فايل پروژه براي طراحي يك سردخانه بزرگ

saeedqh

عضو جدید
سلام دوستان
بعد از مطالعه حتما برام نظرات خودتون را بنويسيد.اميدوارم بدردتون بخوره
 

پیوست ها

  • sard khane.pdf
    951.8 کیلوبایت · بازدیدها: 7
  • New Folder.rar
    100.5 کیلوبایت · بازدیدها: 4

BaBak.Turk

اخراجی موقت
پروژه جالب و کاربردی بود و فرمول ها و محاسبات به جا نوشته شده بودند.
 

mech.shima

دستیار مدیر مهندسی مکانیک
کاربر ممتاز
سلام
پروژه تون خیلی عالی بود
از نظر محاسبه بار خیلی روش کار شده;)
 

mech.shima

دستیار مدیر مهندسی مکانیک
کاربر ممتاز
ببخشید جناب خواستم بگم صفحه 8جدول اولیتون رو نگاه کنید فک کنم اونجایی که کل محصول هر سالن رو نوشتید بر حسب کیلوگرمه نه تن!!! ;)
 

saeedqh

عضو جدید
سردخانه با فریون 22

سردخانه با فریون 22

سلام دوستان
بعد از مطالعه حتما برام نظرات خودتون را بنويسيد.اميدوارم بدردتون بخوره

بازم سلام به دوستان خوبم .
دوستان این فایل زیر ورژن کامل وجدید تر فایل بالا ست. فقط امیدوارم این بار دیگه نظرات خودتون را در مورد این فایل برام بفرستید تا بتونم عیبهای کارو در بیارم.
راستی دوستان اگه احیانا براتون سوال یا مسئله ای مطرح شد , اگر دیر جواب دادم باید منو ببخشید چون من خیلی کم به تالار سر میزنم.
با تشکر غیاثوند.

نظر سنجی یادتون نره:سوالش اینه = مطالب متن و فرمولهای آن بنظر شما تا چه اندازه کامل هست و قدرت بیان پروژه چطور هست؟
 

m.cheraghian

عضو جدید
اشکال در آدرس فایل جهت دانلود

اشکال در آدرس فایل جهت دانلود

سلام من نتونستم فایل pdf رو دانلود کنم اگه ممکنه کمکم کنید ممنون.
 

saeedqh

عضو جدید

firozja

عضو جدید
سلام
پروژه خوبی انجام دادی
اما یک سوالی که برام پیش اومده اینه که چرا وقتی که دمای نگهداری محصولات -18هست چرا دمای تونل انجماد رو -40 قرار دادی؟؟؟
ایا دلیل خاصی داره؟؟؟
 

moatamed

کاربر فعال تالار مهندسی مکانیک ,
کاربر ممتاز
سلام
پروژه خوبی انجام دادی
اما یک سوالی که برام پیش اومده اینه که چرا وقتی که دمای نگهداری محصولات -18هست چرا دمای تونل انجماد رو -40 قرار دادی؟؟؟
ایا دلیل خاصی داره؟؟؟
سلام
البته پروژه ماله من نیست ولی فکر کنم جواب شما این باشه:
تونل انجماد جاییه که در مدت زمان کوتاه باید گوشتی که میخواد داخل سردخونه بره یخ بزنه و برای اینکار لازمه که دمای اون از دمای سردخانه اصلی خیلی پایین تر باشه تا مثلن ظرف مدت دوساعت گوشت گرم یخ بزنه و اونو به سرخانه منتقل کنن
 

saeedqh

عضو جدید
سلام
پروژه خوبی انجام دادی
اما یک سوالی که برام پیش اومده اینه که چرا وقتی که دمای نگهداری محصولات -18هست چرا دمای تونل انجماد رو -40 قرار دادی؟؟؟
ایا دلیل خاصی داره؟؟؟
سلام خوبید شما. دوست عزیزمون درست گفت من در متن زیر این مطلبو براتون شفاف می کنم.
زمان انجماد محصولات غذایی در تونل انجماد :
زمان انجماد كمتر یعنی كیفیت بالاتر محصول. وقتی كه شما گوشت در فریزر خانه قرار می دهید مدت زیادی طول می كشد تا منجمد شود در نتیجه در فریزر خانگی نمی توانید گوشت را دو ماه نگهداری كنید . اگر این كار انجام شود و بعد از دو ماه گوشت را بپزید واقعا قابل خوردن نیست. وقتی كه زمان خنك كاری كم می شود بافتهای گوشت سریع منجمد شده و مهمتر از این دمای مركز گوشت به حدود 15- °c می رسد. اگر زمان زیاد باشد و سطح گوشت منجمد شود، مركز آن نمی تواند از -7 درجه سانتیگراد پائینتر برود چون سطح خارجی آن تبدیل شده به یخ و یخ خودش عایق است. وقتی كه گوشت در تونل منجمد شد در دمای نگهداری 18- درجه قرار میگیرد. اگر انجماد در تونل به درستی انجام شده باشد و بعد در سردخانه نگهداری قرار گیرد زمان نگهداری آن نیز محدود است و در مراجع داده شده است اما این زمان خیلی طولانی نیست.

سیستم خنك كنندگی با هر مبردی كه باشد ، فریون یا آمونیاك، زمان خنك كاری هیچ فرقی نمی كند. وقتی كه زمان خنك كاری را كم می كنیم یعنی بار برودتی كه كمپرسور و سیستم برودتی باید جبران كنند زیاد می شود و با مبرد آمونیاك می توان با دستگاه های كوچكتری این كار را كرد چون خواص ترمودینامیكی آمونیاك فوق العاده بالا است.
 
بالا