
-جزوه تکنولوژی غلات
-جزوه تکنولوژی روغن
-جزوه تکنولوژی کنسرو
-جزوه تکنولوژی لبنیات
-جزوه گوشت
*منابع کنترل کیفیت
*منابع زبان تخصصی صنایع غذایی
*زبان تافل TOEFL : مجموعه سوالات تافل آزمون دکتری برای کلیه رشته ها
*ریاضیات
*********بعلاوه نمونه سوالات آزمون دکتری صنایع غذایی دانشگاه آزاد چند سال اخیر

توجه : از هر ضریب چند جزوه مختلف ( جزوات مفهومی ) دانشگاه های پایتخت و سایر دانشگاه های تاثیر گذار و اساتید مهم ، در اختیار داوطلبان قرار می گیرد.

جهت کسب اطلاعات بیشتر ، مشاوره ، دریافت قیمت بسته ها با شماره های زیر تماس بگیرید :
02822225047

09191812812

PhdAzmoon.Net
 
آخرین ویرایش:

09191812812

عضو جدید
منابع دکتری نیمه متمرکز صنایع عذایی

منابع دکتری نیمه متمرکز صنایع عذایی

فروش منابع دکتری صنایع غذایی سراسری :

1- زبان انگلیسی ( زبان عمومی ، زبان تخصصی ، زبان تافل ، زبان تحصیلت تکمیلی )

2- استعداد تحصیلی ( جزوه + کتاب + تست ) : اطلاعات بیشتر در : سایت استعداد تحصیلی دکتری

3- میکروبیولوژی غذایی ( جزوات مفهمومی )

4- اصول مهندسی صنایع غذایی ( جزوات مفهمومی )

5- تکنولوژیی مواد غذایی
جزوات تکنولوژی مواد غذایی ( کنسرو ، غلات ، روغن ، لبنیات)

6- نمونه سوالات آزمون دکتری صنایع غذایی نیمه متمرکز سال 90

همکنون برای سفارش و ارسال این بسته ی کامل تماس بگیرید :
تلفن های خرید : 09191812812 - 02822225047
 

Similar threads

بالا