طرز تهیه بستنی شکلاتی خانگی چوبی بدون ثعلب
مدت زمان آماده سازی مواد: ۱ ساعت
مدت زمان درست شدن بستنی: ۸ ساعت
میزان کالری در ۱۰۰ گرم بستنی شکلاتی: ۲۱۶ کالری
مواد لازم برای تهیه بستنی شکلاتی بدون ثعلب
- شیر: ۱ لیوان فرانسوی دستهدار
- نشاسته ذرت: ۱ قاشق غذاخوری
- نشاسته گل: ۱ قاشق غذاخوری
- شکر: ½ لیوان فرانسوی دستهدار
- وانیل: ½ قاشق چایخوری
- خامه صبحانه: ۱۰۰ گرم
- پودر پسته: ۲ قاشق غذاخوری
- شکلات تختهای: ۲۰۰ گرم
- روغن مایع: ۱ قاشق غذاخوری
- چوب بستنی به مقدار لازم
مراحل تهیه بستنی شکلاتی چوبی بدون ثعلب و خامه
برای درست کردن بستنی شکلاتی در خانه بدون ثعلب و خامه، باید مواد مایه بستنی را آماده کنید. سپس آن را در قالب بریزید و در فریزر بگذارید تا یخ بزند. در آخر هم بستنی چوبی را در مایه شکلات مایع فرو ببرید تا روکش آن شکلاتی شود.
مرحله اول: مواد بستنی شکلاتی را با هم بجوشانید
برای درست کردن بستنی شکلاتی خانگی چوبی بدون ثعلب ابتدا باید شیر، نشاسته گل، نشاسته ذرت و شکر را با هم مخلوط و روی شعله ملایم گاز خوب هم بزنید تا تمام مواد حل شده و یکدست شوند. صبر کنید تا غلظت این ترکیب مثل دسر فرنی شود و سپس خامه و وانیل را اضافه کنید و کمی دیگر هم بزنید.مایه بستنی شکلاتی را از روی شعله گاز بردارید ولی باز مرتب هم بزنید که گوله نشود و رویه آن نبندد. صبر کنید مایه بستنی به دست آمده خنک شود سپس پودر پسته را به آن اضافه کنید.
مرحله دوم: قالب و چوبهای بستنی را آماده کنید
برای درست کردن بستنی چوبی شکلاتی یا هر نوع دیگری از بستنی چوبی قاعدتا باید چوب بستنی و قالب بستنی تهیه کنید. چوب بستنیها را در قالب بستنی بگذارید و در هر قالب مقداری از مایه بستنی بریزید. روی قالب فویل بکشید تا بستنی حین سفت شدن یخ نزند.مرحله سوم: بستنیها را به شکلات آعشته کنید
بستنی را یک شب تا صبح یا حدود ۸ ساعت باید در فریزر بگذارید تا خوب سفت شود و خودش را بگیرد. وقتی بستنی خوب سفت شد باید آن را به شکلات آغشته کنید.مرحله چهارم: تهیه روکش شکلاتی بستنی
برای درست کردن مایه روکش شکلاتی بستنی، شکلات تختهای را به روش بن ماری روی سماور یا بخار کتری آب کنید. شکلات آب شده را با روغن مایع مخلوط کنید. صبر کنید مایه شکلاتی سرد شود و از گرما بیفتد. سپس بستنیها را از فریزر بیرون بیاورید و در مخلوط شکلاتی فرو ببرید.مقدار روغن را اضافه نکنید چون در این صورت بافت شکلات رقیق شده و لایه شکلاتی نازکی روی بستنی تشکیل میشود. هر چه شکلات آب کرده غلیظتر باشد لایه شکلاتی هم ضخامت بیشتری پیدا میکند.
نکته: در صورت تمایل میتوانید مقداری مغز بادام یا پسته و فندق به صورت خرد شده به این مایه شکلاتی بستنی اضافه کنید. در این صورت بستنی چوبی مگنوم را خواهید داشت. بستنی چوبی شکلاتی را دوباره به مدت ۲ ساعت در فریزر بگذارید تا سفت شوند. در صورت تمایل برای شکلات بستنی از شکلات تختهای سفید یا شکلات تلخ هم میتوانید استفاده کنید.
طرز تهیه بستنی شکلاتی ایتالیایی (اسکوپی) بدون ثعلب و بستنی ساز
مواد لازم برای تهیه بستنی شکلاتی اسکوپی بدون بستنی ساز
- شیر: ۲ لیوان فرانسوی دستهدار
- نشاسته ذرت: ۲ قاشق غذاخوری سر صاف
- پودر کاکائو: ۲ قاشق غذاخوری
- شکر: ½ لیوان فرانسوی دستهدار
- تخم مرغ: ۲ عدد
- گلاب: ۲ قاشق غذاخوری
- خامه فرم گرفته قنادی: ۲ لیوان فرانسوی دستهدار
- وانیل: ½ قاشق مرباخوری