عنوان: مدلسازي و تعيين ضريب انتقال جرم شكردرحين آب زدايش اسمزي از هويج نويسنده(گان): غلامحسين صديفيان، حميدرضا نيكوآمال راد، احمدرضا كشاورز، |
چکيده: از آنجاييكه فرايند آب زدايش اسمزي به منظور دستيابي به محصولات با كيفيت بهتر و حفظ خواص اوليه در صنايع غذايي و دارويي از اهميت قابل ملاحظه اي برخوردار است، لذا اين مقاله سعي دارد، آب زدايش اسمزي را در ريشه هاي هويج مورد بررسي تجربي و تحليلي قرار دهد. چون ساختار بافت و نسوج هويج در دو جهت شعاعي و محوري متفاوت است، از اينرو ضرايب نفوذ شعاعي و محوري با استفاده از داده هاي آزمايشگاهي تعيين مي شوند. همچنين مدلسازي رياضي همراه با قوانين اول و دوم فيك انجام شده است. تاثير ميزان غلظت محلول بر ضرايب نفوذ در دو جهت شعاعي و محوري به كمك اطلاعات تجربي، مورد مطالعه و بررسي قرار گرفته است. |
کليدواژگان: شكر، هويج، آب زدايش، اسمز، مدل سازي رياضي، ضريب نفوذ محوري و شعاعي |
http://www.mediafire.com/?hlie3dllsw68z24