درخت کولا

آیورودا

عضو جدید
کاربر ممتاز
درخت کولا، گیاهی است از خانواده Malvaceae (مالواسه) که بومی مناطق گرمسیری غرب آفریقا میباشد.
به خصوص کشور کنگو.
امروزه درخت کولا به خاطر دانه هایش در سراسر جهان از جمله مناطق گرمسیری آمریکا، کاشته میشود.

درسال 1800 یک داروساز در گرجستان به نام جان پمبرن ، عصاره درخت کولا را با دانه آن و شکر مخلوط کرد و اولین نوشابه با نام کوکاکولا را به وجود آورد.
دانه های این گیاه ، آجیل مانند هستند و حاوی کافئین میباشند و در نوشابه های انرژی زا و کوکاکولا مورد استفاده قرار میگرند.
مصرف دانه های این گیاه مانند قهوه و برگهای چای ، ریشه باستانی دارد و به سالها قبل باز میگردد.
درسال 1800 یک داروساز در گرجستان به نام جان پمبرن ، عصاره درخت کولا را با دانه آن و شکر مخلوط کرد و اولین نوشابه با نام کوکاکولا را به وجود آورد.
دانه های این گیاه ، آجیل مانند هستند و حاوی کافئین میباشند و در نوشابه های انرژی زا و کوکاکولا مورد استفاده قرار میگرند.
مصرف دانه های این گیاه مانند قهوه و برگهای چای ، ریشه باستانی دارد و به سالها قبل باز میگردد.
نگهداری از این گیاه به شرح زیر میباشد:

خاک: شنی، ماسه ای، لومی ، عمیق ، خوب زهکشی شده.
نور: آفتابی- نیمسایه .
اگر این درخت در معرض آفتاب قرار داشته باشد ، رشد بهتری خواهد داشت و میوه های آن بیشتر خواهند بود.
درخت کولا در سایه نیز رشد میکند، ولی رشد خوبی نخواهد داشت.
دما: این درخت متعلق به مناطق گرمسیری میباشد و دمای بین 16 تا 24 درجه برای نگهداری آن مناسب است.
بهتر است در فصل سرما به گلخانه منتقل شود.
ابیاری:آبیاری متوسط .
بهتر است همواره خاک مرطوب باشد.


خواص: دانه های درخت کولا دارای خواص دارویی نیز میباشد و جویدن آنها برای درمان سیاه سرفه و آسم مفید است.


تکثیر این گیاه از طریق کاشت بذر میباشد.
بهتر است در گلخانه انجام شود وپس از سپری کردن فصل سرما به بیرون منتقل شود.


هشدار: در مورد این گیاه، مراقب حمله شپش ها و کرم ها باشید.

: منابع
 
بالا