در مشخصات چیپس های پلی استر شرکتهای تولید کننده معمولا اعدادی برای گروه کربوکسیلی و همچنین میزان اتیلن گلایکول استفاده می کنند.

#HAEK#

کاربر فعال مهندسی نساجی
باسلام خدمت همه مهندسین محترم
یه سوال داشتم اگه امکانش باشه جواب بدین ممنون میشم
در مشخصات چیپس های پلی استر شرکتهای تولید کننده معمولا اعدادی برای گروه کربوکسیلی و همچنین میزان اتیلن گلایکول استفاده می کنند. کم و زیاد بودن میزان این اعداد روی چه خصوصیاتی از چیپس در ذوب ریسی تاثیر گذار می باشد؟
باتشکر
 

Similar threads

بالا