مصرف اين خوراكي از ابتلا به پوكي استخوان جلوگيري مي‌كند

water.87

کاربر بیش فعال


یك متخصص تغذیه گفت: مصرف باقالا به دلیل داشتن كلسیم و فسفر بالا از ابتلا به پوكی استخوان جلوگیری می كند.
برلیانت بزرگمهر در گفت و گو با خبرنگار بهداشت و درمان فارس، افزود: باقلا حاوی ویتامین های A،B وC و املاح معدنی مانند فسفر و آهن است.وی گفت: باقلا دارای مقدار زیادی آب است كه می تواند از یبوست پبشگیری كند. برای سلامت پوست بسیار مفید است.وی افزود: باقلا در خانواده حبوبات جای می گیرد و به عنوان یكی از منابع غذایی فیبر و پروتئین شناخته شده است.وی گفت: باقلا یك منبع پروتئین و انرژی محسوب می شود اما افراد مبتلا به "فاویسم " از مصرف این ماده غذایی و حتی بوییدن آن باید خودداری كنند، زیرا بیماری آنها تشدید می شود.این متخصص تغذیه اضافه كرد: پروتئین، كلسیم و پتاسیم باقلا بسیار بالا است و مصرف آن از ابتلا به پوكی استخوان جلوگیری می كند. به كنترل فشار خون بالا كمك كند و همچنین پتاسیم موجود در آن برای سلامت قلب و عروق مفید است.

منبع : farsnews.com
 
آخرین ویرایش:
بالا