سودوکو بازان

hesam02

عضو جدید
با سلام خدمت همه دوستان عزیز:gol::gol::gol:

این تاپیک مخصوص همه بر و بچه هایی است که عاشق سودوکو هستن و هنوز بازی میکنن ، دوس دارن سودوکو یاد بگیرن ، قبلا سودوکو بازی می کردن اما کم آوردن و کنار گذاشتن ، اصلا نمیدونن سودوکو چیه و فقط اومدن ببینن این تاپیک مربوط به چیه و ....

سودوکو بازای باشگاه اینجا دور هم جمع می شن و به تبادل نظر و شاید هم در آینده ای نزدیک مسابقه ای در این زمینه و کل کل و خلاصه همه نوع گفتمانی بین سودوکو بازا انجام میشه

با تشکر از همه دوستان:gol::redface::redface::gol:
 

تارا پارسا

عضو جدید
سلام داداش حسام...من سودوكو بلد نيستم...
قبلا كار ميكردم اما ديگه حوصلشو ندارم....
ميدونم بچه هاي باشگاه زيادن كه اهل سودوكو باشن...
تشكر....;)
 

hesam02

عضو جدید
سلام داداش حسام...من سودوكو بلد نيستم...
قبلا كار ميكردم اما ديگه حوصلشو ندارم....
ميدونم بچه هاي باشگاه زيادن كه اهل سودوكو باشن...
تشكر....;)

بله همونطور که شما فرمودید دوستان زیادی اینجا سودوکو کار میکنن اما مطمئنم اطلاع رسانی بهشون یکم سخت باشه
 

nazaninfatemeh

عضو جدید
سلام من نميدونم چيه و خيلي دوست دارم درموردش بدونم
ممنون بهم كمك كنيد تا سودوكوباز بشم
 

hesam02

عضو جدید
سودوکو یا سادوکو مخفف عبارت ژاپنی “Suuji wa dokushin ni kagiru” به معنی عدد های بی تکرار است و نوعی جدول اعداد است که امروزه یکی از سرگرمی های رایج در کشورهای مختلف جهان بشمار می آید. سودوکو فقط یکی از نامهای این بازی است. در آمریکا این بازی به نام “number place “مشهور است. گفته می شود که این بازی ریشه در چین باستان دارد و در قرن ۱۷ میلادی به اتریش برده شد و بعد از آن به بقیه اروپا و آمریکا راه پیدا کرده، بعد از گذشت زمان های طولانی در دهه ی۸۰ میلادی در مجله های تفریحی ظاهر شد. اما در جایی دیگر نیز آمده است که نخستین جدول سودوکو را یک ریاضیدان اروپایی در قرن هجدهم طراحی کرده است .

در سالهای گذشته این جدول کاربرد عمومی خود را برای سرگرمی پیدا کرده و خیلی ها را به خود معتاد کرده است. این روزها سودوکو سرگرمی بسیاری از مردم جهان شده است، کتاب های مجموعه این جدول ها نیز در نشریات کشورهای مختلف به چاپ می رسد و بسیاری از روزنامه های مترویی در کشور های غربی جدول سودوکو را در صفحات سرگرمی خود گنجانده اند. میزان محبوبیت این بازی رو به گسترش به میزانی است که نسخه های نرم افزاری این بازی برای تلفن های همراه رواج پیدا کرده و حتی مسابقه های تلویزیونی حل سودوکو در کوتاه ترین زمان ممکن به راه افتاده است. این بازی در نمایشگاه بین المللی بازی و سرگرمی آلمان به عنوان محبوب ترین و پرطرفدارترین بازی شناخته شده است و همچنین قانون بسیار ساده و روشنی دارد.

قوانین بازی: سودوکو انواع مختلف ساده ، متوسط ، دشوار و خیلی دشوار دارد و بسته به تعداد خانه های خالی دشوارتر می شود. بازی سودوکو را از سه جنبه می توان طبقه بندی نمود. یکی از این جنبه ها مرتبط است با ساختار فیزیکی جدول و تعداد خانه های آن که حالات متفاوتی را در بر می گیرد. مورد دیگر با اعمال قوانین مختلف در بعضی از جداول گوناگون، البته بدون تغییر در قوانین پایه ای و بنیادین این بازی در ارتباط می باشد. در نهایت جنبه سوم رتبه بندی این بازی از درجه آسان تا دشوار می باشد.

نوع متداول سودوکو در واقع نوعی جدول است که از ۹ ستون عمودی و ۹ ستون افقی تشکیل شده و کل جدول هم به ۹ بخش کوچکتر تقسیم میشود.
حالا شما باید اعداد ۱ تا ۹ را در هر یک از جدول های کوچکتر بدون تکرار بنویسید، به صورتی که در هر ستون بزرگتر افقی یا عمودی هیچ عددی تکرار نشود . در واقع هم باید از تمام اعداد ۱ تا ۹ در همه ستون های عمودی و افقی استفاده کنید و هم باید مراقب باشید هیچ عددی تکرار نشود و در همه مربع های ۳ ستونی کوچکتر نیز به همین ترتیب همه اعداد ۱ تا ۹ بیاید و تکرار نشود. همیشه به عنوان راهنمایی چند عدد در جدول از قبل مشخص میشود تا بقیه اعداد را شما پیدا کنید .

روش حل:ابتدا در تمام خانه های خالی جدول، اعداد را از یک تا نه می نویسیم.
سپس به سراغ یکی از اعدادی که از قبل توسط طراح نوشته شده می رویم و تمام اعداد مشابه آن را که در عرضش (بصورت افقی )قرار گرفته اند را پاک می کنیم و سپس یک خط افقی در بالای آن عدد می کشیم که مشخص باشد.
در این مرحله همانند مرحله قبل عمل می کنیم با این اختلاف که در تمام خانه های عمودی در بالا یا پایین عدد مورد نظر اعداد مشابه را پاک می کنیم وسپس با یک خط عمودی در کنار آن عدد آن را مشخص می نماییم .
اکنون باید اعداد مشابه عدد مورد نظر را در مربع نه خانه ای متناظر، پاک کنیم وعدد را با یک دایره بر دور آن مشخص کنیم.
فقط سه مرحله قبلی را در مورد تمام اعداد از قبل نوشته شده (اعداد چاپی) تکرار کنیم و کشیدن خطهای عمودی افقی و دایره را بر آن عددها نباید فراموش کنیم که این عمل می تواند به شما نشان دهد که کدام یک از قلم افتاده است.
وقتی که تمام اعداد چاپی با هر سه علامت مشخص شد کار ما تا این مرحله تمام شده است.
در این مرحله به دنبال خانه هایی می گردیم که فقط یک عدد در آنها باقی مانده و آن اعداد را پررنگ می کنیم.
ما باید در هر ستون نیز عددی را که فقط یکبار درآن ستون آمده را پیدا کنیم که این عدد یقینا جواب همان خانه است و این عدد را هم پررنگ کنیم.
اکنون در هر مربع نه خانه ای عددی را که فقط یکبار در این نه خانه آمده است را یافته و به عنوان جواب یادداشت می کنیم.

به نقل از :
http://www.daneshnamah.com
 

saminaz

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام مرسی چه تاپیک جالبی دارین
من سودوکو بلدم بازیشم تو گوشیم دارم و هر وقت شد بازی میکنم خیلی خوبه
 

saminaz

عضو جدید
کاربر ممتاز
خب همشون 9 تایین. سودوکو چند جور لول داره : بسیار ساده ، ساده ، متوسط ، سخت ، بسیار سخت ، مردافکن ، قاتل
کدومش؟
هان منظور لولش بوده من متوسط بازی میکنم مال گوشیم متوسطه
 

Relampago

عضو جدید
کاربر ممتاز
میتونین رو منم حساب کنین....یکی از چیزای مورد علاقمه....
 

Life13

عضو جدید
من که عاشق sudoku هستم و هر روز بازی می کنم.

پیشنهاد میکنم حتما یاد بگیرید بازی بسیار قشنگی می باشد.
 

Life13

عضو جدید
جدیدا یه کم سریع شدم که لول 100 رو با 39 دقیقه حل کردم.(البته هاردش )

البته هنوز خیلی مونده تا حرفه ای بشم.

شما چی؟
 

hesam02

عضو جدید
لول هارد رو منظورته عزیز تو 39 دقیقه حل کردی؟
من خودم رکورد هاردم 19 دقیقه اس.
دوستان من یه سری فایل پی دی اف تکنیک های حل سودوکو دارم که واقعا به درد می خوره. منتها به زبان انگلیسی هستش اما چون شکل و اینا داره همراه با مثال قشنگ میشه متوجه شد. این تکنیک ها رو اگه یاد بگیرین همشونو و روشون تمرین کنید می تونیم بگیم که به جمع سودوکو بازان حرفه ای خوش اومدید.
اولین تکنیک : Single position
http://uplod.ir/4h5qlblb4g9x/Solving_Sudoku___Technique_1___Single_Position.pdf.htm
 

Life13

عضو جدید
البته شاید sudokuمن با شما فرق کنه

آخه مال من تو گوشی می باشد.

از راهنماییتون سپاس گذارم
 
بالا