fatemezeynali
عضو جدید
* در یونان، افراد به عنوان تشریفات ازدواج از میوه به استفاده می کردند. آنها میوه به را به طرف ارابه عروس و داماد پرت می کردند. آنها بر این عقیده بودند که میوه به نشانه ای از باروری است و آن را به الهه عشق خود تقدیم می کردند.* در روم یکی از طبیعی دان ها، میوه به را با نام های سیب طلایی، سیب گنجشکی و همینطور سیب مست خوانده بود.* یک نظریه در مورد به این بود که اگر زنان باردار میوه به را زیاد بخورند، بچه آنها نابغه خواهد شد.* به علت آنکه میوه به دارای خاصیت اسیدی است، در کشورهایی مثل آلمان و آفریقای جنوبی که غذاهای چرب بیشتر می خورند، شناخته شده است.* اروپایی ها بر این باورند که میوه به، به هضم گوشت کمک می کند، به همین دلیل با گوشت های چرب، به سرو می شود.[h=2]مواد مغذی موجود در به[/h]
تجدید و احیای روحیهخوشحال بودناز بین برنده افسردگی ناشی از انواع سردردهاتقویت کننده قلب، کبد و معدهمفید برای زخم معدهتحریک کننده اشتهانرم کننده سینهادرارآورکمک به هضم غذاجلوگیری از التهاب پلک و استراحت چشمان خسته ؛ به این طریق که چند قاچ به تازه را روی محل درد قرار دهید.از بین برنده بوی بد دهانخوشبوکردن اتاقمفید برای کاهش وزن، به دلیل دارا بودن مقدار زیادی فیبر. اگر شما قصد افزایش وزن دارید، میوه به را مصرف نکنید.ضد سرطان به علت آنکه این میوه دارای آنتی اکسیدان می باشد.کمک به پایین آوردن کلسترول خونکمک به پایین آوردن فشار خون، به خاطر دارا بودن پتاسیمکاهش خطرات بیماری های قلبی، به خاطر دارا بودن ویتامین Cتحقیقات نشان داده است که میوه به ممکن است خاصیت ضد ویروسی نیز داشته باشند.[h=2]خواص آب به[/h]جلوی خون ریزی را می گیرد.جلوی تهوع و استفراغ غیر ارادی را می گیرد.سردرد را برطرف می کند.از بین برنده تشنگی می باشد.
[h=2]خواص هسته میوه به (به دانه)[/h]
روغن به، برای جلوگیری از عرق کردن، سرگیجه، وزوز گوش و تقویت معده و کبد و قلب بسیار مفید است.[h=2]خاصیت مربای به[/h]مربای به با عسل برای سلامتی بسیار مفید است و برای تقویت سینه استفاده می گردد.خدا را شکر که همه نعمت در اختیار ما گذاشته است. این ما هستیم که قدر این نعمات را باید بدانیم.