[ فست فود] - پاستا مرغ و بادمجان با سس آلفردو

SEVDA.14

عضو جدید
کاربر ممتاز


مواد لازم برای سه نفر:
سینه مرغ .................................. نصف یک سینه کامل
بادمجان .................................... یک عدد درشت
خامه ....................................... 100 گرم
کره ......................................... 25 گرم
شیر ....................................... نصف لیوان
سیر ...................................... سه حبه
پاستا .................................... 300 گرم
پودر پنیر پارمزان ...................... یک قاشق غذاخوری پر
پنیر موزارلا رنده شده................ یک قاشق غذاخوری پر
نمک و فلفل سفید
طرز تهیه :
آب را در قابلمه بزرگی به جوش بیاورید و دو قاشق نمک به آب اضافه کنید پاستا را به اندازه ذکر شده روی بسته ( معمولا حدود ده دقیقه ) بجوشانید و سپس آبکش کنید.
حین جوشیدن پاستا استخوانهای سینه مرغ را گرفته و آنرا به اندازه قورمه ای (مکعبهای کوچک ) خرد کرده در کمی کره و یک قاشق غذاخوری روغن تفت دهید تا کاملا رنگ گوشت سفید شود. سپس از تابه خارج کنید.

سپس بادمجان را هم پوست گرفته مکعبی خرد کنید . در تابه با یک قاشق روغن تفت دهید.


مرغ و بادمجان را مخلوط کرده کنار بگذارید.



سس آلفردو رو این جوری درست کنید که اول کره را در تابه آیزرگی آب کنید. یادتان باشد حرارت اجاق باید ملایم باشد. خامه را به کره اضافه کنید و بگذارید مخلوط برای پنج دقیقه قل بخورد. بعد جعفری، سیر و پنیر را اضافه کنید و مرتب و سریع مخلوط را به هم بزنید و از روی حرارت آن را بردارید
.
می تونید خامه رو نصف کنید ونصف لیوان شیر اضافه کنید تا سس روان تر بشه بعد
پاستا و گوشت و بادمجان را اضافه کنید و باهم کاملا مخلوط کنید تقریبا 5 دقیقه حرارت دادن این مخلوط طعم سس را کاملا به خورد پاستا می دهد و سینه مرغ نیم پز شده را کاملا می پزد.
در آخرین مرحله پنیرهااضافه شده که به خاطر حواسی پرتی بوده و جعفری هم موجود نبود














امیدوارم خوشتون بیاد

 

Similar threads

بالا