ماكاروني

koochooloo_m

عضو جدید
[FONT=&quot]ماكاروني[/FONT] [FONT=&quot]يكي از فراورده هاي مهم گندم است كه توليد آن را به چيني ها نسبت داده اند[/FONT] [FONT=&quot]و مورخين عقيده دارند كه اين محصول در قرن 13 ميلادي توسط ماركوپولو به اروپا و از آن جا به ساير كشور ها رفته است در حال حاضر ماكاروني يكي از فراورده هاي[/FONT] [FONT=&quot]پرمصرف در بسياري از كشور هاي اروپايي است.[/FONT]
[FONT=&quot]مصرف سالانه مردم كشور ايتاليا ساليانه 32 كيلو گرم ، آلمان 12 كيلو گرم ، آمريكا و فرانسه و پرتقال 6 كيلو گرم است.انواع پاستا با نام رايج ماكاروني سالهاست كه وارد برنامه غذايي مردم كشور ما هم شده تا جايي كه يكي از غذاهاي محبوب كودكان ما گرديده است .اولين كارگاه توليد ماكاروني در سال 1316 با ظرفيت اندكي آغاز بكار كرد اما در حال حاضر تعداد واحدهاي توليد ماكاروني به رقمي نزديك 700 مي رسد كه ظرفيتي متجاوز از 500 هزار تن در سال دارند[/FONT]
 

koochooloo_m

عضو جدید
[FONT=&quot]ارزش غذایی
[/FONT]
[FONT=&quot]یک انسان میان سال روزانه 3200 کالری که هر کیلو 3500کالری در بر دارد میزان کربو هیدرات 72در صد انژی در 100 گرم پخته شده .47 صدم مگا ژول است .[/FONT]
[FONT=&quot]اسید امینه که در حقیقت واحد اصلی پروتیین است جز ترکیبات اساسی جهت رشد وتقویت عضلات می باشدیک انسان میان سال 70 گرم پروتتین نیاز دارد که انواع ما کارونی حدود 12در صد در بر می گیردچنانچه بخواهیم میزان پروتتین مورد نیاز بدن را با مصرف ما کارونی بر طرف کنیم احتیاج به 700گرم ماکارونی داریم صرف اینکه پروتیین ماکارونی کامل نیست.[/FONT]
 

koochooloo_m

عضو جدید
[FONT=&quot]تولید کننده های ما کارونی بویژه امریکا محصولات خود را نوسط ویتامینها غنی می کننده اکثر ویتامینهای گروه ب که در اب محلول است استفاده می کننده مواد افزودنی دیگر شامل شیر گاوتن جوانه گندم که همگی ارزش غذایی را بالا می برد .در برخی ممالک تولید ماکارانی رنگین استفاده می شود ودر برخی کشورها استفاد از ان ممنوع است رنگ مصنوعی ظاهر ماکارونی ساده ماننده ماکارونی تخم مرغ دار می کند که مصرف کننده گان را دچار مشکل می کند چنانچه از ما شین الات جدید همراه با ارد سمولینا وبا کیفیت مناسب استفاده می شود.[/FONT]
 

koochooloo_m

عضو جدید
[FONT=&quot]ماكاروني[/FONT] [FONT=&quot]از نظر تكنولوژي جزء[/FONT] [FONT=&quot]فراورده هايي به نام [/FONT]pasta (پاستا) كه شامل : Spaghetti (اسپاگتي) ،Vermicelle (ورميشل)،لازانيا ،noodle (نودل) و راويولي مي باشد .اختلاف اين فراورده ها در شكل و حالت فيزيكي آنها است . به طور كلي انواع مختلف ماكاروني را به دو دسته تقسيم مي كنند :
 

koochooloo_m

عضو جدید
1)انواع ماكاروني بلند long goods :
[FONT=&quot]الف) ماكاروني مطلق : لوله اي ، بلند ، ميان خالي با جدار صاف يا شيار دار.[/FONT]
[FONT=&quot]ب) [/FONT]noodle يا رشته فرنگي ،رشته آشي : بلند ، ميان پر تخت و پهن .
[FONT=&quot]ج) [/FONT]Spaghetti : بلند ، ميان پر
[FONT=&quot]د) [/FONT]Vermicelle : بلند ، ميله اي ، نازك ، گاه پيچيده شده به صورت كلاف كه ممكن است رشته هاي آن مستقيم ،مارپيچ و پيچيده باشد.
2) انواع ماكاروني كوتاه و پهن :
[FONT=&quot]الف)ماكاروني كوتاه به اشكال : صدفي ، حلزوني ، مارپيچ ريسماني [/FONT]
[FONT=&quot]ب) ماكاروني ريز به اشكال : برنجي ، ستاره اي ، مثلث عدسي [/FONT]
[FONT=&quot]ج) كماني ([/FONT]elbows)
 

momo_lavish

عضو جدید
ممنون دوست عزیز اما اگر راجع به فرایند تولید و پروسس و بحث تکنولوژی آن چیزی داری بزار
 

P O U R I A

مدیر مهندسی شیمی مدیر تالار گفتگوی آزاد
مدیر تالار
طرح توجيهي توليد ماكاروني با ظرفيت 2750 تن در سال

طرح توجيهي توليد ماكاروني با ظرفيت 2750 تن در سال

طرح توجيهي توليد ماكاروني با ظرفيت 2750 تن در سال ....
 

پیوست ها

  • makaronico5.pdf
    161.6 کیلوبایت · بازدیدها: 0

P O U R I A

مدیر مهندسی شیمی مدیر تالار گفتگوی آزاد
مدیر تالار
طرح توجيهي توليد ماكاروني با ظرفيت 1500 تن در سال

طرح توجيهي توليد ماكاروني با ظرفيت 1500 تن در سال

طرح توجيهي توليد ماكاروني با ظرفيت 1500 تن در سال .....
 

پیوست ها

  • makaronico3.pdf
    166.5 کیلوبایت · بازدیدها: 0

P O U R I A

مدیر مهندسی شیمی مدیر تالار گفتگوی آزاد
مدیر تالار
ماکارونی های ایرانی بازار را تسخير کرده اند

ماکارونی های ایرانی بازار را تسخير کرده اند

ماکارونی های ایرانی بازار را تسخير کرده اند ..........
 

پیوست ها

  • ماکارونی های ای&#1.pdf
    91.6 کیلوبایت · بازدیدها: 0

P O U R I A

مدیر مهندسی شیمی مدیر تالار گفتگوی آزاد
مدیر تالار
بسته بندي مناسب براي ماكاروني

بسته بندي مناسب براي ماكاروني

بسته بندي مناسب براي ماكاروني ..........
 

پیوست ها

  • بسته بندي مناسب &#.pdf
    95.9 کیلوبایت · بازدیدها: 0

P O U R I A

مدیر مهندسی شیمی مدیر تالار گفتگوی آزاد
مدیر تالار
نا گفته های ماکارونی

نا گفته های ماکارونی

نا گفته های ماکارونی ........
 

پیوست ها

  • نا گفته های ماکا&#.pdf
    586 کیلوبایت · بازدیدها: 0

P O U R I A

مدیر مهندسی شیمی مدیر تالار گفتگوی آزاد
مدیر تالار
طرح توجیهی دیگری درباره ماکارونی

طرح توجیهی دیگری درباره ماکارونی

طرح توجیهی دیگری درباره ماکارونی ......صادرات و واردات
 

پیوست ها

  • 1215.pdf
    217.6 کیلوبایت · بازدیدها: 0

P O U R I A

مدیر مهندسی شیمی مدیر تالار گفتگوی آزاد
مدیر تالار
بررسی کارآیی تعاونی هاي تولیدي ماکارونی و مقایسه آن با بخش خصوصی

بررسی کارآیی تعاونی هاي تولیدي ماکارونی و مقایسه آن با بخش خصوصی

بررسی کارآیی تعاونی هاي تولیدي ماکارونی و مقایسه آن با بخش خصوصی ...........
 

پیوست ها

  • thinktank-F95F5.pdf
    606.3 کیلوبایت · بازدیدها: 0
بالا