[دسر] - سميفردو Semifreddo-ایتالیایی.

MARIA RED

عضو جدید
کاربر ممتاز
يه نوع دسر ايتالياييه. به زبان ايتاليايي "سمي-فردو" به معني "نيمه-سرد" هستش و به دسر هايي ميگن كه كاملا يخ زده نيستن. يعني نيمه يخي هستن. سميفردو ممكنه ، بستني يا كيك يا تارت ميوه يا كاسترد باشه كه در فريزر قرار داده شده باشه. بافت سميفردو مثل يه "موس" يخيه. معمولا سميفردو رو از تركيب بستني و خامه درست ميكنن و در ايتاليا بيشتر از "جلاتو" توش استفاده ميشه

منبع:مامی سایت
 

MARIA RED

عضو جدید
کاربر ممتاز


اينبار سميفردوي انبه رو ياد بگيريد كه بسيار بسيار خوشمزه است و شايد از هر بستني انبه اي كه تا به حال خورديد هم بيشتر بهتون بچسبه
انبه بزرگ دو عدد
هل يك چهارم ق چ
زعفران
شكر سه ق غ
زرده تخم مرغ 3 عدد
سفيده تخم مرغ سه عدد
شكر سه ق غ
وانيل 1 ق چ
خامه 200 ميلي ليتر
پودر خامه يك بسته
مغز پسته سه چهارم ليوان

انبه ها رو فيله ميكنيم
هل و زعفران و سه ق غ شكر رو اضافه كرده و پوره اش ميكنيم


زرده هاي تخم مرغ رو به پوره انبه اضافه كرده و باز هم ميزنيم تا كاملا مخلوط شن



سفيده تخم مرغ و سه ق غ شكر رو توي يه ظرف ريخته و روي بخار آب داغ قرار ميديم و هم ميزنيم (كمي كف ميكنه) تا زماني كه شكرش ذوب شه (هدف اينه كه سفيده تخم مرغ تا حدي بپزه)
سفيده تخم مرغ رو با همزن اينقدر هم ميزنيم تا كاملا كف كنه و سفت شه و سرد شه
وانيل رو اضافه ميكنيم
سفيده رو توي مخلوط انبه و زرده ميريزيم
به آرومي فولد ميكنيم
توجه داشته باشيد كه نبايد هم بزنيم چون پف سفيده ميخوابه
پس فقط فولد ميكنيم


زياد هم فولد نكنيد اگر احساس ميكنيد كه هنوز تيكه هايي از سفيده باقي مونده كه مخلوط نشده نگرانش نباشيد و فقط دست نگه داريد
خامه فرم گرفته درست ميكنيم
من 200 ميلي ليتر خامه رو با يك بسته پودر خامه خوب هم زدم تا فرم گرفت
شما ميتونيد 200 ميلي ليتر خامه رو با يك چهارم شكر مخلوط كرده و بزنيد تا فرم بگيره
يا به هر شيوه ديگه اي دو ليوان خامه فرم گرفته تهيه كنيد
خامه رو هم به مخلوط انبه اضافه ميكنيم
و به آرامي و با حوصله فولد ميكنيم



مقداري از مغز پسته رو كنار گذاشته و بقيه رو به مخلوط اضافه ميكنيم
قالب رو با دو لايه سلفون ميپوشونيم
ابتدا دو لايه سلفون رو روي هم قرار ميديم. قالب رو خيس ميكنيم. سلفون رو توي قالب ميذاريم و هواي زيرش رو خالي ميكنيم تا سلفون به قالب بچسبه. حتما خيسش كنيد كه كارتون راحت تر باشه
اون مقدار مغز پسته اي كه كنار گذاشته بوديد رو كف قالب پخش ميكنيم
سميفردو رو توش ميريزيم
سايز قالب مهم نيست. اصلا ميتونيد توي چند تا ظرف بريزيدش. به اشكال مختلف.



لبه هاي سلفون رو روي سميفردو برميگردونيم كه روي سميفردو كاملا پوشونده شه
توي فريزر ميذاريم به مدت چند ساعت يا تا زماني كه به خوبي ببنده



لبه هاي سلفون رو باز ميكنيم و با گرفتن لبه هاي سلفون سميفردو رو از قالب بيرون ميكشيم. سلفون رو جدا كرده و دور ميندازيم
سميفردو رو برش زده و سرو ميكنيم

تيكه هاي سفيدي كه توي برشها ميبينيد همون تيكه هاي مخلوط سفيده تخم مرغه كه گفتم نيازي نيست كاملا ميكس شن
رنگ زرد و سبز و سفيد تركيب بسيار زيبايي ايجاد ميكنه
تركيب انبه و زعفران و هل طعم و عطر خيلي خوبي رو بوجود مياره
سميفردو بافت نيمه يخي اي داره و تقريبا مثل بستنيه
لطفا ميزان شكر رسپي رو با توجه به ميزان شيريني انبه ها تنظيم كنيد
سميفردو رو تا چند هفته ميتونيد توي زيپ لاك در فريزر نگهداري كرده و هر بار يك اسلايس ازش جدا كرده و ميل كنيد.
به دليل وجود هواي بسيار زياد در بافت سميفردو حتي پس از گذشت روزها به هيچ وجه يخ نميزنه و نيمه يخي باقي ميمونه. يعني دقيقا مثل اسمش!
اين سميفردو رو حتما امتحان كنيد و لذت كافي رو از اين بستني انبه ببريد
 

MARIA RED

عضو جدید
کاربر ممتاز
سميفردو Semifreddo يه نوع دسر ايتالياييه. به زبان ايتاليايي "سمي-فردو" به معني "نيمه-سرد" هستش و به دسر هايي ميگن كه كاملا يخ زده نيستن. يعني نيمه يخي هستن. سميفردو ممكنه ، بستني يا كيك يا تارت ميوه يا كاسترد باشه كه در فريزر قرار داده شده باشه. بافت سميفردو مثل يه "موس" يخيه. معمولا سميفردو رو از تركيب بستني و خامه درست ميكنن و در ايتاليا بيشتر از "جلاتو" توش استفاده ميشه
سمیفردو ~ کارگاه آشپزسازی

اینها توضیحاتی هستند که شف طیبه عزیز در مورد این دسر خوشمزه نوشتند.


این دسر تلفیقی از موس و کرم و بستنیه که حتما باید به صورت سرد سرو بشه.
زود آب میشه ولی مثل بستنی روان نیست.
اگر به صورت نیمه یخ خورده بشه، خوشمزه بودنش چند برابر میشه.
دسری سنگین و پر کالری هست.
هم به صورت ساده و وانیلی، هم کاراملی، شکلاتی، اسپرسو یا نسکافه،مغز دار و با استفاده از انواع مغزهای تست شده و هم به صورت میوه ای سرو میشه.
خیلی هم راحت سرو میشه
و میشه به مدت 2 ماه در فریزر این دسرو نگهداری کنید.
و اما

سمیفردو آسان easy semifreddo

مواد لازم:

شکر............50 گرم
زرده تخم مرغ..........4 عدد
خامه ...........310 میلی لیتر
عصاره وانیل..........2 ق چ
بادام یا فندق تست شده..........60 گرم

روش تهیه:

ابتدا شکر و وانیل و زرده های تخم مرغ را با همزن میزنیم تا کاملا سفید شوند.





بعد ظزفی را آب کرده و روی حرارت میگذاریم تا به جوش آید و کاسه محتوی زرده ها را روی بخار میگذاریم.
دقت کنید کف کاسه با آب تماس نداشته باشد.



و با همزن دستی میزنیم تا حدیکه که کاملا غلیط شود.



اجازه میدهیم خنک شود.

خامه را میزنیم تا فرم بگیرد.



خامه را به کرم اضافه میکنیم و به آرامی فولد میکنیم.



داخل قالب مورد نظر را سلفون میکشیم.



و کرم را داخل قالب ریخته و سلفون اضافه را روی کرم میکشیم



و به مدت 4 ساعت درون فریزر قرار میدهیم

و سپس به ظرف سرو منتقل کرده و تزئین میکنیم.


 

MARIA RED

عضو جدید
کاربر ممتاز
سمیفردو شکلاتی chocolate semifreddo

مواد لازم:

شکر............یک سوم پیمانه و 2 ق غ
تخم مرغ بزرگ(زرده و سفیده جدا)...........4 عدد
عصاره وانیل..........2 ق چ
اسپرسو یا نسکافه..........64 گرم
شکلات تلخ...........112 گرم
ماسکار پونه...........248 گرم
خامه..........114 گرم

روش تهیه:

زرده و وانیل و 2 قاشق غذا خوری شکر را میزنیم تا کاملا سفید شود.
سپس روی بخار آب گذاشته(مثل دستور اول) و اسپرسو یا نسکافه را اضافه کرده و هم میزنیم تا غلیظ شود.



البته بنا به ذائقه میشود اسپرسو را خذف کرد.
زرده را از روی بخار برداشته و شکلات خرد شده را اضافه میکنیم




هم میزنیم تا شکلات ذوب شود.
و اجازه میدهیم تا خنک شود.
بقیه شکر را به سفیده اضافه کرده و سفیده را هم مثل زرده روی بخار میگذاریم



تا حدی که شکر در سفیده ذوب شود و سفیده هم کمی بپزد.



سپس سفیده را از روی بخار برداشته و با همزن میزنیم تا کاملا فرم بگیرد.



خامه را نیز فرم میدهیم( هم از خامه قنادی و هم خامه معمولی می توانید استفاده کنید)



ماسکار پونه را به خامه اضافه کرده و با لیسک هم میزنیم تا یکدست شود



مخلوط خامه و ماسکار پون را به زرده اضافه کرده و مخلوط میکنیم



سفیده را نیز اضافه کرده و به آرامی فولد میکنیم

و درون قالبی که که با پلاستیک پوشش دادیم، میریزیم



و 4 تا 5 ساعت درون فریزر قرار میدهیم

 

Similar threads

بالا