1- اصول نمونه برداری برای کلیه نمونه ها بسته به طبیعت و خواص فیزیکی آنها اقدام و در شرایط مناسب و بهداشتی در اسرع وقت به آزمایشگاه تحویل گرد د. (رعایت زمان، درجه حرارت و سایر شرایط)
2- جهت امکان آزمایش روی نمونه های رسیده بمنظور کنترلهای کیفی میکروبی و شیمیائی از اماکن عمومی حداقل نمونه طبق جدول پیوست باشد.
3- جهت آزمایشهای لازم و بررسیهای دقیق از کلیه نظرات و تطبیق با فرمولهای ساخت نمونه ها و کنترلهای کیفی (میکروبی و شیمیائی) نمونه هائی که از کارگاهها، کارخانه ها و واردات و صادرات ارسال می گردد بایستی طبق جداول مربوطه نمونه برداری نموده و تعداد و مقادیر نمونه ها بایستی در حدی باشد که بتوان کلیه بررسیها و آزمونها را براحتی معمول داشت.
4- برای نمونه برداری از کره، پنیر، چائی و سایر فرآورده های کشاورزی بایستی طبق جداول استاندارد شماره 2836 ایران استاندارد نمونه برداری از فرآورده های کشاورزی باشد. برای سایر فرآورده ها و مواد اولیه در سطح وسیعی بایستی طبق استانداردهای مربوطه نمونه برداری بعمل آید.
5- درموارد ضروری که آزمایشهای خاصی مورد نظر است بایستی طبق درخواست آزمایشگاه نمونه برداری بعمل آید.
2- جهت امکان آزمایش روی نمونه های رسیده بمنظور کنترلهای کیفی میکروبی و شیمیائی از اماکن عمومی حداقل نمونه طبق جدول پیوست باشد.
3- جهت آزمایشهای لازم و بررسیهای دقیق از کلیه نظرات و تطبیق با فرمولهای ساخت نمونه ها و کنترلهای کیفی (میکروبی و شیمیائی) نمونه هائی که از کارگاهها، کارخانه ها و واردات و صادرات ارسال می گردد بایستی طبق جداول مربوطه نمونه برداری نموده و تعداد و مقادیر نمونه ها بایستی در حدی باشد که بتوان کلیه بررسیها و آزمونها را براحتی معمول داشت.
4- برای نمونه برداری از کره، پنیر، چائی و سایر فرآورده های کشاورزی بایستی طبق جداول استاندارد شماره 2836 ایران استاندارد نمونه برداری از فرآورده های کشاورزی باشد. برای سایر فرآورده ها و مواد اولیه در سطح وسیعی بایستی طبق استانداردهای مربوطه نمونه برداری بعمل آید.
5- درموارد ضروری که آزمایشهای خاصی مورد نظر است بایستی طبق درخواست آزمایشگاه نمونه برداری بعمل آید.